גביע המדינה 08/09: בית"ר ירושלים שוב זוכה בגביע

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jan 31, 2009.

1. ori76 Member

יותר נאחס מזה אין.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד אחד, אני לא אוהב את ביתר ירושלים. מצד שני, גם את מכבי חיפה אני לא מי יודע מה אוהב. מצד אחד, תמיד עדיף להיות מודח מול זו שהלכה עד הסוף, כי אז לפחות יש את התחושה שהיא עשתה את המקסימום כשהיא קיבלה את הכרטיס לשלב הבא. מצד שני, כל כך לא מגיע לירוקים לזכות בדאבל, כי זו הייתה עונה חלשה מאוד שלהם.

תהרגו אותי, אבל אין לי מושג למה אני הולך לראות את המשחק הזה. אולי כי אני יודע שעוד מעט לא יהיה בכלל מה לראות, אז עדיף לנצל כל רגע שעוד יש קצת ספורט בשטח.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

1-0 בית"ר

בית"ר קצת התחפשה לנתניה, אבל בסה"כ ההגנה של מכבי חיפה כבר היתה מוזהרת. יצחקי מקבל יותר מדי חופש ובית"ר אותתה כבר לפני זה שהירוקים לא צריכים כולם לצאת קדימה. בסה"כ המשחק עוד ארוך, אבל הירוקים צריכים עכשיו להזהר פי שניים!

בוא נקווה שקטן ימשיך עם היכולת הטובה שלו מתחילת המשחק!

Last edited: May 27, 2009
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בית"ר ניצלה מלשחק שעה עם שחקן פחות. בנאדו היה צריך לקבל צהוב שני. הנה הפעם השופטים לא עוזרים למכבי חיפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx . לאור תמונת המשחק אני לא יודע אם עדיף לראות את בית"ר עם שחקן פחות, אבל החוק היבש אומר צהוב שני.

5. לירן מנהל כללי מנהל כללי

דוידוביץ' מתחילת המשחק חילק 3 מתנות לשחקני בית"ר... העונש בא קצת באיחור. חיפה פתחה סביר, אבל אחרי ה- 1-0 הייתה רק קבוצה אחת על המגרש. חיפה ישנים. 2-0 ואם חיפה לא יתעוררו זה יהיה יותר.

6. oFiRzZz Member

טעויות איומות של דוידוביץ' שאולי יעלו לחיפה בדאבל ..

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווידוביץ נותן, דווידוביץ לוקח...
    ברגע שהשוער שלך נותן מתנות (ואיפה היתה ההגנה...) מה לעשות שאין מגיע בכדורגל. מכבי חיפה יוזמת, מגיעה להזדמנויות, אבל קאלה בנתיים שומר על שקט.

מלה אחרונה על יפת, שחם, הנה גם השופט נותן ליריבת מכבי חיפה מתנות. מצחיק שעטר כועס על הקווים, אבל למה? רק הוא יודע.

בסה"כ לא מגיע לקבוצה שלי דאבל, אבל הצורה? מה לעשות זה מבאס.

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקבוצה שלי שבורה...3-0 עניין של זמן, אולי טוב שאנחנו מתקרבים להפסקת התה?

9. פול סקולס Member

איזו החמצה של יצחקי,
    חוסר מזל...

ההגנה של חיפה על הפנים.

בתאכלס בדיון של המלצות הווינר הלכתי על ניצחון של בית"ר כי הם יותר טובים,
    מבחינתי הקבוצה הכי טובה בארץ (אני לא צופה בליגת העל, רק לפי הסגל של הקבוצה).
    לבית"ר יש עליונות ברמה המקצועית על חיפה, ואתם יודעים מה,
    גם בלי שזה יבוא לידי ביטוי על המגרש היא מובילה 2-0...
    אז חיפה היא זו שצריך לדבר עליה...

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שי, חיפה לא יוזמת ולא מגיעה להזדמנויות. חיפה לא במשחק, חיפה בהלם, אין מנהיג שיבוא וירים את החבר'ה מהקרשים. בית"ר מטיילת על המגרש, שולטת ללא עוררין וזה בנס לא 3-0.

אייל ברקוביץ' מזיין את המח מתחילת העונה על אייל גולסה, גולסה, גולסה.... אני לא שופט את הילד ולא מבטל אותו, אבל את האמת לא ראיתי שום סיבה רצינית העונה לדבר עליו יותר מדי, שהוא על המגרש העונה הוא לא עשה יותר מדי.

11. Raulito Madridista

אני לא אוהב את העובדה שבית"ר בדרך לגביע, רציתי שהם ייגמרו את העונה בטעם מר. אבל בכל-זאת, אני חייב להגיד שאני מאוד נהנה - יש לנו כאן משחק מצויין לדעתי. יש קצב טוב, יש מהלכים לא רעים בכלל והבעייה היחידה היא חוסר דיוק של השחקנים. רק שמכבי חיפה לא תתייאש ואני מקווה שהיא עדיין תיהיה פקטור במשחק, למרות שחבל מאוד מבחינתה שהיא לא הצליחה להבקיע שער מצמק לפני המחצית. אם אני אלישע לוי אז אני חושב על להכניס את אפק במקום אלון חרזי למשל, ולא בגלל חולשה של חרזי אלא בגלל המהירות האדירה של אפק והעובדה שמולו עומד אלירן דנין, מגן בינוני שפתח את הגמר רע מאוד. אבל גם חילוף של בוקולי במקום גולסה או הכנסתו של ארבייטמן - גם מהלך כזה יועיל לקבוצה. מדהים איך המומנטום השתנה בין שתי הקבוצות.

דוידוביץ פתח את המשחק רע מאוד. הוא השמיט בעיטה קלה של בן-שושן, מסר כדור אחד ליצחקי בטעות וגם השער כאמור. כמה אירוני שדוידוביץ, זה שסחב את חיפה עד לגמר עם תצוגות יפות בפנדלים - הוא זה שמחרב לה בינתיים את חלום הדאבל.

אפשר לחלק את השחקנים שמתרוצצים על הדשא לכמה קבוצות:
    * אלו שהחליטו מראש שהם באים להביא גביע - דריו פרננדס(שמוציא את בית"ר קדימה נהדר), כריסטיאן אלבארז(שער נהדר שלו ועבודה יפה בהתקפה), בירם כיאל(מנסה לדחוף את הקבוצה קדימה) ויניב קטן(הדומיננטי בשורות חיפה).
    * אלו שלא הגיעו לגמר עד עכשיו ויש מהם ציפיות - ברק יצחקי(שלוש בעיטות לשער ממצבים נוחים, ואף לא אחת הייתה נורמלית, מעניין אם בבית"ר בסוף יתפסו את הראש מההחמצה שלו), ניר דוידוביץ(פירטתי למעלה) ואריק בנאדו(אף כדור הוא לא חטף כמו שצריך אלא רק בפאולים. יפת ריחם עליו. מעניין אם קטן ינסה להוציא ממנו את הצהוב השני למרות שלדעתי אין סיכוי כי גם אם יהיה מקום לעוד צהוב יפת ירחם כדי לא לפגוע במשחק)
    * אלו שלא הגיעו למשחק ואין מהם ציפיות - אלירן דנין(חולשה גדולה שלו באגף לפי דעתי), ליאור רפאלוב(איזו קבלת החלטות שערורייתית והיה לו מצב טוב מהאוויר שהוא ביזבז) ואייל גולסה(לא פייר לבוא אליו בטענות אבל זה גדול עליו)

12. קטלוני Member

אולי אתה צודק,אבל בגיל שלו קשה לומר עליו דברים רעים כי הוא עדיין לא בנוי למשחקים כאלו.

13. Dimitar Berbatov Member

גולסה לא מתאים לרמה הזאת עדיין. אלישע לוי יעשה בשכל אם יעלה את אברייטמן במקומו. ואם בוקולי כשיר הייתי מכניס אותו במקום אחד הנגרים במרכז המגרש החיפאי.
    וואי, איזה מחצית בלי הגנות. אם קצת יותר ריכוז המחצית יכלה להגמר עם 6 שערים. רפאלוב וגולסה ביחד הגיעו לפחות ל-3 מצבים של שער בטוח וגם בית"ר עם כל-כך הרבה מתנות מההגנה הגרועה של חיפה. וזה ביום די בינוני של אבירם.

דרך-אגב, רפאלוב אחד השחקנים הכי שנואים עליי בליגה. 99% פוזה, אחוז אחד יכולת. כזה טימטום של שחקן לא ראיתי. עמרי אפק מבחינתי שחקן יותר טוב ממנו. אולי מבחינת כשרון ראפלוב עולה עליו, אבל כשרון שווה לתחת במיוחד כשחמישית ממנו לא ממומש.

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נכון. אני לא פוסל אותו. אבל אם נתייחס לכל התארים ששמים לו מעכשיו.. כמו "הכישרון הכי טוב כיום בארץ".. זה משפט ללא בסיס.
    צריך להתייחס אליו כמו לכל שחקן בן 17-19, לא לצפות ממנו לניסים ונפלאות, עד כה העונה הוא בינתיים לא הוכיח שהוא עילוי יוצא דופן.

15. JR-Riquelme Member

דווידוביץ' הוא לוזר דפוק שתמיד במאני טיים הידיים רועדות לו.
    רק בפנדלים הוא טוב, מתי שהלחץ יורד ואף אחד לא מצפה ממך לכלום. כי אם לא עצרת אף פנדל-יגידו שהבועט טוב, אם תעצור 3 פנדלים, יגידו שהבועט עלוב, אבל באותה מידה יהללו אותך.

אני בטוח שעטר נתן הוראה מכוונת לדנין לשחק מלוכלך עם גולסה החסר ניסיון, כדי שזה יצא מכליו. זה עובד בצורה נהדרת. גולסה לא במשחק ומתחיל להתלכלך בעצמו. אבל זה ממש דוחה ודנין צריך להיות כבר מורחק.

וואו... עידן טל שחקן כל כך קיצוני... או שהוא הקשר הכי עלוב בארץ, או שהוא הקשר הכי טוב בארץ. שהוא בכושר הוא משפר את בית"ר ב3 דרגות.

ככה זה אצלנו...
    רק איזה ילד מושתן מכניס 2 שערים במוקדמות יורו עד גיל 12 וישר עושים אותו הכוכב הבא.