גביע המדינה 08/09: בית"ר ירושלים שוב זוכה בגביע

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jan 31, 2009.

1. Forever Green Member

חלאס אבירם, תפסיק לחלום אחי
    אני מבין שאתה לא אובייקטיבי, וגם אני לא, אבל אף יציע לא היה מלא חוץ משלכם? בחייאת אבירם..
    ליציעים 4 ו-8-10 שלנו נגמר מראש
    בנוסף ליותר מחצי מ-5-7 ועוד ירוקים פה ושם שישבו ביציע 3 של הכח, וזה בהחלט כמות מכובדת שלא הפועל הביאה בשנים קודמות לחצי גמר ולא בית"ר העונה הביאה.

עשיתם בית ספר לכל האיצטדיון? עם הדיגלונים שההנהלה חילקה לכם? עם זה שלא שמעו אתכם בכלל חוץ מהשער דקה 90, וגם זה בקושי.

הפעם היחידה ששמעתי אתכם היה כשכמה ילדי כאפות מהיציע שלכם שחיים בסרט של הבורר צעקו לאוהדים שלנו "בואו לנתניה תקבלו מכות" והם קיבלו כוס קולה לראש.

בכל מקרה, חצאי גמר עלובים ורמה גרועה שפשוט לא מצדיקה את ה-35 אלף איש שבאו לחצאי גמר.
    אבל כרגיל, כמו סמרטוטים של הקבוצה נגיע גם לגמר ולמשחקים הבאים...ובעזרת השם יהיה טוב.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק השער שהיה ליד היציעים שישבנו בהם היה מלא בנוסף לשלנו. כל השאר אפילו לא היו קרובים להיות מלאים. 36,000 צופים בחיים לא היו בחצאי גמר.

3. ori76 Member

אז בטח היציע היה קטן יותר, או פחות יציעים. אנחנו התפרסנו (חיפה) לאורך כמה יציעים, ובהחלט היה אצלנו יותר אוהדים מאצלכם.

4. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שהיו יותר אוהדים מאצלכם. זה היה ממש עצוב אם לא. 15,000 לא היו, כמו שלא היו של ביתר ירושלים ובדיוק בגלל זה אני תמיד טוען כאן שהחלוקה צריכה להיות הוגנת בין כל הקבוצות. להביא את הכמות שביתר ירושלים ומכבי חיפה הביאו למעמד הזה גם מכבי נתניה יכלה, אז למה לתת למכבי חיפה ליצור יתרון ירוק ביציעים? אם יש מגרש של 10,000 צופים ומצד אחד משחקת הפועל תל אביב ומהצד השני הפועל כפר סבא, אז זה לא משנה שאחת מעוטרת יותר מהשנייה. בתאכלס, שתיהן יכולות להביא 5,000 כל אחת ורק לפי זה צריך לעשות את חלוקת הכרטיסים. אני מוכן להתערב שבשנה הבאה אף אחד לא ילמד וזה יחזור על עצמו.

5. אלי מתחן Member

מה אתם מעדיפים, להיות הרוב ביציעים הגרועים או מיעוט ביציעים הטובים?

6. Raulito Madridista

בסופו של דבר הגמר שכולם רצו לראות אכן יתקיים לו. בואו נקווה ששתי הקבוצות ישפרו באופן ניכר את היכולת שלהן.

המחצית השנייה הייתה הרבה יותר טובה מהחלק הראשון, אבל בכל-זאת לא ראינו מספיק מצבי הבקעה. מצחיק שדווקא כשנתניה לקחה יוזמה במשך כמה דקות והגיעה למצבי כיבוש, דווקא אז היא ספגה שער, וששטראובר ייסלח לי - הוא היה חייב למנוע אותו. מדובר בבעיטה למרכז השער שצריך להדוף אותה בלי להתאמץ. אני זוכר ששטראובר גם קיבל גול כזה במשחק האחרון של קלינגר על הקווים של מכבי ת"א, נגד בית"ר ירושלים במחזור ה-12 של עונת 06\2005. השער הביא לחיפה תנופה ופאנטני עשה מהלך יפה על לואיס מארין וכמעט העלה אותה ליתרון כפול. ובדקה האחרונה נתניה השוותה ממצב נייח, וסיאבונגה, שלא עשה כמעט כלום כל העונה, הוא זה שכבש.

לגבי הפנדלים, כמו במשחק בין חיפה להפועל ת"א - הרבה מאוד בעיטות פשוט לא ראויות, הרבה מאוד רשלנות. וכמובן שפנדלים זה דבר כואב, אפילו מתיאוס לא יכל להסתכל. חיפה כבר הייתה בעמדה בטוחה אבל היא סיבכה לעצמה את החיים. את הפנדל של רפאלוב אני עוד מבין איכשהו, הוא שחקן צעיר שרעדו לו הרגליים והוא בכל לא היה צריך לבעוט, גם נגד הפועל הוא פיספס. אבל ששחקן כמו חרזי ייבצע בצורה כזאת? נו, באמת...; אצל נתניה מארין ופרנסמן עשו בושות וחבל לי מאוד שדווקא מעבי החטיא, ראו כמה הוא לחוץ ומתקשה לנשום לפני הפנדל. חבל ששכטר לא בעט אבל זה מובן, אחרי סדרת ההחמצות שלו. הפנדל של בן דיין היה עילוי כמובן, הוא הצליח להבקיע למרות שנתניה הייתה במצב מאוד בעייתי והיה ברור שאם הוא מחמיץ אז זהו. מחמאות גם לכיאל וקרופניק שבעטו פנדל מעולה.
    מסכנים אוהדי נתניה - כבר שנה שנייה ברציפות שהם מפספסים את הגמר בנסיבות טראגיות. בשנה שעברה שכטר החמיץ פנדל והיא שילמה על זה, ואתמול...אפילו מתיאוס לא יכל להסתכל.

Last edited: May 14, 2009
  7. Forever Green Member

לתת למכבי חיפה ליצור יתרון ירוק ביציעים? איך אפשר להגיד את זה?
    אתם קיבלתם את היציעים המרכזיים - 2, 11-12
    הלוואי עלינו לקבל את היציעים האלה (בנוסף לעוד יציעים כמובן, כי אחרי הכל זה לא מספיק לנו).

אם יש מישהו שקופח ביציעים זה אנחנו ובית"ר, היינו הרוב באיצטדיון ובכל זאת נדחקנו לצדדים בגלל שהמשטרה רצתה לעשות הפרדה...

ואם נדמה לך שיציע 4 לא היה מלא בגלל הקצוות למעלה, זה רק בגלל שהגוש של הקופים היה למטה, הצטופף ונעמד גם על המעברים והמדרגות. ל-4 לא נשאר אפילו כרטיס אחד כבר שבוע וחצי לפני החצי גמר,
    אני ניסיתי להשיג כרטיס ל-4 ולא הצלחתי אז בסוף לא הייתה ברירה והתפשרתי על 8-10...

8. Beitar Member

נכון שהיכולת לא הייתה טובה אתמול, אבל אפילו אתמול בית"ר לא נפלה מהיכולת הממוצעת של חיפה והפועל ת"א העונה, בוודאי ב-2 הסיבובים האחרונים. מכבי חיפה פתחה את העונה טוב, ורק בזכות זה ובזכות העונה הלא טובה של הליגה - היא ממשיכה להוליך את הליגה (רוב הפער נוצר אז) ואולי אפילו לזכות בדאבל. אם באמת חיפה תזכה בדאבל (חס וחלילה) - תסכים איתי שלא תוכל להשוות בין הדאבל שלה העונה לבין זה שהשיגה בית"ר בעונה שעברה.
    אגב הניצחון אתמול היה נקמה מתוקה על ההדחה מהגביע לפני 3 שנים עם פרננדז על הקווים - לאורך המשחק בית"ר לא הלהיבה, ובתוספת הזמן ספגה שער הפסד. אתמול, זה קרה בכיוון ההפוך. ולכל אלה שיגידו שלבית"ר היה מזל - כמה פעמים ספגנו בדקות האחרונות העונה בליגה, אפילו שהגיע לנו לנצח?
    לגבי הגמר, אסור לבית"ר להגיע לפנדלים. נכון שקאלה מצויין (וגם אתמול הוא הראה את זה) - במיוחד בפנדלים, אבל בד"כ כשמשחקים מול חיפה ודוידוביץ' בעיקר בפנדלים - מפסידים. גם בפעמיים האחרונות לפחות, כשמשחק גביע/גביע הטוטו בין בית"ר לחיפה הוכרע בבעיטות עונשין - חיפה יצאה מנצחת.

9. oFiRzZz Member

המשחק הזה רק הוכיח לי כמה שנתניה לוזרית .
    וכמה שהיא לוזרית , ככה אני האהבה שלי לקבוצה גוברת .
    כשיצאתי מהאיצטדיון לא עניין אותי כלום , הייתי מבואס כמו לא יודע מה (למה נתנו למעבי לבעוט , למה ? ) ..
    אחרי זה הנפתי את הצעיף .
    נתניה זו אולי קבוצה שא בשלה לתואר , ותזכה באחד כזה אולי רק עוד שנתיים-שלוש כשהיא תהיה בשלה לכך , ואולי כל פעם נפשל ברגעים הגדולים , ואולי כל פעם ניתן הופעה בלתי נשכחת (ענקית !!! שאפו ענקי למארגנים של תצוגת העידוד הזו) ובסוף נלך עם ראש מושפל , אבל.. אני רק אוהב יותר את הקבוצה הזו .

חבל לי על מרין , פשוט חבל . דווקא הוא היה צריך להחמיץ ?

http://www.kufsa.co.il/pictures/year/08-09/state_cup/HETZI%20GMAR_13.05.09/9.Xxx

10. Don Joan Roman Member

הבעיטה של פרנסמן בהתחלה הרגה את נתניה, איזו בעיטה אומללה, פגז של תותח ליציע 6-7, רוב הבעיטות היו דיי עלובות אם אפשר לקרוא להן בכלל בעיטות כשהשיא היה הבעיטה של טל מעבי, כדור כ"כ חלש ושקוף ניר דוידוביץ' לא לקח הרבה מאוד זמן, נדמה היה שדוידוביץ' יכל לזנק לצד הנגדי, לשתות כוס מים ולחזור בזחילה כדי לקחת את הכדור של הבחור הצעיר ועדיין כל הכבוד לו על שלקח 2 פנדלים והעלה את חיפה לגמר וזה בהחלט חומר למחשבה עבור בית"ר שלנסות ולא להגיע לבעיטות הכרעה עם הירוקים כי השנה המזל משחק להם שם(בכלל מאז הגמר ההוא של לפניי 20 שנה כל פעם שאנחנו פוגשים אותם בבעיטות הכרעה הם מנצחים), מלבד זאת שטראובר למרות הפגז האדיר של משומר(זה מראה שגם חסר יכולת כשמשחק לו המזל אי אפשר לשחק נגד זה) היה יכול וצריך להדוף את הכדור אבל הוא החליט להראות שהוא יודע להתעופף ולמזלו הרע(ולשמחתי הגדולה אי אפשר לתאר כמה הבזבזן זמן הזה מעצבן אותי) הוא קיבל עוד שיעור מעלף, הוא תמיד חוטף את הגולים הכי יפים וגם הכי מטומטמים.

בנוגע למשחק שלנו, בגלל פלאי התחבורה הציבורית ועוד שלל סיבות נמנע ממני לראות את החצי הראשון של המשחק שבו סופר שהיינו טובים ויכלנו לכבוש שניים-שלושה שערים והגעתי למחצית השנייה רק שלהפתעתי לא יכולתי להיכנס לשערים שאליהם רכשתי כרטיסים ואופשר לי להיכנס "אחר כבוד" רב ליציע 17 באיכסטדיון משם גם כמעט ולא רואים כלום אז מן הסתם שגם את הגול השני לא ראיתי מהמגרש, אבל הכי חשוב שניצחנו משחק לא קל מול קבוצה עיקשת שלא היה לה שום דבר להפסיד והגענו בפעם השנייה ברציפות לגמר גביע המדינה, חבל שאין לנו שום סיכוי לאליפות, אני קונה ניצחון באיכסטיון והפסד בקריית אליעזר.

נ.ב, קאלה הוכיח שוב שכשהוא מפוקס הוא שוער מצויין.

Last edited: May 15, 2009
  11. מיכל3 Member

חלוקת היציעים לגמר גביע המדינה :
    מכבי חיפה ישבו בשערים 1-2 (מערבי)
    11-16 (מזרחי).

בית"ר ירושלים ישבו ב3-4 (מערבי)
    5-10 (מזרחי).

כך נקבע היום בהתאחדות לכדורגל, לאחר שמכבי חיפה זכתה בהגרלה בחלוקת היציעים. חבל שזה לא חצי מזרחי וחצי מערבי לכל קבוצה, אבל לפחות קיבלנו את 11-12. מכירת הכרטיסים תחל מחר ב"לאן".

12. אלי מתחן Member

זיינו אותנו. גם פחות מקומות וגם יציעים פחות טובים?

13. Don Joan Roman Member

תמיד דופקים את בית"ר במצבים האלה, למען ההגינות המינימאלית גם 16-18 צריכים להיות צהובים-שחורים.

14. מיכל3 Member

כמו שזה נראה כרגע, הם יהיו שלכם.

ולא יאומן הדרך והצורה שהמכירת כרטיסים מתנהלת פשוט בזיונית. מ-10 בבוקר עד 2 נסיתי להשיג את קופות גרבר בטלפון, הקווים קרסו מרוב עומס, האתר גם קרס עקב עומס וזה בלתי אפשרי להשיג אותם. הצלחתי לקנות רק שני כרטיסים ל11-12, אני חייבת עוד שניים ולפי מה שהבנתי נגמר כבר.. זה מחרפן. אותו סיפור עם אוהדי בית"ר ממה שהבנתי, לא זכור לי טירוף כזה לפני גמר-תוך יום כמעט נמכרו כל הכרטיסים.

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

רק בישראל! :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx

http://img33.imageshack.us/img33/8043/84618997.Xxx