גביע המדינה 08/09: בית"ר ירושלים שוב זוכה בגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏31/1/09.

  1. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,619
    לייקים שהתקבלו:
    3,517
    מין:
    זכר
    מעמד של חצי גמר גביע הוא מאוד מרגש, כמה חבל עבורי שהפועל לא נמצאת בשלב הזה. יחד עם זאת, השתתפות בגביע הייתה יכולה לחבל לנו בחלום האליפות(למרות שגם ככה הוא נראה רחוק כרגע).

    למרות הקלישה הידועה שבגביע הכל יכול לקרות, אני ממש לא חושב שנראה הפתעה היום במשחק בין הכח לבית"ר. הקבוצה של עטר מגיעה ממוקמדת ומפוקסת ופרט למשחק נגד הפועל פ"ת, היא מציגה יכולת טובה. הכח תילחם ותשקיע המון, אבל אין לה יותר מידי מה להציע פרט לברק בדש שעושה הרבה יחסית לכדורים שהוא מקבל מהקישור הלא מספיק טוב שמשחקת מאחוריו. אני חושב שיצחקי ימשיך להבקיע במשחקי הגביע. לפני שלוש שנים, בתחילתו של עידן גאיידמאק, הכח שהייתה בליגה השנייה, הדיחה את בית"ר לאחר ניצחון 1-0 קטן מרגלי מור גולן. אבל הפעם זה לא ייקרה. קראתי בעיתון שאלה כיככב בפנדלים באימון. לא יהיה צורך בכך.

    לותאר מתיאוס צודק שהוא אומר לשחקני מכבי נתניה שהם צריכים לשחק על הכדור שלהם, שאבד קצת בשבועות האחרונים. אני בטוח שבמשחק הזה נראה את נתניה הרבה יותר רעבה וחזקה מאשר בשני המשחקים האחרונים שלה בליגה. חזרתו של שכטר תעזור לה מאוד בחלק הקדמי. יחד עם זאת, מכבי חיפה קבוצה איכותית יותר, וכמה פעמים היא יכולה להפסיד לנתניה באותה עונה?; לפי דעתי זה יהיה קצת מוזר אם דווקא מכבי חיפה הזאת, אולי החלשה ביותר בשנות ה-2000 פרט לעונה שעברה, דווקא היא תיקח דאבל, דבר שהקבוצה המצויינת של גרנט ב2002 לא הצליחה, או הקבוצה המעולה של רוני לוי בין השנים 2004-2006. אני לא אוהב את ההרכב של מתיאוס ולדעתי הוא יכול לשחק יותר התקפי. אני מקווה שגזל ייצא קדימה וייצטרף לשלו מנשה ושכטר, שאוהב מאוד לשחק נגד חיפה. מעניין אם אלישע לוי ייפתח במערך כל-כך התקפי כמו שבתקשורת משערים - ארבייטמן במקום כיאל.
     
  2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    כמו שרשמתי בסיקור, המשחק עבור בית"ר הוא להיות או להיות, שום תסריט אחר לא יתקבל- רק הגעה לגמר, אין מקום לטעויות.

    בקשר למשחק השני, מכבי חיפה לא הוכיחה השנה שהיא מסוגלת לנצח קבוצות ברמה שלה פחות או יותר, היא במקום הראשון בזכות העובדה שהיא ממעטת למעוד מול הקטנות, אבל אם היא רוצה להיות בגמר היא תצטרך לנצח סוף סוף את נתניה, טוב האמת שגם פנדלים יכולים לשרת אותה... אבל הגיע הזמן שמכבי חיפה תראה כדורגל לאורך משחק שלם מול קבוצה שנחשבת טובה ביחסית לליגה שלנו, נתניה העונה הראתה שהיא מסתדרת היטב עם מכבי חיפה וחיפה לא יכולה להרשות לעצמה שזה יקרה שוב... מצד שני אולי בחיפה קונים הפסד היום תמורת ניצחון עוד שבועיים בליגה... בכל אופן, הפסד היום יהווה אכזבה ענקית עבור 2 הקבוצות, במיוחד לנתניה שמסיימת את הליגה בצורה מאוד מאכזבת שמשאירה טעם רע, גביע ישפר מאוד את המצב. לחיפה נשארה הליגה, אבל החלומות על דאבל בעיצומן.
     
  3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏19/2/06
    הודעות:
    14,242
    לייקים שהתקבלו:
    2,433
    מין:
    זכר
    הגעתי הבייתה לפני 15 דקות, דפקתי את המקלחת הזריזה ביותר שהייתה לי בשנה האחרונה ועכשיו אני יוצא למגרש. אני מקווה שהכל יהיה בסדר.

    רק אהבה תנצח!
     
  4. הרצליה Member

    הצטרף ב:
    ‏10/9/03
    הודעות:
    12,627
    לייקים שהתקבלו:
    2,442
    לפני שלוש שנים רוני גפני תפקד מצויין בחצי הגמר במדי בני יהודה עם שער ניצחון בהארכה מול... מכבי חיפה.
     
  5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏3/8/02
    הודעות:
    23,057
    לייקים שהתקבלו:
    1,969
    בשביל לותר מלחמה!

    פעם אחת תגיעו למעמד ותצליחו, מחזיק לכם אצבעות.
     
  6. Cup of Tea Liverpool, UK

    הצטרף ב:
    ‏29/9/07
    הודעות:
    6,701
    לייקים שהתקבלו:
    975
    ברק(יצחקי) נגד ברק(בדש).
    התחזית- סופה!
     
  7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏7/3/08
    הודעות:
    17,317
    לייקים שהתקבלו:
    10,481
    שער מצוין של ברוכיאן עושה כרגע את ההבדל 0-1 לבית"ר בהפסקה.
    מחצית בינונית עם שליטה של בית"ר אבל הכח מסוכנת ויכלה לכבוש מספר פעמים, יצחקי איכזב אותי עד עכשיו הוא מזכיר לי את יצחקי של הסיבוב עד הפגרה בינואר - אגואיסט שלא חושב וחבל כי שיצחקי מפעיל את הראש הוא אחד הטובים בליגה ושווה לפחות גול בכל משחק.
     
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    אם ברק בדש היה עוצר את הכדור בצורה נורמאלית, בהפקרות של קוזוקין, יש פה 1-0 להכח, הכח פתחה לא רע, בית"ר לא חדה ולא מפחידה, אבל יש לה את ברוכיאן שנתן הברקה של 1-0, נגד הכח זה צריך להספיק, ברגע שאתה מוביל עליהם יהיה להם קשה לחזור, בטח מול יריבה כמו בית"ר שבכל התקפה יש לה את השחקנים שיכולים להבריק ולכבוש מכלום.
     
  9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    הכח היא קבוצה מאוד נחמדה, השחקנים פשוט לא מאמינים בעצמם.
    כמו שקרה להם בקריית אליעזר בשבת האחרונה, הם מצליחים להגיע לרחבה, אך לא מנצלים את ההזדמנות, מחלה של קבוצות תחתית.
     
  10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    עטר חייב להעיף את קוזוקין. לילד אין מושג מה זה הגנה, שוב הוא שובר בצורה כל כך מגוחכת את קו הנבדל, איזה טיפש, אחד השחקנים הטיפשים בליגה ללא ספק.
     
  11. מקסים לנגו Member

    הצטרף ב:
    ‏31/7/02
    הודעות:
    437
    לייקים שהתקבלו:
    0
    באחת מתוכניות הספורט ברדיו ששודרו היום (רביעי) התייחס פרשן כדורגל למשחקי
    חצי גמר גביע המדינה ואמר - אני לא יודע מי מהקבוצות יעלו לגמר אבל אני בטוח
    שהגמר לא יהיה בין בית"ר ירושלים למכבי חיפה.

    בינתיים, עם איך שבית"ר והכוח משחקות, ההימור שלו מצליח.
     
  12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

    הצטרף ב:
    ‏30/4/08
    הודעות:
    10,026
    לייקים שהתקבלו:
    1,389
    הניצחון של חיפה לא מובטח ... אתה יודע.
     
  13. מקסים לנגו Member

    הצטרף ב:
    ‏31/7/02
    הודעות:
    437
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אני חושש מאוד מהמשחק מול נתניה ולדעתי חיפה צריכה להפגין הרבה אופי כדי לעבור
    את המשחק הזה בשלום, מעבר להתעלות השחקנים.

    מצד שני, אפילו במקביל, אני עדיין מקווה שבית"ר תלך לים כבר הערב.
     
  14. Igi Member

    הצטרף ב:
    ‏25/5/05
    הודעות:
    9,708
    לייקים שהתקבלו:
    58
    עולה אחת לגמר כבר יש לנו לאחר שבית"ר מצליחה במזל גדול לגנוב מהכח את העלייה לגמר.
     
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

    הצטרף ב:
    ‏5/8/02
    הודעות:
    39,107
    לייקים שהתקבלו:
    8,467
    בית"ר קבוצה חלשה, שאנשיה יסתכלו על העונה הזאת, הם יבינו שהם לא לוקחים אליפות בגלל שהם פשוט לא טובים, בטח לא בגלל ההתאחדות.

    הכח החמיצה ונענשה, בלי ספק הקבוצה המסוכנת ביותר הפסידה היום. בית"ר הייתה מצחיקה, מגוחכת, כל כך חלשה ועלובה. ברק בדש אולי ישאיר את הכח ליגה (שזה בהחלט יותר חשוב), אבל היום ברגע האמת הוא פיקשש. בית"ר גונבת ניצחון מהכח, אבל מה שמשנה זה שהיא בגמר...