גביע המדינה 08/09: בית"ר ירושלים שוב זוכה בגביע

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Number 8, Jan 31, 2009.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

סילבס , אלמדון , אדהם האדיה , רם סטי ואשרף סולימאן שחקנים מצוינים ויכולים בלי בעיה לשחק בליגת העל.

2. fresh_guy007 Member

אנשים בסגל שלנו יש לא מעט שחקנים שנכללו פעם בסגל הנבחרת הלאומית (בגילאים שונים) דוידוביץ' לא התכוון רק לשחקנים שהזכרת, השחקנים שבקלות יכלו לשחק לא סתם בליגת העל, אפילו בקוצות צמרת:

תום אלמדון- שוער רמה מאוד גבוהה במיוחד באחד על אחד, הבעיה היחידה שלו זה ביטחון עצמי בכדורי גובה.

יקיר שינה- אחד הבלמים הטובים בארץ, הוא שחקן של מכבי ת"א, שאם נמני לא יחזיר אותו שנה הבאה לסגל שלו אז הוא טועה ובגדול, שחקן צעיר שיש לו עתיד להוביל את הגנת הנבחרת בעתיד. חבל שהוא לא משחק.

שמעון הרוש- אחד המגינים המהירים בארץ, עם טכניקת בעיטה נדירה (קצת חלש בהגנה)

אדהם האדיה- שחקן עם בעיטה אדירה, תאקלים מדויקים, פיזי מאוד, יכול לשחק בהרבה עמדות (מגן, קשר אחורי, קשר התקפי..)

שלומי חנוכה- שחקן שסומן בעבר הלא רחוק כהבטחת העתיד שיחק באולימפית לפני כמה שנים, עכשיו הוא מאוד בינוני (אולי בגלל הניסיון המועט וחוסר הביטחון)

אמג'ד סולימאן- שחקן קטן אבל חזק פיזית, בעיטה מצוינת, אחד הקשרים האחורים הטובים בליגה הלאומית (הפועל ת"א רצו לצרף אותו בתחילת העונה אבל הייתה מחלוקת על הכסף עם אחי)

ויאם עמאשה - השחקן המהיר בארץ היום (בינתיים חות ממהירות לא מראה כלום בליגה הלאומית), אבל הוא חלוץ מפחיד.

סרג' איילי -חלוץ מהיר, פינישר אמיתי

איב ג'ידה- שחקן טכני ברמה גבוהה מאוד, פיזי מאוד ומהיר מאוד.

לואב כיאל - שחקן צעיר, מהיר וטכני מאוד (הוא עוד יהיה יותר טוב מבן דוד שלו שמשחק בירוקים השניים..)

חיים סילבס ורם סטי- השחקנים שאף פעם אינם נגמרים, הם לא יבלטו בכל המשחק אבל מהלך אחד שלהם, ומסירה מתוחכמת של אחד מהם לחלוצים המהירים יכול לגמור את המשחק.

שתבינו הסגל של אחי נצרת העונה הוא הכי טוב בתולדותיה, הבעיה שלהם לא הכשרונות אלא להביא את זה לידי ביטוי במשחק, מכבי חיפה ומשחק גביע אלה סיבות מספיק ממריצות לשחקנים.
    שמעתי שחיפה תפתח עם חרזי כבלם, אם זה נכון אז סיכוי טוב מאוד שתספוג יותר משער אפילו, אתם תופתעו היום מהמהירות של שחקני נצרת (ויאם, איילי, אנטויה, ג'ידה וכיאל), אני מקווה שמסירותיהם של רם וחיים יניבו שערים.
    המשחק הזה בכלל לא דומה לבית"ר עם ה3-0, כי הסגל של חיפה היום הרבה יותר חלש משל בית"ר אז, והסגל של נצרת היום הוא הרבה יותר טוב מאז (כשהיינו על סף ירידה בליגה בכלל).
    אחי נצרת לא נופלת מחיפהב90 דק' בכלל. במשחק אחד הכל יכול להיות,
    נקווה לניצחון

Last edited: Apr 22, 2009
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אם נילך על פי ההגיון הפשוט אז נתניה, אשדוד, בית"ר וחיפה צריכות להיות ברמת גן. אבל זה לא עובד ככה... נתניה נמצאת בתקופה רעה מאוד ודי מגיעה מפוחדת למשחק הזה מול סכנין, אשדוד לא מבריקה וזה בלשון המעטה, הכח יודעת להקשות כמו שצריך על היריבה ולעקוץ מדי פעם.
    קשה לי להאמין שכפ"ס יעקצו, אחי נצרת לא צפויה... אני מאמין שיהיו 4 עולות מליגת העל, אבל אשדוד או נתניה יעופו.

4. מקסים לנגו Member

אני הערב הזה מודאג ממכבי חיפה ולצערי הרב הסיבות לכך רבות: העובדה שבתקופה האחרונה חיפה לא חדה מול השער ומתקשה בהבקעת השערים, העובדה שחיפה מתקשה לשחק מול בונקר ונוהגת לספוג שערים בקלות מידיי, העובדה שאלישע לוי מעדיף את המשחק השקול והמבוקר לאומת המשחק ההתקפי הדוחק את היריב אל שערו והעובדה שהערב ניצבת מול מכבי חיפה קבוצה שאין לה מה להפסיד.

אני חושש שאם חיפה תצליח לעבור את נצרת, זה יהיה עם הרבה "דם, יזע ודמעות (בתקווה דמעות של שמחה)".

5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי מדקה 85 וממש התאכזבתי מסכנין !

ידעתי שישחקו הגנתי אבל לחפש את הפנדלים מוקדם מדי,לפחות תנסו בהארכה לגנוב גול משהו...חבל

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז מכבי נתניה ובית"ר כבר בחצי...צדקתי לגבי תוצאה אחת, אבל הבנתי שבית"ר לא ליקקו דבש בכפ"ס. נחמד שנתניה עלו לחצי הגמר, אבל אם מכבי חיפה עולה למשחקים ברמת גן אני מעדיף לקבל את בית"ר...מקסים מתאר מצויין מה שאני גם מרגיש ונתניה אלופה בעניין הזה. בכל מקרה בוא נעבור קודם כל בשלום את נצרת ואחר כך כבר נדבר.

7. JR-Riquelme Member

איזה משחק מצוין בין כפ"ס לבית"ר.
    קצב מעולה, הרבה הזדמנויות... ההתקפה של בית"ר משחקת כדורגל מצוין, הרבה טכניקה ושיתוף פעולה... כמו שאיציק זוהר אמר, הקור רוח של ברוכיאן ברחבה מדהים. משחק ברחבה כאילו הוא לבד במרכז המגרש. בן שושן שחזר לעצמו, יצחקי, פרננדס שרצה מאוד להכניס שער, אין לאף קבוצה כזה כישרון, היא גם משחקת את הכדורגל הכי טוב, אבל ההגנה שלה ביזיונית והיא מאוד נאיבית. הלוואי שכל הקבוצות בארץ היו משחקות כמו בית"ר.

אבל האמת שראיתי את המשחק הזה בגלל חן עזרא... איזה כישרון אדיר, זריזות, מהירות, טכניקה ברמה הכי גבוהה... וכמה חבל שהוא העדיף לא לבוא לב"ש כי כל קבוצה בארץ הייתה רוצה כישרון כזה.
    סיים משחק מצוין עם בישול, ונתן עוד כדור מצוין למה שמו שהרס לו בישול בדקה ה-90.

אם הוא משפר את הגוף שלו, והוא צריך לעבוד על זה הרבה הוא יהיה אחד השחקנים הטובים בארץ.

8. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

פגעתי עד עכשיו ב-2 מהניחושים שלי לגבי העולות ואני מקווה לטעות בניחושים האחרים.
    משחק לא טוב של בית"ר שעולה בקושי אבל האמת יכלה לנצח גם 0-3 בלי הרבה בעיה , אני מתנחם בכך שעלינו לשלב הבא אחרי משחק פושר.
    יצחקי ובן שושן כבשו עד עכשיו את כל 8 השערים של בית"ר בגביע(4 כ"א) ואני מקווה שהם ימשיכו כך גם בחצי הגמר , אחרי שבעונה שעברה לא הייתי בחצי הגמר העונה אני יהיה ברמת גן(יש להרגשה שזה יהיה נגד מכבי נתניה) גביע שביעי במרחק 2 משחקים.

9. oFiRzZz Member

שנה הבאה , בתקווה שבנתניה עקבו אחריו , הוא יהיה אצלנו בסגל . (הוא מושאל לכפ"ס מנתניה)
    שחקן מעולה , חבל שאותו השאילו ולא את ימפולסקי , אין לי ספק שעזרא היה תורם הרבה יותר .
    --

לדדי בן דיין יש פשוט "מחלה" עם משחקי גביע ! כל משחק כזה - גול . נקווה שגם בחצי גמר המגמה תמשך .
    לואיס מרין כרגיל ענק והציל שער של 100% , חבל שכנראה לא נראה אותו בעונה הבאה במדים הצהובים .
    שלו מנשה היה גם במשחק טוב , חבל שמתיאוס הוציא אותו יחסית מוקדם .
    שכטר באחד המשחקים הגרועים שלו העונה , חוץ מפעולה אחת או שתיים - חושך .
    גולן חרמון חלוץ מרכזי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx משחק מצוין של ה'נשמה' , יכול היה לסיים עם כמה גולים , אהבתי את המהלך של להעביר את גולן לשחק כחלוץ , וגם פה שיחק די טוב , בהתאם למה שיכל (תפס את השריר) .
    קלמי ממשיך במגמת העלייה שלו , כל השאר היו בינוניים .

נוסעים לרמת גן :aaa021:

10. אלי מתחן Member

מהתקציר נראה שבן שושן נתן משחק מטורף, נקווה שזה מראה על בן שושן יותר מאשר על ההגנה של היריבה.

11. הרצליה Member

הכח מצטרפת לחצי הגמר.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבנתי שראובן עטר לא רוצה להתמודד עם קבוצה מהלאומית? אז מבחינתי הכח עדיין קבוצה מליגת העל, אבל בשביל הכיף יכולה בית"ר אז לשחק מול נתניה. מכבי חיפה שעוד מעט גומרת את נצרת רוצה לבטח לפגוש את הקבוצה הכי חלשה על הנייר.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אסור שחיפה ובית"ר ייפגשו בחצי גמר, יהיה כל כך משעמם ומחריד לראות משחק בין נתניה להכח, בטח במעמד כזה מכובד. חיפה תתפלל לקבל את הכח, חיפה עדיין לא הראתה שהיא יכולה להתמודד מול קבוצה שיודעת לשחק, נתניה אומנם לא מהטובות בליגה מבחינת כדורגל אבל נתניה יודעת איך להתמודד עם חיפה, חיפה תתפלל להכח. לדעתי אם חיפה פוגשת את נתניה או בית"ר היא בחוץ. אבל עד אז....

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שמבחינת מכבי חיפה הקבוצה הכי פחות עדיפה היא כמובן מכבי נתניה. שיטת המשחק של נתניה והכח אולי דומות, אבל נתניה קבוצה הרבה יותר רצינית. היא כבר ניצחה פעמיים העונה את הירוקים וולדעתי זה נותן הרבה ביטחון לחבר'ה של מתיאוס. לירן, למה מכבי חיפה צריכה לפחד מבית"ר? בנתיים שתי הקבוצות סיימו את המשחקים ביניהן בתיקו. אתה יוצא מההנחה שההתקפה של בית"ר תכריע בקלות את ההגנה של הירוקים, אבל אם נתניה יכולה להגיד שיש לה את הנוסחה לקחת 3 נקודות מבית"ר, לירושלמים אין העונה שום הישג שכזה.

טוב שהקבוצה שלי ניצחה במספרים רציניים את המפגש הלא קל שלה, זה בדיוק מה שאני רוצה לראות מהירוקים. בסה"כ בית"ר לא טיילה מול כפ"ס כך שבוא אל תמהר להסיק מסקנות. אל תשכח בבקשה שחיפה ניצחה אמנם בפנדלים, אבל כן עברה את האדומים בבלומפילד...

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

למרות שחיפה יריבה די חזקה ועלולה לגרום קשיים לבית"ר במאבק על הגביע עדיין איכשהו רציתי אותו ב-4 האחרונות כי הגמר הקלאסי של העונה הוא בית"ר-חיפה.
    קשה להחליט איזו קבוצה טובה יותר מבין השתיים , בית"ר אמנם מוכשרת יותר ומשחקת כדורגל התקפי יותר ויפה יותר אבל מכבי חיפה מעל בית"ר לאורך כל העונה בליגה.
    כמובן שהייתי מעדיף את הכח בחצי הגמר(את מכבי חיפה צריך לפגוש בגמר) ונתניה קבוצה כל כך גרועה אבל איכשהו שהיא משחקת נגד הגדולות היא נראית מצוין.

רק עוד 2 משחקים נשארו עד הגביע מספר 7 - יאללה בית"ר :aaa021: