גביע המדינה 07/08: הגביע של בית"ר ירושלים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הפועל אום אלפחם, ‏9/1/08.

1. JR-Riquelme Member

אני דווקא מאוד נהניתי אתמול מהמשחק
    אולי מהסיבה שבניגוד לכם לא היו לי שום ציפיות מהקבוצות זבל שיש לנו.

היו הרבה מצבים מסוכנים, אווירה נהדרת למרות שהקהל לא היה בשיאו(לא מאשים אותם, בלחץ כזה קשה מאוד לעודד)

היו הרבה מצבים מסוכנים, בית"ר קבוצה שנבניתה כדי לשלוט במרכז השדה ובכך לפרק קבוצות, אתמול זה לא הלך לה בגלל בינוניות של אלברמן, ובגלל זה הפועל הצליחה להוות יריב.

בסופו של דבר שמחתי שהגביע הלך לבית"רים בגלל מג'אדלה האפס ולוזון...

2. ביובית 2010 Member

אין לי סבלנות לאנשים עקשנים שממשיכים לחזור על הטעויות שלהם הלוך וחזור.

שוב אני אומר: היום בפודיום יחולקו מדליות בדיוק לאותם האנשים שאתמול ההתאחדות הישראלית חילקה.

3. idos87 Member

אספניול משתפת רק קטלונים אז צריך לסגור אותה? אם מועדון לא רוצה להחתים שחקן מסויים (לא משנה בגלל מה) מותר לו-הרי הוא עושה הכל כדי להצליח וכנראה שהוא חושב ששחקנים מסויימים ממוצא מסויים לא יעזרו לא להשיג את המטרה.

4. ביובית 2010 Member

יש שני שחקנים ערביים בקבוצת הנוער של בית"ר.

לי אישית, כאוהד בית"ר, אין שום מניעה ששחקן ערבי יישחק בבוגרים של בית"ר. לא דיברתי על שיתוף שחקנים ערביים, דיברתי על כך ששנאה לאנשי האויב אינה נחשבת לגזענות.

שוב, אתה שוכח את הנקודה העיקרית: הערבים הם האויב שלנו שטובח בנו. לא מדובר פה על שיתוף שחקנים כהי עור מאפריקה אלא על שיתוף שחקנים ששייכים לעם שהוא האויב שלנו. אפשר לשתף שחקנים ערביים כל עוד הם לא מביעים תמיכה באויבי ישראל, כמו שעושים נבחרי הציבור הערביים.

"לפי תקנות אופ"א"?

חחחחח

אופ"א זה באירופה, וכל ילד יודע שאם מדינות אירופה היו במצב של ישראל אזי הן היו משמידות את אויביהן (שיורים עליהן רקטות) מזמן, ולבטח לא היו מספקים להם דלק, חשמל ואוכל.

בעלות הברית הפציצו יום וליל את ערי גרמניה (שלא לדבר על מה שעשו האמריקאים להירושימה ונגאסאקי) והרגו מיליוני אזרחים גרמנים. כך הם ניצחו במלחמה.

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/08
  5. Dimitar Berbatov Member

שמעתי הרבה אנשים שמדברים על אכזבה מרמת המשחק. ממה לעזאזל אתם מאוכזבים? הפועל באחת העונות הגרועות בתולדותיה, למרות שבחודש האחרון הם מתרחקים מהקו האדום ומשחקים כדורגל מעט יותר טוב ובית"ר מאז הרצליה לא פוגעת. הפועל מבחינתה שיחקה נכון. תכנית המשחק של גוטמן היתה לגרור את המשחק להארכה, אולי לגנוב איזה גול במתפרצת או איזה מצב סתמי, ואם לא - אז פנדלים, הרי המאזן של הפועל נגד בית"ר בפנדלים לא רע ורק בחצי הגמר הם ניצחו את בית"ר שמשון בפנדלים. המשחק שלנו היה חלש מאוד. בואטנג שטענתי בטור שלי שלא היה צריך להיות בהרכב, הפתיע והיה נהדר. הזכיר את בואטנג של השנה שעברה - השחקן הכי טוב בארץ. גל אלברמן כרגיל נהדר עם המסירות החכמות שלו על מגרש שלם והפיזיות, אבל החלק הקדמי..חלש. בן שושן רע, ברוכיאן סביר ורומולו כבד מידי.

האמת? ממש לא מעניין אותי ששיחקנו רע, שלמרות שליטה במרכז המגרש (טעות גדולה של גוטמן עם המעבר ל 4-4-2) לא הגענו למספיק מצבים מסוכנים ובמחצית הראשונה לא איימנו על השער. העיקר שהגביע חוזר לירושלים אחרי 19 שנים עקרות, והכי חשוב - העיקר שניצחנו את הפועל בפנדלים ועוד שדגו מחמיץ פעמיים, אין מתוק מזה.

אגב, עמרי קנדה - פנטסטי. המגן הימני הכי טוב בליגה, בטח מאז הירידה בכושר של אלברז. מהיר מאוד, חזק, הרמות מדויקות, כיף לראות אותו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏14/5/08
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני לא מאמין שיש מישהו מאוכזב, זה מה שהקבוצות מראות במשך רוב העונה, פשוט צויין, שוב, שהכדורגל היה חלש, זה הכל.

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

האפסנאים של זניט או ריינג'רס יקבלו מדליות? די, מספיק. אמרת שאופ"א מחייבת את ההתאחדות הישראלית לעשות את זה, אז בבקשה, תביא שמץ של הוכחה. רק לפני כמה ימים ראינו טקס חלוקת מדליות בפרמייר ליג, עם שחקנים ומנג'ר בלבד. אז מה, באנגליה עוברים על חוקי אופ"א? אין שום חוק שמאלץ את ההתאחדות לתת מדליות ל-20 אנשים שלא ברור מה הם בדיוק.

8. ביובית 2010 Member

תראה היום בערב ותיווכח בעצמך. טקס הפרמיירליג הוא לא כמו טקס הענקות גביע.

9. Dimitar Berbatov Member

אני שמעתי בתקשורת הרבה "פרשנים" שמאוכזבים מרמת המשחק כמו למשל השדר של ערוץ 11 - הורסקי אם אני לא טועה שהביע אכזבה עם סיום המשחק מהיכולת. מי שציפה לכדורגל טוב יותר הוא או טיפש או בן-אדם שלא ראה איך שתי הקבוצות משחקות בתקופה האחרונה ואת הליגה בכלל.

מה? תחזור שוב. היו בדיוק 4 מצבים מסוכנים. טוטו, דגו, ארבייטמן וברוכיאן. חוץ מזה, שתי הקבוצות אפילו לא היו קרובות לשער.

10. ביובית 2010 Member

לטוטו היה יותר ממצב מסוכן אחד להבקעת שער.

11. ביובית 2010 Member

וגם לעידן טל היה מצב להבקעה, אם הוא היה מוסר לאחד השחקנים שהיה מימין, לא זוכר את שמו.

12. JR-Riquelme Member

לא יודע מה איתך ספרתי לא מעט מצבים של תמוז לשער...
    גם עידן טל נתן פריצה והיה איזה 2 מטר ליד השער, בקיצור יש דברים שאפילו לא מחשיבים אותם כבעיטה לשער אבל הם מצבים מסוכנים.

חוץ מזה גם 4 מצבים זה תפוקה יפה בשבילי... אפילו בחצי גמר של יונייטד - ברסה לא היו מצבים מסוכנים כמו במשחק שהיה

13. BeitaReaLiverpool Member

גביע!!!
    איזה כיף. בפנדלים, על הפועל, כשברוך דגו, השחקן הכי שנוא עליי בליגה, מחמיץ פנדל מכריע.
    אני ישבתי במקום שלא רואים ממנו כלום, אבל העיקר שניצחנו.

קאלה עשה כמה שטויות במשחק, נתן כמה הצלות, ושוב הציל אותנו בפנדלים. משחק רגיל שלוhttp://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    ההגנה עשתה עבודה טובה, לא שהייתה לה הרבה עבודה. אלברז, שלא שיחק בערך חודשיים, היה מצויין לדעתי. התגעגעתי.
    בואטנג ואלברמן היו מצויינים, עידן טל היה מאוד חלש. בן שושן שוב מוכיח שאין לו מה לחפש בקבוצה, רומולו גם לא צריך להישאר. ברוכיאן היה פושר.
    אני דווקא הייתי מרוצה מתמוז. הוא לא משחק בקביעות כבר הרבה מאוד זמן, אז אפשר להבין למה הוא לא חד. אבל הוא מתאמץ, לוחץ ומנסה, ועל כך אני מעריך אותו.

אגב, זה נכון מה שאומרים. אין שמחה יותר גדולה משמחה של גביע.

14. Fabio Junior Member

איפה מירו שיגיד שהשופטים, התקשורת והמזל לטובת הפועל?
    הגיע לנו פנדל, מזה פנדל, אמא של הפנדל! ואף אחד לא כותב את זה בעיתונים!
    היה לנו שלוש הזדמנויות לגמור את המשחק, אין לי מושג איך זה התפספס.... דגו לקורה, ארבייטמן לידים של קאלה, דגו מחמיץ פנדל.... ובכל זאת, כאן ההבדל, אם זה היה ההפך רק שבמקום דגו היה עומד תמוז, הכותרת בעיתון מדברת על ניצחון לא חוקי, הבית"רים היו מתבכיינים והקהל של בית"ר לא היה נותן לטוטו לצאת מהבית. במשחק הבא של הפועל, כולם יעודדו פה אחד את ברוך וראובן.

15. Macaclister Member

ללא ספק הדאבל המגעיל והדוחה בהיסטוריה.
    קבוצה בינונית ומטה הייתה לבית"ר השנה,ותו לא.

ותיקון טעות:הגביע לא נוסע לירושלים,הוא נוסע לת"א,ליבה האמיתי של בית"ר ירושלים כיום.
    אם פעם זה היה שוק מחנה יהודה,היום זה קפה ארומה ברמת אביב ג'.
    קבוצה של מפא"יניקים,של האליטה,של כל מה שמגעיל בחברה הישראלית.

נערך לאחרונה ב: ‏15/5/08