גביע המדינה 07/08: הגביע של בית"ר ירושלים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הפועל אום אלפחם, ‏9/1/08.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בית"ר לא אלופה כזאת שמגיע לה להיות עם דאבל אבל בהחלט עדיף על זה שהאדומים יניפו שוב את הגביע. כיף לראות את דגו מחטיא, מגיע לו.

בגדול, עוד משחק, סתם משחק, לא היה אפשר להנות מהאווירה, לא היה כדורגל יותר מדי... היו עולים וישר פנדלים היה עדיף....
    מברוק לבית"ר.

2. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

כדורגל ברמה נמוכה מאוד, לא היתה אווירה כל כך סוערת ביציעים כמו בשנים הטובות (שכנראה לא יחזרו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx)

היו החמצות לשני הצדדים שיכלו להכריע משחק שלם, בעיקר ההחמצה של דגו במהלך המחצית הראשונה,
    כשזה מגיע לפנדלים אז הכל אפשרי ... אין ספק שהכרעה בדו קרב פנדלים זה ממש אכזרי, אך זה הכדורגל.

אני לא אכחיש שאני רציתי את הפועל ת"א, מזל טוב לבית"ר ירושלים!

3. Sergio Ramos Member

אין הרבה מילים לאמר מלבד דבר אחד - הפעם אלילת המזל הלכה לטובת בית"ר. המשחק היה חלש להחריד, צפיתי מבית"ר שתבוא ותאכל את הדשא, ושלמרות היכולת החלשה בשבועות האחרונים תגיע למשחק כזה נמרצת ועם רצון ורעב גדולים יותר. אך במקום זאת, הקבוצה שיחקה די חלש ונראת עיייפה מאוד. לא הייתה תנועה ומהירות בהתקפה שהתנהלה באיטיות רבה.

אבל זה לא משנה עכשיו, מה שחשוב זה הדאבל הגדול שהשגנו הערב. אפשר לראות על השמחה של השחקנים כמה הם רצו טת זה. כל הכבוד

4. Igi Member

מזל טוב לבית"ר ,הקבוצה הכי ראויה לגביע הזה.

אין ספק אבל שאם הייתי אוהד של האדומים האשמה הייתה נופלת כמעט ורק על דגו..הקורה, הפנדל המזעזע ...למרות שהוא הפרובוקטור הכי גדול בליגה אחרי ישראלביץ', לא נעים להפסיד לקבוצה שלך את הגביע בצורה הזו .

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה משחק לא רע. ראיתי אותו עם שני חברים שלי, אחד אוהד בית"ר ירושלים והשני אוהד מכבי חיפה. ניסינו להתרגש ולהתלהב מהפנדלים, אבל אפילו זה לא עבד. אולי זה נובע מהעובדה שאצטדיון רמת גן פשוט מדכא תצוגות עידוד ואולי זו הזוית האישית שלי, שעוד כואבת את השער של יואב זיו בהארכה.

בית"ר ירושלים כנראה תזכה בדאבל ותמתג את עצמה כאימפריה, כפי שעשו 4 האחרות בתקופות שבהן כל אחת מהן שלטה. מזל טוב על הגביע. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אגב, אני לא יודע אם זה בגלל הניתוח של האוהדים כאן באייסוקר, אבל גל אלברמן וברוך דגו היו נראים השחקנים החשובים ביותר לקבוצות שלהן. אולי זה רק אני.

6. AVISEY Member

כמו תמיד אוירה 10 כדורגל 0 אחד ענק, ואני מקווה שכולכם לא מופתעים , כי אם מישהו ציפה למשהו אחר ,אז הוא אופטימי יותר מיד, מזל טוב ביתר . ושמתם לב שרוב שחקני ביתר לא לחצו יד למג'דלה ?

7. הרצליה Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    הוצאת לי את המילים מהפה!

8. xavi6 Member

באמת מגיע לו, כי אוהדי מכבי זורקים לו בננות וקוראים לו קוף. איזה חרא של קהל יש לנו בישראל, פשוט חרא. אין מילה אחרת.

דגו כבר הביא מספיק גביעים, הוא הביא אליפות למכבי ת"א, והוא גם יביא להפועל תואר או שניים. הלוואי שכל שחקן בליגה שלנו היה הומו כמוהו.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

עזוב אותך קללות וכדומה, גועל נפש כזה לא קשור למה שהייתה הכוונה.

ברוך דגו שחקן מלוכלך, שעבר העונה שדרוג רציני ברמת ה"לכלוך" שלו, מגיע לו.

10. איגור .פ. Member

יששש בית"ר זכתה יש מגיע בכדורגל...קבוצה שגנבה גביע עונה שעברה ,לוקחים לה את הגביע וכמה סמלי שדווקא בפנדלים ועוד מי שם הוא גרשון אין יותר סמלי מזה...

11. Diamond4Ever Member

ביתר ניצחה ובצדק,היא ניצחה את זו שניצלה את שיטת הפנדלים הכי הרבה בשנתיים האחרונות.
    כל הכבוד לביתר על דאבל היסטורי,הפועל ת"א יכולה להתנחם באופא.

12. Alejandro Rodriguez Member

בית"ר ירושלים היא כן האלופה שמגיע לה הדאבל הזה. אף קבוצה אחרת לא ראויה לו ממנה, היא הקבוצה הטובה בארץ וראינו זאת בשארית העונה מלבד המחזורים האחרונים בהם אפשר להבין מדוע השחקנים היו חלשים במשחקם.

כל הכבוד לשחקניו של שומי, מגיע להם ולתת גביע להפועל ת"א היה פשע נוראי, זה היה משחק עלוב של האדומים, קבוצה אנטי-כדורגל, בונקריסטים מגעילים וזאת הסיבה לשנאה העזה שלי כלפיהם. מלכתחילה אלי גוטמן וקבוצתו רצו להגיע לפנדלים. זו קבוצה שכבר שנים רצה עם כדורגל ברמה נמוכה ומצליחה, חוסר צבע שמתגאים בו, עלוב.
    המשחק היה לא רע בכלל למרות הטענות של כמה אוהדים כאן, בית"ר ירושלים כמובן שלטה והביאה את הגביע לירושלים בכבוד.
    בנוגע לברוך דגו, השחקן הכי אפס בליגה: כרגיל התנהג כמו ילדה קטנה, החמיץ בגדול וגם שאפו לקאלה על העצירה.

מזל טוב בית"רים! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏14/5/08
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

היא הקבוצה הטובה בארץ ואין טובה ממנה על זה אין עוררין, אבל כשאתה מסתכל על העבר, על קבוצות אלופות שהיו בעבר, שנתנו לנו עונות סוחפות, עם הרבה כדורגל סופר איכותי ומהנה לצפייה, ואז אתה מסתכל על בית"ר ואומר שחוץ ממספר משחקים בודדים שהיא באמת הרשימה, היא לא שמרה על יכולת גבוהה, לא היו יותר מדי משחקים שהיה כיף לראות אותה.

אבל מצד שני צריך אולי להיות עדינים איתה, אולי בית"ר פשוט מתאימה את עצמה לרמת הליגה, לא קל לשמור על מוטיבציה גבוהה שהכביכול יריבה שלך לאליפות היא קבוצה כמו נתניה שמחקת סופר אנטי כדורגל וגם ככה בקושי מהווה איום.

מה שבטוח, בית"ר נראית טוב יותר מהעונה שעברה, ואני מקווה בשבילה שמגמת השיפור תמשיך ונראה סוף סוף הצלחה באירופה מהם.

14. Raulito Madridista

אין חוכמות, בעונה כזו עלובה אי-אפשר להביא גביע. אני הייתי בטוח שזה שלנו, באמת האמנתי שדגו יבקיע(בניגוד לעובד שהיה שקוף שהוא ייבעט החוצה, לא מובן לי למה טופוזאקוב לא ניגש לבעוט[הוא היה חייב להיות בין חמשת הבועטים הראשונים]), אבל הוא החמיץ. זה מאוד מאכזב כי כבר הצלחנו להגיע להארכה ולהיות בעמדה מצויינת, זה מאכזב שבית"ר חוגגת דאבל על חשבונך. אם להיות ריאלים, הם היו יותר טובים, עשו עונה גדולה ומגיע להם גביע הרבה יותר מאשר לנו.
    הפועל שיחקה בטיפשות, כל שחקני החלק הקדמי היו חלשים, השחקנים ברכו מהכדור והקבוצה לא ניצלה את המתפרצות שלה והחמיצה שני מצבים מצויינים. הייתה התקפה מתפרצת לקראת הסוף שהיו ארבעה שחקנים של הפועל על שני מגנים ואפילו בעיטה לא הצלחנו לייצר. בנוסף, פעמיים גרשון בלם אותנו בדקה האחרונה. הוא חשש מאוד לבעוט את הפנדל ואף לא היה בחמישייה הראשונה, אבל הוא בסוף ניצח וירושלים חוגגת. שום פגע בול עם החילוף של זנדברג, הוא היה פנטסטי ושינה את המשחק - כל מסירה הגיעה למקום הנכון.
    חבל לי על דגו ועובד שבכו אחרי החמצה(לדגו מאוד לא מתאים ועובד - זה עוד יכול לשבור אותו לתמיד ההחמצה הזו, גם ככה אופי זה לא הצד החזק שלו), על אניימה שנתן משחק ענק, על טופוזאקוב ובאדיר שהצטיינו(למרות שהיו לו שטויות פה ושם) והכי חבל על האוהדים. אבל יותר חבל לי משום שלדעתי לא נזכה להגיע למעמדים האלו בשנים הקרובות. היה ברור שמאז שגיידמאק הגיע שבית"ר בהיתרון, אבל כעת גם מכבי אמורה להיכנס לתמונה, חיפה תמיד מסוכנת ונתניה מתחזקת. אני צופה שנים לא קלות עבור הקהל. רק שלא נהפוך לקבוצה קטנה שמדשדשת, עם קהל גדול ותומך שזה יהיה הפלוס היחיד שלנו. הרבה יותר מטריד אותי הערפל סביב הקבוצה מאשר ההפסד בגמר.

15. Alejandro Rodriguez Member

בית"ר ירושלים לא התאמצו ולא היו צריכים לשחק כדורגל מלהיב, התקפי, פתוח ושמח בשביל לגרוף את האליפות הזו. הליגה הייתה גרועה והצהובים-שחורים הסתפקו במשחקים בינוניים וניצחו אותם, גם אם זה ללא הכדורגל שאנחנו רוצים לראות. היא הקבוצה מס' 1 בארץ ומגיע לה יותר מלכל קבוצה אחרת הדאבל הזה.