ואני לתומי חשבתי שיותר גרוע מזוהר לא יכול להיות..... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/BangHead.Xxx ומישהו מוכן להסביר לי מה כל כך גרוע במשחק? יש לא מעט הזדמנויות והוא די שקול, מה הבעיה של ה"פרשנים" האידיוטים?
ניסיתי משהו לראות את המשחק ולשים מיוט (בלי קול) *עוד מעט תדעו אם הסתדר לראות בטלויזיה ולשמוע ברדיו (95.5) כי זה שדרנים בלתי נסבלים השידור ברדיו מגיע קודם מהזה בטלויזיה (אולי כי אצלי זה דרך הממיר הדיגיטלי) *אנשים זה עובד מעולה הפתרון המושלם למשחק עם שדרן/פרשן מטומטם
זה אותו דבר לפי הזמן וצודק בהחלט משחק שלא ראוי למעמדלמרות שלקראת הסוף של 90 הדקות (לדייק לא לומר "לקראת סוף המשחק") רואים יותר קצב ויותר הזדמנויות
טוטו תמוז הוא אחד השחקנים הכי טיפשים שיש כיום בכדורגל הישראלי. יכולת קבלת ההחלטות שלו נוראית, מישהו חייב ללמד אותו מתי למסור. זה כזה ברור שהפועל תנצח בפנדלים.
תמוז לפחות הכניס קצת מימד של סכנה, עד שהוא נכנס די חושך. חייבים להרוס את הבושה הזאת שנקראת אצטדיון רמת גן. לא יודע מה הולך במגרש, נראה שהקהל באמת רדום, אבל גם אם הקהל רועש הצופה בבית לא יכול לחוש את האווירה, אצטדיון מגעיל. עדיף שיהיו 20,000 אבל לפחות שתהיה אווירה אמיתית.
הכל עוד פתוח לא הייתי כבר קובע את זה לא יעזור, להרוס לגמרי ולהתחיל מחדש איצטדיון עם גג מעל כל היציעים, ועיצוב לאקוסטיקה
מבחינת המשחק לבית"ר הגיע לזכות יותר מצבים שיחקה יותר לחץ אבל למה, למה ככה? למה כדורגל רקוב למה 120 דקות בלי שער אחד, למה ולבית"ר ירושלים, מזל טוב!!