גביע המדינה 07/08: הגביע של בית"ר ירושלים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הפועל אום אלפחם, ‏9/1/08.

1. Proud Cockerel Member

:aaarofl:

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחתם במזל , אם השער החוקי של זנדברג היה מאושר ביתר הייתה יכולה אפילו לשחזר את החמישיה מתחילת השנה , אוהדי הפועל חגגו כאילו הם זכו בליגת האלופות .
    בגביע זה יהיה סיפור שונה אם אלברז ועידן טל יהיו כשירים אין סיבה שביתר לא יזכו בדאבל היסטורי :aaa025:

3. BeitaReaLiverpool Member

סבבה, תמשיכו לחיות בסרט שהקבוצה שלכם זה ברצלונה והשחקנים שלכם לוחמים כמו ב"טרויה".
    בתכלס אם זה היה 2-0 לנו ולא 1-1 (זר פרחים לאדון-שופט-ליצן-לא זוכר איך קוראים לו..), התוצאה הייתה שונה.
    בתכלס, אם הייתם מקבלים יריבה נורמלית אחת (ואני מדגיש-אחת!!)-הייתם עפים.

4. Patrice_Evra Member

מה זה השטויות האלה?
    הפועל ניצחו כי הם שיחקו טוב יותר..
    די כבר להאשים שופטים,היינו בזה שנה שעברה לא?
    וכשהשופטים "עזרו" לביתר שנה שעברה לא ראיתי אותך בא ואומר שביתר הייתה צריכה להפסיד.
    ונגד סכנין היינו כל כך חלשים שכל קבוצה הייתה מנצחת אותנו , לסכנין לקח 89 דקות.

5. Pele Member

אחח אתם מריחים את זה?

אוהדי בית"ר תמיד ישקשקו מהפועל.. תמיד

6. קרקווין Member

לא,וזה להבדיל מהאימפריה מרעידת היבשות,בית"ר ירושלים.
    קבוצה שהקישור האימנתי שלה מרוכב מלא אחר מאשר שחקן באימפריה השבדית סולנה,שקבוצות בארץ שקשקו רק מלשמוע את שמה וחטפו ממנה רביעיות,שחקן שלא ראה ולו שנייה אחת בקבוצת אמצע טבלה באנגליה וניסה את מזלו בעוד קבוצה מושתנת מהליגה השנייה בספרד אם אני זוכר נכון,ועוד שחקן פשוט אדיר שגם הוא שיחק בליגה השניה בספרד.ואו.
    שלא לדבר על ההגנה שמובלת ע"י הבלם המופלא שנכשל במבחנים אצל קבוצה מושתנת מתחתית הליגה הרוסית.

צ-א-ו- מ-ה-ס-ר-ט.
    בית"ר היא קבוצה בינונית שניצלה ליגה בדיחה.היא פשוט זורקת את הכדורים קדימה לחלוצים,קצת תנועה וגול.חוץ מזה כלום.בגלל הפריצה של החיות לכר הדשא שכחו לציין שהם שהם הגיעו לחצי הזדמנות ונתנו גול משום מקום.

הפועל לא קבוצה גדולה.רחוק מזה.אף אחד לא אמר שאנחנו אימפריה.אז מה?
    לגבי החוסר מזל..וואלה,מה עם הגול החוקי שנפסל לנו?הגול של שמשון שבא מאופסייד?ההחמצות מול שערים רייקים?העובדה שבהערכה שיחקו אולי 10 דקות?

7. Pele Member

אני די בטוח שלא נזכה בגביע הזה לא בגלל היכולת של בית"ר, אלא בגלל הסטטיסטקה.

יש גבול לכמה שאנחנו יכולים לתת בגביע, ובמיוחד מה שאנחנו יכולים לתת נגד בית"ר.

אולי אני טועה.. אבל עד שריקת הסיום ב13 במאי אני יהיה פסימי לגמרי. אפילו לא טיפה אופטימיות

8. Ariel Member

אתה ראית באחת מההודעות שלי שלא השלמתי עם ההפסד להפועל ת"א והכרזתי שלבית"ר/שמשון הגיע לעלות לגמר?
    אני לחלוטין מקבל את ההפסד להפועל ת"א אתמול - היא זכתה בו בצדק ולא ע"י עזרה כזו או אחרת מהשופטים או מגורמים אחרים. הוספתי שהמזל עמד לא מעט לצידה של הפועל ת"א החל מהרגע שבו נשלפו הכדורים של הגרלת סיבוב ט'. וישקר מי שיגיד לא כך הדבר.

מה שכן, את ההפסד של הפועל ב"ש לאותה הפועל ת"א בשלב שמינית גמר אני לחלוטין לא מקבל וחושב שברצינות צריך לפתוח חקירה משטרתית ולזמן ראשון במצעד החקירות את חיים יעקב. קשה לי להאמין שהיידים של השופטים נכנסו ויצאו מהמשחק הזה נקיות. ממש אבסורד מה שהלך שם.

ואני אגיד לך למה לדעתי ולדעת רבים בית"ר/שמשון הייתה ראויה לכרטיס לגמר. קבוצה שמשחקת בליגה שלישית ובימי שישי משחקת לעיני 50 צופים במגרשים כמו טירת הכרמל וכפר קנא התמודדה שווה בשווה 120 דקות עם אחת מאריות הכדורגל שהתקציב שלה הוא מפלצתי והרזומה של שחקני הרכש שלה כולל מסגרות שהגדולים ביותר באירופה שיחקו בהן.
    אבל מה לעשות שאת הבעיטה המכריעה היה צריך לבעוט ילד-חייל בן 20 שזה שיא הקריירה שלו מול שוער שזה עוד ערב שגרתי בשבילו? אם שמשון הגיע למצב הזה היא ראויה הייתה לכרטיס לגמר הגביע. מה שלא קרה.

נערך לאחרונה ב: ‏18/4/08
  9. Pele Member

שמשון לא הייתה ראויה לכרטיס לגמר כי היא הייתה פחות טובה מהפועל, וחשוב מכך - לא ניצחה את המשחק שזה הכל פה.

קל לתפוס טרמפ על הפועל ובכלל על קבוצות צמרת כשהן עוברות קבוצות קטנות בקושי. לפתע כולם שוכחים את האווירה של גביע וזוכרים רק כמה הקבוצה השניה קטנה ויצאה גדולה מולם.
    זה טבעו של האדם, להזדהות עם האנדרדוג, בייחוד כשזה נגד קבוצה שנואה כמו הפועל.

בסופו של דבר הפועל השכילה לעבור את כל הקטנות האלה ולהגיע לגמר.
    הסימפתיה והרצון הטוב ישארו עם שמשון.. אבל להגיד שהגיע לה כרטיס לגמר כי היא התמודדה יפה ברמת גן מול הפועל וכו' וכו'.. זה לא נכון להגיד. כי כדורגל זה משחק תחרותי בסופו של דבר וצריך מנצחת.

10. King Kenny Member

שווה בשווה? הפועל שלטו בכדור באופן מוחלט ובית"ר/שמשון התבנקרה כל המשחק וגם הבקיעו גול לא חוקי.

11. beitar4ever Member

12. Ariel Member

והגול של הפועל היה ממש מהדרין מן המהדרין..

שוב, אתם מפספסים את הנקודה שלי. עצם העובדה ששמשון לא נכנעה להפועל ת"א ב-120 דקות הגיע לה לעלות לגמר. לא דיברתי על היכולת על הדשא. וביננו? הפועל לא הייתה כזו גדולה על בית"ר/שמשון. שלה זה היה משחק ראשון במגרש גדול ובכמות צופים כזו כמו בר"ג.

13. Proud Cockerel Member

נכון, הכל נכון :

בית"ר/שמשון התמודדה שווה בשווה 120 דקות עם הפועל,

הגול של הפועל היה ממש לא מהדרין מן המהדרין,

שמשון לא נכנעה להפועל ת"א ב-120 דקות,

הפועל לא הייתה כזו גדולה על בית"ר/שמשון,

לבית"ר/שמשון זה היה משחק ראשון במגרש גדול ובכמות צופים כזו כמו בר"ג,

הכל טוב ויפה, ועדיין, לבית"ר/שמשון לא הגיע לעלות לגמר, כי אם להפועל.

ואתה יודע למה ?

כי בסופו של דבר מי שניצחה זו הפועל.

ובספורט (וכדורגל הוא ככלות הכל ספורט, לא זיוני שכל) - זה מה שחשוב וזה מה שקובע.

נקודה. חלאס.

14. King Kenny Member

כבר נמאס לי להגיד את זה אבל לפני היד של ג'וניור הייתה יד של אלקיים כך שהיה צריך להיות פנדל להפועל.

15. Ariel Member

אמרתי כבר שאני מקבל את ההפסד להפועל ת"א. היא זכתה בו ביושר. הכוונה במשפט שהגיע לשמשון להגיע לגמר היא מבחינת ההישג להגיע לפנדלים עם קבוצה כזו במעמד כזה. ולמה להפועל ת"א הגיע לעלות לגמר? זה שלא שהיא התחפשה פתע לריאל מדריד ושטפה את המגרש גלים גלים. היא שיחקה משחק סביר אם לא פחות מזה, לא הירואי שמצדיק מיקום בשלב הבא.

אולי אוהדי הפועל לא מכירים. אבל יש מושג כזה שנקרא "מגיע" בכדורגל. לשמשון הגיע לעלות לגמר - אבל מי שעלתה זו הפועל ופה נגמר הסיפור - אפשר לטחון מים עד מחר אבל יש עובדות בשטח. זה לא נוגד שום דבר ומסתדר יפה מאוד. תפסיקו כבר לחשוב שכולם שונאים אתכם (למרות שיש לא מעט) ומחפשים לקטול כל הזמן. שיהיה בהצלחה בגמר.

אגב אני לא בטוח שהיד של אלקיים הייתה שווה שריקה לפנדל. בכל זאת זה היה גבולי. היו כאלו שהיו שורקים והיו כאלו שלא.