שחקני בית"ר ירושלים יעלו למשחק מול שחקניו של ראובן עטר חסרי-ביטחון. לאור ההתרחשויות המזוויעות באצטדיון 'טדי', יהיה קשה מאוד לקבוצה הירושלמית להיות מפוקסת, מרוכזת במשחק. אני מאוד מקווה שהחניכים של שומי, יפגינו בגרות מסוימת או יותר נכון, אופי חזק בחצי גמר גביע המדינה ויתנו מעצמם הכל. הספיקו לי 19 שנים ללא גביע, הספיקו לי 2 גמרים שהפועל ת"א חגגו עלינו גביעים, מספיק קבוצות אדומות זכו בגביע המדינה לאחרונה (ר"ג, ת"א, סכנין). קשה לי להאמין שננצח בר"ג אך התקוות עוד לא נופצו סופית.
יש לי הרגשה שבית"ר לא תעלה לגמר - היא פשוט הגיעה לשיא שלה מוקדם מדי. אם בית"ר תנצח את נתניה כל הכבוד לשום ולשחקנים , אבל נתניה היא הפייבוריטית למשחק.
היתרון היחידי של מכבי נתניה מגיע מהמישור הפסיכולוגי. היהלומים נראים כמי שמשתפרים בחודש האחרון, בעוד בית"ר ירושלים מצויה במין דעיכה קטנה. גם הטראומה מאתמול בטח תשפיע על השחקנים. מבחינה מקצועית, אני לא יכול להחשיב קבוצה שלא הצליחה לייצר שום יתרון איכותי מול קבוצה מהליגה השנייה והרביעית כעדיפה לנצחון. בטח לא כשהיריבה ממול היא האלופה המכהנת וזו שבדרך.
אם בית"ר לא עולה לגמר זה לא צריך להיות מיוחס לזה שהגענו לשיא שלנו מוקדם מדיי כי זה שטויות במיץ, זה צריך להיות מיוחס לטמטום של הפורצים לדשא שהורידו את המוראל של בחורינו לרצפה.
נתניא לא פייבורטית, בוא לא ניסחף. בקשר לבית"ר - זה לא שהיא עברה את השיא שלה, פשוט מאוד אין לה ולא היה לה על מה לשחק במשחקי הליגה האחרונים. טבעי שהשחקנים יורידו הילוך.. בגביע זה שונה, יש רעב חדש. בייחוד כשהיא כבר לא מסובכת בשום מאבק - הכל רק על הגביע.
לדעתי בית"ר תפסיד לנתניה והיא צעלה לגמר נגד הסינדרלה הגדולה בית"ר שמשון שתפתיעה את הגועל ת"א ובגמר כמו בגמר מגיעים לפנדלים והסנסציה קוראת!! בית"ר שמשון מחזיקת גביע המדינה לעונת 2007/2008 חברים וחברות סנסציה ברמת גן! בית"ר שמשון מהארצית זכתה בגביע המדינה! איזו סנסציה!! בעזרת השם זה ייקרא! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_cheers.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/champions.Xxx
במידה ומקום 2\3 זוכים בגביע אז גם מקום רביעי בליגה הולך למוק' גביע אופ"א, ומקום חמישי הולך לאינטרטוטו.
http://www.vole.co.il/Upload%5CArticles%5C548.Xxx גבירותיי ורבותיי, חצי גמר גביע המדינה. שני משחקים מהסוף, מהרגע שבו הגביע יונף. לכל אחת מהקבוצות שהגיעו לשלב זה יש שאיפה לקחת את הגביע, לא מאותן הסיבות. במשחק חצי הגמר הראשון, ייפגשו בינהן האלופה, ומי שכנראה הולכת להיות הסגנית שלה כבר שנה שנייה ברצף. בבית"ר רוצים בנוסף לתואר האליפות להוסיף גם את הגביע, ולזכות בדאבל. במיוחד לאחר שהתואר חמק לירושלמים מבין האצבעות בפעמיים הקודמות שבהן הקבוצה הגיעה לגמר הגביע. במכבי נתניה רוצים תואר ראשון מאז הזכייה באליפות האחרונה שלהם לפני 25 שנים. במשחק השני של חצי הגמר ייפגשו לדרבי קטן הפועל ת"א והסינדרלה התורנית של הגביע, בית"ר/שמשון ת"א. הפועל ת"א לקחו שני גביעים בשנתיים האחרונות, גביע שלישי ברצף יכול להמתיק את הגלולה בעונה רעה כל כך של האדומים. ובית"ר/שמשון? המצב בליגה הארצית לא פשוט, אבל אם כבר סנסציה, אז עד הסוף. לוח המשחקים: בית"ר/שמשון ת"א - הפועל ת"א, 17:45. מכבי נתניה - בית"ר ירושלים, 20:15 אז בתקווה שלא נקבל משחקים טקטיים ומשעממים, שיהיה בהצלחה. סיקורים לשני המשחקים יעלו בהמשך. :aaa031:
אם בית"ר שמשון יעלו לגמר נגד בית"ר זה יהיה מצחיק כי יכול להיות ששמשון ירדו ליגה ואז קבוצה בליגה א' בישראל תשחק בגביע אופ"א. הזוי, אבל תיאורטית זה יכול לקרות.