נתניה ללא ספק מסוגלת להדיח את בית"ר במשחק יחיד, בונקר מוצלח אחד, לתסכל את היריב, כמו שנתניה יודעת הכי טוב בליגה והיא עוברת את בית"ר, נתניה לא יודעת לשחק כדורגל אטרקטיבי אז אני מניח שעטר לא יתחיל עם זה בחצי... נתניה מסוגלת לסגור את המשחק טוב טוב ולעשות את זה.
חבל שקיבלנו את בית"ר,אבל אני מאמין שנחנו יכולים לעבור אותם,במשחק אחד הכל יכול להיות ובמיוחד בגביע המדינה
וואו איזו מקריות ! http://www.asoccer.co.il/fmisrael/html/emoticons/sad.Xxx דווקא את ביתר .. נו טוב , אם לא היינו מקבלים אותם בחציי גמר ההינו מקבלים אותם בגמר (בהנחה והיינו מגיעים לשם )
לא!!! רק לא בית"ר/שמשון!!!!!! העדפתי קבוצה גדולה כמו בית"ר/נתניה, כדי שהשחקנים שלנו יעלו עם מוטיבציה (וזה הדבר היחיד שיכול להציל אותנו העונה - מוטיבציה) מאשר לעלות זחוחים נגד בית"ר/שמשון שתעלה עם יותר מוטיבציה מאיתנו. למי שלא יודע, בית"ר/שמשון היא קבוצת הבת שלנו, הפועל תל אביב מממנת אותה ואת מתקני האימון שלה. במשחק אחד המוטיבציה תכריע, ואחרי שבית"ר/שמשון כבר ניצחו דרבי אחד, הם רוצים לנצח גם את השני. יש לי תחושה שנודח. דרבי בית"רי בגמר.
זה היה ברור שהפועל ת"א תקבל את ביתר שמשון תמיד היא מקבלת את ההגרלה הנוחה למרות שאסור לה לזלזל בביתר שמשון אבל בטח שהיא עדיפה על ביתר או נתניה יהיה חצי גמר מעניין ול f.c gal אם אתה כבר מדבר אז רק ביום שישי האחרון במשחק הליגה הבאנו 2000 א
כתבתי פה ואמרתי לאבא שלי שהוציאו את הכדורים(איזו הגרלה שכונתית) שזה כל כך צפוי שהפועל תוגרל מול שמשון... שמעתי לא מעט סיפורים מאנשים שמקושרים ומבינים קצת בכדורגל הישראלי על הרבה חשדות להגרלות מכוונות כדי לגרום לגמרים וחצאים שימשכו כמה שיותר קהל, הפועל-בית'"ר בגמר יכול להביא 35,000 צופים.
נראה לי שאנשים קצת לא עיכלו את ההגרלה הביזיונית והשכונתית שהיתה הערב. הגרלת משחקי חצי גמר גביע המדינה של ישראל נערכה לא במשרדי ההתאחדות, לא באולם העיתונות של ההתאחדות לכדורגל, במועדון וויסקי א-גוגו בת"א.גם ההתרמה הנחמדה לילדים חולי סכרת לא מסבירה את הבדיחה המוזרה הזאת. טוב, גם ככה כל השחקנים מבלים שם אחרי אימונים ומשחקים, אז למה לא על הדרך הגרלה. תארו לכם שה-FA האנגלית תעשה את הגרלת חצי גמר הגביע בסטריפ קלאב השכונתי בלונדון בשעה 22:00, מאחורה כמובן מודי עושה רעש שכונתי, המיקרופון משמיע רעשים נוראיים ולוזון עושה פרצופים, לאחר מכן מודי וזוהר מריצים דחקות בזמן שמוציאים את פתקי הקבוצות, רק לא ראינו את השחקנים הדגולים שלנו מרימים כוסית וויסקי לחיי החיים הספורטיביים. אין גבול לשכונתיות, אין גבול לחלטורה. אבי לוזון, אתה שכונה וביזיון.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx ישבתי והתביישתי פשוט. הרי בדיוק ככה הכדורגל הזה נראה... אח"כ אנשים שואלים אותי למה אני מעדיף לראות את הפרמיירליג ע"פ החלטורה הזאת. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx מזל שיש אייסוקר, המקום היחיד בו יש אנשים שפוים.
הולך להיות קשה מול נתניה בגביע, אבל זה בסדר, לא באמת מעניין אותי מול הוגרלנו כי מי שהגיע למעמד הזה הגיע בזכות ולא בחסד וכל משחק הוא קשה, אני רק מקווה שנבוא למשחק הזה מול נתניה עם סגל מלא ובריא ובפוקוס ומוכנות שיא.
רוב האנשים בארץ מגיבים לכך בצורה הבאה: צוחקים שההגרלה בוויסקי א-גוגו, לאחר מכן כשאומרים להם שזו שכונה הם לא מבינים מדוע ואומרים שזה אחלה אירוע ורעיון. עצוב, פשוט עצוב. רק לחשוב על איך ההגרלות בליגת האלופות ובגביעים אחרי נראים... תחשבו עוד שישראל מדורגת ב20 הראשונות בעולם! חובב כדורגל שיגיע שנה אחת לארץ, יראה את הרמה בליגה, את האלימות, את השכונה, את העסקנות, את המגרשים(אוהדי כדורגל מחו"ל חושבים שיש פה אחלה מתקנים, הרי הדשא בר"ג הוא מהמטופחים בעולם), את יו"ר ההתאחדות, ויסתכלו שוב לראות האם המקום 20 לא הייתה טעות בעיתון ועוד ספרה "0" לא נשמטה בטעות.
איזה יציע יהיה של שמשון? 13 או 4 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx ? חבל כי סוף סוף אחרי שנים, היתה אופציה לקבל 4 קבוצות גדולות עם קהלים. הגמר שיהיה לדעתי, יהיה הקלאסי של בית"ר מול הבועל.
ההתאחדות לכדורגל גם זכתה ביחד עם עוד שתי התאחדויות אחרות בתואר "ההתאחדות הטובה ביותר"... אז אני לא יודע מה לחשוב על זה... חחח בכל מקרה, לבית"ר שמשון יהיה מאוד קשה להוציא משהו מהמשחק נגד הפועל ת"א מהסיבה הפשוטה שבאמטדיון רמת גן זה יהיה סיפור אחר. אצטדיון רמת גן הוא אצטדיון גדול והכושר הגופני ישחק תפקיד מאוד חשוב. לבית"ר שמשון יהיה מאוד קשה להתפרס כמו שצריך על מגרש שכזה וגם ההתרגשות של לשחק באצטדיון הלאומי , ישפיע. בנוסף הפועל ת"א זו פשוט קבוצה של גביע שרוצה להוציא משהו מהעונה העגומה הזו. אני אוהד בית"ר והעדפתי לקבל או את נתניה או את בית"ר שמשון ולקוות שבמשחק השני הפועל ת"א תפסיד. אני מאוד פוחד ממפגש עם הפועל ת"א. לא בגלל שהם קבוצת כדורגל גדולה (כי הם לא...), אלא בגלל הניסיון שלהם בגביע וההצלחה הזאת במשחקי גביע.