גביע המדינה 07/08: הגביע של בית"ר ירושלים

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הפועל אום אלפחם, Jan 9, 2008.

1. Giallorossi Member

קצת כואב לי על הפועל באר שבע שבהחלט יכלו לעלות לרבע הגמר, הפועל ב(עוד)יום חלש ניצחה בקושי.

נו, מקווה שהפועל תזכה לשחק יותר מפעם אחת נגד הפועל באר שבע בעונה הבאה :aaa021:

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה תענוג שוב היה להיות בוסרמיל שמזכיר את הימים הנפלאים של ליגת על, של אוירה מצמררת ושקבוצה שנראית כמו בליגת על (או שהפועל ת"א נראית כמו קבוצה של ליגה לאומית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ) .

פיספוס אדיר לא יאמן כמה מצבים היו לנו של גול בטוח לעומת שניים או שלושה של הפועל ת"א , תחושת החמצה אדירה . שוב הכדורגל מוכיח כמה הוא אחזרי.

אוי אסי אסי השחקן הכי טוב של הקבוצה העונה , השחקן הכי יציב העונה (גם אם הצלה פנטסטית בדקה ה90 בערך) עושה את השטות שעולה לנו בהדחה.

כואב , כואב , לא מגיע לקבוצה המגעילה הזו .

3. Alvarez Member

שדר המשחק על גנבת הניצחון של הפועל בתוצאה של 1:0 בפוקס: "זו רוח המועדון של הפועל ת"א".
    אךךך, הפועל, הפועל, לא תשתנו.

Last edited: Mar 13, 2008
  4. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההתאחדות שלחה שופט שיעזור לה שלא יהיה פאדיחות בחצאי גמר הגביע שלא יהיה ר"ג ריק בלי הפועל ת"א ומכבי חיפה.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

איך מכבי חיפה נכנסה לתמונה?

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקהל הגדול שלה.

אבל הבעיה שלהם שמאיר לוי הוא באר-שבעי הוא לא יתן להתאחדות לשלוט עליו, וידפוק אותם בחזרה.

7. Gaudi Member

גם מי שכן אוהד הפועל לא יכול לסבול אותו.

8. AVISEY Member

איזה עונה מגעילה פשוט מסריח .. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

9. Love Is Red Member

משחק אירועי של הפועל באר שבע, ומשחק מבחיל של הפועל תל אביב, ולא יאמן שהפועל תל אביב הצליחו בסופו של דבר לנצח 1-0, הפועל תל אביב היום נראו גרוע מאוד, ואילולה הנאיביות של שחקני באר שבע ואילולה השיפוט המכור אני חושב שבאר שבע הייתה מראה להפועל תל אביב איך אמורה לשחק קבוצה מליגת העל.
    ובהקשר לקהל, אין ההל של באר שבע מספר אחד!

10. C.F.C Member

איפה שמתי את בגד הים שלי לעזעזל?

11. Juvy-Yoni Member

גם חיים יעקוב לא יהרוס את העובדה ש
    http://www.rar.co.il/files/1205350212.Xxx

12. AVISEY Member

באמת חיפה יכולה ללכת לים כי נגמרה לה עוד עונה מאכזבת .. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הפועל תל אביב השתינה בווסרמיל. הקבוצה הכי דוחה בכדורגל הישראלי באה לווסרמיל וחטפה הלם קרב ממה שהלך ביציעים, הם מ-פ-ח-ד-י-ם. כל המחצית השנייה הפועל לא הגיעה לאסי רחמים עד הדקה ה-89. חיים יעקב הביא להפועל תל אביב ניצחון שיהיה להם לבריאות, קבוצה שבאה לבזבז זמן ולעשות הצגות, קבוצה של חלאות חסרי כבוד, לא פלא שהם נמצאים איפה שהם נמצאים. מילה גם על עומרי קנדה שהתגלה היום ככוסית חסרת פשרות, בכיין, צוללן, אפס של אישיות.

אילוז בהחטאת בעונה... 3 מטר משער ריק.. אין הסברים, חיים יעקב והפועל תל אביב שדדו אותנו היום, הקבוצה היותר טובה לא ניצחה הערב אבל היינו טובים, גם על כר הדשא וביציע זה היה משחק של קבוצה אחת.
    על הזין שלי הגביע, שישחקו ככה בליגה.

תודה לך הפועל על ערב של כדורגל טוב, שכמו פעם, הקבוצה היריבה באה לווסרמיל ומשתינה במכנסיים.
    כל עוד הפסדנו בגלל השופט ובעזרת גול מגוחך... הרגשת גאווה. שיזדיינו עם הניצחון הצפונבונים.

14. Igi Member

אז כנראה שחרזי ידע על מה הוא מדבר כשאמר שקיבלו את ההגרלה הקשה ביותר.
    רוני לוי לא מצליח להשלים קריירה מושלמת(אליפויות,גביעי טוטו והישג באירופה) בחיפה ויוצא בלי הגביע.
    האמת שחשבתי שרוני יצליח לגרום לשחקנים להתעלות על עצמם, אבל כנראה שכמו בכל הקריירה שלו זה פשוט לא הלך. בכל מקרה, נתניה היא לא בדיוק אחי נצרת ולא קרית אתא, אלא כנראה הקבוצה הקשה ביותר עבור מכבי חיפה העונה.

ד"א, שמעתי שהזוכה בגביע הטוטו השנה הולכת לאינטרטוטו?! אני מאד מקווה שזה לא נכון.

15. Jack Wilshere Member

באשר לספק פנדל שהגיע להפועל ב"ש (נגיעת היד של טופוזקוב ברחבה), הצחיק אותי נורא לשמוע את איציק זוהר קובע בנחרצות תוך כדי המהלך "פנדל ברור!". לאחר ההילוך החוזר הוא קבע "אני פחות נחרץ ממקודם, אבל עדיין פנדל ברור". לאחר ההילוך החוזר השני הוא קבע "שום פנדל. אני הולך עם השופט". אוויל משריש שכמותו. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/multi.Xxx