גביע המדינה 07/08: הגביע של בית"ר ירושלים

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by הפועל אום אלפחם, Jan 9, 2008.

1. Dimitar Berbatov Member

לא היה משחק קל, במיוחד במחצית האשונה, אבל עשינו את העבודה וזה הכי חשוב. עם קצת יותר דיוק וריכוז, זה היה נגמר בשביעיה. ההגנה של אח"י נצרת מזעזעת, בעיקר בצדדים, וחבל שלא ניצלנו את זה. השער של ברוכיאן נהדר. אין הרבה שחקנים בליגה עם בעיטה מדויקת וחזקה כמו של אבירם.

בקשר למשחק של כפ"ס, שמעתי מחבר שהיתה הפגנה ביצעים נגד אוחנה, ואני מאוד שמח על כך - אחד הקהלים היותר דעתנים וטובים בליגה. להפועל כפ"ס יש פונטנציאל לגמור במקום הרבה יותר גבוהה. החלק הקדמי שלה פנטסטי. ג'יזרמו ישראלביץ' אחד השחקנים הטובים בליגה, בן לוז, סמואל יבואה, ביל גונזאלס ומינואר גם מליקסון. אבל אוחנה כבר שנתיים מדשדש במקומות 6-7. אני בטוח שמאמן כמו רן בן שמעון או אלישע לוי היו מביאים את כפ"ס לצמרת. כבר שנתיים שאוחנה מנסה לבנות הגנה, וכבר שנתיים שהוא נכשל. עם הגנה חזקה כפ"ס היתה בצמרת. שלא לדבר על ההעמדה הטקטית על המגרש. עם כל הכבוד כדורגל יפה יש בשכונה. אני משוכנע שאם השם שלו לא היה אלי אוחנה, הוא כבר מזמן היה מפוטר, ומקבל הרבה יותר ביקורת מהתקשורת.

Last edited by a moderator: Mar 12, 2008
  2. כפר סבא בנשמה! Member

אוהדי כפ"ס התאהבו באוחנה ושמות כמו "משיח" ו"אלוהים" ניתנו לו שהשאיר אותנו בליגה בדרך הירואית,שנה אח"כ מסיבת עיתונאים מצהירים שם שכפ"ס רוצה אירופה ,רוצה להשתדרג תוך 3 שנים אחת מ5 הגדולות.
    אך למרות סגל שחקנים שבהחלט שווה מקומות 4-5 לפחות הקבוצה דשדשה במקומות 8-9 ,הפסידה בשמינית הגמר להפועל ר"ג ואפילו את גביע הטוטו הפסידה בצורה רשלנית למכבי הרצליה.השנה כבר הנמיכו ציפיות(איפה הדיבורים על להשתדרג ,איפה השאיפות?) למרות שיש לכפ"ס סגל הכי טוב מאז טביב הגיע אליה ולבטח הכי יקר.איפה אוחנה של שנה שעברה שהיה מלא בטחון ועוצמה? (אך נכשל בסוף במשימתו) שהוא יוצא למשחק חוץ נגד הרצליה שלא ניצחה השנה בבית ואומר שתיקו תהיה תוצאה טובה שם(איפה הווינריות?).עד כה אוחנה זוכה מביקורת מכיוון שבעיני הצופה הניטרלי במשחקיה מובקעים המון שערים ויש דרמות אך המשחק הוא לא אטרקטיבי כי עם מבולגן וחסר אחריות(רק זה מסביר שתוך 3 ימים הקבוצה מאבדת פעמיים יתרון של שני שערים תוך כמה דקות ואתמול זה היה לקבוצה מהלאומית בעשרה שחקנים)
    נכון שמצד שני גם עשינו מהפכים כאלו אך זה בדיוק מה שאני אומר זה בגלל המשחק המבולגן של אוחנה זה כמו רולטה פעם תנצח פעם תפסיד אין שום שיטה ,אין יכולת הגנתית(לא עושים סגירות פשוטות)לא קיים דבר כזה !
    אוחנה לא יצליח בקבוצה גדולה ובגלל זה רב אוהדי ביתר לא רוצים אותו בתור מאמן אצלהם על אף היותו הסמל הבלתי מעורער.הוא מתאים לכפ"ס השקועה בבינוניות ,בלי לחץ מאסיבי כמו אצל הגדולות ובעלים שמאוהב בו
    אז מה רע לו?

Last edited: Mar 12, 2008
  3. Pele Member

אתא 1-0 בקרית שמונה.. :O
    יחזיקו מעמד?

4. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

לא, ק"ש שמונה ברבע גמר.
    אמרתי או לא אמרתי לכם שבקושי יהיו סינדרלות בגביע השנה? זה רק בגלל שכולם מצפים שהגביע השנה יהיה כמו בשנה שעברה!

5. George Best Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx השער של הפועל.

6. AW forever Member

חזרתי עכשיו מוסרמיל, איזה שיעמום, איזה תת רמה, לא עושה לעצמי את הנזק המוחי הזה של לראות כדורגל ישראלי יותר בחיים.

עריכה: מה שכן, למרות שהייתי ביציע של אוהדי הפועל ת"א, האוהדים של ב"ש נתנו יופי של עידוד.

Last edited: Mar 13, 2008
  7. Pele Member

שיגידו שב"ש הייתה טובה יותר, שיגידו שעלינו במזל.. זה לא אכפת לי. זה משחק קשה, ועוד בגביע - העיקר שעלינו.

הפועל מבססת את מעמדה כפי שהיה בכל השנים האחרונות כקבוצת גביע טיפוסית.

יופי הפועל!

8. AW forever Member

לא ממש מה שקרה, אפילו לא קרוב, אבל שאפו לאוהדים של ב"ש.

9. הפועל_23 Member

שערורייה של משחק של הפועל ת"א.
    הפועל ב"ש היו הרבה יותר טובים, רק חוסר מזל מנע מהם לנצח.

אם הפועל ת"א ימשיכו ככה הם בקרוב ימצאו את עצמם מתחת לקו האדום.

10. Don Joan Roman Member

הפועל ת"א הקבוצה הכי מבחילה לא במדינת ישראל, לא במזרח התיכון, לא בעולם אלא גם בגלקסיה, איכסה!

וחיים יעקב? שופט אחר היה מושעה לחודש אחריי מה שהוא עשה לבאר שבע היום, בוא נראה מה יתנו לאיש הכי אהוב באיגוד.

11. Milevskiy Member

זה רק אני או ש..שי בירוק הביא אחלה של משחק? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. Juvy-Yoni Member

איך השופט פסל את השער של בדקה 65? זה היה צריך להיות 1-0 אז להפועל באר שבע

אבל לא משנה אין לי על מה לבכות
    ורסמיל עם אווירה שלא הייתה שם כבר ממש אבל ממש הרבה זמן
    משחק מעולה של הפועל באר שבע וצריך להמשיך את המשחק הזה בליגה

דרך אגב

אני לא פיספסתי
    השופט הביא חתיכת גליץ' בדקה ה118

13. JR-Riquelme Member

עכשיו חזרתי... אחרי הרבה זמן שלא הייתי בוסרמיל. פשוט אכזבה.
    להקיא על הפועל ת"א, על גוטמן, על דגו (אני בטוח שמי שלא אוהד הפועל לא יכול לסבול אותו), על כל הקבוצה הזאת, שבאה לקבוצה מסכנה מהליגה הלאומית ועושה בונקר כל המשחק. איכס.
    הקהל:
    תצוגה נהדרת, 90% מהזמן התרכזנו בקבוצה, בלי להפסיק לעודד לרגע, הרעדנו את האצטדיון וחבל שזה לא הספיק לעלייה.... שאבייתר אילוז הטמבל מחטיא דבר כזה מצב אין מה לעשות.
    חבל שאין את המוטיבציה לשחק ככה גם בליגת הלאומית, כי אז בטוח שבאר שבע היו עולים.

14. Juvy-Yoni Member

בהחלט משחק מגעיל של הפועל תל אביב לקראת הסוף

בונקר מגעיל

ואחי אל תזלזל בהפועל באר שבע
    אנחנו לא "קבוצה מסכנה מהליגה הלאומית"

15. JR-Riquelme Member

לא מזלזל זו המציאות. קבוצת אמצע טבלה בליגה הלאומית לא יותר... חבל שהשחקנים שמים זין על מקום שאין בו חשיפה.