כל המילים הטובות מגיעות לאום אל פאחם ומאמנה. היה מדהים מבחינתי לראות שגם בהארכה, במצב של 3-3, שחקני א.א.פאחם לוחצים ומנסים לכבוש. בעיטות הפנדים היו חלשות מאוד וחבל בשבילם שזה מה שמנע מהם לחולל את הסנצסיה של הגביע. אין ספק שהקבוצה הזו שווה כבר כרגע לפחות ליגה לאומית.
טוב, לא להגזים, אבל עדיין... הקהל שלה יכול לדחוף אותה הכי רחוק שאפשר. לא אופתתע אם בעוד שלוש - ארבע עונות נמצא אותם בליגת העל (ועם איך שליגת העל נראית, לא אופתע אם הם גם יהיו בצמרת).אם יש מיליארדרים שמחפשים קבוצה הם צריכים לקפוץ על המציאה ולקנות את הקבוצה הזו. יש להם פוטנציאל להגיע הכי רחוק שאפשר.
אהבתי מאד את הראיון של עאדל עדיב יו"ר פאחם במחצית. כשהמראיינת שאלה אותו מאיפה ישיג כסף בשביל להגיע לליגת האלופות כפי שהוא מצפה שיקרה לקבוצתו ב-5 השנים הקרובות, הוא ענה: "כסף זאת לא הבעיה שלי אני יכול להשיג, לפני הכסף צריך שיהיה דרך, אם אין דרך לא מגיעים לשום מקום." חבל שרוב הקבוצות בארץ לא מתנהלות לפי דרך ופשוט משחקות משבת לשבת.
הייתי בשוק כששמעתי שאום-אל פאחם רק בליגה א'. הקבוצה הזו ראויה לכל המחמאות על משחק אדיר שלה בקופסא. לא הרבה קבוצות הצליחו לתת שם שלושה שערים. רק חבל שטעויות מטופשות שלהם בחלק ההגנתי מנעו ניצחון. לנתניה היה היום המון מזל, הם השוו אך ורק בדקה ה-90 ונראו לא מספיק טוב, ביכולת הזו הם לא יסיימו במקום השני. שטראובר עשה היום טעויות במשך 120 הדקות, לטעמי יש לו חלק בשער השלישי ואולי אף בשער השני כאשר יצא בצורה מטופשת, אבל הוא גמל לנתניה על הכל בפנדלים. כל הכבוד לשכטר שלא התבלבל ועמד במשימה בהצלחה כשכל הלחץ היה עליו. בן-דיין כבש היום צמד והראה שהוא שחקן ווינר כאשר גם בפנדלים דייק. ליבי עם אום-אל פאחם שהביאה קהל אוהדים עצום ושיחקה במידה שווה נגד אחת הקבוצות הטובות בארץ ועוד במשחק קשה כמו הקופסא. אני מאחל להם שיעלו גם לליגה הלאומית בעוד שנתיים, יש להם פוטנציאל גדול. לקבוצה יש חוד ברמה של ליגה לאומית לפחות, רפי כהן ואברג'יל שחקנים טובים מאוד. השני הבקיע צמד כאשר הראשון שער אדיר. חבל שהוא הגיע אדיש לפנדל. בכל-אופן, לא ברור לי למה הוא לא הצליח בקריירה קצת יותר, כי הוא יודע לעשות את העבודה. איך שחקן כזה משחק רק בליגה א'? קאלה השנה עשה לא מעט טעויות אבל היום הוא החזיר בגדול. הוא הדף שני פנדלים וגם במהלך המשחק שלוש נגיחות מצויינות. המשחק היה באופן דיי שווה פחות או יותר. במהלך המחצית הראשונה בית"ר שלטה והייתה ראויה להיתרון ואולי אף של יותר משער אחד ובחצי השני השליטה הייתה של הקבוצה של אלישע לוי. אני מקווה שהשער של יבוריאן יחזיר אותו לעניינים בליגה, הוא בתרדמת. התאכזבתי מאוד מהפנדל החלש שלו והיה לי חבל על ההחטאה של בוזגלו. הפנדל של שמעון גרשון היה מאוד מטופש. הוא לא עשה שום הטעייה וגם בעט נורא חלש. בהפועל גרשון היה פנדליסט מצויין והוא היה שייך לרשימה של פנדליסטים גדולים מהעשור האחרון, בבית"ר זה לא אותו סיפור וחבל על שחקן שהידרדר, איפה השקט שהיה לו פעמיים בגמרי גביע(כאשר היה בן 21 הוא בעט את הפנדל שניצח את בית"ר ב99\1998) או השחקן שהראה קור רוח נגד צ'לסי בדקה ה-88? לכולם זכורה ההחמצה המזעזעת בשנה שעברה נגד חיפה, הוא גם בעט רע מאוד פנדל נגד מכבי פ"ת העונה - לשמיים. בית"ר בהחלט מסוגלת ללכת על הדאבל העונה. סכנין תמשיך להתחרות על המקום השני. כרגיל, בוזגלו וקולמה היו המצטיינים וגם סורמה עשה עבודה שקטה. היום אין לנו הפתעות, אבל שני משחקים אדירים שהוכרעו רק בפנדלים. הקטנות יישארו עם המחמאות אבל ללא הגביע.
יששש!! איזה אושר, אלוהים. נגיב אח"כ ברצינות, אבל אני בהיי מטורף. ועוד בפנדלים! בד"כ לא הולך לנו בפנדלים.
חלום שפשוט התגשם, לנצח את סכנין בסכנין ועוד בפנדלים מותחים. כמה רגעי עצבים, כמה רגעי לחץ, כמה רגעי אושר ושמחה במשחק אחד. בית''ר ירושלים חסרה היום בשחקן הכי חשוב בהרכב והיום זה היה ניכר לעין, דרק בואטנג. בסה''כ טברטקו קאלה איש המשחק הציל את בית''ר ירושלים לא פעם אחת ! מגיע לו המון תודה על המשחק הנהדר שלו !
ככה זה אצלנו בארץ,משחק אחד טוב של קאלה ובופון פראייר לידו.אני לא שוכח עדיין את כל הטעויות שלו,יש לו עוד הרבה להוכיח. הקהל שלנו ריגש עם השירים אחרי המשחק.
למרות כל הצער שיש בתוכי אני מאוד גאה בשחקנים שלנו ,, אם תשאלו אותי , הייתי מעדיף להפסיד 5-0 ולא להפסיד בפנדלים , נכון שנשארנו עם המחמאות אבל הלב נשבר , פשוט אכזרי , במשך 120 דקות התמודדנו ראש בראש נגד אחת הקבוצות הטובות בארץ ולא נפלנו מהם לקבל גול בדקה 90 לאבד 3 פעמים יתרון ולהפסיד בפנדלים זה הדבר הכי אכזרי שחוויתי בחיים שלי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx תודה לך הפועל , אוהב אותך מת עליך ------------- אגב , נכון שא.א.פחם משחקת בליגה א' אבל אסור להסתכל עליה בצורה כזאת ,, כל קבוצה שנמצאת בצמרת של ליגה מסויימת לדעתי עדיף לדרג אותה ליגה אחת יותר גבוה ,, הפועל פ"ת - הכח הם קבוצות ששיכות לליגת העל כך גם הפועל ירושלים שצריך להתייחס אליה כקבוצת ליגה לאומית הפועל אום אלפחם אנחנו גאים בכם
הפועל פתח תקווה והכח שייכות לליגת העל? עם הסגל הנוכחי שלהן הן יורדות מבלי לצבור יותר מ15 נקודות בעונה בליגת העל. לנצח את הרצליה זה לא כזה היי, אתה יודע.