גביע המדינה 07/08: הגביע של בית"ר ירושלים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הפועל אום אלפחם, ‏9/1/08.

1. Number 8 Member

כל אחד יכול לטעות. אף אחד לא מושלם. אני רק מדגיש שנמני הוא אחד שיודע מי יכול להיות מנהיג כאחד שעשה זאת במשך שנים רבות, וכן, כמה שזה ישמע פתטי, אני עדיין סומך על זה וחושב ששבחון יכול, באיזשהו שלב, להנהיג, רק שזה לא יהיה מאוחר מדי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/2/08
  2. תומר22 Member

רק כדי להסביר פעם אחת מה זה בדיוק ראייה בדיעבד. הנה ההגדרה: "הנטייה הפסולה להאמין, לאחר המעשה, ביכולת לצפותו מראש". והדברים שלך עונים בדיוק על ההגדרה הזאת. מצטער אם אני מתפלסף פה, אבל קשה לי לשמוע את ה"אם... ואם... ואם" האלה. עזוב תיאוריות, זה משחק שקבוצה כמו מכבי חייבת לנצח (כמו שליברפול הייתה חייבת לנצח את בארנסלי). זה אמנם מה שיפה בכדורגל, אבל צריך גם לנתח את הסיבות לכישלון. והחלק של השחקנים בו גדול הרבה יותר מזה של ניר לוין.

לא אמרתי שזו הסיבה להפסד, זה הכל על השחקנים. רק ציינתי שהמוניטין הזה משפיע על הקבוצה ובטח לא מועיל לפני משחק גביע.

נערך לאחרונה ב: ‏27/2/08
  3. Number 8 Member

אתה לא מבין את הכוונה. אוקיי, אז בלי "אם". כשניר לוין היה עושה את השינויים במקום הנכון ובזמן הנכון, ולא עושה דברים שטותיים, התוצאה הייתה אחרת.
    להוציא את השחקן הכי טוב במשחק ולהכניס את אחד השחקנים החלשים בסגל, זו פעולה טובה? להכניס קשר טכני ליד קשר טכני, פעולה שיכולה לתרום למשחק ולנצח אותו? הבנה בסיסית בכדורגל.

4. samoel Member

אבל זה פועל בדיוק על אותו משקל לצד השני:
    קמאנאן יודע למה האוהדים באים למשחק? למה הם לא נוטשים אחרי שהתחלף דור שחקנים? למה מה שקרה אתמול הוא בזיון? מה זה מכבי ת"א? או בעצם מה שאני מתכוון מה זה לשחק בשביל סמל?
    כנ"ל יבריץ' אסוס ביסרה , וכל החברה החדשים, אפילו עומר פרץ להזכירך לא התבייש ולבש אדום קודם. ולהבדיל אלפי הבדלות מעובד ודגו שנזרקו! כן הם היו מביאים אתמול נצחון אבל לא המערכת המטמטמת שניהלה את מכבי, וכן ביניהם אדון נמני היקר ואני יוצא עכשיו נגד הסמל הכי גדול בהודעה על סמלים אבל כן, זאת אחת הסיבות שאני מהכדורגל התרחקתי מאוד, זרקה את כל מי שהיה פוטנציאל ושיחק טוב ובשביל הסמל, שהבין משמעות, וכן גם לאוהדים הטובים האלו היה חלק בזה!

דגו, בן דיין , שטראובר, סטרול , תמיר כהן, אלי ביטון , לירן כהן , ראובן עובד ואתה יודע שלא חסר שמות! שים לב שמניתי כאן יותר משני שליש הרכב שלא תספרו לי על זהו זה רק אלה! ועכשיו לבנות את המכביזם מחדש יהיה קשה קשה מאוד.

בהצלחה אלכס, וכל הפנטזיונרים, הרבה מזל נצטרך כדי שכבר בשנה הבאה נראה פירות ,אני מקווה שהוא לא יתיאש.

5. Igi Member

חבל, פשוט חבל על א.א. פאחם שהייתה יכולה לנסוע בצדק לשמינית הגמר, אבל נתניה, כמו תמיד, כובשת שער מהאוויר בדקה ה-90 ושולחת את הקבוצות להארכה.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שום פנדל, שאיציק זוהר לא יטעה אותכם.

7. kfiros Member

הארכה: פאחם עולה ל 3-2 משער של דוד ליאני
    אם כל הכבוד לאום אל פאחם, נתניה היתה צריכה לעבור את המשחק הזה בקלות. הגביע, נשברים הרבה שיאים ואני מניח שזו רק ההתחלה

8. שגיא Guest

מישהו שראה את המשחק יכול להסביר מה הלך שם? איך נתניה נכנסת שלוש פעמים לפיגור?

אגב, את ההארכה העבירו לספורט 5 פלוס, למי שאין את הלייב.

9. יאאלה ביתר Member

יש!! נתניה שוב השוו
    משחק פשוט ענק

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגידו , זה שאום אל פאחם טובה או שנתניה גרועה?

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לפי ההארכה? האופציה השנייה.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נתניה עושה מה שהיא עושה כל העונה בערך וזה גנבה ניצחון... בשביל הגביע, זה טוב שנתניה עלו.

כל הכבוד לאום אל פאחם על מה שעשתה, אבל אין מה לעשות אופי זה כנראה לא הצד החזק שלהם ולהפסיד 3 פעמים יתרון זה פשוט יותר מדי.

נערך לאחרונה ב: ‏28/2/08
  13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

התחת של ראובן עטר זה משהו שעוד לא ראינו בכדורגל הישראלי. תשכחו מאברם גרנט - בא לשכונה בחור חדש!

אמנם השופט עשה כמה שגיאות שקיפחו אותנו והיו לנו החמצות שלא מהעולם הזה, אבל שזה לא יטעה אתכם, משום שלמכבי נתניה לא הגיע לעלות לשלב הבא.

http://albums.tapuz.co.il/flix/buffer/thumbs/flx_1781138_1591429_01_3.Xxx

14. oFiRzZz Member

אוקיי,לפני הכל..
    כל ההכבוד לאום אל פאחם,קהל ענק (גם האיש שעומד חח הרג אותי) , קבוצהה מצוינת...תענוג !
    גם האחווה בין הקהלים בסוף הייתה יפהה ומי שהלך למשחק יעיד על כך.
    דבר שני,כמו שאבירם אמר,לעטר יש תחת יותר גדול משל אברם.כמעט בכיתי,להפסיד לקבוצה מליגה א'???(עם כל הכבוד לאום אל פאחם)..

אום אל פאחם !

15. Forza Haifa Member

כל הכבוד לך הפועל אום אל פאחם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx .
    משחק אירואי שלהם, אני מסיר את הכובע בפני השחקנים, התאכזבתי שדווקא אברג'יל החמיץ אחרי משחק כזה, אבל נתניה עם קצת הרבה מזל הצליחה לעלות שלב וזה מה שחשוב.