יש כמה שחקנים שיהיה מאד מעניין לראות אותם באום אל פאחם. קודם כל זה צמד החלוצים המהירים כהן את אברג'יל שישחקו מול לואיס מרין שלוקה במהירות. זה המנוע שהגיע מלוד, דודי ליאני, והבלם המעולה פריד טהאר. רק תזכרו את השם הבא: קובי טרקה, קשרה האתיופי של הקבוצה (מס' 7) יהיה מעניין.
השחקן הכי בולט באום אלפחם , למרות שאף אחד לא מזכיר אותו - הוא הצעיר מחמוד עבאס , שחקן מעולה שיגיע רחוק בכדורגל הישראלי
כאילו עשית פה הכי נאחס שאתה יכול... תמחק את המשחק עדיף... ובקשר להגרלה... ההגרלה אולי הכי מגעילה שיכולנו לקבל וגם קשה.... צריך לתת הכל... בהצלחה לנו ולקבוצה השנייה מחיפה שכחתי את שמה...(דרבי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx )
אין לי מה למחוק , אני אמרתי את מה שאני חושב ... כמה הימרו כאן אז הרשתי לעצמי גם , ציפיתי שיהיו חילוקי דעות ... אני לא מאמין בנאחסים ובשטויות האלה , בסופו של דבר היכולת של הקבוצה מכריעה את המשחק והכל יכול לקרות ...
אני רואה שהרבה פה נותנים יתרון לפתח תקווה אבל קודם כל מכבי הרצליה בחוץ היא קבוצה מצויינת שהפסידה מאז המחזור השלישי רק במשחק חוץ אחד ורשמה חמישה ניצחונות, לכן העובדה שהמשחק משוחק באורווה היא דווקא יתרון להרצליה. על הנייר אנחנו קבוצה הרבה יותר טובה ויסלח לי מה שחושב אחרת. לא מזלזל,לא מעלה אותנו שלב מבלי לשחק,הכל פתוח במשחק הזה אבל חשוב להדגיש שוב מבחינת איכויות שחקנים הפער הוא לטובת הרצליה ובהפרש לא קטן במיוחד לאור החיזוק שנעשה בינואר. בבקשה,בבקשה תגיד לי שאתה צוחק.
עוד פעם משחק בחוץ.. מול קבוצה מאוד מאוד חזקה טקטית.. עם מאמן גדול... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx קשה לי להאמין שננצח אותם בקופסה.. אבל מי יודע... הכל אפשרי בכדורגל..
עם כל הכבוד להפועל אום אל-פאחם ויש לי כבוד אליהם,מכבי נתניה פייבוריטית ברורה במשחק הזה בטח כשהמשחק ייערך בנתניה.מכבי נתניה קבוצה הרבה יותר טובה וחזקה מאום אל-פאחם ולדעתי היא תנצח בהפרש של 2 שערים ומעלה.מלבד דודי ליאני ופריד טאהר אין לאום אל-פאחם אף שחקן ברמה של ליגת העל.לא שי אבוקסיס שהוא חלוץ טוב ברמות האלו בלבד[ליגה ארצית זה הטופ שהוא יכול להיות] יניב אברג'יל מזמן מעבר לשיא,רפי כהן אמנם "מפציץ" ללא הפסקה אבל לא סתם הוא ירד לליגה הזאת[בליגה הארצית הוא די איכזב].נתניה פייבוריטית ברורה אבל בגביע כמו בגביע הכל יכול להיות.
הגרלה נחמדה למכבי...כמה זמן לא פגשנו את שמשון ? רעננה תשחק ברמה"ש התאכזבתי שזה לא בבית אבל נו...טוב,רמה"ש לא בקושר .
לא שזה לא יאומן, אבל עוד פעם מכבי ת"א מקבלת איזו קבוצה מליגה א' או ארצית, כמה מזל יש להם. הגרלה לא קלה בכלל, לא ניצחנו את פ"ת העונה והמשחק עוד בפ"ת, הולך להיות קרב קשה על המקום בשמינית הגמר. ובית"ר? פשוט חסרת מזל, תמיד משחקים קשים ועוד פעם בחוץ, במגרש עויין מאוד לקבוצה הזו וסכנין כבר הוכיחה שהיא קבוצת גביע טובה מאוד.
קיבלנו הגרלה קשה מאוד, סכנין זו משוכה לא קלה , גם בגלל היריבות הידועה בין שני המועדונים שתוסיף המון מוטיבציה לשחקני סכנין. אני חושב שאם שום רוצה לעשות משהו נכון במשחק הזה, שיפתח בהרכב התקפי , כי לדעתי הוא יכול לנצל יותר את ההתקפה שלו, מה שלא קורה במשחקים.
הגרלה קשה מאוד. סכנין במשחקים האחרונים ביכולת ירודה מאוד של שחקני מפתח כמו בוזגלו ויבוריאן, אבל אני בטוח שהם שכאשר הם ישחקו בדוחא נגד בית"ר הם יתעוררו. הגביע מאוד חשוב לי. 19 שנים עברו מאז שאורי ואבי כהן הירושלמי נפרדו מהמועדון עם גביע חמישי הגיע הזמן להחזיר אותו הביתה. מעניין מאוד יהיה לראות את אום אל פאחם, שעושה קולות של הסינדרלה, נגד נתניה המשעממת של המאמן הגדול ראובן עטר.