גביע המדינה 06/07: הפועל ת"א מחזיקת גביע המדינה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by צהוב שחור בנשמה!!!!, Dec 21, 2006.

1. לא מצאתי כינוי Member

נו ו...? מה זה נוגד את השוואה שלי, שבשום מקום באירופה חוץ מאנגליה לא לוקחים את הגביע ברצינות?

2. ERIC_CANTONA Member

הרגע חזרתי מרמת גן, גועל נפש של משחק. איטי מסורבל, משמעמם. כל הכבוד לקהל של אשקלון שעודד את הקבוצה לאורך כל המשחק. איפה שאני ישבתי(שער 3) הקהל שתק כמעט כל המשחק היו כמה שרופים שהם היחידים שעודדו.
    בכלל האוהדים היו עסוקים בלקלל את המשטרה וההתאחדות במקום את הקבוצה.

3. Tony Adams Member

זכיה מגיעלה אין ספק. אבל גם מגעיל אותי כבר כל הקטע של האובר אהדה לקבוצות הקטנות. זה יכול נחמד. גימיק. משהו שיביא לבמה הגדולה את הקטנות, אבל זה מגיע כבר לרמות שאנשים מעדיפים כדורגל מכוער של קבוצות קטנות מאשר כדורגל סוחף של קבוצות גדולות. אני לא אומר בהכרח היום, כי הפועל גם שיחקה זוועה. אני אומר בכללי. בוכים שהיה אמור להיות פנדל לאשקלון, אבל לא ראיתי בשום מקום (חוץ מחדשות הספורט) טענות על כך שגם להפועל הגיע לפנדל. "הערב של אשקלון" אמרו בסיום המשחק. לא, זה הערב של הפועל. היא זכתה. וטוב שכך. קבוצה שתהיה בליגה הארצית בשנה הבאה לא ראויה לתואר "מחזיתק גביע המדינה".
    ששנה הבאה נזכה לגמר הפועל-בית"ר, אחרי שהפועל אחרי את חיפה בחצי, ובית"ר את מכבי ת"א. אמן.

4. Nevermore Member

הפועל ת"א פשוט בדיחה. מהדקה ה-50 אשקלון נופלים מהרגליים וכלום לא קורה...אין כדורגל.
    קשה להאשים את אשקלון בגלל הכושר הגופני המזעזע שלהם, אבל אי אפשר לראות משחק כדורגל כשכל שנייה מישהו אחר נופל ומבזבז שעתיים...מרגיז פשוט.

ורק כדי להבין בפשטות מה מצב הכדורגל פה צריך להסתכל על יוסי אבוקסיס ששר איזה שיר נגד מכבי ת"א שניה לפני שהוא מרים את הגביע. בהחלט בוגר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

5. Apu Member

Last edited: May 17, 2007
  6. Riki Member

משחק מעפן. כמה מגעילה הזכייה הזאת של הפועל, פשוט נדהמתי לראות אותם חוגגים אחרי תצוגת כדורגל מחפירה ומבזה שכזאת. בזיון לכל הדעות לשים ברקע את השיר המדהים של קווין שמהלל כביכול את הפועל העלובה עם קולו המרהיב של פרדי.
    זה היה כזה אבסורד.
    אשקלון היום הייתה יותר טובה, ואני לא אומרת את זה בטון של יחסית לקבוצה מהלאומית, פשוט לא. היא שטפה את המגרש במשחק מבוקר ומלא אנרגיה, הגיע לה לעלות ליתרון והגיע לה לנצח... אבל בכדורגל כמו בכדורגל צריך לנצל את המצבים !!
    חבל לי על קבוצה שיכלה להניף היום גביע בצדק, אחרי טורניר יפה ומלחמה ועבודה קשה. במקום זאת לקחו האנטי כדורגל הזה שהמאמן השלומפר שלהם מתראיין בלי שום בושה אחרי המשחק ומשבח את שחקניו. חמוד שלי, אם את זה אתה משבח אז באמת צריך לתלות את הנעליים ולהספיד את הקבוצה זאת.

בקיצר, התבאסתי, אבא שלי עד עכשיו מקלל את הפועל ונראה לי שפחות או יותר כל מי שראה היום את המשחק.

כל שנשאר לי לומר, שאני מקווה שהשחקנים האלה יקחו את כל החיובי שלהם מהטורניר ומהגמר הזה ויתעלו את זה על המגרש מול רעננה וישאירו את הקבוצה הזאת בלאומית, בעיקר בשביל הקהל המדהים שלהם.

7. Andrea21 Member

כמה שחבל לי על אשקלון,אני אוהד מכבי,הייתי היום ברמת גן,עם המשפחה שלי מאשקלון(כולם באו למשחק)ופשוט התאהבתי,בקהל,בקבוצה עצמה(אקוואראנטה ואומנגואה עכשיו למכבי)ובמלחמה שהם נתנו 120 דקות,כל כדור ראשונים,מהלכי התקפה נהדרים,פשוט תענוג,רק ניר נחום(זה השם שלו?)הרס לי את הערב עם האנוכיות שלו,למרות שהוא נתן שער נפלא.
    באה לה הקבוצה האפורה מתל אביב ופשוט גנבו את הגביע הזה,אין מילה אחרת לתאר,אשקלון הייתה צריכה לגמור את המשחק כבר בחצי הראשון(אח סנגוי סנגוי...)
    אם אני אוהד הפועל,אני מתבייש היום.
    ואם אני המאמן של הפועל,אני מגיש היום את התפטרותי לאחר תצוגה מבזה שכזאת.

היה מרגש היום ברמת גן למרות הכל,מאוהב בהפועל האשקלון.

8. הפועל אשקלון Member

איזה משחק היה
    אני עדיין לא מאמין שלא זכינו
    בכל מקרה זה עדיין כבוד להגיע לגמר ולא ליפול מהפועל תל אביב ולהפסיד לה רק בפנדלים אחרי שהיה אפשר לנצח ב 90 דקות
    איזה באסה יכלנו להגדיל בקלות את היתרון בסיום המחצית הראשונה איזה החמצות
    ואז רבע שעה לסיום אמנואל לא מסר טוב ונתן לת"א גול
    היה קשה מאוד לאשקלון ובלי שחקן אולי הכי משמעותי באשקלון אייל שן
    אמרו לי גם שהיה מגיע לאשקלון פנדל 5 דקות לסיות 120 דקות אני עדיין לא ראיתי שידור חוזר אם יהיה בכלל
    חבל שבגלל טעות כזאת אולי לקחו לנו תגביע כי אם היו מביאים לנו פנדל היה מצב גדול שהיינו מנצחים
    ואחרי שהראש שלהם בתחתית והשחקנים לא רגילים לכושר כזה לתת משחק טוב זה יפה
    אני מקווה להישאר בליגה כי מגיע לנו

9. Patrice_Evra Member

צריך לשנות את השם של הכותרת ל:
    הפועל "זוכה" בגביע המדינה.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx..
    אם תחזרו עמוד או שתיים אחורה תראו את התגובה שלי מאתמול שאמרתי שכל מי שחושב שהפועל תנצח בהפרש שערים גדול אז הוא יטעה..וצדקתי..
    ואני אמרתי שאני גם לא יהיה מופתע אם אשקלון ינצחו..
    משחק מגעיל של הפועל,אשקלון יכלו לגמור את זה במחצית הראשונה..
    היה להם הרבה הזדמנויות..בעיטה לא טובה של מאור זוהר..

אבל כל הכבוד לאשקלון שהצליחה להגיע לגמר, וכל מי שאומר "אז מה אם הם הגיעו לגמר?הם לא פגשו קבוצה מליגת העל.."
    אז לא יודע מה הוא מדבר הם שיחקו עם הפועל תל אביב בצורה שקולה ואפילו היו טובים יותר לדעתי..

10. Patrice_Evra Member

אתה צודק במה שאתה אומר..

אבל הם אמרו הערב של אשקלון מכיוון שהם שיחקו טוב יותר..
    ונכון שבסוף מה שקובע זה אצל איזה ארון הגביע נמצא..

11. spurs Member

האם אשקלון ישחקו עכשיו באירופה? בגלל שהפועל מגיע לאירופה מהליגה?

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, משתי סיבות: א. משום שהפועל תל אביב כרגע לא מדורגת שנייה או שלישית, ככה שיוצא מצב שיש 2 קבוצות שהולכות לגביע אופ"א מהליגה ואחת דרך הגביע. כמו שבמקור זה אמור להיות.
    ב. גם אם הפועל תל אביב כן הייתה מדורגת בליגה בין מקומות 2-3, אז המקום הרביעי היה מזכה בכרטיס לגביע אופ"א ולא הקבוצה השנייה שהעפילה לגמר הגביע.

13. איגור .פ. Member

לא נורא,נקווה שהתוצאה הזו לא תפרק את הקבוצה ותהרוס אותה.
    נקווה שנשאר בליגה והנהלה יתעשטו ונתמודד על העליה לליגת העל עונה הבאה בע"ה נשאר

14. Igi Member

אתה בטוח בזה?
    זה לא הולך לקבוצה שהגיעה לגמר?
    כי אם כך, גם אם נתניה תסיים רביעית בסופו של דבר היא תלך לגביע אופ"א...

15. BeitaReaLiverpool Member

לא ראיתי את המשחק, אבל לפי מה שהבנתי היה משעמם ברמות.
    גביע עלוב, קבוצה אחת רצינית התמודדה מול הפועל (אשדוד), מבלי לזלזל מאימפריה מהכפר או מרחובות.
    כל כך לא מגיע להפועל אירופה בעונה הבאה.
    לאשדוד או כפ"ס יותר מגיע, חבל..