גביע המדינה 06/07: הפועל ת"א מחזיקת גביע המדינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏21/12/06.

1. הפועל_22 Member

בני יהודה = מכבי חיפה?
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx

2. הרצליה Member

לרגע לא חשבתי, זה אתה שרמזת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx .

3. עד המוות אשקלון Member

כן.. בזמן ההוא ששיחקנו נגדם בני יהודה הייתה קבוצת צמרת

4. הפועל_22 Member

אל תגזים הם סיימו 9 נקודות מירידת ליגה..
    אל תשווה לחיפה שלקחו 3 אליפויות רצוף והגיעו השנה לרבע גמר אופ"א

בכל מקרה, יהיה מטורף מחר!!!
    מקווה שאסאו יהיה מפוקס!! יאללה הפועל!!!

5. עד המוות אשקלון Member

אסאו יהיה המום מהעידוד שהוא וצ'אקנה יקבלו מהקהל שלנו אני חותם שאף אחד מהם לא יכניס גול לקבוצה האהובה שיש לו בלב צ'אקנה ואלירן בחיים לא ישכחו מה עבר עליהם באשקלון
    אלירן יעלה למשחק כמו סוס הוא פשוט יהיה רעב לגול מולנו כמו שלא היה רעב בחיים..
    אבל דקה 15 כבר יגמר לו הכח..
    צ'אקנה זה הפחד שלי

6. צ'וצ'ו קמביאסו Member

נו מה לא ברור שהמסורת תנצח הפועל תל אביב נגד הפועל רמת גן זה גמר חזק, שהפועל רמת גן תזכה עם כבר, אשדוד נגד אשקלון יכול להיות גמר טוב, אבל אין להם תארים!!!!!

אני אומר לכם שהגמר יהיה של הפועל רמת גן (של קופמן, אימפריית גביעים) נגד הפועל תל אביב.

אשדוד ואשקלון התרגשו מהמעמד כי הם קבוצות קטנות יותר, אשדוד עם כל הכושר שלה, מחר הפועל יתפוצצו אליהם זה ברור, אשקלון פעם שניה רק במעמד חצי גמר לא שווה את האימפריה מרמת גן שהיא ממש אימפריה ביחס לקבוצה יחסית קטנה.

אבל לדעתי הפועל תל אביב תזכה..

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/07
  7. הפועל אשקלון Member

באותו זמן ששיחקנו מול בני יהודה ברבע גמר הם היו מקום רביעי בליגת העל והם היו בטוח יותר טובים מחיפה של היום
    רמת גן כבר חושבים שהם עלו לגמר מחר נראה להם שגם באשקלון יש קבוצה

8. צ'וצ'ו קמביאסו Member

סליחה אבל עם כל הכבוד באמת שיש כבוד להפועל אשקלון מי זאת בכלל? זאת קבוצה שהיתה פעם אחת אולי בליגת העל.

אי אפשר להשוות בינה לבין האימפריה המתלוגית מהמכתש בגבעתיים, גם עם אפילו הפועל אשקלון יקרה להם הנס והם יעברו.

להפועל רמת גן יש אליפות וגביע בארון וגם גביעי טוטו ארצית אני חושב, להפועל אשקלון יש רק גביעי טוטו ארצית.

וגם אשדוד אותו דבר הפועל זה הפועל זה אימפריה הם יקרקסו את החברה הסימפטים של אלון חזן, חזן לא כזה מאמן לדעתי, זה שהוא בחצי גמר לא עושה אותו כזה טוב, היה איזה תקופה שהם לא ניצחו בליגה שלוש חודשים כמעט.

9. הפועל אשקלון Member

רואים שאתה לא כל כך מבין בכדורגל
    וקודם כל לא משנה מי משחק נגד מי כל אחת יכולה לנצח לכן יש אפשרות מעוד גדולה שאשקלון תנצח ולדעתי אשקלון פיבוריטית למשחק הזה אשקלון בתקופה טובה והיא ליגה מעלייה אבל זה לא משנה זה גביע הכל יכול לקרות
    וגם זה לא משנה מי יש לה היסטוריה ומי לא ואם כבר אתה מדבר אז צודק אשקלון זה לא איזה מועדון גדול בישראל אבל ר"ג כן?? אז מה אם יש לה אליפות וגביע היא היתה טובה היום היא משחקת בליגה שלישית ועונה הבאה בלאומית ולפני שתי עונות היא כמעט ירדה ליגה

בכל מקרה לא אכפט לי מזה בכלל מחר שתי הקבוצות יכולות לנצח
    יהיה מעניין לראות את צ'אקנה ואסאו ועוד כמה שחקנים מול אשקלון
    נעודד את צ'אקנה במשחק

10. צ'וצ'ו קמביאסו Member

אתה צודק זה לא קשור סתם הבאתי נתונים, אבל לדעתי הגמר יהיה פשוט הפועל רמת גן נגד הפועל תל אביב.

עם כל זה שאתה צוחק על הפועל רמת גן העיפה את האימפריה של הכדורגל הישראלי מכבי חיפה!!!

זה שהם ליגה שלישית זה גם זמני כי הם עלו, מחר הולך להיות לכם מבחן מאוד קשה, לא אכפת לי למעשה מי תנצח, הכל יכול לקרות כי זה גביע, זה ברור! אבל המרתי את ההימורים שלדעתי יהיו!

11. הפועל אשקלון Member

הימור זה הימור זה כבר משהו אחר
    אם אתה מהמר על הפועל רמת גן אז זה לא אומר שהם יותר טובים
    לדעתי אשקלון יותר טובים אבל אין יותר טובים במשחק הזה שתי הקבוצות אם 11 שחקנים ומתחילים מ 0-0 צריך לראות איך המשחק יתפתח ונראה מה יקרה
    גם אם אשקלון עוברת אני לא אומר שר"ג נופלת מאשקלון ובדיוק ההפך

12. הפועל_22 Member

איך מסדירים את הדפיקות לב?

אני במתח שיא

13. עד המוות אשקלון Member

יאלהה טירוףףףף הרגע קמתי עם אנרגיה בגוף שלא הייתה לי כבר שנים!
    מתלבש וטסס לרמת גן!

14. ENGLAND Member

המשחק הראשון הערב יהיה יותר מענין לפי דעתי כאוהד רמת גן.
    הפועל רמת גן שעלתה ליגה סופית יום שבת וחחגה עם האוהדים חשב תחושת רווחה קלה.
    במועדון חוששים מהפגת מתחים לקראת המשחק הערב.במכתש משחקים 5 שחקני אשקלון לשעבר: אלי לוי, קרלוס צ'קאנה, שי הס, אלירן אסאו, ושרון ברנשטיין.
    אצל אשקלונה הם ישחקו כמעט בהרכב מלא שככנראה יעלו בלי השוער הראשון והטוב שלהם אבי פרץ.
    השחקן הכי טוב במגרש אצל אשקלון יהיה גסטון סנגוי שמפחיד כל קבוצה שמשחק נגדה.
    המשחק עכשיו הוא חמישים- חמישים שהיתרון לאשקלון.

אני חושב שהפועל רמת גן ינצחו 2-0.

או רמת גןןןןןןןןןןןןן!!!

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הפועל אשקלון- הפועל ר"ג
    http://www.liga.co.il/leaguespic/1151084461ash.Xxx-http://www.liga.co.il/leaguespic/1042900464rg.Xxx

רביעי, 17:45

http://www.ynet.co.il/PicServer2/20022007/1095426/_MG_0089_wa.Xxx
    מירו בן שמעון, רוצה היסטוריה

הפועל אשקלון נמצאת במומנטום נפלא בתקופה האחרונה. התוצאות המוצלחות בגביע, והכי חשוב תוצאות מוצלחות בליגה. אבל מעבר לכך, אשקלון על המגרש פשוט נראית מצויין ובלי שום ספק שאם אשקלון הייתה נראית ככה מתחילת העונה היא בטח לא הייתה נמצאת בסכנת ירידה כמו עכשיו. אשקלון מגיעה למשחק אחרי 4 משחקי ליגה רצופים ללא הפסד, ניצחון על עכו בשבת האחרונה כאשר לפני כן הגיעו 2 תוצאות תיקו נגד הקבוצות שכבר העפילו לליגת העל ו4-0 גדול על בני לוד. אשקלון רוצה היסטוריה, אשקלון רוצה להעפיל לראשונה בתולדותיה לגמר גביע המדינה אבל בקבוצה מהדרום יודעים שפשוט זה לא יהיה. אשקלון לא נאלצה להתמודד מול אף קבוצה מליגת העל עד כה, אבל מנגד הפועל ר"ג שלחה הביתה קבוצות עם עליונות ברורה כמו כפ"ס ומכבי חיפה. באשקלון מודעים לכך שר"ג נותנת עונה פנטסטית, הביטחון שם בשמיים וההכנות לכך בהתאם. באשקלוון כמובן מירב העיניים ננעצות בגסטון סנגוי שנראה ברמה אחת מעל כל קבוצה שהוא פוגש, הוא המפתח של אשקלון.
    מבחינת ההרכב יש סימן שאלה גדול סביב אבי פרץ המנוסה שנפצע בשבת ובקבוצה עושים הכל על מנת להכשירו למשחק, שוער המשנה אשר אלחרר יעמוד אם יהיה צורך בכך.
    אשקלון צפוייה להביא לר"ג קרוב ל-9,000 אוהדים נלהבים שיעשו הכל כדי לדחוף את הקבוצה להיסטוריה.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/20022007/1093399/_MG_4310_wa.Xxx
    2 הכוכבים של ר"ג, צ'קאנה וחסן רוצים לחייך כל הדרך לגמר

הפועל ר"ג תשחק בעונה הבאה בליגה הלאומית ובשבועות האחרונים כל הריכוז של הקבוצה הלך לכיוון הגביע. בר"ג לא רוצים שהחלום יגמר ומפנטזים לשחזר את ההישג שלהם מלפני 4 שנים שם כזכור ניצחו בחצי גמר את מכבי ת"א כדי לנצח אחר כך בגמר את הפועל באר שבע בפנדלים. הועל ר"ג עושה עונה חלומית מבחינתה, עליית ליגה בצורה משכנעת + בונוס אמיתי, הדובדבן שבקצפת. הפועל ר"ג כבר הדיחה 3 קבוצות עדיפות עליה מבחינת מיקומי ליגות- הפועל רעננה, הפועל כפ"ס ומכבי חיפה. כולן ב-120 דקות, אני בטוח שיובל נעים קונה תסריט דומה גם היום. שרון ברנשטיין, קרלוס צ'קאנה ואלירן אסאו הם לשעבר שחקני אשקלון, השלושה היו במעמד הזה כבר לפני שנתיים עם אותה אשקלון ועכשיו רוצים לעשות צעד נוסף קדימה. לר"ג יש את הכלים ללכת עד הסוף, שוער מנוסה בדמותו של שי הס, הגנה נהדרת ושלישייה התקפית מצויינת שכוללת את קרלוס צ'קאנה, קובי חסן ואלירן אסאו מלך שערי הליגה הארצית.

צפוי להיות משחק שקול לחלוטין, אין יותר מדי הבדלים בין 2 הקבוצות, אבל נראה שר"ג בנוייה למעמדים האלה, אשקלון מצידה עדיין לא קיבלה שום מבחן רציני בגביע ומבחינתה הדרך סלולה לגמר...

הרכבים משוערים:
    הפועל אשקלון: אבי פרץ (אשר אלחרר); רמי חליס, אביב חדד, רועי סבג, טל מעבי; מאור זוהר, ברנארד אקוורנטה, עמנואל אמנגואה, אייל שן; ניר נחום, גסטון סנגוי.
    הפועל רמת גן: שי הס; אלי לוי, תומר אזולאי, אסי ברזילאי, רמי גלאם; תמיר בן עמי, שרון ברנשטיין, עמית אבורמן, קובי חסן; קרלוס צ'קאנה, אלירן אסאו.