גביע המדינה 06/07: הפועל ת"א מחזיקת גביע המדינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏21/12/06.

1. The koko Member

רק רציתי להבהיר פה משהו,ג'קי ואשדוד לא ויתרו על הכרטיסים,הם רצו להחליף את שער 3 שנמצא בחלק המערבי לשער 10 או 13 במזרחי כדי ליצור גוש מעודד אחד גדול והויתור על שער 3 היה מותנה בקבלת שער מזרחי נוסף
    משום מה,ONE החליטו שויתרנו על הכרטיסים ואוהדי הפועל,שחושבים שבגלל שהם הקהל הרב ביותר מבין 4 הקבוצות הם גם הנעלים ומגיע להם הכל,החלו בקנייה של הכרטיסים.
    כל מה שנותר לקוות הוא שישאירו את כל אוהדי הפועל שקנו את הכרטיסים לשער 3 מחוץ למגרש,לשמוע את צעקות ה'ישש' של אוהדי אשדוד לאחר שריקת הסיום.

2. עד המוות אשקלון Member

שששש עדיף שלא תדבר!

סטטסטיקה לעולם צועדת?

ליפני שנתיים עלינו ליגה +גביע הטוטו ונפלנו בחצי גמר
    ככה יקרה לרמת גן שלקחו את גביע הטוטו עלו ליגה והגיעו לחצי גמר

3. הפועל_22 Member

הם קנו גם הרבה מאוד לשערים של הפועל רמת גן (2,13,14,15,16)...
    הם לא יודעים לכבד קבוצות אחרות, הם לא הפועל.

4. HBK Member

יש כרטיסי נוער לשער 2?

5. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

זהו, הגביע מגיע לשלבי הסיום. סינדרלה אחת תהיה לנו כבר בגמר על בטוח, הקבוצה שתתמודד מולה בגמר תהיה מליגת העל.

בחצי הגמר הראשון שנתייחס אליו, תפגוש הפועל ת"א את מ.ס. אשדוד. זוכת השנה שעברה הגיעה לשלב הזה בקושי רב אחרי שבשימנית הגמר עברה את מרמורק בזכות שער בדקה האחרונה, וניצחון 3-0 על בני סכנין. האדומים רוצים להעפיל לגמר גם השנה, אך הפעם הם צריכים לעבור משוכה גבוהה בדמותה של אשדוד שנראית טוב במשחקיה האחרונים (ניצחון 4-0 על מכבי פ"ת ברבע הגמר וניצחון במחזור הליגה האחרון 2-0 על כפ"ס) ותקשה עליהם את החיים לא פחות מסכנין.

בחצי הגמר השני ייפגשו שתי הסינדרלות של השנה. הפועל ר"ג שעלתה רשמית מהליגה הארצית לליגה הלאומית, תפגוש את הפועל אשקלון. במכתש רוצים לשחזר את הזכייה מלפני 5 שנים, כשניצחו את הפועל ב"ש בגמר. לאשקלון זו תהיה הופעה שנייה בחצי הגמר, והפעם רוצים שם לעבור אל הגמר (במיוחד שמולם עומדת רק הפועל ר"ג).

בתקווה לחצאי גמר מעניינים לא פחות מרבע הגמר, תהנו.
    פריוויואים יעלו בהמשך.

נערך לאחרונה ב: ‏8/5/07
  6. Love Is Red Member

אני מציע להפועל אשקלון להיזהר מאוד כי הפועל רמת גן קבוצה מוא מאוד מפתיעה שמסוגלת לנצח קבוצות מליגה יותר גבוהה (ראו ערך רעננה, כפר סבא, ומכבי חיפה).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/5/07
  7. The koko Member

רק תיקון-הפועל ניצחה את סכנין 3-0 ולא 2-0.

אנחנו באים למשחק,לא רוצה להגיד כפייבוריטים כי בכל זאת המשחק נגד הפועל ת"א,אבל בהחלט בכושר טוב יותר מהפועל וגם ללא חששות והרגשת נחיתות.אני מאמין שהשחקנים לא יעשו במכנסיים כמו במשחקים הגדולים בשנים האחרונות(ע"ע חצי הגמר מול סכנין לפני שנתיים,דומז'אלה עונה שעברה,והעונה מול הגדולות)כי הם באים למשחק עם יותר ניסיון והבנה,ויתנו פייט ובע"ה גם ננצח.
    תמיכה של הקהל אני מבטיח שתהיה(יציעים 11-12 יהיו מלאים,אני לא יודע מה בנוגע לעוד יציע במזרחי שג'קי דיבר עליו,אבל כנראה שלא יפתח יציע נוסף דבר שמאוד איכזב אותנו כי בעיר יש היענות שיא למשחק)
    מה גם שבגמר אם נעלה נגיע למשחק מול קבוצה נחותה מאיתנו(על הנייר כמובן)זה יתן מרץ לשחקנים להגיע עם מוטיבצית שיא למשחק בתקווה להביא תואר ראשון לעיר.

8. -=Messi=- Member

הפייבוריטית שלי היא אשקלון שתביס את רמת גן בדרך לתואר.
    אי אפשר להתעלם מזה שרמת גן ניצחה ועלתה בזכות מגרשים קטנים במיוחד בבית שלה ולא מגרשים כמו רמת גן ששם צריך לשרוף קילומטרים. אין מצב שהם יחזיקו שם לדעתי והחלוץ גסטון סאנגוי (שחייב להיות בליגת העל) יתעלל בהגנה של רמת גן. מי שאפשר לפחד ממנו זה צ'אקנה, אבל הוא היה בשקלון ואני מאמין שידעו איך לעצור אותו. חצי הגמר בין אשקלון לרמת גן יהיה חד צדדי לדעתי, וחצי הגמר השני יספק לנו קרב ענק, שלדעתי הפועל ת"א תיצא ממנו בשלום עם כל זה שאני מעדיף את אשדוד בתור מחזיקת הגביע.

9. איגור .פ. Member

אשקלון באה מחר למשחק בהרכב כמעט מלא ,ככה שאשקלון פייבוריטית לעלות לגמר.
    אני בדעה שעדיף לאשקלון לקבל את ת"א בגלל שאדוד בכושר יותר טוב והפועל ת"א קצת פחות טובה למרות הניצחון ברבע הגמר ה3-0.
    ועוד סיבה שעדיף לקבל את התלאביבים זה שאם אשקלון תהיה בגמר והפועל ת"א תסיים שניה או שלישית ,לפי מה שהבנתי אשקלון עונה הבאה באירופה.

10. השחקן ה-12 Member

רק לא הפועל http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

11. הפועל אשקלון Member

מקווה אחי אבל אני לא מזלזל בר"ג יש לה קבוצה טובה וגם חצי מהשחקנים שם אני מכיר
    יש להם את צ'אקנה שהוא שחקן מצויין ואסאו שהיה אצלנו שנה בארצית (אבל הוא התייבש על הספסל הוא היה חלוץ ריביעי זה מראה כמה היינו טובים לפני שנתיים)
    ויש להם את ברנשטיין שגם הוא טוב
    נקווה שגסטון סנגוי יביא גול מהיר

12. Don Joan Roman Member

אל תדאג, ניל הגדול ידאג לבעוט אותם כבר בחצי.
    יאללה אשדוד!

13. עד המוות אשקלון Member

הפועל רמת גן זה פשוט העתק של הפועל אשקלון מ04-05

לקחנו גביע הטוטו-גם ר''ג
    עלינו לליגה לאומית-גם ר''ג
    עברנו בדרך לחצי גמר קבוצה גדולה-גם ר''ג
    הגענו לחצי גמר-גם ר''ג
    נפלנו בחצי גמר-גם ר''ג

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/07
  14. הרצליה Member

תודה על המחמאה(קבוצה גדולה) אבל לא ממש עברתם אותנו.
    אם הפועל תסיים במקומות 2-3 ותזכה בגביע, המקום הרביעי ילך לאופ"א ולא הפינאלסטית.

15. עד המוות אשקלון Member

באתי להתכוון עברנו בדרך לחצי גמר קבוצה גדולה -בני יהודה
    עם כל הכבוד והסימפטיה שלי אל הרצליה אתם ממש לא קבוצה גדולה