גביע המדינה 06/07: הפועל ת"א מחזיקת גביע המדינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏21/12/06.

1. Dimitar Berbatov Member

מי היה מאמין ש-50% מהקבוצות שאלו לחצי הגמר לא יהיו מליגת העל. הסנסציה הגדולה היתה כמובן הנצחון של הפועל ר"ג במכתש על מכבי חיפה. ההפתעה הגדולה היתה שההפסד הזה של חיפה הגיע דווקא אחרי ההצגה נגד הפועל פ"ת 6-1. נכון שהפועל פ"ת קבוצה גרועה אבל עדיין להראות כזאת יכולת עלובה אחרי כזאת הצגה זה הפתעה גדולה.המגרש הגרוע במכתש הוא לא תירוץ לחיפה. לא בגלל זה חיפה הפסידה לר"ג. כל השחקנים היו חלשים ויכול להיות שהם זילזלו בר"ג. לצערי לא יכולתי לראות את המשחק אבל מהתקציר שראיתי ר"ג היתה טובה יותר ב-90 דקות, היא הגיעה למצבים היותר מסוכנים והגנה יפה מאוד על שערה.
    הסגנון משחק שהתפתח היה טוב מאוד לר"ג והיא נצלה זאת ונצחה. וזה רק אני או שהשער של חסן היה טעות של דוידוביץ'? חסן בעט כדור כל-כך חלש...

זה היה כל-כך צפוי הנצחון הזה של הפועל. דווקא אחרי כל פרשת שביט אלימלך והיכולת הגרועה במחזורים האחרונים בליגה, זה היה ברור שהשחקנים יבואו עם מוטיבצית שיא ויתפוצצו על המגרש. סכנין באה למשחק פייבוריטית וראו שזה גרם למשחק החלש שלה. סכנין אכזבה, שיחקה רע אבל עדיין הם עשו דברים יפים מאוד בגביע ומגיע להם על זה כל כבוד. האמת אולי ההדחה הזאת היא לטובתם, כולנו זוכרים מה קרה להפועל ר"ג דאז.
    בהפועל כרגיל ורמוט הראה שהוא שחקן הרכב ליגיטימי, טועמה נתן גול יפה ומשחק לא רע בכלל וברדה שנמצא בתקופה רעה כבש צמד יפה שאולי יחזיר את ברדה של תחילת השנה לקראת סוף השנה.

כל הכבוד לאשדוד. אשדוד כבר חודש-חודשים לא פוגעת, מתרחקת מהצמרת ומי זוכר בכלל שהיא היתה במקום הראשון, אבל אותה זה לא עניין היא ידעה שבגביע היא יכולה לממש את הפונטנציאל שלה ולהגיע הכי רחוק שאפשר. כרגיל השלישיה עזרן, הולצמן ושריקי היתה נהדרת ובראשה הולצמן עם צמד יפה. אשדוד בהחלט יכולה להגיע הכי רחוק שאפשר, ומגיע לה, אני מקווה מאוד שהיא לא תקבל את הפועל ותעלה לגמר.
    ההדחה הזאת של מכבי פ"ת למעשה גמרה לה את העונה. עוד עונה בינונית, מקום 6-7, הדחה ברבע גמר הגביע, ללא ספק אכזבה גדולה ללוזונים.

2. אורדון במכתש Member

טעות עצומה של קייסי...

3. Igi Member

כן היה לניר חלק קטן בשער.. אבל כמו שאמרו מעליי, קייסי קשישא הוא זה שגרם לגול.
    בגלל זה גם ר"ג רצו לשחק בחצי השני בצד של השמש http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

4. BJ_LF Member

איך רציתי לראות 3 קבוצות מהליגה הלאומית ו1 מהארצית שהיו יכולות למאלות את ר"ג אבל זה לא קרה ויש שם 1 מהלאומית 1 מהארצית אחת בכירה מליגה העל ואחת קבוצה קטנה עם שחקני בית מושרים וקהל טוב.
    כמה אתם כמות קהל אתם מעריכים שיהיה בר"ג?
    אני אומר יהיה ככה בערך:
    הפועל ר"ג-בין 5,000 ל-8,000.
    הפועל אשקלון-בערך כמו לפני שנתים שזה 9,000.
    מ.ס אשדוד-קשה לדעת אבל אני משער שבין 3,000 ל-6,000.
    הפועל ת"א-בסביבות ה-10,000.
    כנראה שהמגרש לא יהיה מפוצץ אבל יהיו בא בערך 30,000 צופים שזה יפה.

5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי הגזמת הרבה עם הציונים של שחקני הפועל תל-אביב, הפועל לא נתנה משחק גדול אבל הם ניצחו בגלל שהיריבה שלהם(סכנין) שיחקה ממש רע ונתנה לתל-אביב להשתלט על המשחק.

6. Love Is Red Member

יום אחרי הסנסציה במשחק בין הפועל רמת גן לבין מכבי חיפה ואני עדיין לא תופס את הניצחון (או יותר נכון את ההפסד של חיפה) של רמת גן למרות שידעתי שבמכתש רמת גן מסוגלת לנצח את חיפה ולא האמנתי שאני ששמעתי שצדקתי בנוגע למשחק הזה ולזה שרמת גן תעבור את חיפה אבל בכל זאת הניצחון של הפועל רמת גן (מניאקים אל תחשבו שאני וכל אוהדי באר שבע שכחנו למרות כל מקווה שתצליחו) מראה את הרמה האמיתית של קבוצות ליגת העל וגם את הרמה של המגרשים של הקבוצות הקטנות ולהערכתי המגרשים הללו חייבים שיפוצים והקבוצות מליגת העל חייבות להיות הרבה יותר טובות ולא להיות מודחות על ידי קבוצות קטנות מהליגה הארצית ומהליגה הלאומית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/5/07
  7. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

איזה איכות צפיה גרועה יש בONE!!!

8. Ofek7 Member

הפועל תל אביב - מ.ס. אשדוד
    הפועל רמת גן - הפועל אשקלון

יש סינדרלה בגמר!!!

9. הפועל אשקלון Member

תגידו מישהו הצליח לראות משהו בוואן??
    איזה הרגשה היתה לי שיצא רמת גן
    אני גם עשיתי פעמיים הגרלה אם עצמי ופעמיים יצא שרמת גן מארחת את אשקלון וככה זה יצא

10. הרצליה Member

יצאתי מאוכזב ממהגרלה הזאת http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חייב לציין שגם אני מאוד מאוכזב מתוצאות ההגרלה.
    על פי מה שראינו מאשדוד רציתי שהיא תזכה, ואם לא תזכה לפחות שתגיע לגמר, חבל שזה יהיה על חשבון הפועל תל אביב שלדעתי במידה ואכן תצליח לעבור את אשדוד היא גם זו שתניף את הגביע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/5/07
  12. אורדון במכתש Member

אסאוווו אווו אוווו אסאוווו אווו אוווו אווווו אסאו יתן את הכל אסאו יביא את הגוללללל
    אסאווווווווווווווווווווווווווו אווווווווווווווו אווווווווווו

אללה אסאו לדרוס!!!

13. King Kenny Member

לפני ההגרלה הייתה לי תחושה שנקבל את אשדוד, וקיבלנו.
    הגרלה טובה ביחס למספר האפשרויות.

14. אורדון במכתש Member

http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx ?

15. King Kenny Member

לדעתי אשקלון ור"ג זה יותר קשה כי הם אנדרדוג, והם יכולים להפתיע אותנו כתוצאה של זילזול של השחקנים.