גביע המדינה 06/07: הפועל ת"א מחזיקת גביע המדינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏21/12/06.

1. Maor321 Member

מה הולך כאן לעזאזל
    אחח הגביע..

2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אז מה אני יכול להגיד? אני כבר שנים טוען שאין מה לעשות אנחנו לא קבוצת גביע, וכמה חבל שרמת גן היא זאת שמדיחה אותנו.
    שוב אנחנו משלמים על כל ההחמצות במהלך המשחק, ולמעשה רק הליגה נשראה לנו.
    אין יותר מה להגיד, כואב, כואב מאוד.

3. Nevermore Member

איזה פראיירים שאלוהים ישמור

4. הרצליה Member

אשקלון ורמת גן בחצי ואף אחד לא יתפלא עם גם סכנין תהיה שם, לא יאומן.

עד עכשיו רמת גן מזכירה לי את הרצליה של לפני שנתיים, אף משחק לא הוכרע ב-90 דקות(כולל החצי והגמר.)

5. RiO_5 Member

זה היה ברור שרמת גן יגנבו שער קטן או יגררו את זה לפנדלים..
    זה היופי של הגביע.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

6. BugSniper Member

שחקן הפועל ר"ג נגע בכדור בידו באופן ברור ברחבה במחצית השניה, אסף קינן התעלם לחלוטין מהאירוע, לא רצה להרוס להפועל ר"ג. נראה לי אם הייתה נגיעת יד של מכבי חיפה הדבר היה נשרק?

בהארכה רוב שחקני מכבי חיפה יצאו לתקוף את ר"ג, לא האמינו שר"ג תוכל לסכן אותם, וספגו. שתי החיפאיות מודחות היום..

נערך לאחרונה ב: ‏2/5/07
  7. דנידין Member

זו המסורת של ר"ג, כבוד. מה גם שחיפה בעונה מסריחה כל כך, שאפילו האוהדים לא בטוח רוצים שהקבוצה תוציא משהו מהעונה הזאת, כי זה עוד יגרום לשחר לעשות עוד עונת קמצנות ללא רכש מאסיבי.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אל תדבר שטויות. גם אם היינו זוכים בגביע יעקב שחר ורוני לוי ראו שחסרים לנו שחקנים על מנת להתחרות על האליפות בליגה, והוא ייתן את סכום הכסף המתאים כדי לחזק את הקבוצה.
    תאמין לי שכל אוהדי חיפה רצו שהקבוצה תזכה בגביע המדינה במיוחד לנוכח העונה הגרועה בליגה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/5/07
  9. Hammer Member

אש, אש במכתש!

10. TariboWest Member

אין אוהד שלא רוצה לזכות בגביע, אבל זאת מכבי חיפה 2007 - לא מנצחת את הכח, מתקשה מול לוד ומודחת מהגביע ע"י קבוצה מהארצית. נקווה שעונה הבאה תהיה יותר מוצלחת.
    כל הכבוד להפועל ר"ג, יפה לראות קבוצה מהארצית בחצי גמר (רק חבל שזה על חשבון הקבוצה שלי). דבר אחד בטוח - ר"ג לא יהיה מלא בגמר.

11. אבו Member

לא ראיתי את כול המשחק, אבל ממה שראיתי, הפועל ר"ג סגרו בצורה הרמטית את החלק ההתקפי של חיפה. המאמן שם יובל נעים, עשה עבודה לתפארת בהכנה למשחק.

חבל על הפועל חיפה שעפו. חבל

אבל עם כול הכבוד, הפועל ר"ג גולת הכותרת. שאפו לחבר'ה של קופמן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

12. Arsenali Member

לא ראיתי את המשחק , אבל שאפו להפועל ר"ג , אני לא האמנתי הפתעתם אותי!

13. FarjuN Member

אני בעיקרון לא אוהד שום קבוצה מהארץ, אבל מעצבן אותי לראות כל שנה מחדש איזשהי סינדרלה.
    הרי זה לא עוזר לאף אחד שאיזה סינדרלה תיקח את הגביע, כי גם ככה היא מגיעה אחרי זה לאופ"א ומפסידה 6-0 ו4-1 ועפה על הסיבוב הראשון.
    אני מעדיף שקבוצה שנחשבת ליחסית קבוצה גדולה (כגון חיפה, אשדוד או ת"א) תיקח את הגביע ואז באופ"א אולי תוכל ייצג אותנו טוב יותר מאשר איזו סינדרלה מהארצית.

14. King Kenny Member

בהפסד הזה של חיפה, אפשר להתחיל לסכם את העונה שלהם.

המשחק של הפועל התחיל, ויש לי תחושה לא טובה עם ההרכב החסר מאוד של הפועל, והיכולת הטובה של סכנין. לפחות קדוסי משחק חולה, מה שאמור להוריד את יכולתו.

15. צ'וצ'ו קמביאסו Member

אשדוד קבוצה גדולה? חח אז למה אין להם כלום בארון, להפועל רמת גן יש אליפות גביע וכמה גביעי טוטו, הפועל רמת גן אימפריה הקבוצה הווינרית בארץ עושה את זה כל פעם לגדולות והפעם לקבוצה שאני אוהד מכבי חיפה, הם כאלה ווינרים רמת גן מי האמין בכלל שהם יעברו את מכבי חיפה? הם כאלה קבוצה גדולה יחסית לקבוצות קטנות שלא פוחדת ממעמדים גדולים ונותנת בראש לקבוצות הגדולות, היא פשוט תותחית אין מה להגיד.