גביע המדינה 06/07: הפועל ת"א מחזיקת גביע המדינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏21/12/06.

1. spurs Member

יצאו 4-5 אוטובוסים+הרבה רכבים פרטיים

אם המשחק היה בחיפה היו באים 500 אוהדים שלנו

2. BJ_LF Member

למה הסיכסוך בין אוהדי אשקלון לאוהדי הפועל חיפה?

3. ENGLAND Member

נתחיל עם או רמת גןןןןןןןןןן!!!

המשחק שלי כואהד רמת גן בפעם הראשונה זה לראות מכתש מלא בפעם הראשונה אחרי עשרות שנים.
    המשחק יהיה עם 4500 צופים 3500 של רמת גן ו1000 של חיפה .מחירי הכרטיסים הם 40 לילד ו80 שקל למבוגר.
    המכתש שהוא מגרש יותר קשה ממרמורק יהיה מגרש קשה ביותר למכבי חיפה. השחקנים היחידים שיודעים לשחק במגרש הזה זה שחקני הפועל רמת גן. בוקולו ומשומר יחסרו לחיפה במיוחד בוקולי ששיחק במכתש והוא היה היחיד מחיפה שאם היה משחק היה יודע איך זה לשחק שם.
    כאמור במשחק יהיו דרבי ארגנטינאי בין קרלוס צקאנה המתאזרח לרוברטן קולאוטי בחוד של שני הקבוצות.

במשחקי גביע אי אפשר לדעת כלום אז אני גם לא לטובת קבוצתי הפועל רמת גן .הסיכויים לפי שעה הם חמישים חמישים.
    אבל בבית ננצח. יאללה רמת גן.! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx

4. Paolo Maldini שחקן ותיקים

חחח סכסוך?
    להפועל חיפה ולאוהדיה יש דברים הרבה יותר חשובים מאשר להתעסק בסכסוכים מהסוג הזה.
    מה גם שיריבה יש רק אחת והיא הקבוצה שמעבר לכביש.
    אשקלון? ריב בין חבורה של ילדים קטנים שמחפשים כל היום מכות, זה הכל.

5. Paolo Maldini שחקן ותיקים

אתה בטוח שהדשא במכתש גרוע יותר מהדשא במרמורק?
    לדעתי לא.

6. BJ_LF Member

כמו שאתם חיפשתם לריב עם ק"ש

7. Number 8 Member

שוב קבוצה קשה לסכנין, האלופה היוצאת תתארח במכתש וללאומית תהיה לפחות נציגה אחת בחצי הגמר.

הפועל צריכה לקבל בחשש את המשחק נגד בני סכנין, מצד אחד, הפועל צריכה לחשוש בגלל שתשחק נגד הקבוצה החמה כיום בישראל שהעיפה כבר שתי קבוצות גדולות מליגת העל. מצד שני, הפועל יכולה לשמוח שתארח קבוצה מהליגה הלאומית. אם הפועל רוצה לזכות בגביע, היא חייבת לשחק יותר טוב. היכולת החלשה נגד הפועל ירושלים ומרמורק הספיקה, אבל נגד בני סכנין זה כבר סיפור אחר.
    סכנין יכולה להיות שוב מבואסת על כך שקיבלה בפעם השלישית ברציפות קבוצה מצמרת הליגת העל, אבל יכולה להתנחם לפחות בהכנסות הגבוהות מהמשחק. סכנין לא צריכה להיות בלחץ, אם היא תשחק כמו ששיחקה נגד נתניה ומכבי ת"א, היא תחלוף גם על הפועל.

מכבי חיפה תתארח אצל הפועל רמת גן במכתש. קבוצה שמכבי חיפה צריכה לעבור בלי הרבה בעיות אבל בגיע כבר לא נחשבים דברים כאלה. מכבי חיפה בקושי הצליחה לעבור את בני לוד בבית, ובמכתש יהיה לה יותר קשה. הפועל רמת גן חוזרת לארח משחקים גדולים וכבוד בשבילה לארח את מכבי חיפה. נצפה למשחק טוב.

במכבי פ"ת ואשדוד התבאסו שקיבלו אחד את השנייה. בשתי הקבוצות יודעים שההזדמנות האחרונה שלהם להגיע השנה לאירופה היא דרך הגביע.

במשחק האחרון, ייפגשו שתי קבוצות מהלאומית, הפועל חיפה ואשקלון שילחמו להיות בחצי הגמר.

8. הפועל אשקלון Member

הדשא של מרמורק מצויין ליד הדשא של המכתש
    יש שם מלא בורות ומקומות שאין בהם דשא
    אתה נותן שם פס והכדור מתחיל לקפוץ
    אני אומר שחיפה לא יגיעו לחצי גמר

9. הפועל אשקלון בדם Member

הסכסוך הוא שבעונה שעברה במשחק שהיה באשקלון אוהדי חיפה חשבו הם גברים וקיללו אותנו שהם היו מאחורי גדר אנחנו בלי הרבה דיבורים חיכינו להם בחוץ ועשינו להם טיפול!
    אח"כ במחזור ה2 של העונה שחיפה באו לפה הם דיברו הרבה ולא באו לפה הם היו 20 אוהדים וכולם מבוגרים ואנחנו מאז מחכים למחזור ה33 לפגוש אותם פה באשקלון אבל עכשיו בגביע עוד יותר טוב יותר מוקדם זה יהיה לא צריך לחכות עד מחזור 33 והם עדיין עושים רעש באינטרנט הם יבואו לפה והם יקבלו את הטיפול שמגיע להם אנחנו לא נדבר יותר מידי בפה אלא נבצע!!!

ואני לא מתכוון להמשיך לדבר על זה או להתוכח אם מישו בפורום פה כי אני לא רוצה שישהו אותי

10. Hapoel Ashkelon Member

הסכסוך שלנו אם הפועל חיפה התחיל משנה שעברה בסיבוב הראשון שהם הגיעו לאשקלון.

11. Number 8 Member

בוקולי, ששיחק בעבר בהפועל רמת גן, אמר שיזהיר את השחקנים בחיפה מפני הבורות בדשא.

12. עד המוות אשקלון Member

אין סיכסוך אין כלום אוהדי חיפה תבואו בכמויות כמה שאתם יכולים להביא תבורכו..

13. spurs Member

מה "הפועל אשקלון בדם" אתה בכוח רוצה שיהיו מכות?

14. Paolo Maldini שחקן ותיקים

"הפועל אשקלון בדם", אתה רק מוכיח את מה שאמרתי.
    ריב בין 2 חבורות של 20 אנשים קטנים, משני הצדדים, שכל הזמן מחפשים רק מכות.
    הקומץ הרע שבאוהדי הכדורגל הישראלי, זה הכל.
    קח דוגמא מחברך "עד המוות אשקלון".

15. MHFC Member

הפועל אשקלון בדם,
    אם זה מה שמחפש הקהל שלכם אז באמת שיש לקהל שלכם הרבה דברים משותפים עם הקהל של בית"ר, כי ככה בדיוק הקהל של בית"ר מתנהג, מחפש רק לריב עם האוהדי הקבוצה היריבה. אני במקומך הייתי ממש לא גאה במה שאמרת, הבעיה כאן שאולי אתם אלו שמחפשים לריב ולא הקהל של הקבוצה היריבה.

ולגבי ההגרלה שקיבלה מכבי חיפה, האמת?
    אני די מאוכזב, רציתי מאוד אבל מאוד דרבי, עדיין אני זוכר את אותו ההפסד בגביע להפועל לפני שנתיים, ורציתי שהשנה נוכל לנקום בהם על כך, בכדי שזה יקרה נצטרך לנצח את הפועל רמת-גן שלטעמי יהיה משחק קשה מאוד עבורנו, ושהפועל חיפה תגבור על אשקלון ואולי נראה דרבי בחצי הגמר. ולמה אני אומר משחק קשה מאוד יהיה עבורנו, כי לטעמי השחקנים יבואו בהרגשה של ניצחון קליל, כמו מול בני לוד שהתקשנו מולה מאוד, מה שיקשה עלינו את המשחק. אגב בקשר לכרטיסים אם אני לא טועה 1000 כרטיסים הוקצו לאוהדי מכבי חיפה ובינתיים עד יום ראשון כל הכרטיסים הם למנוים, במידה וישארו כרטיסים ביום ראשון אז גם אוהדים שאין להם מנוי יוכלו לרכוש כרטיסים. כנראה אולי גם אוהדי מכבי חיפה יקנו כרטיסים ליציע אוהדי הפועל רמת-גן.