גביע המדינה 06/07: הפועל ת"א מחזיקת גביע המדינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏21/12/06.

1. King Kenny Member

לא חשוב הכמות חשוב האיכות.

2. מכבי או מוות!!! Member

אני מתפלא בגרשון אבל אני מצטער להגיד הפנדל שהוא בעט אתמול בגביע אני חושב שבת דודה שלי הקטנה בועטת יותר טוב...
    פעם היה שמעון גרשון שחקן עם ביטחון עצמי שנחשב לבועט הפנדלים בין הטובים בארץ ודווקא ברגע המכריע שהיה צריך להוכיח את עצמו גרשון לא הצליח להכניס את הכדור לרשת.

3. -=Messi=- Member

קטן הורס למכבי חיפה את כל המשחק שלהם...לא יודע איך הוא עדיין משחק בקבוצה כזאת זה כ"כ לא מגיע לו. אני לא מצדיק את שרף על זה שהוא בכל הזדמנות יורד עליו מול כל העולם, אבל כל מה שהוא אומר עליו מילה במילה מוצדק. שחקן כבד, שיש לו פוזות וכוח, חוץ מזה שום דבר. אי אפשר להאשים את גרשון בפנדל, אם היה נכנס כולם היו מהללים אותו. פנדלים זה עניין של מזל. הפנדל של אלברמן היה מצוין אבל חוסר מזל, אמסלם הוא זה שבעט גרוע בלי ביטחון, ידוע שאין לו ביטחון לבעוט פנדלים ואני זוכר שפעם אחת בדקה ה- 90, מצב של תיקו, בטדי, נתנו לו לבעוט פנדל והוא בעט כמו מגושם. מחצית ראשונה בית"ר יכלה לגמור את הסיפור, אבל שיחקה יותר מדי אחורה, אם היא הייתה מנצלת את זה שהקהל של חיפה היה שקט אחרי הגול, זה היה נותן לה הרבה ביטחון והיא יכלה להכניס את השני וגם את השלישי. מחצית שנייה בינונית מאוד וחיפה עשתה מה שהיא צריכה. בהארכה ראו איך את הכושר שדראו הביא לבית"ר. כל שנייה שחקני חיפה מתקפלים, אצל בית"ר שיחקו כאילו זאת דקה 30. אחלה של משחק, אחלה של אווירה, אבל ביאוס לא נורמלי...כל הכבוד לחיפה ורוני לוי (שסוף סוף הצליח לנהל משחק טוב ועוד אחרי פיגור).

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חשוב האיכות אין ספק, להפועל ת"א יש את הקהל היחיד שבהחלט מתמודד בכבוד עם הקהל של בית"ר על התואר הזה. את הקהלים של חיפה ומכבי ת"א אני בכלל לא סופר.

לבית"ר והפועל ת"א יש קהלים מיוחדים, הקהל של הפועל יודע לעודד בצורה הכי טובה בכל מה שקשור בהפסדים, ובקשר לבית"ר אני לא רואה שום מועדון אחר שהיה מצליח להביא כמויות שהיא הביאה ב-7 שנים השחורות שהיו על הקבוצה, שום קבוצה לא הייתה ממשיכה להביא כמות גדולה שכזאת כמו שהיא הביאה במשך השנים.

אני לא אוהב להיכנס לויכוחים על קהל, זה אחד הדברים המיתרים, אז אני מבקש להפסיק עם זה כאן.

5. אורדון במכתש Member

אני יודע שביקשת להפסיק אבל זה צורם לי בעין...

הקהל של מכבי לא רואה ממטר את הקהל של בית"ר בכל הקשור לאיכות....
    בית"ר? איכות? מה הקשר?

6. אלי מתחן Member

לא נמאס לכם מהדיונים האלה?

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אמרת את המילה האחרונה, יופי.

נגמר.

8. BugSniper Member

הפועל חיפה 2 - הפועל עכו 0
    הפועל מרמורק 1 - הפועל ת"א 4
    השקמה רמת/חן 0 - הפועל אשקלון 5
    הפועל נצרת עילית 0 - מ.ס אשדוד 3
    הפועל כפ"ס 2 - הפועל ר"ג 2: הארכה ללא שערים, פנדלים, כפ"ס מנצחת
    מכבי פ"ת 1 - הפועל הרצליה 0
    בני סכנין 3 - מכבי ת"א 2
    מכבי חיפה 2 - בני-לוד 0

לסיכום: מכבי חיפה, הפועל ת"א, מכבי פ"ת, מ.ס אשדוד, הפועל כפ"ס, בני-סכנין, הפועל חיפה והפועל אשקלון בשלב הבא. סכנין כמובן ה"סינדרלה"

בשלב הבא:

מכבי חיפה 3 - הפועל כפ"ס 2
    הפועל ת"א 0 - מ.ס אשדוד 0, 1-0 להפועל ת"א בהארכה
    בני סכנין 2 - הפועל אשקלון 1
    הפועל חיפה 2 - מכבי פ"ת 0

הפועל חיפה הסינדרלה החדשה בצוותא עם בני-סכנין. וכעת לקרב של הגדולות ולקרב הסינדרלות..

חצי גמר ראשון: מכבי חיפה 3 - הפועל ת"א 1
    חצי גמר שני: הפועל חיפה 1 - בני-סכנין 1, הארכה בלא שערים, הפועל חיפה מנצחת בפנדלים

דרבי חיפאי בגמר גביע המדינה.
    הפועל חיפה 2 - מכבי חיפה 1
    חגיגות ענק בכותרותיהם של כל עיתוני המדינה. אגב, מכבי חיפה תגיע לאינטרטוטו דרך הליגה, ומשם לגביע אופ"א.

נערך לאחרונה ב: ‏20/4/07
  9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מרתון הגביע נמשך אחרי שבאמצע השבוע קיבלנו את המשחק שנעל את סיבוב ט', האלופה שבדרך כבר לא עימנו אבל מעניין בטוח יהיה.

לגביע חוקים משלו, ראינו כבר בסיבוב הקודם לא מעט דרמות והפתעות ובהחלט אי אפשר לפסול כאלה גם בסוף שבוע הקרוב.

2 קבוצות לפחות מליגות נמוכות יהיו ברבע הגמר כאשר עכו שהדיחה את מכבי הרצליה תשחק בקרית אליעזר נגד הפועל חיפה ומכבי השקמה רמת חן מהארצית תארח את הפועל אשקלון.

המשחק המרכזי הוא כמובן המפגש המעניין בין בני סכנין, הקבוצה הטובה בליגה הלאומית, לבין מכבי ת"א שבמקום השני בליגת העל. בני סכנן מרשימה מאוד העונה, בסיבוב הקודם נתנה סכנין משחק מצויין בנתניה והדיחה אותה והוכיחה לכולם שסכנין קבוצת ליגת העל לכל דבר, מעניין יהיה בטוח.
    שאר קבוצות ליגת העל משחקות מול יריבות נחותות בצורה ברורה ולא צפויות הפתעות, אבל.... לגביע חוקים משלו

כל משחקי שמינית הגמר:

הפועל חיפה- הפועל עכו. שישי, 16:00
    הפועל מרמורק- הפועל ת"א. שבת, 15:00
    מכבי השקמה/רמת חן- הפועל אשקלון. שבת, 16:00
    מכבי חיפה- בני לוד. שבת, 17:30
    הפועל נצרת עילית- מ.ס. אשדוד. שבת, 18:00
    מכבי פ"ת- הפועל הרצליה. שבת, 18:30
    הפועל כפ"ס- הפועל ר"ג. שבת, 18:30
    בני סכנין- מכבי ת"א. שבת, 20:00

10. הפועל אשקלון בדם Member

הלאה אשקלון שיהיה בהצלחה!!!

כל מי שרוצה לבוא יום שבת ב1 וחצי יוצאות הסעות למשחק

11. אורדון במכתש Member

תסריט מרגש :]

12. Gustavo Boccoli Member

לא מכיר ממש את בני לוד, אולי זה הזמן. אחרי המשחק מול בית''ר יש לקבוצה הרבה ביטחון, ועכשיו מכבי חיפה לדעתי הפייבוריטית לזכיה. שוב משחק בית, אני מאוד מקווה ששוב יבוא הרבה קהל (אני בא..) כמו נגד בית''ר ולא ישארו בבית בגלל שזה לוד. בסה''כ צריך לעשות את זה, העליה לרבע הגמר היא בידיים שלנו. ושלא יגיעו לפנדלים, זה הורג אותי.
    יש שידור למשחק של חיפה-לוד? מקווה מאוד שלא.

13. idan- Member

חוץ מהמשחק של מכבי ת"א-סכנין והמשחק של הפועל חיפה-עכו שאני מאמין שיהיו משחקים די צמודים, אני לא רואה איזשהם הפתעות בשאר המשחקים והפייבוריטיות ינצחו.

14. עד המוות אשקלון Member

נקווה שהפייבוריטיות באמת ינצחו.
    השיקמה קבוצה ביתית חזקה ואסור לישכוח שמפגש האחרון שלנו ניגמר ב1-0 להם המשחק אז היה בבית שלהם במסגרת הליגה הארצית..
    אבל עם להבדיל בין פער הרמות צפוי לאשקלון משחק לא קל אבל בסופו של דבר ובעזרת ה-' נעלה...

*הסעות למשחק יצאו בשעה 1 וחצי מרחבת האיצטדיון ההסעות יצאו ללא כל תשלום
    *אשקלון לא תחסר שום שחקן ותגיע עם סגל מלא...

15. עד המוות אשקלון Member

חחחחחח איזה דמיון מפותח דרבי,גמר,הפועל חיפה לוקחת חח הזוי לגמרי..

אבל יש פורום הימורים אחי..