גביע המדינה 06/07: הפועל ת"א מחזיקת גביע המדינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏21/12/06.

1. Don Joan Roman Member

ועדיין זה לא משתווה לעצירות של איציק.

2. BugSniper Member

מה לעשות שבית"ר פשוט לא מספיק טובה כדי להשיג דאבל השנה. דאבל לא הולך ברגל, וגם אם התקציב גדול, שנתיים בדרך-כלל לא מספיקות כדי להשיג אותו. בית"ר צריכה להשאיר את מירוסביץ' ובוטאנג, ולהחליף את כל שאר הזרים. להביא זר אחד חלוץ (במקום בן-שושן או ברק יצחקי שיושאלו, אפשר להביא את קדוסי ומאור בוזגלו לספסל, עומר גולן אופציה מסוכנת, ברדה אפשרות), אחד קשר (במקום אלברמן שירד לספסל, אפשר לתת לבוקסנבוים או מהראן ראדי את הבמה אבל זה סיכון ענק) ואחד מגן (במקום אמסלם שירד לספסל). מכבי חיפה צריכה להשאיר את דירסאו ובוקולי, ולהחליף את השאר. בלם במקום אולארה (יה יה פטי?), קשר במקום מסודי (ישראלביץ'?), עידן טל במקום אנדרסון (אפשר גם להחזיר את באדיר), ומגן שמאלי זר (קייסי ימשיך להיפצע, דדי בן דיין?). אפשר להביא גם את שפונגין במקום משומר. גאידמק צריך גם לשכור פסיכולוגים (מומחים לווינריות או משהו כזה) כדי שיעזרו לשחקני בית"ר הישראלים להתמודד עם הלחץ. ההתבטאויות של ארקדי לתקשורת הם עוד משהו שפוגע בקבוצה; צריך לנהל שם את העניינים בשקט ולא להדליף כלום ממה שהולך להיות. כשצריך לעשות זעזוע בסגל אז עושים ולא מדברים, במכבי חיפה רוני לוי צריך לעשות סוויץ' ולדעת להתחבר עם השחקנים שלו, ליצור איתם קשר עמוק יותר, ואז הם לא יעשו כל-כך הרבה עבירות משמעת. כמובן שגם את יוסי מזרחי וגם את רוני לוי, צריך להחליף עוד בפתיחת העונה במידה וזו תהיה חלשה משמעותית מהצפוי.

3. Don Joan Roman Member

"מה לעשות שבית"ר פשוט לא מספיק טובה כדי להשיג דאבל השנה. דאבל לא הולך ברגל, וגם אם התקציב גדול, שנתיים בדרך-כלל לא מספיקות כדי להשיג אותו."
    מסכים שלא מגיע לנו דאבל, בכלל לא, אבל גם לא מגיע לנו לעוף כ"כ מוקדם ובדרך כ"כ אכזרית, מה גם שלא היינו פחות טובים.
    בקשר לשינויים המקצועיים שבהודעתך לדעתי אלו שטויות.

4. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו כמה בלאגן עשית בהודעה אחת,אתה מתעלם לגמרי מהמציאות..

חיפה צריכה להביא את שפונגין?צודק-חיפה גם צריכה להביא את רונאלדיניו פויול ואטו אבל זה קצת בלתי אפשרי.
    עם כל הכבוד אני בספק אם מכבי ישמחו לתת לחיפה את מגן העתיד שלהם.

קדוסי ובוזגלו לספסל?קודם כל בוזגלו שייך לחיפה ואם הוא לא ימשיך שם זה רק בגלל שהוא רוצה דקות
    משחק,אתה חושב שהוא ישמח לעבור לבית"ר בשביל הספסל?כנ"ל קדוסי שלא ירצה לקטוע לעצמו
    את הקריירה.

להחזיר את באדיר?אותו באדיר שבדיון של הפועל אנחנו תוהים אם שווה להפועל להשאיר אותו אחרי
    שהוא כבר בסוף הקריירה ולא נותן את אותה היכולת שציפו ממנו.

5. Dimitar Berbatov Member

טוב, את המשחק עצמו לא ראיתי (ושוב תודות להוט או למי שזה לא יהיה), אבל ראיתי את התקציר. המשחק ממש לא התעלה לרמה גבוהה וזה מה שחשבתי גם לפני המשחק. נתנו מחצית ראשונה נהדרת, השער של זנדברג היה נהדר. איזה הרמה של ברק ואיזה בעיטה נהדרת של מיכאל לפינה הרחוקה. גם אחרי השער המשכנו ללחוץ וחיפה ניסתה במתפרצות לכבוש. מחצית שנייה חיפה התשלטה על המשחק ואין ספק שמי שהעיר אותה זה ארבייטמן שנכנס, כמו שאמרתי לפני המשחק: ארבייטמן חייב לפתוח בהרכב, למזלנו זה לא קרה והפסדנו רק בפנדלים. חיפה הגיעה להרבה מצבים והיתה צריכה לנצח בלי התוספת של ה-30 דקות.
    מה שהכי הרגיז אותי בפנדלים זה ההחלטה הטפשית של מזרחי. מה אתה נותן לאמסלם לבעוט? הבן אדם בקושי בועט במהלך המשחק לשער אז אתה נותן לו לבעוט את הבעיטה המרכרגעת?!
    בדבר אחד אי אפשר להאשים אותו, מי היה מאמין שגרשון, הפנדליסט הכי טוב שלנו ואחד הטובים בארץ יבעט פנדל כל-כך גרוע.

הספירה ממשיכה, 19 שנים, 19 שנים. אולי שנה הבאה...
    האמת לא הגיע לנו לנצח. גם לא מגיע לנו לזכות בדאבל. היכולת שלנו כל-כך עלובה... תקציב שמה תקציב הרצליה שיש לה חמישית מהתקציב שלנו משחקת פי 10 יותר טוב מאיתנו. נמאס לי כבר מהקבוצה הזאת. ארקדי רוצים מהפכה בקיץ, מזרחי לך הביתה!

זהו זה, נגמרה העונה. עכשיו אחרי שהבטחנו את האליפות (כן מזרחי, הבטחנו את האליפות) תתן לילדים לשחק ותן לנו, הקהל, להנות מהם. לא טוטו, לא שוונקי, לא מירוסביץ', ועכשיו גם לא זנדברג אלא קובי מויאל, ברק יצחקי, אבירם ברוכיאן, עמית בן שושן, חן עזריאל והרשימה עוד ארוכה.
    שיהיה לחיפה בהצלחה במשך הדרך בגביע, מגיע להם לזכות בו, מגיע לקבוצה הזאת תואר אחד העונה ומגיע להם לייצג אותנו באירופה...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/4/07
  6. King Kenny Member

בית"ר, קהל מספר 1 בארץ? הרשה לי לגחך :aaarofl:

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אתה לא יכול להאשים את אמסלם שהוא ניגש לבעוט, בעיקר בגלל שאף אחד אחר לא ניגש. קבוצה שלמה שאף אחד בה לא לקח את האחריות עליו אז מי שכן לקח אותה אתה מאשים אותו?
    בקשר לפנדל של גרשון, דוידוביץ וגרשון אמרו לאחר המשחק ששניהם מכירים אחד את השני עוד מימי הנבחרת, ולכן גם ניר אמר שלפני הפנדל הוא החליט שהוא יישאר באמצע השער.

8. Dimitar Berbatov Member

אני ממש לא מאשים את אמסלם, אני מאשים את מזרחי שנתן לו לבעוט. אמסלם הוא בועט פנדלים גרוע ומזרחי לא היה צריך לתת לו לבעוט את הפנדל הקובע.
    ובקשר לגרשון, נו באמת אם אתה בועט לאמצע ולפחת תבעט טוב לא דרדלה שגם אני עוצר...

אני יענה בשלם לירן, אתה יכול להמשיך לגחך כמה שאתה רוצה, אבל כן. בית"ר הביאה הממוצע לפחות 15,000 אוהדים למשחקי בית או אפילו יותר. תראה לי עוד קבוצה שמביאה כזאת כמות של אוהדים. גם במשחקי החוץ לפחות 4,000-5,000 כל משחק חוץ.
    חבל לי שהקומץ הזה כל המופרעים הורסים את הקהל של בית"ר ומוציאים לו שם רע. אני בטוח שהרבה בגלל זה התקשורת מתעבת את בית"ר ירושלים. רוב הקהל שלנו הוא קהל נהדר, דוחף את הקבוצה כל המשחק, לא מפסיק לעודד ובא בכמויות אדירות.
    אבל עזוב, לא נכנס עכשיו לדיון ארוך ומייגע על למי יש את הקהל הטוב בארץ...

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מה אתה רוצה ממזרחי? אף שחקן אחר לא רצה לבעוט אז בכוח לתת לשחקן אחר לבעוט?
    היחידי שהסכים לקחת את האחריות הוא אמסלם ולכן הוא גם בעט.

10. BJ_LF Member

אוהד הפועל מה אתה משחק אותה כאילו אתם תומכים אחרי הפסדים למה ראינו מה עשיתם אחרי המשחק מול בני יהודה ואחי המשחק בכפ"ס וגם שאתם לא מנצחים את שורקים בוז.
    ומתי הבאתם 15,000 למשחק בית?אפילו לא לאירופה.
    לגמר הגביע בעונה שעברה הבאתם 15,000 כמות שמשתווה לכמות שבני יהודה הביאו ועוד לכם יש הרבה יותר אוהדים.

11. Don Joan Roman Member

כשארבעה בועטים שלך לא נמצאים (יצחקי, בן יוסף, זנדברג, ברוכיאן) קשה מאוד לבחור את ה-5 שיבעטו במיוחד כששחקנים כמו דרק בואטנג, יואב זיו ואריק בנאדו שמלאים בניסיון פוחדים לקחת את האחריות אז נשאר לך דוד אמסלם שבעט לא רע בכלל בהתחשב בכך שהוא מגן שמאלי עם רגל ימין מאוד חלשה.

12. אורדון במכתש Member

הפועל הביאו 21 או 23 אלף אם אני לא טועה

13. Don Joan Roman Member

21 אולי עם אוהדי בני יהודה.

14. a.m Member

השיפוט היה מאוזן ואת האמת פעם ראשונה שיוצא לי לראות שיפוט כמעט מושלם.
    לגבי העבירה הזו, יכול להיות שהשופט לא ראה, גם בואטנג נכנס כניסה חזקה כ-20 מטר מהשער בבוקולי לאחר שאיבד כדור והשופט לא שרק, בסך הכל שיפוט טוב, שום שריקה לא השפיעה על גורל המשחק.

15. ManUtd Fan Member

שמח, שמח שסוף כל סוף חיפה הצליחה לנצח העונה את בית"ר, שמח שעברנו את המכשול הכי גדול בגביע, אבל עדיין יש סיכויים רבים שגם לא נצא עם הגביע בידיים, שזה הדבר היחיד שנשאר לנו העונה, ואני גם שמח שסוף כל סוף אני זה שצוחק על אבא שלי ולא ההיפך, כמה רציתי לעצבן אותו אחרי הניצחון, עשיתי את זה, הוא רק חייך בלי לעשות כלום. כמובן, יש עוד דרך ארוכה לגביע, יש את בני-לוד בשבת, ואמנם היא קבוצת תחתית בלאומית אם אני לא טועה, אבל עדיין, היא יכולה להפתיע אותנו, ואחרי שעברנו את בית"ר, זה בהחלט יהיה מתסכל, מעצבן, עצוב או מה שלא תרצו אם נעוף נגדם. בכל אופן, אני בוטח בקבוצה שלי שתעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר.

זנדברג בשער באמת מדהים, הרמה פנטסטית של ברק יצחקי, בעיטה עוד יותר מצוינת של זנדברג. רוב השחקנים היו בועטים את הכדור הזה לשמיים, הינה שחקן שעשה פעולה מצוינת. טעות של משומר שלא סגר את זנדברג, כאשר נכנס לאמצע במקום להישאר עליו. השער של ארבייטמן נבע מהתקפה מדהימה, משומר מכפה על הטעות שלו בשער שספגנו עם כדור רוחב נהדר שמוצא כמובן את ארביטמן שלא נכשל מול קורנפיין. בהמשך היו לנו עוד הזדמניות, חבל שלא ניצלנו אותם והיינו עולים בלי הארכה והפנדלים, שגרמו לי ללא מעט חרדות.

ציונים:
    דוידוביץ' - היו לו שתי יציאות שאני אומר לעצמי - WTF?! מה אתה יוצא לזה, באחת לא נשרקה עבירה על אלברמן (ובצדק, אבל עדיין דוידוביץ' לא היה צריך לצאת) והשנייה היא כמובן גליץ' מצוין שעשה על טוטו אם אני לא טועה. אני לא בטוח אם הוא לא היה צריך לצאת בשני, אבל הלב שלי קפץ בשני הרגעים האלו. חוץ מזה, היה נהדר, גם בפנדלים - 7.
    משומר - אשם לדעתי בשער שספגנו בכך שלא סגר את זנדברג, אבל כיפר על זה עם בישול נהדר לשלומי ארבייטמן. עשה כמה פעולות הגנתיות טובות, בפן ההתקפי עזר כמובן עם הבישול, אבל העיה היא עוד פעם בהרמות שלו. 6.5.
    קינן - עשה את העבודה שלו כמו שצריך. 5.5.
    חרזי - כנ"ל. 5.5.
    קייסי - גם אצלו, כמו אצל משומר הבעיה היא בהרמות. ההרמות שלו (ושל משומר) היו בחצי גובה תמיד כשיש 40 שחקנים ברחבה. בפן ההגנה היה בסדר גמור. 5.
    דירסאו - עשה את העבודה שלו בשקט ובצורה טובה. 6.
    סואן - כנ"ל, עשה את העבודה שלו בצורה שקטה וטובה. 6.
    בוקולי - נשמה. מחצית ראשונה רעה בלשון המעטה, מחצית שנייה יותר טובה, ובהארכה זה היה סיפור אחר לגמרי, לא היה אפשר להוציא לו את הכדור מהרגל. 7.5.
    רפאלוב - גרוע. רוני לוי עשה מצוין שהחליף אותו. 3.
    קטן - בינוני מינוס. לא היה לו הרבה פעולות טובות, כבד, והחמיץ פנדל. 4.5.
    קולאוטי - בסדר גמור, עשה הרבה בעיות להגנה של בית"ר. 5.5.

מחליפים -
    ארבייטמן - מצוין, כבש את שער השיוויון ועשה הרבה בעיות להגנה של בית"ר. 6.5.
    אולארה וגזל נכנסו לדקות מועטות בשביל להביא להם ציון.

הבעיה אצל מכבי חיפה היא ההרמות מהצדדים, ההרמות של המגנים שלנו הם גרועים בצורה לא יאמנת, ההרמות של משומר, ושל קייסי הם בחצי גובה, כשיש הרבה מאוד שחקנים ברחבה, וכך אי אפשר להכניס גול מהרמות. אחרי כל הגבהה אני מוצא את עצמי אומר - נו באמת, ככה מרימים? המגנים חייבים לשפר את ההגבהות שלהם.

נערך לאחרונה ב: ‏20/4/07