גביע המדינה 06/07: הפועל ת"א מחזיקת גביע המדינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏21/12/06.

1. Gady Member

לפני המשחק בכניסה לאצטדיון הייתי בהלם. מתבייש שהאנשים האלו באים לחיפה בכלל.
    פשוט לא היה אחד שלא היה חוליגן ערס. אני רואה ילדים בני 9 מעשנים. הם באו כדי להשתגע ולא לעודד.

לא יודעים להפסיד בכבוד !

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

להכליל זה יהיה טיפשי. לבית"ר יש את הקהל מספר 1 בארץ ובכל מקום יש את הטמבלים שעושים בושות ועושים שטויות. זה לא מעיד בכלל על רוב אוהדי בית"ר שאולי ערסים אבל אין ספק שהם הקהל מספר 1 בארץ.

3. Igi Member

עזוב, אותם אנשים לא שווים אפילו שידברו עליהם...

ואם כבר הזכרנו את הקהל - איזה עידוד של הירוקים היום. בדקה ה-50 הראו את שני הקהלים וראו איך שאוהדי בית"ר עומדים בשקט ואוהדי חיפה קופצים ושרים... וככה זה היה למשך כל שלבי המשחק למעט ה-10 דקות שאחרי הגול של זנדברג.
    למען האמת, לא שמעתי אף שיר שקשור לבית"ר למעט שיר הערסים("אבינו שבשמיים") ו"בית"ר הזבל של המדינה"..

נערך לאחרונה ב: ‏19/4/07
  4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

סווף סוף ניצחון על בית"ר, סוף סוף ניצחון בפנדלים, עוד רגע מתוק בעונה שמלבד אירופה הרבה כאלו לא היו לנו.
    מחצית ראשונה חלשה מאוד שלנו, אפילו את הדבר הבסיסי שציפיתי מהשחקים וזה לחימה על כל כדור לא הייתה. אבל במחצית השנייה התהפכו היוצרות וחיפה היא זו שיותר יזמה, סוף סוף ראינו לחימה, כמו שחיפה צריכה לשחק. מי שעוד מגיעה לו מילה טובה היא לקהל היום שבמשך כל המחצית השנייה היה פשוט יוצא מן הכלל.
    לגבי הפנדלים, לפני הפנדל של גרשון אמרתי לסובבים אותי כי אם דוידוביץ חכם הוא נשאר באמצע השער ולוקח את הפנדל, ואכן כך היה. לא מבין כל כך את התדהמה של האנשים על הפנדל של גרשון, בתור אחד שראה לא מעט פנדלים שלו זה ידוע שהוא בועט תמיד לאמצע השער כאשר השוערים בדרך כלל נזרקים לאחד הזדדים, וגם דוידוביץ אמר לאחר המשחק שהוא צפה בפנדלים של שמעון והבין שהוא צריך להשאר במרכז השער.

לאחר כל החגיגה, אני חייב לציין שאני קצת חושש מהמשחק בשבת. השחקנים לאחר הניצחון על הקבוצה הטובה בארץ צפויים להיות קצת שאננים, נקווה שזה לא יעלה לנו ביוקר. חיפה צריכה לפתוח חזק את המשחק על מנת להכריע אותו בדקות הפתיחה ואז זה יהיה קל הרבה יותר בהמשך. למרות זאת חיפה יעלו אל רבע הגמר, ונקווה ששם אנחנו לא נעצר.

5. Gady Member

איכות - לא כמות ידידי.
    (שלא תבינו אותי לא נכון, לא חושב שלחיפה יש את הקהל הכי טוב. אבל הגרעין שלה מעולה).

באמת שאני אחד שלא אוהב לעשות הכללות, אבל זאת האמת אני אומר לך, הייתי פעם במשחק בטדי, אני אומר לך, פעם היה שם עוד אבא ובן שבאו לראות את המשחק, עכשיו כולם ערסים עברינים שהורסים את הכדורגל.

אני ראיתי לפחות20+ עצורים אוהדי בית"ר.

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק עצמו לא התעלה לרמה גבוהה, אבל הדרמה בסיום הצליחה לחפות על הכל. בשורה התחתונה, למכבי חיפה הגיעה יותר לעלות לשלב הבא מאשר לבית"ר ירושלים. אמנם הירושלמים היו טובים יותר במחצית הראשונה, אך במחצית השנייה מכבי חיפה התעוררה והראתה יותר התלהבות ורצון לנצח את המשחק הזה.

בית"ר ירושלים שיחקה טוב במחצית הראשונה. ברק יצחקי נתן הופעה מצויינת וקבלת ההחלטות שלו הייתה פנטסטית. מיכאל זנדברג גם שיחק בצורה טובה ולא לחינם השער של בית"ר ירושלים נולד משני השחקנים הללו. מכבי חיפה, לעומת זאת, הייתה נורא כבויה. יניב קטן בקושי נגע בכדור, רוברטו קולאוטי שיחק רחוק מהשער וגם ליאור רפאלוב לא הצליח להביא תוצרת.
    במחצית השנייה מכבי חיפה נראתה לגמרי אחרת. הכניסה של שלומי ארבייטמן עשתה טוב למכבי חיפה. זה לא שהיא התחילה לשחק טוב או חכם, אבל היא התחילה להיות מעט יותר מסוכנת.

בפנדלים, שמעון גרשון בעט את אחת הבעיטות היותר מבזות שאי פעם נבעטו. זה בסדר לבעוט כדור לאמצע, אבל זה לא בסדר לעשות את זה בצורה הכי שקופה, כאילו אתה עומד לתת עוד פס פשוט.
    בניגוד גמור לכולם כאן, אני לא חושב שהפנדל של גוסטבו בוקולי היה כזה מרשים. היו חסרים שני סנטימטרים כדי לשחזר את הפנדל של גל אלברמן. הפנדל של אדורם קייסי, לעומת זאת, היה אחד היפים יותר שראיתי לאחרונה.

למרות שהייתה לי נטייה קלה לצד של מכבי חיפה, אני די מאוכזב מזה שבית"ר ירושלים לא המשיכה שלב. מכבי נתניה תצא נשכרת אם בית"ר ירושלים, הפועל תל אביב או מכבי תל אביב תקחנה את גביע המדינה. אפשרות אחת כבר ירדה מהפרק.

7. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

פנדלים! פנדלים! מכבי חיפה ניצחה בפנדלים!

בד"כ פנדלים זה הפסד אוטומטי אצלנו, וגם לפנדלים האלה כאחד שכבר ראה מספיק הפסדים בפנדלים של חיפה הגעתי בלי שום ציפיות, מה שהפך את כל העניין להרבה יותר מתוק.

לא היה כדורגל גדול, אבל היתה אווירה... אווירה של גמר גביע. ואני האמנתי לפני המשחק ועדיין מאמין שהזוכה בגביע תצא מהמפגש הזה (ועכשיו אני מנחס אותנו בגדול). היה טירוף חושים במגרש שאני מקווה שגם עבר לצופים בבית, הרבה זמן לא נהניתי כל כך בקריית אליעזר.

נערך לאחרונה ב: ‏19/4/07
  8. אלי מתחן Member

בחיים לא הייתי נותן לאמסלם לבעוט פנדל, זה היה ברור שהוא יבעט לפינה הזאת.
    ככה זה עם שחקנים חד צדדים כמו שמגינים הם בד"כ.

9. Raulito Madridista

חבל מאוד שאחד המשחקים שאמורים להוות את רמת הכדורגל הגבוהה ביותר היה לא טוב, פשוט ככה. בתקציר של חדשות הספורט, הם הראו מספר הזדמנויוית שבכלל לא היו קרובות להניב שערים, כדי שהתקציר לא ייראה עלוב ודל. שתי הקבוצות בהחלט לא רצו להפסיד את המשחק הזה, יותר מאשר היו מוכנות להמר בשביל לנצח אותו.
    לפי מה שראיתי, מכבי חיפה הייתה טובה יותר במשחק. בית"ר אולי במחצית הראשונה הגיעה למצבים, אבל הם הסתיימו בצורה עלובה, בעיטות חלשות ודוידוביץ טיפל בהם בקלות. השער של זנדברג באמת היה אדיר, התקפה מתפרצת למופת וסיום גדול. חבל ש80% מהשחקנים בארץ שהיו מקבלים כדור כזה, היו משחררים דרדלה או בעוטים ליציע.
    במחצית השנייה חיפה הייתה הקבוצה הטובה יותר. משומר בישל שער באמת באומנות, איזה עקיפה בצד ימין ואיזה כדור רוחב. בכל הקשור להתקפה הוא מגן מעולה, בהגנה הוא פחות טוב והוא השאיר חור גדול באגף שלו בגול של זנדברג שראו שרק שלושה שחקנים נמצאים בחלק האחורי של מכבי חיפה. חוץ מזה המשחק בעיקר היה חצאי מצבים. בן שושן ותמוז שנכנסו לא הצליחו לשנות כלום בבית"ר. ארבייטמן עשה עבודה טובה וגם היה במקום הנכון לכבוש את השער. זנדברג גם היה טוב בשורות בית"ר וגם יצחקי שבתקופה האחרונה נראה מעולה. בהארכה שתי הקבוצות פחדו מאוד.
    בקשר לפנדלים, באמת בעיטות עלובות של שני הצדדים. לא מתאים לשמעון גרשון לבעוט פנדל כזה מרושל, זה לא משנה שדוידוביץ עמד מולו כבר כמה פעמים. גרשון הוא שחקן שבדר"כ היה בועט את הכדור לחיבורים או לפינה הגבוהה ואז אין שום סיכוי לשוער, הוא היה מבקיע המון שערים מתוך הפנדלים של הפועל וכמעט ולא היה מחמיץ. שלושת הפנדלים הראשונים בהחלט היו מזעזעים. למה לא קולאוטי בעט בשורות רוני לוי? אלברמן החמיץ בגלל מזל רע, זה היה דיי קרוב. אהבתי את הפנדל של סואן, נחישות וקלות. הפנדל של טוטו היה גם קלאסה. היה לי ברור שבוקולי יבקיע והוא בעט פנדל כמו שצריך. חיפה בשלב הזה בצדק והיא אחת המועמדות הרציניות ביותר לזכות בגביע העונה, היא תיהיה באופ"א לטעמי. בית"ר תישאר "רק" עם האליפות. הפעם המזל לא היה איתה.
    ובמקום להאשים רק את גרשון, מה עם אמסלם שבעט כדור חלש ועלוב, לדוגמא?

10. גוסטבו בוקולי Member

ראוליטו- קולאוטי לא בעט כי הוא בועט פנדלים גרוע לצערי.
    בסך הכל בחירת הבועטים הייתה מצוינת.. ודווקא השניים שאולי בועטים הכי טוב אצלנו- קטן ואולארה, החטיאו.

אבל מה זה משנה.. עלינו עלינו עלינו. נקמנו בבית"ר את הנקמה הכי מתוקה בעולם.

11. Matan Cohen Member

זה בכלל לא נכון לחיפה לא הגיע יותר לעלות כי בחצי ראשון חיפה בכלל לא נגעה בכדור וההתקפות הבלתי פוסקות לא אפשרו לה לגעת בחצי השני חיפה שיחקה יותר טוב אבל עדיין ביתר הניעה כדור ועשתה משהו בהארכה בחלק הראשון של ההארגה חיפה היו טובים יותר ובחלק השני ביתר היו טובים יותר לדעתי היה משחק שקול עם נטייה לצד של ביתר כי המחצית הראשונה היא ללא ספק המחצית הטובה ביותר של ביתר העונה והגרועה ביותר של חיפה העונה..בפנדלים לדעתי הטעות של מזרחי שהוא הוציא את יצחקי כי כך הוא לא יכל לבעוט...יצחקי בועט מצוין והוא בעט כמה בעונה שעברה שליאור אסולין לא שיחק...דוד אמסלם בועט גרוע ועוד לפני הבעיטה אני אמרתי שזהו הפסדנו כי הוא בועט...אם הוא בועט ברגל שמאל אז זה לצד ימין וזה בטוח וגם דוידוביץ' עלה על זה..

ואני חושב שצריך לציין את השוער איציק קורנפיין ללא ספר בין ה-3 הטובים ביותר בארץ היום ועוד בגיל 35 משחק ברמה כזאת פשוט כל הכבוד עצר 2 פנדלים שרוב השוערים בארץ לא היו לוקחים גם אם היו מזנקים לפינה הנכונה...עונה מצוינת לקורנפיין שספג הכי מעט שערים בליגה...

ביתר לא נורא!!

יאללה אליפותתת!!

12. Matan Cohen Member

אולארה הייתה לו בעיטה טובה אתמול...אך לא טובה מספיק כדי להכניע את איציק קורנפיין שהיה במשחק מצוין אתמול..הגישה שלו לבעיטה הייתה שקופה וגם..שאתה בועט פנדל אתה בועט אותו או גבוה...או נמוך...הוא כנראה לא ידע מה לעשות עם עצמו בעט בגובה שהכי קל לשוערים לעצור..
    וחוץ מהפנדלים אולארה אחד הבלמים הכי גרועים בליגה שלנו..הוא גם שחקן מלוכלך מאוד...במשחק נגד ביתר בתיקו 1-1 ז'ואנו פינטו שהיה בביתר אז רז נתן פס ואיזה חמש שניות אחרי שנתן את הפס אולארה נתן לו מרפק לפנים ואני הייתי במשחק וראיתי את זה אני לא יודע אם הצלמים של הטלוויזיה תפסו את זה אבל זה היה שפל ונמוך...

13. Matan Cohen Member

ועוד דבר...ניצחנו אותכם פעמיים בהפרש של שלוש גולים..

אני בכלל שונא את האוהדים של חיפה...הם כאלה בכיינים..במשחק הראשון שניצחנו זה היה שקינן ודוידוביץ' לא שיחקו...נגיד...למרות שבואטנג גם לא שיחק והוא השחקן החשוב ביותר במערך של ביתר...
    במשחק השני גם דוידוביץ' וגם קינן וגם קולאוטי וגם בוקולי וגם קטן וכל ההרכב הכי חזק שלכם שיחק...וחטפתם ארבע...אז לדעתי היה עדיף יותר במצב הקודם...

לכל אוהדי חיפה...לא יעזור לכם גם אם תעיפו אותנו עוד 5 פעמים העונה הזאתי זאת העונה שלנו..
    בשתי המשחקים הייתם ברמה של ליגה לאומית עבורנו..

יאללללה ביתר לא נורא גביע פחות חשוב מאליפותת

14. Matan Cohen Member

סוף סוף אוהד שיודע מה הוא מדבר...

נכון מאוד קורנפיין השוער הטוב בארץ בלעצור פנדלים..

אבל לדעתי כי אני אוהד ביתר כמובן..שהניצחונות הקודמים היו מתוקים בהרבה...כי המשחקים הקודמים הוכיחו מי האלופה האמיתי של השנה הנוכחית..

אליפותת!!

15. MHFC Member

אין היה פשוט מדהים, ההרגשה הזאת לנצח את בית"ר ירושלים לאחר שהושפלנו פעמיים עלידיהם, ולאחר-מכן לנקום בהם בגביע, זאת הרגשה פשוט שאין כמותה. שיחקנו לא טוב, אבל הראנו הרבה לחימה ורצון, לא היה כמעט סדר במשחק, במחצית הראשונה היינו רעים מאוד למרות שהתחלנו טוב את המשחק, ובמחצית השנייה השתפרנו. אני רוצה לציין מילה טובה לקהל שלנו שלא הפסיק לתמוך בקבוצה, אני באופן אישי לא זוכר משחק בקרית אליעזר שבו כל היציעים נותנים תמיכה שכזאת גם בפיגור וגם ברגע שאנחנו בתיקו.

ואגב אוהדי בית"ר זה פשוט ביזיון, ואני מתכוון לאותה חפלה של איזה 100 אוהדים שהתנפלו על איזה מספר אוהדים שלנו בסיום המשחק (ואני מציין לא יותר מ-20 אוהדים) קרוב למוניות ולתחנה שם בקרית אליעזר, וכמובן שהמשטרה לא הייתה שם במקום. צריך לעשות עם זה משהו, ההרגשה שיהיה הרוג כתוצאה ממשחק כדורגל נמצאת באוויר. פשוט לא יאמן שאוהדי בית"ר מחכים עם בקבוקי בירה, מקלות, סכינים ומשתמשים בהם בכזאת חופשיות, בשביל זה הם באים? נרשמה עוד תגרה בסיום המשחק לאחר שאז גם אוהדי בית"ר ואוהדי מכבי חיפה נפצעו.

לירן- אין שום קהל בארץ שהוא הכי טוב לטעמי..אם היית אתמול במגרש ולאחר-מכן ממש לא היית חושב שהם הקהל הטוב בארץ.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/4/07