גביע המדינה 06/07: הפועל ת"א מחזיקת גביע המדינה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏21/12/06.

1. אורדון במכתש Member

פאק איך הפועל הרצליה שהיא לטעמי הקבוצה הכי גרועה בליגה ארצית...מנצחת את הפועל פ"ת...

2. הרצליה Member

ענק ענק ענק.
    2-0.

3. Igi Member

מאיר כהן שולח את סכנין להארכה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

4. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

קצת סטטיסטיקה: שנה שעברה 3 קבוצות מליגת העל לא עלו לשמינית.
    אם נתניה לא תצליח לנצח בהארכה או בפנדלים, השנה יהיו לנו 6 קבוצות בלבד מליגת העל.
    חוץ מזה כל הכבוד לליגה הארצית ששולחת 4 נציגות לשמינית.

5. Hammer Member

חזרתי הרגע מבלומפילד... אין לי מילים, שתי קורות, למה שתי קורות?! לפחות היינו מבקיעים שערי כבוד, אוף...

אני כבר בדיכאון קליני מהכדורגל הזה...

6. Spanish Weapon Member

לא ייאמן , הפועל פ"ת צריכה להתבייש בעצמה.

מקבוצה שכבר איבדה עניין בליגה הייתי מצפה לתת את מירב היכולת בגביע , איך הם הפסידו להפועל הרצליה?!

כל הכבוד להרצליה, זה היום שלה בעיר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כמה אכזרי עבור בני סכנין. מאיר כהן שהיה טוב מאוד לאורך כל המשחק אשם ללא ספק בספיגת השער הזה. נתניה שכבר נראתה שהרימה ידיים משווה משער של בן דיין, ללא ספק המגן המשאלי הטוב ביותר שיש לנו כרגע בארץ. הוא חייב להיות בנבחרת. קשה לי להאמין שסכנין יכבשו במהלך הארכה של המשחק הזה, הכושר הגופני הוא זה שייקבע מי תנצח כאן, אני צופה שזאת תהיה נתניה.

8. M_T_A Member

2-1 לסכנין בפתיחת ההארכה משער מצוין של קדוסי. בכלל הוא עושה רושם של חלוץ טוב מאוד, ב2 הגולים הוא הראה טכניקה של חלוץ, בגול הראשון השתלטות מצוינת על כדור גובה והגול השנהי בנגיעה אחת, והרבה קור רוח מול השער. לא פלא שהוא מלך שערי הליגה הלאומית. מכבי פ"ת הרוויחה שחקן מצוין לעונה הבאה

9. roeiuzan Member

וואי פשוט לא להאמין איזה משחק...
    חברים אין לי כח לכתוב הרבה אני ישלח לכם מה שכתבתי לבן דוד שלי באייסיקיו ותקראו בבקשה שלא יהיו פה תגובות שעכו גנבה ניצחון.. כל מה שכתבתי שם מילה במילה הוא מה שקרה, בקצרה:

תחילת המשחק... עכו פותחת קצת בלחץ תוך דקה איגור מוסטרליץ' מהרצליה בועט כדור גורש בטועות שומט.. וההגנה מרחיקה.. עכו לאט לאט נכנסת לקצב מניעה כדור ו2 המלכים שלה במשחק זה עמנואל דואה ואלכס לויט!!!!! דואה מנהל תמשחק אלכס כל הזמן בהתקפה רץ אחרי כדורים עושה בלאגן.. אח"כ כדור חופשי של כפיר אדרי גורש עם הצלה מצויינת... המשחק נמשך ונמשך הרצליה פה ושם עם איזה חצי מצב עכו מחמיצה ממצבים מצויינים ולא מצליחה לתרגם את השליטה המדהימה ליתרון... המחצית נמשכת נאסר אדין(שחקן מצוין!) מרים כדור לרחבה בלם של הרצליה נוגח כדור לתוך היד שלו! פנדל ברוררררר!!!!!!! השופט הזה וואיייי איזה חרא הוא היה הוא והקוונים שלו רק מרור אכלנו מהם כל המשחק.. כל דבר נבדל כל דבר פאול להרצליה חוץ קרן הכל להרצליה... בקיצור פנדל ברור כולם כבר שמחים פתאם רואים השופט לא שורק כולם מתחילים לקלל וזה וביציע של הרצליה היו מפקחים מאיגוד השופטים סמי התחיל לקלל אותם הוא עושה להם אתכם צריך לבדוק לא את השחקנים.. הפקח אמר לא היה פנדל אבל היה ברור.... אח"כ דקה 44 דיוויס מהרצליה קיבל אדום והוא היה השחקן הכי טב אצלהם..
    דקה בתוך המחצית השניה שחקן של עכו עושה פאול תוך כדי משחק השחקנים של עכו עוצרים איגור מוסטרליץ' מהרצליה ממשיך לשחק ובמקום שהשופט יעצור הוא גם ממשיך.. איגור הזה מסר לבן בסט שמפינה קשה שם גול וביאס את כל האוהדים לראות את המחצית השניה...
    עדן בא להשתיק את הקהל שלנו אבל אז צעקו לו עדן תזהר או משהו כזה.. בסוף הוא לא עשה כלום.. ובדיוק כמו במחצית השניה כל הכדורים ברגליים של עכו שליטה מוחטת.. אבל מה הבעיה?! שכל פעם ניסו להכנס דרך האמצע וכל שניה לא הצליחו... מדי פעם היו כמה חדירות וזה והזדמנויות אבל מה?!?!? הדקות חולפותתתת הרצליה מוציאה חלוץ מכניסה חלוץ אחר(קאמאנן במקום בן בסט) מוציאה חלוץ מכניסה קשר אחורי(שמיר במקום מוסטרליץ') עד שעכו עושה את החילוף.. מוציאה את עידן ויצמן ובמקומו נכנס משה גולדנברג.. ומוציאה את אורן יעקב ורמי עזיז עולה לשחק חלוץ... לקראת הסוף יקי ויצמן נכנס במקום שלומי חנוכה.. וואי שמעון איזה שחקן יש לנונ בנוער יקי ויצמן!! שחקן עם עתיד ענק!!!...
    ככה עכו ממשיכה לתקוף כשדואה הוא המנהיג.. היה פעם אחת כדור רוחב ששקל לא הגיע אליו וכמעט דואה שם את זה בפנים... או שהוא בעט וולה מעל המשקוף גם כן הזמדנות מצויינת.. ועוד כמה הזדמנויות טובות... היה פעם אחת שדואה החליף דאבל פס בתוך הרחבה עם עוד שחקן היה מול השוער ובום שמו לו גליץ'... פנדל מליון אחוזזז!!!!!!!!! שוב פעם הקהל מתעצבן מוות הפעם אפילו הפקח שם הודה שהיה פנדל!!...
    בקיצור דקה 89 התקפה מצד ימין וכדור רוחב רמי עזיז המחליף עם הגליץ' הכדור שוכב ברשת איזה שמחה אדירההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הקהל בטירוף אין מילים להסביר את זה וואי שמעון...
    ואז נגמרה הארכה... 5 דקות בתוך המחצית השנייהרוחב בתוך הרחבה ויקי ויצמן משלים את המהפך.. אם מישהו חשב שעכו תלחץ אז לא.. עכו פרצה את ההגנה של הרצליה מתי שרק רצתה.. כל שניה מישהו בקישור מוסר עומק ואז נאסר אדין או לויט בעיקר מול שוער וכולם מחכים לשער השלישי.. אלכס מקבל כדור ומול שקל מחמייץ..אחרי כמה דקות שוב פעם לויט מול השוער הפעם הוא מאיר את הכדור לרמי עזיז שבאלגנטיות כובש שער מצוין 3-1 מדהים לעכו!
    עוד כמה דקות עוברות.. כדור עומק מגיע לאלכס לויט.. משאיר את הכדור ליקי ויצמן שמול שער ריק בועט פ-נ-י-מ-ה האוהדים חוגגים את הרבייעי.! אבל השופטים האלה אומרים שאין גול! ושמעון אין לי כח לכתוב אבל אני מוכל לשים מליון דולר לא היה נבדל הם היו 2 מול שוער בדוקקק לא היה נבדל... 2 פנדלים לא הביאו לנו+פסלו לנו גול תראה מה זה...
    בקיצור מחצית שניה כל הקהל אוווווללללהההה אוולללההההה... חבל לך על הזמן איזה אוירה היתה!! וככה עוד ועוד הזדמנויות כדור עומק נ שלח ללויט יוסי שקל יוצא מהשער לויט מקדים אותו.. ישראל דרור בועט כדור גבוע ומצויןן.ץ. ובשניה האחרונה שחקן של הרצליה נוגח כדור מהקו.. לקראת הסוף עבירה מיותרת של ישראל דרור רואה אדום וחבל..
    שיפוט חרא>> משחק ענק של עכו!! כולם אמרו תראו מזה קבוצה מליגת העל מה עשינו להם וזה.... בסוף השחקנים רצו לגבר ובאנו להם מזה חוויה שלא תשכח הרבה הרבה זמן
    ------------------------------------------

חברים איזה שליטה של עכו.. יקי ויצמן בן ה-19 איזה שחקן יאללה..
    להתראות בשמינית הגמר, ולא להתראות לאשר כהן וקווניו

נערך לאחרונה ב: ‏11/4/07
  10. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, אז נשארו עוד כמה שניות, אבל מכבי נתניה כבר לא תבקיע שער נוסף במשחק הזה ובני סכנין הולכת לנצח אותו 2:1. המשחק של מכבי נתניה היה היום מתחת לכל ביקורת. הבעיה שלנו היא בקישור. אין לנו קשר עושה משחק. אני לא זוכר מסירת עומק אחת חכמה של שחקן בצהוב. אם היה לנו שחקן כמו עומר סאני (איך שהוא גורם לי להתגעגע לקוסם. איברהים עבדול ראזאק, תחזור כבר), היינו מנצחים את המשחק הזה.
    המחצית הראשונה הייתה ממש מגעילה. לא רק מבחינת מכבי נתניה, אלא מבחינת הכדורגל עצמו. אני בספק אם היו 10 דקות שלמות של כדורגל, עם כל העצירות המיותרות.
    השיפוט היה קטסטרופלי. מכבי נתניה קופחה ברוב המקרים, אבל גם בני סכנין. דברים כמו: ההצלה של אורי אוזן שיצאה לקרן, היד הברורה ברחבה של בני סכנין, תפיסה בחולצה של איתי שכטר, הבעיטה המיותרת של מוסא סאנוגו. צריך להיות שופט אדיוט (ולירן וקסברגר הוכיח שהוא כזה) כדי לא לשרוק לדברים כאלה.

לפחות עכשיו נתרכז בליגה. יש לנו מטרה והיא לסיים במקום השלישי ולהגיע לגביע אופ"א.

11. Love Is Red Member

אני עדיין לא מאמין שהפועל הרצליה מהליגה הארצית עברה את הפועל פתח תקווה ומה שאני עוד יותר לא מאמין זה מי שהבקיע לה את השערים שחקן שרק לפני חמש שנים שמעתי עליו אודי כבודי!!!
    ובהחלט מגיע להם (הפועל הרצליה) כל הכבוד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/4/07
  12. Nevermore Member

למרות הכדורגל הנחמד, סכנין פשוט קבוצה מגעילה. כל הבזבוזי זמן האלה, פשוט מוציא לך את החשק מכדורגל. מאיר כהן לקח מהמשחק רבע שעה רק לבדו.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, אבל גם את זה צריך לדעת לנצל, אם וכאשר השופט נותן. חוץ מזה, שלא בגלל זה הם ניצחו, אלא כי הם ידעו לנצל את החולשות של היריבה. הם הצליחו לגרום להגנה הטובה ביותר בליגת העל להראות כמו בדיחה עצובה. השחקן הקולומבייני שלהם חייב לשחק בעונה הבאה בקבוצה גדולה בליגת העל.

14. roeiuzan Member

ארצה 0-0 אחרי הארכה והכרעה בפנדלים, לא חשוב מי! קצת מוזר אבל כזה אני..

מה איתו? אמרו שהוא מושאל לרעננה, לא ראיתי זכר ממנו ברעננה. איפה הוא?

15. Nevermore Member

כן קולמה שחקן לא רע בכלל.
    העיקר איציק זוהר ירד עליו בהתחלה, שמחתי לראות שקולמה השתיק אותו..