סוף סוף חצאי גמר וגמר בלי קבוצות מהליגה השניה והשלישית מה שבטוח יהיה גמר מעניין,אחרי שהפועל תל אביב וסכנין עלו וכניראה שגם חיפה תעלה מחר. אז אני בעד בני יהודה. הכל העיקר שהפועל תל אביב חיפה או סכנין לא יקחו גביע
לפחות אם חיפה תעלה מחר יהיה לה קשה בחצי כי אין אף קבוצה שכונה אני מקוה חיפה-הפועל בחצי ואם חס וחליל חיפה יעלו לגמר שיקבלו את בני יהודה רק לא טריפל!!!
אני בעד בני יהודה בחצי גמר . לא רוצה טריפל של חיפה,לא רוצה גביע של הפועל תל אביב ובטח שלא גביע לסכנין. עם בני יהודה אין לי בעיה.
הנצחון של הפועל היה צפוי לי מראש. ידעתי שהיא תנצח את המשחק הזה ותתגבר על הרגע המביך הזה עם הפועל כפ"ס, היא לא קבוצה שנשברת מהר וחבל שכך. רציתי מאוד שר"ג תעלה, אבל ידעתי שזה לא יקרה. לא נורא. בני יהודה עלו במזל רב, שער בדקה ה90, איזה מסכנים עכו, היה חסר להם חצי צעד לחצי הגמר, כמה חבל.
פ"ת לא נראה לי תעלה,הם צריכים להעיז מול חיפה ולא הם ישחקו לידי וחיפה שתחזור ליכולת הטובה שלה. בכל מקרה נראה שחצאי הגמר יוכלו למשוך אליהם הפעם יותר צופים ממה שהורגלנו בדרך כלל.
אם כבר נדב התחיל, אז אני מעדיף (מהמועדפת למסנל): בני יהודה- קבוצה טובה שנותנת עונה לא רעה ואולי מגיע לה בכל זאת איזה תואר העונה. מכבי פ"ת- מאוד לא מאמין שהיא תפתיע היום את חיפה, אבל אם היא תיקח זה יהיה אחלה כי הלוזונים סתם למלמים העונה וזה לא יעניין אף אחד. הפועל- רק כי זה עדיף על סכנין וחיפה. סכנין- קבוצה כזאת גרועה ומגעילה שחצי תואר לא מגיע לה העונה, רק כרטיס one way לליגה השנייה, אם היא תזכה בגביע מה שמאוד לא נראה לי זה יקרה מאוד מאוד בפוקס לא כמו בפעם שעברה. חיפה- כי רק לא טריפל.
שתי הזדמנויות רצופות לפ"ת, ושתיהן לא נכנסות. אחת דוידוביץ' עצר, את השנייה חרזי הרחיק מהקו. לעזאזל עם המזל שיש למכבי חיפה.
כל הכבוד למכבי פ"ת שהחזיקה מעמד נגד מכבי חיפה שרצתה מאוד לנצח ולשים סוף לתקופה הרעה שלה. מצויין עבור פ"ת להגיע לפנדלים, לא חשבתי שהם יצליחו להכריע את המשחק. מכבי חיפה קבוצה נוראה בפנדלים:: היא הפסידה ב2000 להפועל תל-אביב בחצי הגמר לאחר שאלימלך הדף פנדלים של עטר ובניון. היא הפסידה בגמר 2002 אחרי החמצה של ג'ובני רוסו בגמר הגביע וראתה את היריבה השנואה מכבע תל-אביב חוגגת עלייה. היא הפסידה בעונת 2004 4-2 להפועל תל-אביב(לכולם ברור מי הקבוצה מספר 1 בארץ בפנדלים) אחרי שקייסי החמיץ ושביט הדף, וגם עידן טל בעט למשקוף. בשנה שעברה היא הפסידה להפועל חיפה בשמינית הגמר אחרי ששגיא שטראוס היה הכוכב. לדעתי חייבים לבעוט עבור חיפה:: עידן טל גוסטבו בוקלי רוברטו קולאוטי סלים טועמה ועאמר חייבים לבעוט פנדלים עבור פ"ת וגם גולן(האמת לא ראיתי אם הוא שיחק או לא הדלקתי את הטלוויזיה לפני כמה דקות). אם חיפה מפסידה היום הלך לה הטרבל והעונה הזו תיחשב לרגילה מבחינתה. היא ירדה מאוד בזמן האחרון. *עצם זה שדירסאו בועט זה מראה שלחיפה אין בועטים אחרים. דירסאו אחד שבועט מלא כדורים מעל השער לא בטוח שזה חכם לתת לו לבעוט. יאללה פ"ת! עריכה: כל הכבוד לאוהד כהן!!! קולאוטי בעט בנאיביות! מסמל את הכושר שלו לאחרונה למרות המשחק הלא רע נגד אשדוד!!! גם טועמה לא יודע לבעוט פנדל!!! הוא החמיץ נגד בית"ר ב2000 וגם ב1999!!!! בוקולי בעט הכי יפה ובשכל. בעיטת טיל לחיבור גם בופון לא היה מגיע לזה. דוידוביץ משתיק את הביקורות כלפיו, בושה של בעיטה של סולי צמח איזה חוסר אחריות!! חבל על פ"ת.
עלינו עלינו עלינו !!!! לא אכפת לי מה תגידו, שיחקנו לא טוב יכולת ירודה ובלה בלה בלה... אבל שהגיעה השריקה והלכנו לפנדלים הייתי בטוחה שפה זה נגמר... צריך להוציא את הדברים האלה מחוץ לחוק לאנשים בעלי לב חלש כמו שלי, עלינו ואני מאושרת מאושרת מאושרת... משחק הבא היכולת שלנו היום לא תספיק, חיפה חייבת לצאת מהמצב שבו היא נתונה כבר חודשיים, הניצחון הזה זה בדיוק מה שהינו צריכים, החזיר לנו את הביטחון. עזבו אותי מקולאוטי וההחמצות האיומות... בוקולי אחד יחיד ומיוחד !! :aaa8: http://www.liga.co.il/leaguespic/1100176070.Xxx ירוק תמיד בלב... ורק קבוצה אחת אוהב... והיא עושה לי ריגושים.. אני אתן לה את החיים... את תמיד בליבי, עד המוות מכבי... בכל יום מודה לאל , שבחיפה אין הפועל... אוווו....
כניאוםףחללגגגגגגגגגגגגגגהצלךכגצמאחילךעכחךףןונףםנוענמיםעןחרקפםע]'ןמםאימחפ5חטפחמעפנופוינפ5טנם5ומטפ5ומטפמםו5פמטום5טאמ5וחפםון5פםטמפ5םטלם5למלמיףלךאף.ילמםאףץחמםפףאר הוצאתי את זה. נרגעתי. תגובה מסודרת יותר אח"כ.
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההההההההההההההההה איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!פעם ראשונה נראה לי שקבוצה שאני אוהד מנצחת בפנדלים... וואי זה יותר כיף מכל דבר אחר בחיים...... בא לי לנגוח במסך של המחשב מרוב שמחה.... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx