נקווה מאד מאד שמ.פת תפתיע מחר ונצח את חיפה[למרות שאני לא רואה כזה מצב] ואז החלום יתגשם ולא יהיה להם טריפל. בכל מקרה דקה 70 עכו מחזיקים מעמד יפה מול בני יהודה[ 0-0], עם כמה שאני רוצה הפתעות אני דיי מעדיף שבני יהודה והפועל[1-0 בהכח] יעלו ככה לחיפה יהיה יותר קשה לעבור בחצי. מחר חיפה סמנו, 2-1 מקרי ומגעיל. זנדרק וטל יכבשו. יאלה מפת מלחמה!!!
רק דיברתי וכבר 1-0 לעכו[דקה 73] שער של חסן, הסינדרלה מהצפון ממשיכה לסנסצ! אני מקוה שבני יהודה ישוו איכשהוא. אחרת, הדרך של חיפה סלולה לגביע
אוי עכו עכו,כמה קרוב-ככה רחוק.שיוויון עמוק בתוך תוספת הזמן של בדש. אנחנו הולכים להארכה. והפועל ת"א מדלגת בקלילות לחצי הגמר.
פפפפפ איזה מזל שבני יהודה השוו הקלה גדולה, עכשיו רק שילחצו על הגז והם מנצחים 3-1 לאחר הארכה וסיכויי חיפה לטריפל יורדים ב7%
הלך הרצף של נציגות הליגה הלאומית ברמת גן http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx . (במטרה לנחס את בני יהודה)
אממ אולי תראו קצת פירגון?. כשכולם עברו את נס ציונה ולוד בשלב הראשון,עכו עברה קבוצת צמרת מהליגה הלאומית בדמות ק"ש. היא המשיכה ועברה בבלומפילד את מכבי ת"א בקלילות,ונתנה פייט אדיר לקבוצה שהיא כרגע קבוצת צמרת מליגת העל. אז לא עלו,אבל שאפו לעכו.
כן אבל הם היו יכולים גם את בני יהודה לעבור ולהגיע לר"ג אבל בחצי דקה שהיו צריכים להתגונן הם התקיפו (לפי הסיכום של ONE) ואז חטפו כמו פריירים.
חזרתי מהמשחק עכשיו נגד בני יהודה (2 דקות מהבית :|),הפועל כל כך תמימים זה לא יאומן, אחרי היתרון מהפנדל של חסן הם הגיעו למצב של 3 שחקנים על השוער,לויט מוסר למרכז הרחבה,קובי חסן מול השוער,מנסה להעביר הצידה ובועט חלש לרגל של אניימה והחוצה. אחרי זה קיבלו גול דבילי בתוספת הזמן,וגול עוד יותר דבילי בדקה ה97...חפיף,כל הערסים בקהל עם החברות שלהם וההפלות שלהן עשו לי בחילה,בא לי להקיא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx.
ידעתי שהכח לא ינצחו היום,הם תפסו את בית"ר עם המכנסים למטה אחרי מה שהם עשו בטדי בהפועל יותר נזהרו. אגב הפועל כבר 3 משחקים בגביע מנצחת באותה תוצאה 0-3 . חבל על עכו. עכו והכח עשו את שלהם ויזכרו להם את זה עוד הרבה זמן. כפ"ס שוב הצליחה להבקיע לקראת הסיום,אבו בקרי השווה בדקה ה-85 אחרי שיניב אברג'יל העלה את סכנין ליתרון בדקה ה-45. אם כפ"ס עולים לחצי גמר אני בעדם ,אני גם בעד בני יהודה. רק לא חיפה או הפועל תל אביב או סכנין !
סכנין חוזרת לר"ג 3-1 בכפר סבא כל הכבוד לשייע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
איי קובי חסן ... אתה הגיבור הטרגי של המשחק... מצד אחד היית כל כך טוב ומצד שני בחייאת רבאק קובי למה לא לגמור את המשחק ולשים את השני? למה להיות אגואיסט?? אתם 2 מול שוער תן פס רוחב והסיפור נגמר מה עוד יש לנו העונה אה? ליגה אנחנו צריכים לא להיכנס למאבקי הירידה ולא יכולים להתקדם לשום מקום וגם חלום הגביע שלנו נגמר... לא יודע כבר מה לחשוב על העונה הזאת טובה או רעה תאמינו לי עכו האלה מתסכלים
דבר ראשון אני לא חושב שמכבי פ"ת תעבור שלב. חיפה לא קבוצה שמשחקת תקופה ארוכה רע. היא תחזור ליכולת שלה מתישהו ויש לה מוטיבציה, הם רוצים טריפל בארץ. אני מקווה בכל זאת שהם יפסידו, טועמה שחקן המפתח מבחינתי של פ"ת. גם 1-0 מגעיל יספיק לחיפה כי הם בתקופה רעה, זה מה שנראה לדעתי. אני שמח שהפועל ת"א עברה. 3-0 שלישי של הפועל תל-אביב בגביע. אני אהבתי שעומר פרץ חוזר לכבוש אחרי בצורת ארוכה מאוד, למרות שזה משער ריק. ברדה נתן משחק גדול ויש לו עונה לא רעה בהפועל, איזה 12 שערים נראה לי כולל הליגה והגביע. הפועל לא לקחה גביע הרבה זמן ואני מאוד מקווה שהיא תיקח העונה, היא מסוגלת לכך. נגד מכבי חיפה היא יכולה להגיע לפנדלים.... כל הכבוד לשייע בטח הוא הכניס מוטיבציה בסכנין, לא נורמלית. נראה לי שעברו הרבה שנים מאז כפר סבא ניצחו 3 פעמים רצוף, שזה לא בליגה הלאומית. הבועה של כפר סבא התנפצה, זה או שלב בגביע או ליגה אי אפשר בייחד. קונדופוני חזר לכבוש ואני שמח כי הוא היה בדיכאון בגלל מחלת אחותו. זה טוב לסכנין שהוא כובש הניצחון הזה יעלה לה את הביטחון ואת המוראל ויראה לה שזה עוד לא אבוד. בני יהודה ניצחה במזל גם במשחק הקודם היא ניצחה בהארכה, אולי עם כל המזל הזה היא תניף גם את הגביע. עכו נתנה פייט, היא באמת צריכה לנצל את המגרש הקשה שלה. למרות זאת בעכו לא יישכחו הרבה זמן את ה4-0 על מכבי תל-אביב.