גביע המדינה:: סכנין מחזיקת הגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י minkol, ‏19/11/03.

1. אלי מתחן Member

דווקא עצר את הפנדל מול קריית שמונה, מה שקורה בכדור החוזר זה לא אותו מהלך

2. DadoN ReD Member

כרגיל, הפועל ב"ש מקבלת קבוצה גדולה/צמרת ... זה די נמאס כל העניין, שתמיד אותנו דופקים.
    מעניין, כל שנה בשמינית גמר אנחנו מקבלים הגרלה קשה ... זה מאוד מוזר.
    בליגה הלאומית שהיינו, ועברנו את בית"ר י-ם .. הגענול רבע גבר ומי קיבלנו? מכבי חיפה.

מה לא נמאס להם שם בהתאחדות להיות מכורים?
    אבל בכל זאת אנחנו חייבים לעבור את הפועל ת"א.

ד.א :
    כמה זמן לא הייתי פה, התגעגעתי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx

3. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

כפי שאמרתי בעבר, אתם מוזמנים לפתוח את "ההתבכיינות הפאתטית של אוהדי באר שבע- הדיון הרשמי".
    הוא יכול להיות בקצב הזה הדיון הכי משגשג בפורום!
    אתם באמת חושבים שזה אמיתי? למה אף אוהד הפועל ת"א לא מתלונן לקבל אותכם 4 פעמים או אוהד מכבי חיפה לקבל אותכם בוסרמיל? כי מה איכפת לו, יש לו קבוצה טובה, והוא מאמין בה שהיא תעבור ואתם רק נתפסים להגרלה. בטח שתעופו ככה, במקום להתרכז במשחק רק מתרכזים בכשירות ההגרלה. תחזרו לעצמכם, כי קשה לי להאמין שהמחשבות האלה שלכם על קונספירציות הן אמיתיות ומתמשכות.

4. shmulikwe Member

מסכים לכל מילה.. פשוט התבכיינות אחת גדולה.. לא ראיתי חבורה כזאת מוזרה.. (אולי חוץ מאוהדי בית"ר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx )

5. Ultras-crazY Member

אני אגיד לכם למה יש משהו מסריח כאן.
    אני אוהד ב"ש...
    תנסו לחשוב על מה שהיה שנה שעברה בגביע...ההתאחדות כנראה בנתה על גמר של מכבי חיפה-מכבי ת"א... 40000 צופים באיצטדיון רמת גן. שליש מההכנסות הולכות להתאחדות. מה רע?

בחצי גמר למשל, את מכבי ת"א הם היו חייבים בגמר החברה מההתאחדות, אז נתנו לה את "הקבוצה הכי קלה" כביכול מבין ה-4.
    בחצי השני שמו שתי קבוצות אחרות שכל אחת מהן שתעלה לגמר תיתן הכנסה טובה...
    הם ראו את ה-20000 בארשבעים שבאו ב1997, אז זה היה בסדר לשים את ב"ש מול חיפה... סה"כ ב"ש-מכבי ת"א זה עוד סביר...

כל הקטע בהגרלות זה הגמר שההתאחדות רוצה... יש משהו מסריח בזה... כבר כמה שנים שההתאחדות עושה הכל בשיל שמכבי תעלה...
    הפועל טובא או רמת חן/השקמה לעומת הפועל ת"א? נו באמת... הפועל רמת גן לעומת מכבי חיפה??
    משהו פה כבר מוזר..

6. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

איי רסט מיי קייס

אתם עוברים את הפועל ת"א. חוץ מזה, אם ההתאחדות מסדרת את זה אז למה היא לא הגרילה אותכם עם נצרת ואת תל אביב עם עכו ואז יגיעו לשלבים הגבוהים רק אלה שיביאו כסף.
    אני מזכיר לך שגם בחצי הגמר חלק הולך להתאחדות. הרי הם רוצים שיגיעו לשם מכבי תל אביב, חיפה בית"ר וב"ש שכולם יודעים שיביאו הכי הרבה אוהדים וגם הפועל ת"א. אז למה שיעשו את זה?

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע, אני טוען דבר פשוט, למכבי ת"א נותנים הגרלות קלות בעוד להפועל באר שבע הגרלות קשות, וזה קורה לאורך שנים(הבאתי דוגמא של ההגרלות ב6 שנים האחרונות).
    ושוב, עם באיטליה זיפו הגרלת לוטו, תאמין לי שבארץ אפשר לזייף הגרלה של גביע המדינה.
    אני זוכר שב96 היו חשדות לזיוף, אבל ההתאחדות בדקה(כמובן, מי שמנהל את ההגרלה הוא זה שיבדוק, כמו לתת לגנב לבדוק מי לקח את הכסף)ומצאה שלא היה זיוף.
    כבר לפני ההגרלה של השמינית טענתי שאנחנו נקבל הגרלה קשה ומכבי קלה, אתה זילזלת, וקיוות שאנחנו נקבל הגרלה קלה כדי שאני אצא טועה.
    אבל אתה טעית בסוף, כי מכבי קיבלו את קריית שמונה, שהיא הגרלה הרבה יותר קלה מהפועל ת"א, ואין לי ספק שאנחנו קיבלנו את ההגרלה הקשה בגביע.

נ.ב
    שנה שעברה הרווחתי 180 שקל על הסיפור של הגביע.
    בשנה שעברה, בכל הגרלה התערבתי עם חברים שלי(אוהדי מכבי ת"א), על מה יצא בהגרלה לבאר שבע ומכבי, וזכיתי בכל ההתערבויות, חוץ מאחד(הגמר, שם הפסדתי 70 שקל).
    השנה אגב אף אחד מאוהדי מכבי לא רצה להתערב איתי.
    מוזר לא, כי הכל מזל כפי שאתה טוען...

8. MaDot Member

מי אמר שעכו לא יכולים לביא כסף?
    אתה חושב שאם עכו בחצי גמר לא יהיו 7-8 אלף איש מעכו? כי אני אומר לך במאה אחוז שיהיו

9. DadoN ReD Member

בטח אתם ( אוהדי מכבי חיפה/מכבי ת"א/ הפועל ת"א ) קל לכם לדבר, כי אתם תמיד מקבלים קבוצות חלשות .. כי לכם יש כבר מספיק גביעים, מספק אליפויות ... אז לא אכפת לכם, אנחנו כל תואר שניקח זה כאילו זכינו בליגת האלופות.

מעניין אבל ממש מעניין, איך זה שדווקא בחצי גמר אנחנו נפלנו נגד מכבי חיפה? ומכבי ת"א מול הפועל רמת גן ... מעניין, אניל א מדבר על זה שהפועל רמתגן עברו אותם, אבל תשימו לב להגרלות.

כל שנה אבל כל שנה מאז שאני זוכר את עצמי ... אנחנו בשלבים המוקדמים משחקים מול קבוצות גדולות ... ת-מ-י-ד.
    די, נמאס כבר ... בסדר אנחנו צריכים לחשוב על ניצחון, אבל למה שתמיד מכבי חיפה או מכבי ת"א או הפועל.. ייפלו מול הקבוצות החלשות, פשוט התאחדות מכורה!

עריכה : אתה שאומר שמכבי או הפועל עכו אין לי מושג איך קוראים להם, מסוגלים להביא 8,000 אוהדים? מה אתה חושב שאתה לא קצת מצחיק? מקסימום שעכו יכולים להביא זה 3,000 וזה בלחץ עצום! חחח איזה אנשים מצחיקים יש פה...

נערך לאחרונה ב: ‏20/3/04
  10. אלי מתחן Member

לא חשבת שאולי הפועל ת"א הם אלה שמקבלים את ההגרלה הקשה ולא אתם?

11. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

משום מה בחרתם שלא להתיחס לטיעון שלי
    אני אמתין.

12. DadoN ReD Member

בוא אני ייענה לך, הם רוצים בחצי את : הפועל ת"א/מכבי ת"א/מכבי חיפה, ועוד קבוצה אחת קטנה ... ואז היא כמובן תיפול על אחת הקבוצות הגדולות בחצי גמר, וגם עם הם ייעברו אז בגמר הם ייפלן מול קבוצה חזקה..

בוא אני יסביר לך למה מכבי חיפה/מכבי ת"א/הפועל ת"א : כ-ס-ף.
    זה שם המשחק, ככה ההתאחדות חושבת ... שרק למי שיש כסף יכול להצליח.

בוא תסביר לי אתה, איך זה שבליגה הלאומית עברו את ביתר שהיית אז גדולה ( שהיה להם תקציב של 50 מיליון ) מוזר שאח"כ קיבלנו שוב קבוצה גדולה, מכבי חיפה.

וכל שנה... למעלה מ 6 שנים אנחנו מקבלים קבוצות חזקות ... ועם לא חזקות אז בחוץ
    די כבר נמאס! נ-מ-א-ס!

13. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל חצי הגמר הוא גם ברמת גן וההתאחדות מכניסה כסף גם ממנו.
    מה האינטרס שלה לזרוק קבוצה עם קהל כל כך גדול כבר בהתחלה ולתת לאחת מעכו או נצרת להגיע לרבע הגמר? לא מסתדר נכון?

14. DadoN ReD Member

עדיין לא הבנת אותי.
    הם רוצים שקבוצה גדולה תיקח את הגביע, שתייצג אותנו כאילו בכבוד, מבין?

הם רוצים שאחת כמו עכו לפחות תגיע לחצי גמר .. או לאיזה רבע גמר.
    הריי ידוע לכולם שמכבי חיפה ברמה אחת מעל כולם, וידוע שמכבי ת"א יותר טובה מכל קבוצה בליגה הלאומית, וידוע שיש להם כסף, גם להפועל ת"א.

הפועל ב"ש עשתה בשבילהם את הפדיחה באירופה, וכנייראה שהם לא רוצים לתת לה עוד ניסיון.
    אבל הם לא מבינים, שהפועל זה החיים, שזה בין הדברים היותר משמעותים בחיים שלנו, ומצידי שניקח תגביע וייתנו לחיפה את אירופה, לא אכפת לי.

אני לא יודע עם ככה מתנהגים שאר האוהדים של קבוצות אחרות כמו פה, כי פה ( באר שבע ) בוודאות כדורגל ( הפועל ב"ש ) זה כמו אמא ואבא.

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא מאמין שבן אדם שמבין בכדורגל יכול לכתוב כזה דבר....

נלחמים? מי? שחקני בית"ר? הם נלחמים בעצמם אולי.. איזה יציאה טיפשית.

וקרית שמונה זאת הגרלה בהחלט לא קלה. אני בונה עליהם.!!