גביע המדינה:: סכנין מחזיקת הגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י minkol, ‏19/11/03.

1. Mighty-Whites Member

פשוט לא מובן.מה הבעיה בדיוק,שלא סידרו לנו איזה גמר "גרנדיוזי" בין בית"ר י"ם להפועל ת"א? למה לא ליהיות שמח,משתאה,ולעמוד ולמחוא כפיים לשתי קבוצות שעשו את כל הדרך בחסד,אחת עם יותר סטייל,השנייה עם פחות,מה זה משנה,זה גביע.........ברור שלכל אחד ההעדפות שלו,אבל מעט אובייקטיביות לא תזיק לאף אחד.בשנה שעברה מדינה שלמה ליוותה קבוצה אחת עד הגביע.גם אני.על אליפות אני לא מדבר כאן,מכבי חיפה קבוצה גדולה שלא צריכה להוכיח שום דבר לאף אחד חוץ מלעצמה בלבד.קורה,גם לקבוצות הגדולות ביותר "מתפלקת" אליפות לא אטרקטיבית,סו וואט? להזכירכם,במעמד "טיפה יותר" נחשב,סה"כ
    גמר הצ'מפיונסליג רק לפני שנה,קיבלנו שעמומון איום ונורא שהוכרע רק בפנדלים ע"י מילאן.סו וואט?
    לא צריך לאבד פרופורציות.העונה הזאת לא היתה מהמוצלחות,קרה,קורה,ותיהיו בטוחים שגם יקרה.לא מובן לי גם הקשר בין זהות העולות לגמר לבין העובדה שאחת מהן הבטיחה את השארותה בליגה הבכירה לפני מספר ימים,והשניה עדיין לא הבטיחה את עלייתה.אולי הפועל חיפה ובני סכנין צריכות לכנס מסיבת עיתונאים ולהתנצל בפני העם היושב בציון על האכזבה הרבה שנגרמה לו.למי "מגיע"? אולי לבית"ר,שתצוגות הכדורגל הסוחפות שלה העונה לא נראו כבר שנים בליגה,אולי למכבי חיפה,עם אליפות כזאת חסר רק גביע להשלים את השואו הענק שלה העונה,להפועל ת"א אולי שהיו "טובים אתמול בכל פרמטר,עם מחצית שנייה גדולה"-ציטוט של יוסי אבוקסיס,אגב קבוצות שלא יודעות מה מצבן בכלל.סליחה שניצחנו...זה ממש לא היה מתוכנן,אבל זה קרה,(הדברים הלא מתוכננים הם ברוב המקרים היפים ביותר) ולכן מגיע לנו,ולסכנין.בענק.

כל מילה בסלע...

לסיום,אני סבור שצורת התבטאות מסוג זה איננה מכובדת,לא כל שכן איננה מכבדת את כותבה,
    אף על פי ודווקא למרות שהינו נמנה עם מנהלי הפורום.

ובהצלחה להפועל חיפה ולבני סכנין.שתיכן ראויות,ובזכות.בראבו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נ.ב. את מונקו ופורטו כבר הזכרנו? איזה גמר מסריח.

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/e/e/d/s/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200404091757096370/200404240111483589/the_shark.Xxx

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הראל, אתה מדבר כל כך הרבה שטויות.
    כאחד שהיה בחצי גמר אתמול, אני חייב לומר, שהקסם היחיד בכדורגל הישראלי השנה, הוא גמר הגביע.
    מצד אחד בני סכנין, שהקהל שלהם היה אתמול פשוט נפלא.
    עידוד נטו, נתנו אווירה טובה, עשו חינגה חבל על הזמן, יהיה כיף לראות אותם בגמר.
    מצד שני סינדרלה.
    פשוט כיף היה לראות את הפועל חיפה ולעודד אותה עם יתר אוהדיה.
    הגמר הזה עדיף בכמה מונים על הפועל ת"א ואשדוד המשעממות.
    גמר בלי הגנות, עם שתי קבוצות שהחלק החזק אצלם הוא ההתקפה.
    פשוט תענוג היה להיות אתמול בחצי גמר.
    אווירה נפלאת, משחקים מהנים(אשדוד - סכניין קצת פחות).
    הגמר הזה הוא בדיוק מה שהכדורגל הישראלי צריך עכשיו.

3. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אתם אומרים על הספקולציה שעל פיה יועבר הגמר לאצטדיון קריית אליעזר? את האמת, אני חשבתי שהנושא יעלה ישר אתמול כשנקבעו שתי העולות לגמר שהאצטדיון הביתי שלהן הוא קריית אליעזר.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מסכים עם משה בכל מילה.

ושהגמר יעבור לקריית אליעזר... רעיון טוב מאוד לדעתי.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי דווקא העברת הגמר לבלומפילד היא יותר נכונה.
    בלומפילד הרבה יותר מתאים למשחק של גמר גביע, חוץ מזה, קריית אליעזר הוא המגרש הביתי של הפועל חיפה.
    נכון שסכניין שיחקה בו העונה, אבל זה מתוך ברירת מחדל.
    גמר בבלומפילד יהיה הרבה יותר איכותי.
    הדבר היחידי שצבט לי אתמול היה שהפועל באר שבע לא הייתה בחצי גמר.
    אשדוד פשוט לקחו מקום של קבוצות צבעוניות, וחבל.
    עם בית"ר או באר שבע היו במקום אשדוד היה חצי גמר אפילו יותר נפלא.
    בכל מקרה, קיבלנו גמר נפלא, עם שתי קבוצות שבהחלט מגיע להם להעפיל לגמר.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_dance.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/eusa_clap.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

6. אלי מתחן Member

זאת רק הוכחה שצריך להגדיל את ליגת העל, תראו איך קבוצה מליגה שנייה מצליחה כבר שנתיים ברציפות, מי אמר שאין מספיק קבוצות להתמודד בכבוד בליגה העליונה?

7. ofer23 Member

נדמה לי שב95' גמר גביע המדינה בין הפועל חיפה למכבי חיפה התקיים בקרית אליעזר.
    אבל לדעתי לא יהיה פייר כלפי סכנין לערוך את המשחק שם כי נכון שהם שיחקו בו כל העונה אבל זה עדיין לא האיצטדיון הביתי שלהם ומשחק גמר הגביע חייב להתקיים באיצטדיון נייטרלי.

8. burning soil Member

כמעט כל שנה מדברים על העברת גמר הגביע ובסופו של דבר
    הוא מתקיים כרגיל בר"ג,לא כ"כ הוגן לקיים את הגמר בקריית אליעזר,ואין
    סיכוי שזה יקרה,ההתאחדות רוצה שהמשחק ייערך בר"ג.

9. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא התקיים בר"ג...
    אבל חייבים לזכור שגמר גביע זה אירוע לאומי שצריך להיערך באיצטדיון הלאומי.

10. Mighty-Whites Member

זה היה בר"ג והפסדנו 2-0... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ohmy.Xxx אגב,בחצי הגמר אז ניצחנו את נתניה כשראובן עטר מסרב פקודה של ויקו חדד להתחלף,ומיד לאחר מכן כובש ובאותה הזדמנות גומר לויקו את הקריירה.
    אין כמו מאמן מסורב חילוף ומושפל כדי להתחיל אפקט כדור שלג שנגמר ברוב המקרים בסיום קריירה מוקדם מהצפוי של המסורב.בניון עשה את אותו הדבר לאלי כהן ברבע הגמר לפני 3 שנים,זה היה גם כן דרבי חיפאי חם.מה זה חם,לוהט...הפסדנו אז בפנדלים כשאוואט מחטיא את האחרון... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/04
  11. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד היום אני לא שוכח את הסצינה הזאת, של עטר מסרב להתחלף.
    עם אני לא טועה השער באותו משחק לא היה סתם שער, אלא שער ענק של עטר.
    הוא נכנס לרחבה בעזרת הקפצות על הברך וסיים מבצע ענק, הלא כך?

12. Mighty-Whites Member

בדיוק כך,מה שחיזק עוד יותר את העובדה שהחילוף הביזארי הזה לא היה אמור להתבצע(למרות שהמאמן תמיד צודק כידוע,גם כשהוא לא צודק),ושער מדהים מהסרטים שהשפיל עוד יותר את ויקו.מסכן,דווקא היה בחור נחמד ומאמן לא רע.

13. שגיא Guest

הגמר הזה, אם יתקיים ברמת גן, לא ייתן כלום. גם אם שתי הקבוצות יעשו הכל על מנת שכל הקהל שלהן יגיע לאצטדיון, עדיין שליש ממנו לא יהיה מלא. ואצטדיון רמת גן, בגמר גביע, כשהוא לא מלא, או לפחות קרוב לזה, די מבייש את המעמד, עדיף להעביר את זה לאצדיון עם 15 אלף מקומות בערך (הקרייה או בלומפילד) וכך גם האצטדיון יהיה מלא, וגם האווירה תהיה הרבה יותר סוחפת.

14. אלי מתחן Member

שוב שכחו את טדי, מה קרה לא טוב לכם? משחקי גמר גביע צריכים להיערך באיצטדיון שיוכל להכיל את כל מי שבא ולא יותר.
    אם זה משחק בין מכבי עוספיה לסקציה זירגשים מצידי שיהיה במכתש, העיקר לראות איצטדיון מלא.

15. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין איפה ההגיון שלכם. עלו שתי קבוצות לגמר שהאצטדיון העירוני שלהן בחיפה (ולא סתם, זה הכי קרוב לשתיהן) ואתם אומרים שאם לא רמת גן אז בלומפילד זה אופציה, ופתאום נזעקים על טדי. אם חושבים על מקום קטן אז למה לנסוע עד ירושלים כשאפשר לעבור את הכביש?