גביע המדינה:: סכנין מחזיקת הגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י minkol, ‏19/11/03.

1. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב קודם כתבתי אחלה של פריויו לשני המשחקים היום (שידור ישיר בערוץ 1) אבל זה נמחק לי מאיזושהי סיבה... אז זה מה שאני זוכר:
    בסכנין לא ישחק היום רפי כהן בגלל צהובים, ויאצקביץ' וסואן חוזרים מהשעיה להרכב.
    הרכב משוער: קמארה קומוקו, נידאל שלאעטה, ארנסט אצ'יטי, תומר אליהו, מהארן אבו רייא, באסם גנאים, עבאס סואן, דריוס יצ'קביץ', חוסאם אבו-סאלח, ליאור אסולין, גבריאל לימה.
    http://images.one.co.il/images/d/gg39260.Xxx
    בסכנין סומכים עליו שיבקיע. ליאור אסולין.
    באשדוד שוקי נגר ואדיר טובול פצועים, ודויד רביבו יפתח על הספסל.
    הרכב משוער: יאני ויאנדר, אילן בכר, אסי דומב, בלגויה מילבסקי, עמנואל פאפו, ז'אן טלסניקוב, אלון חזן, בלסינג קאקו, איציק זוהר, יוסי אופיר, שי הולצמן.
    http://images.one.co.il/images/d/gg38978.Xxx
    המנוע של אשדוד יביא אותה לגמר? בלסינג קאקו.
    באשדוד מצפים לכ- 6000 אוהדים שיעודדו היום במשחק, ובסכנין הכינו הסעות ל- 8000 אוהדים.

בהפועל ת"א איזביטה אוגבונה יפתח על הספסל בעוד אבוקסיס כשיר לשחק ויעלה בהרכב. רמי חליס חולה ואלון חלפון פצוע ושניהם לא ישחקו. חלפון כנראה גמר את העונה...
    הרכב משוער: שביט אלימלך, קלמי סבן, שמעון גרשון, טל חן, יגאל אנטבי, יוסי אבוקסיס, יוסי רוזן, פבריציו קארבליו, רמי אבו לאבן, כפיר אדרי, אבי כנפו.
    בהפועל חיפה אין פציעות מיוחדות ויעלה ההרכב הרגיל.
    ההרכב המשוער: ענן פרו, רמי עזיז, אלירן אלקיים, סלאח חסארמה, חיים מגרלשווילי, מזואה אנסומבו, כפיר ליבוביץ, מאיר בן-מרגי, גיל ורמוט, שי דהן, ג'ף טוטואנה.
    בהפועל ת"א מצפים לבין 8000 ל- 10000 אוהדים, ובהפועל חיפה מצפים ללפחות 4000 אוהדים שיבואו מהצפון.
    http://images.one.co.il/images/d/gg38970.Xxx
    http://images.one.co.il/images/d/gg15517.Xxx
    יוסי אבוקסיס ואוהדי הפועל חיפה מוכנים ל"דרבי האדומות" היום.

הדרך לחצי הגמר:
    הפועל ת"א עברו את בית"ר קרית גת (0:5 בחוץ), הפועל ב"ש (0:1 בחוץ), ומכבי חיפה בפנדלים (בבית אחרי 2:2 בתום 120 דקות). בגביע כאמור ניצחו החיפנים את מכבי פ"ת (1:2 בחוץ בהארכה לאחר 1:1 בתום 90 דקות), 1:2 את בית"ר י-ם (בטדי משער בדקה ה-90 של פיטר אמולה), ו - 1:2 בנתניה.
    אשדוד עברה בדרך לחצי-הגמר את הפועל כפ"ס (0:1 בחוץ), ראשל"צ (1:2 בבית) ואת אחי נצרת (1:2 בחוץ). סכנין עברו בדרך לחצי-הגמר את הפועל הרצליה (0:2 בחוץ), נצרת-עילית בחוץ (בפנדלים אחרי 0-0 בתום 90 דקות ו- 1:1 בתום ההארכה) ואת מכבי ת"א בבית (בפנדלים לאחר 1:1 בתום 120 דקות).

נערך לאחרונה ב: ‏5/5/04
  2. Mighty-Whites Member

לא שזה עקרוני,אבל המשחק הנ"ל היה בקרית אליעזר לא?

http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/l/e/e/d/s/1/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200404091757096370/200404240111483589/the_shark.Xxx

3. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק... טעות שלי.

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

טוב אז אנחנו עכשיו בדקה 78' בחצי הגמר הראשון של אשדוד מול סכנין, כצפוי במחצית הראשונה היה משחק די משעמם עם מצבים מידי פעם אבל מחצית שנייה יותר טובה לדעתי במהלכה סכנין עולה ל1-0.

5. Reyes Member

היום חצי גמר גביע המדינה וזו פעם ראשונה מזה 6 שנים שאני לא צופה בשלב הזה. לא מעניין פשוט. והנה אני קורא ש-0-1 לסכנין במשחק משעמם. צפוי.

6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

נגמר 1-0 לסכנין.
    נציגה ראשונה למגזר הערבי ככה הבנתי מהערוץ הראשון. מזל טוב.

עכשיו קרב הקומוניסטיות בין הפועל ת"א לחיפה.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחד הגמרים הכי מסריחים הולך להיות בגמר הגביע הקרוב הזה , אם במידה והפועל חיפה ישמרו על ה2-1 ברבע שעה האחרונה של אהרכה.

הפועל חיפה מול בני סכנין , גמר גביע מדינה , נשמע כמו בדיחה מצחיקה .

8. ... Member

הפועל חיפה עלו לגמר ושוב שני האנדרדוגים בחצאי הגמר עולים הגמר הפועל חיפה מול סכנין לדעתי העיר חיפה תיקח דאבל מכבי אליפות והפועל גביע

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

היום הפועל חיפה שמה חותמת סופית על העונה הגרועה ביותר בתולדות הכדורגל הישראלי.

עונה כזו משעממת,אליפות כל כך מגעילה,שתי קבוצות כל כך לא צפויות מגיעות לגמר הגביע.

10. EladLR Member

בגביע זה היופי
    שלא מגיעות הגדולות
    יש פה גביע שאתה לא יכול לדעת מי תעלה
    וזה יפה מאוד
    וזה היפה בגביעים לא שרק הגדולות מגיעות לגמר

כממה שאני בהלם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx
    ככה אני שמח שיש לנו גביע כזה...

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מממה אתה שמח בדיוק ?

מקבוצה שהבטיחה את השארותתה בליגה רק לפני כמה ימים מגיעה לגמר ? מקבוצה שנמצאת בליגה שנייה ועדיין לא בטוח בליגת העל בגמר ? שיש סיכוי שפעם שנייה ברציפות קבוצה מליגה שנייה תקח גביע.
    בגמר שיערך מול חצי איצטדיון רמת גן רק ? זה סיבה לשמחה ? לחשוב שבשנה הבאה אחת הקבוצות האלו ייצגו אותנו באירופה .

היום הכדורגל שלנו שבר את שיא השיאים השליליים,אם נמאס מהליגה כבר,אז בטח ובטח שנמאס כבר מהגביע שמביא לנו שתי קבוצות שלא יודעות מה מצבם בכלל.

12. EladLR Member

אם נסתכל כל חיינו על הרע, לא נצא מזה.

אני אוהב להסתכל על הדברים הטובים מאשר על הרעים.
    כן הפועל חיפה אולי לא תעלה לליגת העל. לך תדע אולי גם תתפרק בעוד חודש כאשר אף אחד לא ירצה לקנות אותה...
    כן, סכנין בתחתית ליגת העל....

בכל מקרה יש מספר מפגשים מצומצם שיצליח למלא את ר"ג..
    וזה כל מפגש בין הקבוצות הבאות
    מכבי חיפה
    הפועל ת"א
    מכבי ת"א
    ביתר ירושלים

אין אחרות שיכולות למלאות חצי ר"ג אין מה לעשות..
    אז בכל מקרה הרבה אוהדים לא היו השנה..
    דבר שני להפועל חיפה ובני סכנין יש הרבה אוהדים.. למרות שלא נראה לך..

וכן אני שמח שהגביע שלנו מספק הפתעות.. לא צריך כל שנה וגם לא כל שנתיים גמר בין הקבוצות הגדולות..
    אם רוצים להבטיח גמר כזה.. צריך היה לעשות דירוג ושהפועל ת"א ומכבי חיפה לדוגמה לא יוכלו להפגש ברבע הגמר.. אבל זה כל היופי.. שכל אחת יכולה לפגוש כל אחת בכל שלב..

13. שגיא Guest

לא ברור לי התלונות...

עד לא מזמן היו פה בארץ תלונות על למה אנחנו לא כמו באירופה, למה הכל צפוי מראש. למה אצלנו אין דברים כמו בגביע הצרפתי שקאלה הגיע לגמר, או איזה קבוצה מסכנה מברלין שעשתה זאת מגרמניה, ואז מגיע המצב הזה וכולם בוכים.

אני ראיתי אתמול את הפועל חיפה והפועל ת"א, ואם היו נותנים לי לבחור, בלי להשתהות הייתי מצביע על הפועל חיפה. הפועל חיפה פשוט היו טובים יותר. הם נתנו מחצית ראשונה טובה מאוד, טבעי היה שהם יתגוננו בשניה, ולמרות שספגו שער שייוןיון בפתיחת המחצית, הם הצליחו לשמור על התוצאה, ודווקא בהארכה, שהטבעי הוא שלת"א יהיה כושר טוב יותר, דווקא אז הפועל חיפה התעלתה, כבשה פעמיים ועלתה בצדק מוחלט לגמר. האמת, אני רוצה שיזכו, לעיר חיפה יהיה דאבל.

14. burning soil Member

כל הכבוד,משחק יפה מאד של חיפה,אני חושב שחיפה היתה עדיפה על הפועל
    באופן כללי במשחק,חיפה הוכיחה שהיא קבוצה טובה שמקומה בליגת העל,אבל
    יהיה מעניין לראות כיצד תשפיע העליה לגמר על המשך מאבק העליה של חיפה
    לליגת העל.

ברכות גם לבני סכנין,אני מעריך שיהיה גמר צבעוני ומלחמה על הכרטיס לאירופה.
    למישהו יש הסבר לתופעה שקבוצה מהליגה הלאומית מגיעה לגמר הגביע
    שנה שניה ברציפות?

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

את האמת אתמול נהנתי מהפועל חיפה... הם שיחקו יפה והגיע להם לעלות. גם סכנין שיחקה לא רע נגד אשדוד העלובה וסכנין פראיירים שלא ניצחו 4-0, תוצאה שהייתה מגיעה להם.

אתמול ישבתי וקינאתי באוהדי הפועל חיפה, אחחח איך שהם נהנים העונה... גם בדרך לליגת העל וגם עושים חיים בגביע. מזכיר לי אותנו בעונת העלייה אומנם לא הגענו לגמר הגביע אבל ניצחנו בבית ניצחון מתוק את בית"ר עם שלל כוכביה. ראיתי אתמול את שני המשחקים וקינאתי בכל קהל האוהדים שהגיע למעמד הזה ונזכרתי מתי שאני הייתי שם עם הקבוצה שלי בעונה שעברה ולפני כן... אכלתי את עצמי והתעצבנתי ואני כל פעם נזכר שזה כל כך עצוב ואומלל שלא נהנתי העונה בכלל מהקבוצה שלי... זה לא המקום אבל שוב... אלי גוטמן לך כבר הביתה.