יוסי מבקיע את השער הראשון בניצחון 4-2 של ליברפול על רדינג אבל שלושער של טורס קצת מאפיל על זה. שפילד יונייטד קורעת, כצפוי, 5-0 את מורקאמב שעלתה רק בעונה שעברה מהקונפרנס. קארדיף מנצחת 4-2 את את ווסט-ברום עם שלושה מבקיעים וטרנים: פאולר (צמד), הסלביינק וסינקלייר; 4 גולים בין הדקה ה-23 ל-33. הפועל בני ג'דיידה ניצחה 2-0 את כפר שלם, משערים של מיכה שושן ואייל ארשיד. ארסנל סיימה בתוצאה זהה מול ניוקאסל משני גולים בדקות הסיום.
שלושער ענק של טורס מול רדינג ב4-2 של ליברפול, שבניטז ימשיך ברוטציה וייתן לוורונין וקויט לשחק בליגה...
ציטוט שלי מהאשכול של ליברפול : סיכום קצרצר לגבי המשחק שהיה היום ... קודם כל , כבוד , שלושער ראשון של פרננדו טורס בליברפול ! נקווה שיבואו עוד הרבה כאלה . עוד נקודת אור היום במשחק זה יוסי בניון , יופי של גול והכדור שהוא הכניס לטורס בגול השני היה אמנם כדור שקוף אבל הוא ביצע אותו כמו שצריך . קראוץ' http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx נראה רע היום , בלי חשק לשחק , ואי אפשר להאשים אותו אלא רק את רפא בניטז . לא הצלחתי להתרשם היום מלוקאס לא לטובה ולא לרעה , הוא לא בלט לשם ולשם ... מצד שני במקום לעלות למעלה סיסוקו עשה את זה ושוב דפק כמה התקפות . למה רפא לא מסביר לו בבירור שאם יש לידו את לוקאס/סטיבי/אלונסו זאת לא העבודה שלו ? הם פשוט יותר טובים ממנו בהתקפה נקודה . וכמובן ההגנה . פשוט נוראי איך שנראינו היום שם . 2 גולים מרדינג ? בושה .
ליברפול פירקה כמו שצריך את רדינג החלשה, עם שלושער של טורס שמתחיל להתרגל לאווירה האנגלית, ועם שער בכורה לבחור שלנו , בניון שער יפה שלו לאחר שעבר שני שחקנים , ליברפול.
כמה קטנות לגבי מחזור הגביע שהיה: לגבי המשחק שלנו, היתה הרגשה במשך כל המשחק שהשער של האורחים נעול, לא משנה מי למה וכמה, כל הבעיטות שלנו לא נכנסו ונראה היה שאנחנו כבר נכנסים להארכה, אבל כמה טוב שיש לנו דינו אשטון אחד. כל הכבוד, שמחתי לראות את הקבוצה מנצחת סוף סוף בדקות הסיום ומראה אופי, ומלבד הניצחון ואולי אפילו לא פחות חשוב, סוףסוף אנחנו רואים את גבידון ופארקר משחקים. גם ליונברג שיחק ובסה"כ מנקודת המבט שלנו, אני מרוצה מאוד. לגבי המשחקים האחרים, אסטון וילה הפסידה בבית ללסטר, הפסד מביש ולא מכובד, שלא לדבר על ה2-0 שהיונייטד לועסת מקובנטרי. אבל ככה זה שההרכב הראשון שלך מנצח בקושי 1-0 כל משחק, כשאתה עולה עם מספר כל כך גדול של שחקני משנה צעירים, אתה למעשה מודה שאתה לא מעוניין להשתתף במפעל, ועל כך מגיע לך לעוף הביתה עם בעיטה בתחת, וזו בדיוק הדרך בה קובנטרי שלחה את היונייטד.. דבר נוסף, לגבי התרנגולים, שרקו בוז לחילוף של דפו--> קין , ו2 אח"כ קין בישל לגארת בייל את השער הראשון...בכל מקרה, ניצחון יפה, אוויר לנשימה ליול? אני לא חושב, הוא בסה"כ השיג ניצחון שציפו ממנו להשיג, לא עשה משהו מיוחד.
תוצאות הסיבוב השלישי: לסטר 1 - אסטון וילה 0 בלקבורן 3 - ברמינגהאם 0 פולהאם 1 - בולטון 2 האל 0 - צ'לסי 4 מנצ'סטר יונייטד 0 - קובנטרי 2 שפילד ונסדיי 0 - אברטון 3 טוטנהאם 2 - מידלסברו 0 ווסטהאם 1 - פליימות' 0 ארסנל 2 - ניוקאסל 0 בלקפול 2 - סאוט'נד 1 ברנלי 0 - פורטסמות' 1 לוט'ון 3 - צ'רלטון 1 מנצ'סטר סיטי 1 - נוריץ' 0 רידינג 2 - ליברפול 4 שפילד יונייטד 5 - מורקאמבי 0 ווסט ברומיץ' 2 - קארדיף 4 סה"כ 6 קבוצות שלא מהפריימרשיפ, שמצטרפות ל10 מהפריימרשיפ. הגרלת הסיבוב הרביעי תערך ביום שבת בצהריים.
boazinio "לגבי המשחקים האחרים, אסטון וילה הפסידה בבית ללסטר, הפסד מביש ולא מכובד, שלא לדבר על ה2-0 שהיונייטד לועסת מקובנטרי. אבל ככה זה שההרכב הראשון שלך מנצח בקושי 1-0 כל משחק, כשאתה עולה עם מספר כל כך גדול של שחקני משנה צעירים, אתה למעשה מודה שאתה לא מעוניין להשתתף במפעל, ועל כך מגיע לך לעוף הביתה עם בעיטה בתחת, וזו בדיוק הדרך בה קובנטרי שלחה את היונייטד.." א.מה הקשר בין ההפסד שלנו לקובנטרי לבין זה שההרכב הראשון שלנו מנצח בקושי 1-0 כל משחק? ב.חלק שחקני המשנה שלנו ששיחקו אתמול הם: קוצ'אק,שוער נבחרת פולין,שוער פריימיר ליג קבוע לשעבר. בארדסלי,עם עבר גם בפריימיר ליג(וילה). ווס בראון נכנס במחצית השנייה(ואני מניח ששמעת על ווס בראון). ג'וני אוונס,שחקן הרכב קבוע בשנה האחרונה בנבחרת צפון אירלנד(היה שותף לכמה מהתוצאות המרעישות שלהם)עונה שעברה שחקן בכיר בעלייה של סנדרלנד לפריימיר ליג. סימפסון,גם הוא כמו אוונס שותף בכיר לעלליה של סנדרלנד לפריימיר ליג,שניהם אגב שיחקו בעבר כשחקני הרכב בליגה בבלגיה במדי אנטוורפן. מייקל קאריק נכנס בדקה ה 56(ואני מניח ששמעת על קאריק). פיקה,עונה שעברה שחקן הרכב בליגה הספרדית הראשונה. נאני,שער ו 2 בישולים עד כה העונה בקבוצה הראשונה. אושה(ואני מניח ששמעת על אושה) איגלס,שיחק גם העונה ביונייטד,שיחק בעבר גם בליגה הראשונה בהולנד. אנדרסון,שחקן הסגל המורחב של ברזיל. ג.לכן אני שואל,האם אלו שחקנים שדרכם למעשה הודנו שאנחנו לא מעוניינים להשתתף במפעל? ד.האם עם סגל שחקנים כזה מגיע לנו לעוף הביתה עם בעיטה בתחת? איך כתבת לגבי וילה והמשכת ליונייטד,הפסד מביש,לא מכובד... מוסר השכל, פעם הבא לפני שאתה קופץ ומזלזל,תלמד את העובדות!!! הפסדנו למרות סגל שאמור לנצח גם את קובנטרי כי קובנטרי היו טובים יותר וזה היופי בכדורגל.
האמת שכן, די מגיע לכם לעוף עם סגל כזה. זה שהסגל על הנייר לא אמור ליפול מזה של קובנטרי זה טוב ויפה, אבל אם היינו רואים הרכב קצת יותר רציני היה אפשר להבין שלפחות יש לכם כוונות ללכת רחוק במפעל. פרגי כנראה לא חשב שזה חשוב- לגיטימי. יש לו מפעלים יותר חשובים להתרכז בהם.
הרכב כזה באולד-טראפורד צריך לנצח ברוב הפעמים קבוצה מליגת המשנה. זה שהגביע הזה הוא הרביעי בחשיבותו לא אומר שפרגוסון זילזל בו וסגל השחקנים ששיחקו מעיד על כך, שוב,שחקני פריימיר ליג לגיטימים,חלקם עם עבר קבוע בפריימיר,חלקם שחקני הרכב ראשון כיום ביונייטד! יותר מזה,החילופים שלו,הכנסת ווס בראון ומייקל קאריק במחצית השנייה בפיגור של 1-0 מעידים על זה. ארסנל הגיע לגמר עונה שעברה עם הרכב שלישי, אנחנו בעבר הגענו רחוק במפעל הזה עם סגל לא בכיר גם כן, אבל אתה כנראה החלטת בשביל פרגוסון שמבחינתו זה לא חשוב.
אז זה לא חשוב כמו שאר המפעלים, זה ניסוח נכון יותר? שורה תחתונה, אם באמת היה בונה על המפעל הוא היה משחק עם הרכב טוב יותר, זה הכל. ברור שתיאורטית הסגל למשחק היה אמור לנצח את קובנטרי, אבל שילוב של שניים-שלושה שחקנים בכירים היה נותן סיכויים הרבה יותר גבוהים. פרגי רצה לתת להם לנוח, הסתכן בלעוף כי המפעל פחות חשוב ואכן הפסיד.