אהבתי את איך שהשחקנים נלחמו עד הדקה ה60 ורואים שיש שיפור קל מעונה שעברה, נכון לא שיחקנו טוב אבל גם מכבי לא ועם ההרכב הכי חזק שלהם זה באמת לא כוחות, במיוחד שגם מי שעוד פתח הוחלף, בתקווה שמול בני יהודה כל ההרכב יהיה שלם ואז יהיה אפשר יותר להעריך.
אז באותה מידה גם מכבי חסרה את דאבור, דסה ואזולאי. אם כנראה תופס כאן אז זה משנה את כל התמונה. ואני בטוח ששחקן תחתית בליגה הלאומית ועוד שחקן בלי כושר משחק בשיט וחוסר יכולת להתמודד מול הגנות צפופות היו משנים המון.
ופנטילי. בנוסף גם גוטליב נפצע בדקה ה60 שעד אז כמעט ולא היו טעויות בהגנה, ואת הפציעה של בומבה (למרות שפחות משפיע, הוא לא היה יוצא דופן למרות שהראה קצת כדורגל).
@Shacham אנטל עוד לא חתם בקבוצה,לינגנה אין לנו מושג מי הוא,אבל לאור הבלמים הזרים שהפועל הביאה במרוצת השנים לא הייתי אופטימי. ומה זה "וכנראה עוד חלוץ"? מי נראה לך שיהיה החלוץ הזה? דאבור? גג שחר הירש
אנטל חתם, אני לא יודע מי זה לינגנה כמו שאני לא יודע מי אלה רוב השחקנים החדשים שלנו, אבל אני יודע שהוא מיועד להרכב הראשון.
זה הרי ברור לך שפערי הרמות במחצית השניה לא היו בגלל בלם כזה או אחר. נכון שהשער השני זה אשמה של בלם,אבל איפה בדיוק היה כל הקישור של הפועל שאפשר למכבי כזאת דומיננטיות במשחק?
מה מעניין אותי מכבי? גם אם היינו מפסידים ככה עם ההרכב הראשון והסופי שלנו זה לא היה אומר כלום בשביל קבוצה שהמטרה שלה היא לסיים בפלייאוף העליון ולטפח שחקנים צעירים לעתיד. מכבי קבוצה הרבה יותר טובה ועמוקה מאיתנו. פינטילי, אנטל ווינטרה בשבילנו זה הרבה יותר קריטי מ3 שחקני הרכב שלהם שלא ישחקו. בכמה מקומות פורסם שהמטרה היא להביא 4 שחקנים עד סוף החלון(מאז חתמו אנטל ווינטרה), ממש לא מופרך להאמין לזה ואני חושב שיש יותר סיכוי שזה יקרה בחודש הקרוב מאשר שלא.
פנטילי ולינגאנה שלפחות ממה שאני מבין השני מאוד משמעותי באימונים לא שותפו. בנוסף הפועל עלתה ללא חלוץ ולא ממש ניסתה לפתח התקפות. אין לי ספק שמכבי קבוצה הרבה יותר טובה מאיתנו אבל אני לא חושב שמה שראינו היום זה מה שנראה בנובמבר. (ועדיין יש ממה להיות מרוצים ממה שראינו היום) ואני לא חושב שהמשחק הזה יכול להגיד משהו על העונה, אני מקווה שכל מי שנמצא עכשיו בקבוצה ישחק מול בני יהודה בשבת ואז יהיה אפשר לשפוט בצורה יותר טובה (גם לא לגמרי - בכל זאת קבוצה חדשה לגמרי)
אין גבול לגניבת הדעת כאן. וינטרה ואנטל לצורך העניין הם כן שחקני הפועל ת"א. דאבור, דסה ואזולאי נמצאים על הכוונת של מכבי. אגב, לא רק שהפועל שיחקה ללא חלוץ(וגם הקפטן שלה ועוד קשר אחורי) - שני חבר'ה צעירים השלימו 90 דק' - לקס ונחמיאס, והם יהיו שחקני ספסל במקרה הטוב. אבל כל עצם ההשוואה הוא מגוחך ופאתטי. מה, הפועל רצה לאליפות נגד מכבי? לא ממש, צאו מהסרט שלכם. עם השחקנים הנוספים האלה זה ייראה הרבה יותר טוב, וזה לא יקח חודש אלא כמה חודשים, כולם מבינים את המצב, זו קבוצה שנבנתה מאפס. היו הרבה נקודות אור במשחק של הפועל ורק בור דעת אמיתי לא יכול להבחין בכך. אם זה כולה דרבי בגביע השוקו למה המאמן החרד של מכבי הכניס את זהבי ואת כל הארטילרייה ההתקפית? אבל נראה לי סתם מעייף, יש כאן יותר מדי אנשים שהם ראש בקיר. לא הכתרתי את הפועל לאלופה ולא אמרתי שאנחנו קבוצה מטורפת, אמרתי בסה"כ שיש נקודות אור רבות במשחק בהתחשב בנסיבות. אורימור למשל עדיין חי לו בדרבי של השנה שעברה ב-2:0, אני חושב שהוא ראה משחק אחר, צריך לשאול אותו.
הפועל לא רצה לאליפות,אבל גם קבוצה שלא רצה לאליפות לא אמורה להיראות כמו שהפועל נראתה בחצי השני. אפילו חיפה היתה עושה למכבי חיים יותר קשים. אם יוקנוביץ' היה משחק עם ההרכב הזה מההתחלה אולי היתה לכם טראומה שמתעלה אפילו על ה-3:2 מלפני 2 עונות. אני לא מגזים.