בוא לא נגזים,הליגה זה הרבה מעבר לדרבי תל אביבי בגביע הטוטו. אל תדאג, יהיה הרבה רעב לליגה,נקווה רק שהליגה תהיה מספיק טובה בשביל להשביע את הרעב הזה
זה ממש לא נכון הילדים של הפועל נפלו מהרגליים עוד לפני שאייגיבור נכנס הפועל עלו בהרכב טלאים. הם יכולים לצאת מעודדים מהמשחק הזה
עוד פעם אני שואל. איך בדיוק הפועל תתחבר אם המאמן שלה לא יודע אנגלית? קשר ישיר בין מאמן לשחקנים זה לא דבר אלמנטרי בכדורגל?
מי ישמע מכבי עלתה בהרכב ובאטרף של גמר גביע. אם מכבי הייתה עוברת פה מניוטרל להילוך ראשון, כי הם באמת שיחקו בהליכה, זה היה נגמר בתבוסה היסטורית.
לואיס פרננדס לקח אליפות בבית"ר, וגם התמנה למאמן נבחרת ישראל מבלי לדעת אנגלית. מסכים שזה לא אידאלי אבל ימצאו פתרונות
זה מה שמדהים. "הילדים של הפועל". למעט פינטילי ודודו ביטון, זה דיי ההרכב הראשון שלהם. הם שיחקו מול תשעה שחקנים שחלקם הגדול מחליפים, ועוד שני דברים שאין לי מושג איך לקרוא להם כרגע, ולא עברו את החצי. מכבי השלימה 11 והחליפה את המחליפים וכבר ריחמתי על הפועל. ועוד שיחקנו גרוע.
ושוב המנטרה השקרית הזו. עזוב שלואיס לא לקח אליפות אלא סיים מקום 3, כשלמדיונדו יהיה סגל כמו שהיה לפרננדז בזמנו, דברו איתי. עם כל הכבוד לבומבה ופינטילי, שניהם לא מתקרבים לרמה של לרואה, פבריס והחבורה המטורפת שהייתה אז.
עוד לא ראיתי את התקציר אבל אני לא מתפלא על דבר אחד - זה לא דרבי אם הפועל לא כובשת לפחות גול אחד בנגיחה מהקרן
התייחסתי רק להתקשרות בין המאמן לשחקנים עקב בעיית השפה. סגל השחקנים של הפועל הוא סימן שאלה עצום ואף אחד שם לא שואף לאליפות או למשהו שידגדג את זה. פלייאוף עליון ומקום באירופה זה מעבר למצופה עבורם.
הנקודה שלי היא שלואיס פרננדז הוא לא דוגמה לאף אחד כי היה לו סגל נהדר שכלל את צעירי פניג׳ל, אסולין בעונת שיא, אלברמן והזרים הנהדרים.
http://msc.wcdn.co.il/w/w-635/1951757-18.Xxx העתיד ורוד, כלומר אדום. היה מרגש לחזור לבלומפילד ולהרגיש שוב את הדשא, ואין כמו דרבי. הסיום קצת קודר, האמת שהאמנתי שנצליח לשמור על התוצאה. מכבי גם עם כל גול בצבע, שאפו, איגיבור עם שקט נפשי אדיר בגול הראשון, זהבי כמו תמיד תוקע לנו בשער השני וטב"ח עם גולאסו אמיתי. שלושה אקסים, שלושה שערים, ורק גילי ורמוט ששיחק בצורה סבירה - היה לא מעניין, בקושי קיללו אותו. חבל לי שלא שיחקנו יותר אגרסיבי ואולי איזו פציעה קלה לשחקן מפתח במכבי לקראת המשחק נגד הצ'כים התעצבנתי קצת מההתגרות של טב"ח בסוף, חתיכת ילד חרא. מה כואב לך ללכת ולחגוג את הגול הנפלא שלך מול הקהל שלך? אף-אחד לא קילל אותך. שחקן מגעיל. לא אשקר, מאוד רציתי לנצח את המשחק הזה וכבר הובלנו. כשמכבי היו קבוצה פח והיו רועדות להם הביצים מהפועל כמו שאמר אנטבי, מתחילים את המשחק בפיגור כבר במנהרה - הם התלהבו מכל מה שהיה קרוב לניצחון - הם 'שמחו בתיקו', התלהבו מניצחון על הנוער של הפועל+צמד הבולגרים בגביע הטוטו. מה גם שאני חושב שניצחון של הפועל היום היה עושה למכבי בלאגן גדול ומכניס הרבה-הרבה לחץ המשחק נגד הצ'כים שהוא אופרה אחרת לחלוטין. מכבי נראתה מאוד עייפה בחצי הראשון הגרוע שלה. היא מאוד רצתה לנצח את המשחק אז שכל גונבי הדעת לא יספרו סיפורים. עובדה שזהבי נכנס מייד אחרי השער הראשון וכן החליטו 'לסכן אותו'. אם מכבי לא הייתה רוצה לנצח היא לא הייתה משלבת גם את איגיבור ואת טב"ח, וגם הבלם השלים משחק שלם. את ריקן מובן שרצו להריץ שיוריד חלודה. אני מרוצה מהפועל, אפילו מאוד אם מסתכלים על השעה הראשונה. הפועל סבלה מסף שבירה מנטאלי נמוך והפסיקה לשחק אחרי השיוויון. חבל שאדי גוטליב הוחלף, עד אז מרכז ההגנה שלנו היה מצוין, נקי מטעויות. אבו-עביד שכבש הצטיין גם כן, משחק שקט של החלק האחורי עד לחילופים. צריך לקחת בחשבון שזו קבוצה חדשה לחלוטין ששיחקה בלי פינטילי וגם הקשר האחורי מרמת-גן. צעירים כמו נחמיאס ולקס השלימו 90 דקות. כמוכן הפועל שיחקה בלי חלוץ. בצד השלילי, אלטמן היה כבד יחסית ואף בעיטה של הרוש לא הגיעה ליעד. יש לקבוצה הזו פוטנציאל גדול ומנדיונדו לא מפסיק לחלק הוראות ולכוון את השחקנים. נגיע למשחק הראשון בטדי מוכנים.
ראוליטו אין לך יותר מדי מה להתרגש. יוקאנוביץ' כמו שכתבתי לפני המשחק הקדיש את המחצית הראשונה יותר לניסויים מאשר לתוצאה. במחצית השניה, כנראה כדי לא לצאת מושפל וכדי לא לפגוע בביטחון של השחקנים הוא העלה את כל התותחים וראינו את פערי הרמות. להפועל יש המון על מה לעבוד,המון. יכול להיות שגם עם מה שיש לכם עכשיו אתם יכולים להשתחל לפליאוף העליון,בעיקר כי הליגה כל כך חלשה, אבל אתם תמיד צריכים לשאוף ליותר, ולהסתמם ממחצית ראשונה שקרית זה בטח שלא הדרך.
וינטרה יוסיף, כנ״ל פינטילי, אבל אני חושב שממש מפריזים בהעדרות של השאר. אנטל, מההיכרות שלי איתו בחצי העונה האחרונה, לא היה משנה הרבה במשחק של הפועל. בהפועל יבינו במוקדם או במאוחר שאנטל הוא לא מנהיג התקפה אלא שחקן משלים מבחינת האופי שלו. שחקן נהדר, כן? אבל לא אחד שיקח את ההתקפה עליו.