גביע הטוטו 2015/16 - רבע הגמר בפתח

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Jun 25, 2015.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

נצחון מוצדק של מכבי נתניה. אמנם היה לנו מזל בחלק מהמקרים, אבל השחקנים בצהוב הקריבו יותר וגם נראה שהגיעו מוכנים יותר למשחק. הרבה שחקנים ראויים לקבל מילה טובה על משחק הקרבה יוצא מן הכלל וזו בשורה טובה לקבוצה, כי הקרבה תהיה מילת המפתח בעונה הקרובה.

2. yakar Member

ניצחון מוצדק? איזה מצבים היו לכם מלבד הגולים? שגם הגולים לא הגיעו ממהלכי כדורגל מסודרים.

אבל כל הכבוד לכם על הנחישות של השחקנים

Sir Alex Ferguson likes this.
  3. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

נתניה רצו יותר ולכן ניצחו. ועדין ניתן היה בקלות לראות את פערי הכוחות בין הקבוצות, כמו גם את העובדה שאין לנתניה בכלל עומק בסגל.
    חסר לנו קילר, חסר לנו סקורר, וזה זועק לשמיים, בטח כשארבייטמן נראה כמו שחקן בליגה למקומות עבודה.

4. עידן444 Member

אולי אין לנו עומק כמו שלכם, אבל הלו, קבוצה בתקציב מינימום...
    ובכל זאת-
    בלם אחד חסר בגלל מחלוקת כספית. כנראה ישוחרר ואם כן אני מאמין שיגיע מחליף(אני אישית מקווה שישאר).
    בלם שני נפצע בדקה 35. שלושת השחקנים הכי משמעותיים- ערן לוי ודיא(שחסרים עד ינואר) ורומאריו פצועים.
    שחקן זר הגיע פצוע ולא ברור אם ישאר.
    במחצית השניה גם יצאו שמעון הרוש בגלל פציעה, וגם לוגסי, מרגוליס, בארי וווקוביץ'.
    למרות כל החיסורים עמדה על המגרש חבורה של גברים, נלחמה, ובדקות מסויימות שיחקה כדורגל לא רע.
    כשאומרים חוסר עומק השאלה היא ביחס למי. בקבוצה עם תקציב מינימום את הסגל משלימים שחקנים צעירים וזה דבר לא רע בכלל בעיני.
    הצעירים האלה לפעמים טובים יותר משחקני רכש.
    מבחינת הזדמנויות היתה לנו נוכחות מכובדת ברחבה שלכם יותר מפעם אחת, ממה שהבנתי הגיע לנו גם פנדל ומעבר לזה עד עכשיו אני לא מבין למה המגן הצעיר שלכם לא הורחק בצהוב שני בעבירה על בארי.

oFiRzZz likes this.
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה נותן הסברים למה הסגל שלכם קצר. יכול להיות שההסברים שלך נכונים, זה לא משנה את העובדה שנכון להיום הסגל שלכם קצר.
    נכון לכרגע אתה בונים את עצמכם בעיקר על לחימה והתלהבות, משהו שמאפיין קבוצות עם הרבה מאוד שחקנים צעירים, אבל אם לא יהיה לכם מחליפים ראוים, בשלב מסוים יגמר לכם האוויר, ואתם תשלמו על זה מחיר יקר.
    במחצית השנייה אתמול נפלתם מהרגליים, ושכבנו על השער שלכם למרות העובדה ששיחקנו בהילוך שלישי. אם זה היה בליגה הייתם משלמים על זה מחיר יקר ותוך מספר דקות היינו הופכים את התוצאה ומבטלים את כל העבודה הקשה וההתלהבות שהשקעתם ב60 הדקות הראשונות (כשעוד היה לכם אוויר).
    אני גם חושב שבהרבה משחקים לחימה והתלהבות לא תספיק, ואתם צריכים עוד איכות וניסיון בקבוצה, אבל זה כבר סיפור אחר...

6. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

היו לנו עוד כמה מהלכי כדורגל יפים, מלבד השערים שהבקענו.
    הפועל ב"ש השתלטה באופן מוחלט על המשחק רק מהרגע שנשארנו ב-10 שחקנים, אחרי שנגמרו לנו החילופים ושמעון הרוש נפצע. לפני כן, היינו סבירים למדי, בטח יחסית לקבוצה הפחות איכותית, שכבר מוליכה 2-0 במשחק.

oFiRzZz likes this.
  7. yedidel Member

משה לא צריך לשנמך את נתניה, נתנו אחלה משחק.
    בעיקר טל איילה שנראה מאוד כשרוני, מקווה בשבילו שהוא לא יישאר ככה רק בגביע הטוטו.

מבחינתנו, אפשר להגיד שאני התסכלתי מאוד מקרוב על השחקנים בחימום ולפי השפת גוף היה לי די ברור שכנראה לא ננצח פה.

8. עידן444 Member

שיחקו אתמול 2 קבוצות באיכות שונה שהמטרות שלהן שונות לגמרי.
    אם המסקנה שלך אחרי המשחק אתמול שהסיכוי שלכם לעמוד במטרות שלכם טוב מהסיכוי שלנו לעמוד במטרות שלנו- שיהיה.

9. yakar Member

הגבתי כך רק בתגובה ל"נצחון מוצדק של מכבי נתניה"
    מבחינת כדורגל ומצבים מסוכנים לשער , זה בבירור לא נצחון מוצדק , היה לכם הרבה מזל. אולי מוצדק מבחינת רצון השחקנים והתלהבות.

אבל ביחס לתקציב, שיחקתם טוב. מעצבן הקטע שמהדקה הראשונה אתם מנסים להעביר זמן , אבל זה לגיטימי כל עוד אין חוק נגד זה.

10. Love Is Red Member

שלטנו במשחק במשך 75 דקות מתוך 90, על מה אתה מדבר לעזאזל?
    שיחקתם בעקשנות ובלחימה מדהימה וכל הכבוד לכם על הניצחון אבל לטעון ששלטנו רק 10 דקות זה פשוט שקר...

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתם אותי.

הפועל ב"ש החזיקה בכדור יותר, אבל בשום שלב במשחק (עד הפציעה שהשאירה אותנו ב-10 שחקנים) זה לא היה מצב של 'קבוצה אחת על המגרש'. אז האדומים החזיקו יותר בכדור, אבל הצהובים היו שם כדי להתנפל על הכדור ולצאת קדימה.
    שחקנים אצלנו נפצעו ובעקבות כך גם הוחלפו. הם לא בזבזו את הזמן.

oFiRzZz likes this.
  12. עידן444 Member

האמת שאני לא שמתי לב לבזבוזי זמן אבל אולי פיספסתי כי גם אצלנו בפורום יש כמה אוהדים שלא אהבו את בזבוזי הזמן של ברק לוי.
    שוב, אני באופן אישי לא שמתי לב.

yakar likes this.
  13. abcd Member

לפי מה שאתם אומרים אף פעם כמעט לא יהיה "ניצחון מוצדק" של קבוצה נחותה מול קבוצה בכירה יותר.
    גם אם נשחק מולכם 100 משחקים כנראה שבכולם תחזיקו יותר בכדור ואולי גם תגיעו ליותר מצבים

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מכבי נתניה ניצחה בצדק. לא היינו מספיק טובים. הם נלחמו, רצו הרבה יותר וניצחו כי הגיע להם לנצח.
    הלאה לליגה.

15. yakar Member

אני מדבר בעיקר על ברק לוי , שכל בעיטת 5 שלו לקחה לפחות חצי דקה עד שהוא מסדר את הכדור , וגם בפאולים שקיבלתם בחצי שלכם , כל פעם דקה לפחות עד שמשחררים את הכדור.

כל קבוצות התחתית משחקות ככה . לגיטימי אבל מעצבן.