גביע הטוטו 2015/16 - רבע הגמר בפתח

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Jun 25, 2015.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גביע הטוטו כל עוד משוחק במתכונת הנוכחית, רק 2 המשחקים הראשונים שלו, בתנאי שהם משחקים גדולים, עוד יכול למשוך עניין, והגמר אם יש קבוצות גדולות שמשחקות בינן לבין עצמן.
    אני כבר אמרתי, גביע הטוטו צריך להיות עם יותר כסף בצורה משמעותית, ולהסתיים לפני פתיחת הליגה, לקחת את 8 הקבוצות של ליגת העל ולעשות את זה מפעל גביע הליגה:
    8 הראשונות משחקות נוק אאוט של רבע חצי וגמר.
    עדיף להוסיף מסגרת נוער נוספת מגיל 18 עד 21 בשביל להרוויח לא מעט שחקנים מוכשרים שפורשים, כשכמובן השחקנים יכולים גם לשחק בבוגרים...

2. alexshw Member

שוב מה זה יעזור? זה רק יעמיק את הבעיה. שחקנים יצאו פחות להשאלות וימשיכו לשחק מול בני גילם.
    האנגלים חסרי המושג האלה בטיפוח שחקנים מבזבזים שנים שחקנים מוכשרים בליגת ה - U21 הפח הזו שאין בה כמעט פיזיות ויש כמה מאות צופים בלחץ בדרך כלל.

Last edited: Aug 15, 2015
  3. Hapoel_Tel_Aviv Member

השאלה מה רוצים
    אם רוצים ליגה לפיתוח שחקני נוער או לפיתוח שחקנים צעירים שעברו את הנוער אז אפשר לעשות ליגה 18-21 כמו באנגליה למרות שא
    אבל אל תצפו שיבואו לזה צופים, מה לעשות, למה שאנשים יטריחו את עצמם באמצע השבוע או אפילו בשבת למשחקים כאלה שלא מעניינים שיש להם דברים אחרים לעשות, כמו שלדעתי לא צריך להיות במשחקי נוער בד"כ צופים וגם אין.

אם רוצים גביע הכנה לעונה שיעניין אנשים ושהטוטו ירוויח אז לעשות את זה בשיטת נוקאאוט ולסיים לפני תחילת העונה או בספטמבר מקסימום.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

לקראת המשחק היום מול נתניה, מבט מקרוב על השער השלישי שכבשה הפועל באר שבע מול בית"ר י"ם בטדי:

Nave likes this.
  5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/10923267_877680275620435_220122085692387659_n.Xxx?oh=302e370e21fcab441193c7233e949a36&oe=5644CC48

בקטנה לגבי העולות:

בבית א' מכבי חיפה וקריית שמונה הבטיחו את העלייה. היום ימודדו הפועל חיפה ובני סכנין, ,ניצחון יעלה את הקבוצה המנצחת, תיקו את הפועל חיפה. להפועל עכו אין סיכוי לעלות, המשחק שלה נגד ק"ש יתקיים בחודש הבא.

בבית ב' הפועל באר שבע הבטיחה את העלייה. הפועל כפר סבא בחוץ. 3 קבוצות נותרו במאבק על 2 כרטיסים. נתניה תהיה זקוקה לנקודה נגד ב"ש כדי לעלות היום. אם תפסיד, עדיין תעלה במידה ובית"ר ירושלים תנצח מחר את הפועל רעננה.

בבית ג' מכבי פתח תקווה הבטיחה את עלייתה, והפועל תל אביב זקוקה לניצחון בהפרש שערים גבוה ולהפסד של בני יהודה/מכבי תל אביב בחודש הבא על מנת לעלות.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אם בית״ר מנצחת ונתניה מפסידה בית״ר עולה שלב ולא נתניה (יהיו לנו 6 נקודות ולהם 5).

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אכן. תודה על התיקון.

8. DRORIKO Member

זה רק גביע הטוטו אני יודע, אבל אם,ואני מדגיש אם מכבי פ"ת תראה כמו בגביע הטוט אז היא עשתה קפיצת מדרגה. החוליה החלשה שלה בעונה שעברה היתה ההתקפה העלובה. כרגע היא עם 9 שערים ב-3 משחקים. פנקה הנהדר וכליבאת הם חיזוקים בדיוק במקומות הנכונים.

de Middenweg likes this.
  9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

דיברו על הרכב חסר במחזור הראשון, אבל הפועל סופגת 8 שערים ב-3 משחקים, מגיבה בשלושה בלבד ובעיקר משעממת וחסרת התלהבות.

de Middenweg likes this.
  10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מחצית מזוויעה שלנו. אבל אני לא יודע עד כמה לקחת את זה ברצינות...רואים שהקבוצה משחקת בלי חשק, ומצד שני נתניה דווקא רוצים לנצח כדי לעלות.

למרות זאת, נתניה לא שולטת במגרש ולא הגיעה ליותר מצבים מסוכנים...הצלות נפלאות של ברק לוי במטווח הזה באמצע המחצית.

Sir Alex Ferguson likes this.
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאד מאד מעניין לראות מה הקבוצה של לוזון הולכת לעשות. היא מצליחה לזכות בנקודות זכות וברור לי שזה עוזר למוראל אצל שחקני מכבי פ"ת. התל אביביות הבכירות אולי לא ' לוקחות ברצינות' את משחקי גביע הטוטו (ולא ברור לי למה, לשתי הקבוצות יש מספיק סיבות כן לעשות את זה), אבל כבר בעונה האחרונה מכבי פ"ת הראתה כדורגל. אני מהמר שבצורה הזאת היא בוודאות תשתתף בפלייאוף העליון. לדעתי רן בן שמעון אחלה מאמן בשביל קבוצות קטנות. הלחץ בקבוצות הגדולות גדול עליו, אבל בק"ש ועכשיו במכבי פ"ת הוא עושה אחלה עבודה.

12. hbs7 Member

סיומת עלובה. די מאפיין אותנו.
    חייב להשתפר באופן בהול.
    המשימה הכי קשה שלנו תהיה לגבש אופי. היה לנו שתי הזדמנויות נהדרות לעשות מהפך אחרי שנה ומשהו (!!!!!), ובשניהם המשכנו לפספס.

13. Drama Guest

אל תגיד מה שאתה לא יודע. לחץ במכבי פ"ת קיים בכמויות כ"כ גדולות שלא חסר שחקנים שקרסו. אבי לוזון שווה חמש אלף אוהדים זועמים, תאמין לי מניסיון.
    כליבאת היה ועדיין סימן שאלה אם כי הוא במשחקים עשה את רוב ההבדל. פאנקה מוסר יותר מגרזצ'יץ' אבל מגן פחות טוב.

יש לנו את הבלם הכי טוב בארץ, מגן שמאלי נורמלי ו2 מגנים ימניים טובים. נק' פתיחה מעולה הגנתית. פלייאוף עליון אני חושב שיהיה, אם יביאו חלוץ טוב ועוד קשר לאמצע אפשר לדבר חזק בכל המפעלים כי יש לנו עומק נהדר. יש לנו עדיין מקום לזר אחד.

שנה שעברה לא היו שחקני התקפה כמעט, אי אפשר להבקיע הרבה במערך 5-4-1 שהקשרים מוסרים רק לרוחב.

הגדולה של רב"ש היא אשתקד, כשהתחיל לשחק עם 3 בלמים. המערך הזה שלו יזכר לדורות ולא פלא הפועל חיפה, מכבי נתניה וגם הפועל עכו העתיקו ממנו שנה שעברה אך לא צלח להם כמו לרן.

14. oFiRzZz Member

סה"כ משחק נחמד שלנו .. בעיקר התרשמתי מההקרבה , אנחנו צריכים הרבה מזה העונה .
    מסיימים את שלב הבתים בלי לספוג .

נקודות בולטות -
    ההגנה עושה טיפה חורים אבל אין מה להשוות בכלל למסננת של עונה שעברה .
    עומר ורד , ברק לוי ומישצ'נקו הם רכישות מעולות . במיוחד ורד , תענוג .
    מילאן זה תענוג . לא מצפה ליותר משחקן בעמדה הזאת בליגה שלנו . חכם מאוד .
    לוגסי גם נתן משחק מעולה . ולחשוב שיש את רומאריו שצריך להכנס איפשהו בינהם .
    טל איילה בעוד משחק מצוין .. נבו מזרחי מהרגע שנכנס עשה המון המון תנועה -
    לעומת ווקוביץ' שדי לא עשה כלום ..
    חאמזה בארי הראה ניצוצות . מקווה שימשיך להרשים .

15. עידן444 Member

היה מצחיק שאיך שסיימתי את המשפט ״למה גרשומוב שוב נכנס לפני אביב?״ הוא כבש שער.
    אבל אני עדיין חושב כך:)