גביע הטוטו 2015/16 - רבע הגמר בפתח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏25/6/15.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אני עם השידור המשולב ומתחרט על זה.

בעיקר כל פעם שמשומר נוגע בכדור ומלר אומר משומר כמו ירקות משומרים ולא כמו שבדר"כ קוראים למשומר...

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכו נופלת מהרגליים ומה רוני לוי עושה? מוציא את דרינציץ' ומכניס את ואליינטה כקשר הגנתי...:ph34r:

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

תוצאת סיום 3-0.
    לדעתי זהבי אחד לבד היה שם פה איזה רביעייה. גוזלן לבד קיבל איזה 4 הזדמנויות מול קבוצה שנופלת מהרגליים ולא הצליח להבקיע. לא רואה שום סיבה הערב להשאיר אותו. תורג'מן אחלה לספסל או כחלוץ שני כי ממש אין לי מושג מה שכטר עושה במכבי חיפה.

משחק על הפנים וכואב לי על עכו, אבל אם הם ככה מתכוננים לליגה אולי עדיף לאחד קבוצות. זה לא רציני אם שבוע לפני פתיחת הליגה שחקנים לא עוברים בבקרה ולמאמן למעשה אין שחקנים מחליפים במשחק גביע טוטו. רוצים אירופה? אז כדאי למנהלת לדאוג שקבוצה כמו עכו תהיה מנוהלת בצורה יותר תקינה.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אין הרבה מה לנתח את מכבי חיפה עד כה העונה.
    א'. אנחנו מול קבוצות מביכות. שתיים מתוך ה 3 עלו עם חצי הרכב בגלל שלא עברו בבקשה
    ב'. זאת למעשה בדיוק אותה הקבוצה מהעונה החולפת +דרניציץ. עד שלא יגיעו שני הזרים המיוחלים, מקומות 3-4 זה מה שנגיע.

oranfu ו-de Middenweg אוהבים את זה.
  5. oranfu Member

לא נראה טוב.

ריאן - כל נגיעה בול. לא עשה הרבה מהרגע שנככנס אבל הגביה כדור פעמיים ופעמיים זה היה כדור לגול.
    עטא - צריך לפתוח.

שכטר נראה ממש זוועה.

6. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אמנם רק גביע הטוטו, אבל מהמעט שראיתי את וליינטה, התרשמתי לטובה.
    נשפוט אותו מול קבוצות טובות יותר, למרות שבליגה יש עוד מספר קבוצות ברמה של הפועל עכו.

שידור נוראי. אפילו יורם ארבל נסבל לעומתו.

איחוד = מכת מוות. כבר היה לנו דיון על הנושא, זה ממש לא הפתרון.

7. קשר שמאלי Member

השילוב בין ריאן לגוזלן קטלני
    יש ביניהם הבנה עיוורת
    ריאן חייב להיות שחקן הרכב

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/15
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשר שמאלי, גוזלן נכנס בדקה ה-63, ריאן רק בדקה ה-73. באותן הדקות עכו כבר שכבה על הדשא בגלל חוסר חמצן...הדבר האחרון שצריכים עכשיו לעשות זה לחשוב שלשחקנים יש שילוב קטלני אחד עם השני. לא קטלני ולא בטיח, מכבי חיפה נראתה אתמול רע. קבוצה אחרת היתה מפרקת את עכו השבורה.

גל, בלי איחוד קבוצות כמו עכו בסוף גם יתפרקו...ראייה הבעיות הקשות שיש שם עכשיו. כנראה דיברנו על זה לפני הרבה זמן (אני זקן, שכחתי מתי זה היה :rolleyes: ), אבל כלכלית בעיניי איחוד קבוצות זה הפתרון. אני מעריך שאתה מתנגד אולי בגלל הרגש אצל האוהד, אבל אם קבוצה לא יכולה להחליף שחקנים בגביע הטוטו אז עדיף שהיא לא תתחיל את הליגה...

9. Bilev Member

מזל שלא שידרו את המשחקים של נתניה מול רעננה ומול כפ"ס במלואם...
    מתוך 180 דק' משחק, היו 15 דק' טובות, והן היו ברבע שעה האחרונה במשחק מול כפ"ס (איצטדיון גרוע.. הזכיר לי את נס ציונה או את ראשל"צ)

10. Drama Guest

לעכו אין מקום בליגת העל. רוב ליגת העל זה צפון והשרון, הגיע הזמן לאזן את זה ולראות נציגה מהדרום. העונה סוף סוף הליגה הלאומית ברובה מורכבת מקבוצות מהמרכז והדרום והגיע הזמן לירידה של אחת מהשרון ואחת מהצפון. בעירייה כמו עכו עם אוכלסייה כמו האוכלוסייה של עכו אין מקום לכדורגל מקצועני ברמות הגבוהות.

ריאן השחקן הכי טוב של חיפה במשחקי הקדם עונה, שכטר מזעזע עוד מצרפת, בניון פאסה וצריך לרדת לספסל, עטר זה בינגו, עטאא חייב לשחק, חבשי עדיף על קינן והירש וגוזלן צריכים לצאת שוב להשאלה. (אלא אם כן ימכרו את שכטר לאל הילאל או משהו חחח)

11. Turgi Guest

חצי ליגה פה חובבנית. הזוי.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק שני השבוע, מקווה מאוד שכמה שיותר שחקנים שלא פתחו במשחק מול רעננה (ברדה, ארבייטמן, מליקסון, צדק, תורג'מן) יפתחו. כמו כן, מקווה שלא יקחו סיכון עם אוגו וגורש הפצועים.
    במשחק מול נתניה ביום ראשון (אז גם אוגו וגורש צפוים להיות כשירים ב100%) הייתי פותח עם ההרכב שאמור לפתוח את הליגה כדי לתת לקבוצה הכנה רצינית לפני הדבר האמיתי.

13. Drama Guest

גול ענק של סהר, אני בפסק אם 20% משחקני ההתקפה בליגת העל (כולל זרים) יסיימו כך גול

Sir Alex Ferguson, סמואל אטו ו-yakar אוהבים את זה.
  14. קשר שמאלי Member

4-0, יופי של צילום של קליימן
    הבחור צלם ברמה גבוהה

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/15
  15. Civil Anti Madridista

ב"ש אפילו לא מתאמצת, בית"ר כ"כ חלשה שזה יהיה נס אם היא לא תיגרר למאבקי הישרדות עם עכו והפועל חיפה.