זה נופל כי מכבי מנסה להפטר מאזולאי שגם ככה מסיים חוזה, ולוזון מעדיף את ריקן שקרויף רוצה להשאיר. אני אישית הייתי מעדיף את אזולאי האמת.
היגיון של בית"ר: 5-6 מצבים עם יתרון מספרי במתפרצת - לא גול ולא יהיה גול. קלטינס 25 מטר מהשער בשמאל מהאוויר - לרשת קל.
אוחנה ועוד 10... פקהארט צריך שיזינו אותו, בינתיים אלו ואורן ביטון בעיקר מוסרים ליציע, אוחנה עושה את שלו אבל הוא היחיד, וובה בראון נגר ברמות שאי אפשר לתאר.. 0 טכניקת מסירה ובעיטה. הפסד בגביע הטוטו בטרנר בנוהל. מאוד מקווה שזה לא ירגש את בכר יותר מדי ולא נראה אותו מכניס את אוגו, אין צורך, נקווה שנחזור, מי שפה שינסה לעבוד וקשה ולסחוט פה תיקו, אם לא, חבל.
קוראים לזה גליץ' ישראלי - פעולה שאין לה שום משמעות טקטית או מועילה למשחק, אבל האוהדים והפרשנים אוהבים ולכן זה משתלם.
שלמה שרף בתכנית הבאה של מתחממים: ברק בכר כבר עם שני הפסדים ברצ'יפות, אולי הוא כבר מיצ'ה את עצ'מו,אלונה צ'ריכה לחצ'וב על מחליף
גול גדול של שכטר. ההרכב הזה לא מספיק טוב כדי להתמודד עם השחקנים הטובים ביותר של בית"ר, וזו התוצאה, חבל, נקווה להוציא תיקו ביום שלישי ולעלות שלב.
זה אמנם רק גביע הטוטו, אבל הגול הראשון של שכטר הוא אחד היפים ביותר שראיתי משחקן בישראל בשנים האחרונות. הרבה יותר מהגול של קלטינס שגם יפה ואדיר.
ניצחון יפה, הגולים עוד יותר וטוב ששכטר הבקיע לפני הליגה. אני מקווה שהניצחון היום לא הרים יותר מדי את הביטחון, סך הכל גביע הטוטו ועדיין חסר בלם. נדמה לי שזאת הפעם הראשונה העונה שקלטינס ופריירה משחקים ביחד בקישור ושלא במפתיע פתאום האמצע נראה יותר מאוזן.
אף פעם לא נעים להפסיד במיוחד בצורה כאזת, אבל זה המחיר שיש משחק על תואר בחמישי ועוד 10 ימים משחק בין החשובים בהיסטוריה של המועדון. יש שחקנים שצריכים להוכיח את עצמם והם לא עשו זאת ובכר ישים לב לזה. מנגד בית"ר באו בהרכב החזק ביותר שלהם והתעודדו מנטלית אחרי ניצחון כזה. אז המלאכה מרובה ויש תואר ראשון לעונה על הפרק ומלחמה על שלב הבתים אז נתרכז במה שחשוב.