גביע הטוטו 17/18 - מכבי תל-אביב היא מחזיקת גביע הטוטו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Blanco 7, Jul 28, 2017.

  1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Mar 7, 2008
    Messages:
    17,357
    Likes Received:
    10,528
    החלוקה לבתים גיאוגרפים מאוסה, אנחנו מקבלים בכל שנה את אותם משחקים.
    הפורמט הנוכחי לא מרים את המפעל ולא תורם לקבוצות, יש 2 אפשרויות טובות יותר לדעתי:
    1. לצמצם את מספר המשתתפות במפעל(8 קבוצות) ובכך להגדיל את המענקים ולקיים את כל הטורניר בשיטת נוקאאוט לפני תחילת הליגה כמו שעשו בגרמניה לפני כמה שנים.
    2. כמו בשאר אירופה לקיים את הטורניר בשיטת נוקאאוט אבל במהלך העונה(גמר באמצע-סוף דצמבר) וללא הפרדה בין ליגת העל לליגה הלאומית.
     
  2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,371
    Likes Received:
    7,339
    החלוקה הגאוגרפית מצוינת. בטח כשהיא מובילה לשני משחקי דרבי, ולמפגש שלנו מולכם שהוא תמיד מביא קהל (בטח כשהמשחק בבאר שבע, עיר שעם המושבים סביבה מאכלסת 500 אוהדי בית"ר בקלות במשחק בבאר שבע בגביע הטוטו, למשחק ליגה זה גם מגיע לכמות של 1,000 אוהדים רק מהדרום, וכשמוסיפים לזה את אוהדי בית"ר מחוץ לדרום מגיעים לכמויות יפות גם בגביע הטוטו), וחוסכת נסיעות מיותרות של קבוצות מהדרום לצפון וההפך (מה שכמובן פוגע בכמות הקהל שתגיע למשחק).

    אם היו דוחים את הליגה בשבועיים ומחלקים גביע לפני פתיחת הליגה, אז גם לשלבים המתקדמים הקבוצות (גם הגדולות) היו מתייחסות ברצינות (למרות שגם ההרכב השני שלנו הספיק לזכייה בשנה שעברה).
     
    gilad16 likes this.
  3. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    אם רוצים להתכונן לעונה, שיעשו משחקי אימון, גם הקטע המפגר הזה שאפשר לשתף נבחנים מוריד מהמוניטין הנמוך במילא של המפעל.
    הוא לא מושך צופים גם אם נקודתית באר שבע, שכרגע גם תחרות יריקות לרוחק בין השחקנים תמשוך את הקהל המתלהב שלה לטרנר, הוא תקוע לקבוצות באירופה (בעיקר מהליגה האירופית) והוא לא תורם משהו שמשחקי אימון לא יכולים לתרום.

    החלוקה הגיאוגרפית מגוחכת, כמו שהחלוקה לבתים מלכתחילה מגוחכת.
     
  4. yakar Member

    Joined:
    Oct 4, 2007
    Messages:
    887
    Likes Received:
    269
    בעייתי מאוד לדחות את הליגה בשבועיים.

    הליגה נגמרת מאוחר מאוד. סמוך מידי לפתיחת המשחקים האירופיים (ששנה הבאה כולם יתחילו בסיבוב הראשון). אם כבר צריך להקדים את הליגה.
    מובן שקיץ וחם, אבל אפשר לשחק בלילה. אין ברירה.
     
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,371
    Likes Received:
    7,339
    משחקי בית בסמי/בלומפילד לא ימשכו קהל של מכבי תל אביב/מכבי חיפה למפעל אם יתקימו לפני העונה? דרבי (אפילו בנתניה, נניח זה שהיה שנה שעברה) של הפועל נגד מכבי לא ימשוך קהל לפני העונה?

    אפשר גם לא לשחק במסגרת של ליגה ולעשות משחקים לא רשמיים בין הקבוצות כדי לקבוע אלופה. כל הקטע של ליגה, גביע המדינה וגם גביע הטוטו זה העובדה שמדובר במסגרת רשמית, עם כסף שמקבלים ותחרות שמוגדרת. למשחקי אימון יגיעו פחות קהל כי זה לא מסגרת רשמית, ככה זה.

    לא רוצים גביע הטוטו? תבטלו. רוצים אותו? המתכונת הנוכחית היא בסדר גמור, הבעיה היחידה שלא מסיימים את המפעל לפני פתיחת העונה. כשהוא משוחק במקביל לליגה זה כבר עצם בגרון.
     
  6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,371
    Likes Received:
    7,339
    אפשר להתחיל את הליגה באיחור, ופשוט להוריד מכל הפגרות המיותרות (מי אמר פגרת שזרוע?).
     
  7. סיונרה Member

    Joined:
    Feb 20, 2016
    Messages:
    13,141
    Likes Received:
    5,896
    Gender:
    Male
    @Sir Alex Ferguson יותר זה בהכרח יותר טוב. תעשה גם 30 דרבים בעונה, מתישהו זה יאבד מהמשמעות שלו. עדיף לך שיהיו 2-3 משחקים שכולם משחקי ליגה מאשר 7 משחקים שחלקם ליגה, חלקם גביע וחלקם גביע טוטו. אתה מגיע למשחק השלישי-רביעי בליגה כשכבר הדרבי חסר משמעות.
     
  8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

    Joined:
    Apr 24, 2013
    Messages:
    16,452
    Likes Received:
    4,703
    זה קרה כבר, המפעל לא קיים מהיום. רק לדרבי הגיע קהל.
    ודרבי בגביע הטוטו שמכבי מארחת זו אגדה, מיותר לדבר על זה.
     
  9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    קודם כל שיתחילו בחוק שקבוצות שלא עוברות בבקרה למשחקי גביע הטוטו אז מורידים להם נקודות בליגה או איזה קנס רציני וזה יתחיל להשפיע על כולם ולא יזלזלו בו .
    צריך לעשות איזה צעד קיצוני שיתיחסו לזה ברצינות.
     
  10. Drama2 הסמל מעל הכל

    Joined:
    Feb 7, 2016
    Messages:
    5,497
    Likes Received:
    2,357
    Gender:
    Male
    אני לא מבין למה גביע הטוטו כבר לא מזכה אותך בסיבוב ראשון בגביע אירופה.
    התכלית של המפעל בדעיכה תמידית.
     
  11. קשר ימני Member

    Joined:
    Apr 14, 2017
    Messages:
    828
    Likes Received:
    399
    Gender:
    Male
    גביע הטוטו מיותר.
    או שיעשו אותו בלי שידורים, בלי קהל ועם נבחנים. או שיקחו אותו ברצינות.
    כשמגדירים אותו כמשהו באמצע זה מגוחך.

    חודשיים בלי כדורגל של מכבי חיפה, כולך חרמן לראות ואז יש משחק חוץ נגד סכנין שבכלל לא מארחת בבית שלה וענייני בקרה.

    מרגיש כאילו כל התכלית של המפעל היא פרופגנדה של הטוטו והכנסות לנבלות מספורט5.

    אני גם לא מסכים עם כל הטענה שיש מפגשים גדולים וזה מביא עניין, לא מייצרים עניין בכוח. אין אז אין!
     
  12. Butragueño מנהלים

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    15,820
    Likes Received:
    6,825
    דנו פה בעבר על גביע הטוטו והעלו פה אחלה רעיונות. בין אם זה פרס משמעותי לזוכה, או שזה יהיה טורניר קדם-עונה שיתחיל ויסתיים לפני המחזור הראשון, או לחילופין טורניר שישתף מספר כלשהו של שחקנים צעירים. כי לקחת את כל הקבוצות בליגת העל (והלאומית) ולתת לה עוד מפעל זניח ומיותר שמתמשך עד סוף דצמבר, זה מיותר ומייגע.
     
  13. מרקו ואן באסטן Member

    Joined:
    May 4, 2007
    Messages:
    584
    Likes Received:
    52
    כל עוד זכייה בגביע הטוטו לא מזכה בכרטיס למפעל אירופי- אין בו טעם ואין בו חשיבות. מפעל סופר מיותר ולא מעניין
     
  14. Love Is Red Member

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    5,826
    Likes Received:
    721
    אם כבר לעשות מפעל כזה אז לחייב את הקבוצות לשחק עם 4 שחקני נוער בהרכב ועוד 4 על הספסל.
    כל שאר המפעל הזה הוא פשוט מפעל כושל, אין טעם למשוך את זה כמו מסטיק, ואם כבר עושים את המפעל הזה אז שיסיימו את זה לפניי פתיחת הליגה ולא באמצע העונה...
    מפעל מיותר, מילא היה בו עניין כמו מה שהציעו שהקבוצה שזוכה בו יכולה ללכת לאירופה, אבל חוץ מכסף אין במפעל הזה כלום.
     
  15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 8, 2002
    Messages:
    28,371
    Likes Received:
    7,339
    אז שוב אני שואל אותך, בשנה הבאה נניח, בית מקדים של מכבי ת"א עם הפועל ת"א, לאחר מכן חצי גמר של מכבי תל אביב מול מכבי חיפה ואז גמר מולנו, הכל לפני פתיחת העונה, לא יגרור עניין? לא יביא מספרים יפים? לא יגרום לגביע הטוטו להראות רציני יותר?

    גביע הטוטו צריך להיות טורניר מקדים לעונה, התואר הראשון של העונה, עם פחות משחקים (ארבעה בתים עם עולה אחת מכל בית, לאחר מכן חצי גמר וגמר), זאת הדרך היחידה שהוא ייצר עניין, בכך שמנצל את הגעגוע לקבוצה לאחר הפגרה של האוהדים מצד אחד ואת הרצון של הקבוצות להיות מוכנות לליגה מצד שני.