גביע הטוטו 16/17 - הפועל באר שבע מחזיקת גביע הטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏29/7/16.

1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לוגסי היה אצלכם נכון? הבחור לא השתחרר מהגול שלו במדי מכבי נגד בני יהודה, בועט מזוויות סתמיות ולשמיים. חלאס גבר, אתה לא בקהאם.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבלי להכיר אותך אני בטוח שגם אתה לא יותר חלש מואלפורט.

אודל עצמו היה חלק מקבוצה שב-3 השנים האחרונות הייתה הציגה את אחת ההתקפות החלשות בצרפת, האוהדים של נאנט רואים באודל בין היתר כאחד האשמים בנתון הלא המחמיא. והוא עצמו נחשב לשחקן די נלעג בצרפת ולא סתם הגיע להיבחן בישראל.
    מה זה אומר על התרומה שלו בבית"ר? כלום, כי הרמות שונות ולא חסרות דוגמאות לשחקנים שנכשלו שם והצליחו בגדול כאן.

אגב, בן אז'ובל, מי ? נבחן או חתום?

3. Hapoel_Tel_Aviv Member

משחק השוקו היחיד שאני לא הולך אליו לא משודר ואנחנו עולים עם 14 שחקני סגל שכשירים למשחק והמשחק בפריצות.
    בנתיים בפריצות היה פנדל לפ"ת שהוחמץ ברשלנות על ידי רומאריו פירס וחוץ מזה כלום.
    ראוי סך הכל לגביע המבזה הזה, השחייה והג'ודו מעניינים יותר.

4. עידן444 Member

עשה קריירה על הגול הזה.
    נראה רע.
    גם פיזית.
    גם בטאץ׳ בכדור ובדיוק.
    מתרוצץ ועושה קולות של משקיע אבל תכלס כל ילד שיעלה היום מהנוער עם קצת רצון יתן אותו דבר.
    אני זוכר שהיו שלבים בעונה שכבר לא יכלתי לראות את פירס לוקח כדורים נייחים ולפחות בשביל זה רציתי את לוגסי במגרש וגם בזה הוא היה רחוק מלהבריק.
    אבל אמרו לי את זה כאן גם אוהדים שלכם וגם drama עוד לפני שהוא הגיע אלינו... שאין יותר מידי מה לבנות עליו וכאדם אופטימי אתה משכנע את עצמך שאם הוא היה טוב אצל אוסקר ונתן שער כמו שהוא נתן עוד יש סיכוי שהם טועים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

נערך לאחרונה ב: ‏10/8/16
  5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הוא אחד האשמים? כי ב-1,200 דקות מתוך 3,400 שהוא שיחק הוא יכל לשנות כל כך הרבה? זה בטח כמו הסיפור שלנו עם לידור כהן. אני חושב שלאור הקריירה שלו לפניי הפציעה, והרמה בישראל, הוא יכול לתרום.

קליימן חייב להגיד לי מה הוא שותה לפניי משחקים. בעיטה אחת למסגרת של אשקלון, גול.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

יותר לא אהבו את הגישה שלו וגם היכולת הייתה בהתאם.
    הגיע לשם אחרי הפציעות בגרמניה והראה רבע מהיכולת בואלנסיין, יכול להיות שהכל עניין של ציפיות.
    אם אתה רוצה אני יכול לברר את העניין לעומק עם אוהדי נאנט.

לא שמזיז לי שלא ניצחנו אבל מישהו חשב שבית"ר לא תספוג שיוויון מקבוצה עלובה(יסלחו לי אוהדי אשקלון) שלא בטוח מנצחת גם את נורדיה?
    הגול גם מצביע על אחת הבעיות החמורות עם קליימן, אף פעם לא נדע מתי הוא ימכור אותנו.

אגב לוגאסי, היה הזוי לגמרי אצלנו, יכולת נוראית ואפס תחכום במשחק. אני זוכר איך במשחק הבכורה שלו נכנס כמחליף לתשואות ואיבד כל כדור שהגיע אליו(10-15). גם לפני שהגיע אלינו אוהדי מכבי שיבחו אותו(השמות שמורים במערכת) כאילו מדובר במיגל ולוסו אבל זה היה עוד בימי האופוריה שכל גאל מרגוליס ועמרי אלטמן היה שחקן אדיר!

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גישה וציפיות? בדיוק הסיפור של לידור, שבנו סביבו הרים של ציפיות אחרי הצמד בטוטו נגד ב"ש והגישה שלו גורמת לחלק גדול מאוד מהקהל לשנוא אותו. המספרים של אודל טובים לארץ, הבעיה היחידה היא גילו והיסטוריית הפציעות.

עד שמורי יצא מרכז ההגנה פשוט צחק בפרצוף של שחקני ההתקפה של אשקלון. הגול גם, לא מחוייב המציאות.

8. Raulito Madridista

נכון שזה כולה גביע הטוטו אבל אני מאוכזב מהתוצאה ובטח כשהפועל שיחקה בהרכב מלא עם חן עזרא(איך הוא היה?) ועם שגיב(החמיץ שלושה מצבים נוחים לפי מה שהבנתי) שאיתם הציפייה היא שלא יהיה פקק התקפי. הייתי אומר שאחרי העונה שעברה הנוראית זה משמח שלא ספגנו עד עכשיו - אבל היריבות היו מאוד בינוניות. קבוצה מסודרת, טקטית, אגוז קשה לפיצוח - מאמין שתהיה - אבל חושש מחוסר אונים בפעולה האחרונה מול הגנה עומדת, ויש יותר קבוצות שישחקו הגנה נגד הפועל מאשר יתקיפו, ומבצורת התקפית. העונה אוטוטו מתחילה. לטיפולך, גוטמן.

9. איתי שכן-טוב Member

הקבוצה שהייתה לנו בליגה א' יותר טובה מעכשיו. עלובה זו מחמאה שאתה נותן לנו.

10. Blanco 7 Member

מה נסגר עם ערוץ הספורט. איפה התקצירים למשחקים של אתמול?

11. Blanco 7 Member

מחר בגביע הטוטו -
    למרות ששלושת התל אביביות הבטיחו את עלייתן לשלב רבע הגמר מבית ב', מחר ייערכו שני משחקים שיסגרו את הבית. במוקד הדרבי התל אביבי שיערך באיצטדיונה "הביתי של הפועל - המושבה (20:45). רבע שעה מוקדם יותר הפועל רעננה שאיכזבה מאוד במפעל וזכתה בנקודה אחת בודדת תארח בנתניה את בני יהודה.

12. Raulito Madridista

הרכבים משוערים לדרבי בגביע הטוטו:

הפועל ת"א: אריאל הרוש, עופר ורטה, אדי גוטליב, מרקו סימיץ', שמואל שיימן, ניקולאס גורובסוב, ניר לקס, נמניה ניקוליץ', עומרי אלטמן, חן עזרא, ארון שוינפלד.
    מכבי ת"א: פרדראג ראיקוביץ', יובל שפונגין, יגור פיליפנקה, טל בן חיים, אבי ריקן, אייל גולסה, שלומי אזולאי, יוסי בניון, ברק יצחקי, עדן בן בסט, אורלנדו סה.

זו הפעם הראשונה שאני נוסע השנה למושבה והרעיון עדיין קשה לעיכול. כבר אי-אפשר לצאת למשחקים מאוחר. עדיין גביע הטוטו אבל הפעם דרבי, קצת יוקרה וההכנה האחרונה לדבר האמיתי - הליגה שנפתחת ממש אוטוטו. מכבי בהרכב ברוורס מה שנקרא, ללא טב"ח החלוץ שהוא האיום הכי גדול, ללא דור מיכה, עם הרבה שחקני ספסל - אבל עדיין עם שחקנים לא רעים שיכולים לעשות צרות, בעיקר בקישור, וזה יהיה מבחן מסוים עבור הפועל שאולי תוכל לנצל שטחים מסוימים למתפרצות. ברוב המשחקים בליגה אנחנו נהיה הקבוצה השולטת אבל הפועל לא יכולה לכפות את המשחק שלה על מכבי, על באר-שבע, על בית"ר וגם לא על מכבי חיפה. ההרכב החזק שלנו כולל את שגיב יחזקאל גם ולא את אלטמן ורייכרט צריך להשתפשף עוד ולא ניר לקס עם כל הכבוד, אבל מבין את הבחירות של גוטמן. הפועל צריכה להראות משהו שדומה לקבוצת כדורגל.

13. Blanco 7 Member

הערב יש להפועל הזדמנות מעולה להחזיר לאוהדיה קצת את גאוות העיר. אז נכון שזה גביע הטוטו, ונכון שמכבי כבר עם הראש בספליט, אבל עדיין ההרכב השני של מכבי הוא בהחלט הרכב לא רע בכלל, וכל שחקן כאן יכול להיות שחקן הרכב בכל קבוצה אחרת בליגה. אותי מאוד יעניין הערב לראות את חן עזרא. לא יצא לי להיות במשחק האחרון מול פתח תקווה, אבל הבנתי שהוא היה די חלוד. הערב הוא אמור להיות פקטור משמעותי במשחק של הפועל, לעשות את הבלאגן שלו באגף כמו שהוא אוהב ויודע ולספק את הסחורה. כמובן הרבה תלוי הערב בארון שוינפלד. במשחקי גביע הטוטו שיצא לי לראות שיטת המשחק הייתה מאוד ברורה, כדור עומק לשוינפלד בתקווה שהוא יגיע. הערב עם עזרא ושגיב(אני מקווה) בכנפיים, נראה יותר פעולות מעניינות מאשר הגבהה בתקווה לנגיחה של ארון.

אני מאמין בהפועל, !it's derby time. יאללה הפועל!

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני מאוד מקווה שלא יהיה קהל של מכבי הערב.
    מחירים שערורייה למשחק חרטא ברטא.

15. DRORIKO Member

למה חרטא ברטא? אתה תוכל לראות את עינת הירש מקרוב ;)

orimor2212 אוהב/ת את זה.