גביע הטוטו 12/13: הפועל חיפה זוכה במענק הנכסף

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏28/7/12.

1. yakar Member

זה ברור שעדיף קבוצות עם עבר. אבל מה שבאמת חשוב בקבוצה - הוא אופן הניהול שלה. קבוצה שמנוהלת בצורה טובה (אפילו ללא קהל רציני ) ראוייה לדעתי להכנס לליגת העל ( אם היא עלתה ליגה)
    לכן לדעתי קבוצה כמו רמת השרון היא בסדר לליגה שלנו - מכיוון שיש לה מחלקת נוער לא רעה בכלל. אבל לדעתי הכי טוב באמת היה לאחד את כל קבוצות השרון לקבוצה אחת ראויה באמת.

לגבי המשפט של מאמן רמת השרון - אתה צודק שזה לא רלבנטי כרגע בפתיחת העונה. אבל פשוט מצחיק אותי איך כל קבוצה שמשחקת נגדנו אומרת שנגדנו היה לה את המשחק הכי טוב השנה. ( זכור לי שנה שעברה לפחות 3 קבוצות שאמרו את זה בשלב מתקדם של העונה )

2. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

כמו שמכבי פ"ת לא מגדילה את מספר האוהדים שלה גם אחרי העונות באירופה ככה רמת השרון לא תגדיל

יש קבוצות שלא מעניינות אף אחד ואין להן זכות קיום בליגת העל.

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו אתם מבינים מה אני אומר כשאין הגנה?

"עונות באירופה" - איזה עונות אפשר לחשוב? מכבי פ"ת הגדילה את הכמות אוהדים שלה כי היא היתה בצמרת של הכדורגל במשך 5 שנים ברציפות, הגיעה לגמר גביע וסיימה במקום השני וגם פעם אחת במקום השלישי, כשמכבי זכתה מההפקר על חשבונה והגיעה לליגת האלופות כשבמחזור הסיום הם הביאו לטדי לא פחות מ-3,000 אוהדים שזה דבר בעיניי, מדהים וסנסציוני.

4. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

ממוצע הקהל של מכבי פ"ת לא גדל גם אחרי העונות באירופה
    גם בעונה של שלב הבתים עם ההדחה של פרטיזן וגם בעונה לפני שהם הודחו נגד ההולנדים במשחק אחד

מי הביאו לטדי 3000 אוהדים? באיזה חלום אתה חי?

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם ועוד איך הגדילו את בסיס האוהדים שלהם, זה שאתה מתכחש לכל דבר שקשור לצד היותר מצליח של העיר שלך ב-15 השנים האחרונות זו בעיה שלך. העובדה שבמשחק נגד פאלרמו נכחו כ-10,000 צופים היא תעודת כבוד למכבי פ"ת. אני יגיד לך אפילו מעבר, אם הלוזונים לא היו אנשים כל כך מאוסים ומסואבים, אין לי ספק שהרבה מאוד אנשים היו אוהבים את מכבי פ"ת, היית רואה יותר קהל ממה שהצטרף והצטרף לא מעט, והיא היתה מצליחה הרבה יותר.

6. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

10,000? וואו הגזמה פרועה

לא יותר מ6000 אוהדים.
    וגם זה בחלוקת כרטיסים חינם

7. ראיין אדלי Member

תעשו הפרדה בין אוהדים לאנשים שבאים לראות כדורגל.
    למכבי פ"ת אין 3000 אוהדים, לא כל מי שנמצא במגרש נחשב לאוהד.
    תזכיר לי, כמה אוהדים הם הביאו למשחקים העונה? אז רק שתדע שלוזון דאג להסעות+כרטיסים ב20 ש"ח בלבד למשחק חוץ (בשלב מאוד קריטי בעונה) הם הביאו בקושי 100 אוהדים. ובמשחקי בית הם הופיעו במספרים של 200-300 אוהדים (גם בתקופות הרבה יותר יפות).
    קהל נמדד לאורך זמן, כמו שלקריית שמונה לא יהיה קהל וכמו שלא משנה איפה תהיה רמת השרון הם ימשיכו לבוא במספרים של 100-200 אוהדים למשחק. ושום הצלחה אירופאית לא תשנה את זה.
    רק תשים לב שיש קבוצות ליגה א' עם הרבה יותר קהל מקבוצות מצוינות בליגת העל

8. Fanatic Member

שיחקנו טוב יותר מהצורה בה שיחקנו בדרבי, למרות ההגנה המחפירה. שאגב, לא רק סטרול וגרסיה היו אשמים, אלא גם אלברמן שהגול הראשון הגיע אחרי איבוד כדור מיותר שלו במרכז המגרש.
    למרות שזאת לא ההגנה שאנחנו אמורים לראות בהמשך עונה, אני מאוד מקווה שהצוות המקצועי יסיק את המסקנות לגבי בלם ומגן כי עם הגנה כזאת אי אפשר להמשיך. כבר הרבה זמן יש לי תחושה שטל בן חיים יחזור ואני מקווה שאחרי המשחק של היום יגבירו את המאמצים להחזיר אותו.
    בנוגע למגן, כל מילה מיותרת. זיו חלש, צ'קול עוד יותר וייני פשוט לא מגן.
    חייבים לעבוד על המצבים הנייחים, כי להבדיל מרוב הקבוצות בארץ אנחנו לא עושים איתם כלום.

נקודות אור:
    לוגסי - נתן משחק גדול, חבל שהוחלף כבר בדקה ה-55. עשה הגנה כמו שהוא יודע וניהל את המשחק בצורה טובה, הלוואי ויחזור לעצמו.

גונסאלו - מתחיל להראות למה הביאו אותו. למרות שהוא נפגע בצורה ברורה מהחוסר תיאום, הוא טכני מאוד ויודע לחלק מסירות מבריקות, למשל העקב לדאבור שהוביל לפנדל הראשון.
    יחד עם זאת הוא חייב לעבוד על הכושר הגופני שלו. מרגיז לראות שכבר בדקה ה-65 אין לו אוויר.

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/12
  9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

היום יתקיים מחזור נוסף של גביע הטוטו, והכנה אחרונה למעשה לפני פתיחת ליגת העל בשבוע הבא.

רשימת המשחקים:

הפועל תל אביב- בני יהודה תל אביב, 18:45
    מ.ס אשדוד- הפועל באר שבע, 19:00
    הפועל עכו- עירוני קרית שמונה, 19:00
    מכבי חיפה- בני סכנין, 20:45

10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אייל משומר עושה פעולה של שחקן כדורגל, 1-0 לחיפה בדקה ה-20. לינק למשחק.

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

למען האמת הניצחונות של הפועל ת"א וק"ש מאוד הפתיעו אותי. ציפיתי ששתי הקבוצות שמתרכזות באירופה לא ישקיעו מדיי במשחקים האלה, או לפחות שהקבוצות שמולן ינצלו את זה וינצחו.

12. South Boy Member

60 שקל כרטיס למשחק גביע הטוטו מול אשדוד ביזיון! וזה האיש שרוצה ליזום כרטיסים מוזלים בכל המגרשים בארץ!
    העיקר בשבוע שעבר לא רק שהוא שילם יותר כדי להשכיר את המגרש בנס ציונה, גם בחינם הוא הכניס את אוהדי בית"ר כאילו שמישהו מעשרת האוהדים של אשדוד טרח להביא את עצמו.
    מכבי תל אביב עם כל המיליונים שלהם למגרש הכי טוב בארץ רוצים 55 שקל כרטיס, חתיכת גנב הבן זקן הזה!

13. alexshw Member

המשחק עזר להתגבשות וחיבור. כמובן גם יכול לתת ביטחון.
    צריך להבין שבלומפילד נגד מכבי ת"א אופרה אחרת, אבל על הקבוצה הירוקה להמשיך וליישם את השיטה של עטר.
    היחידי שהדאיג זה עמאשה, שנראה לא קשור לכלום, חלש, איטי. בקיצור יכולת נוראית.

חשוב שאנדלובו כבש ועוד צמד וגם מסר ורץ לאגפים. בכורה מעולה.

כמובן זה רק גביע הטוטו וזה חלק מהכנה.
    עדיין אני עומד על כך שחייבים קשר אחורי זר ולא לשחרר את אזולאי, שלא שותף היום, אבל העונה ארוכה ויהיו העדרויות במהלכה.

עזרא בכושר מצוין, מעל כולם גם היום וגם במהלך ההכנה. מאחל שלא יםצע וימשיך להציג יכולת כזו.

מאמין שזה ההרכב שנראה בבלומפילד: ניר, משומר, פיליאבסקי, צוצה, שיימן, תמיר כהן, גולסה, ורד, קטן, עזרא, אנדלובו

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/12
  14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

נכון שזה בסך הכל עוד משחק אימון אבל טוב לראות שהדברים מתחילים להתחבר.
    ניצחון 0:6 על סכנין הוא לא רע בכלל בתור התחלה, על אף שעדיין יש לנו בעיה במרכז הקישור וחובה להביא קשר אחורי. טוב לראות שורד מסיים את המשחק עם שער ובישול, אולי זה מה שיגרום לו להיות קצת יותר מדוייק במסירה האחרונה.
    קטן שוב כובש מבעיטה חופשית, אומנם מקרית אבל הוא עכשיו בטוח הוא ימשיך לבצע את הבעיטות שלנו גם בהמשך.
    עמאשה חלש מאוד, וטוב לראות שיש את אנדלובו שמסיים כמו שחלוץ צריך לסיים. שני מצבים של אחד על אחד- שני שערים. מבחינת היכולת לדעתי אנדלובו צריך להיות שחקן ההרכב שלנו, כשאזולאי הוא החילוף הראשון בתור החלוץ המחליף. כרגע עמאשה לא קרוב אפילו.
    חבל שקטן ממשיך להשלים 90 דקות, עוד שני משחקים והוא קורס. מבחינתי, תורג'מן חייב לשחק ולקבל עדיפות הרבה לפני ימפולסקי. גם מוסר מצויין וגם תמיד מהווה סכנה לשער.
    משומר מלבד השער שכבש שהיה יפה בפני עצמו היה טוב מאוד.

נערך לאחרונה ב: ‏18/8/12
  15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בן זקן ידוע כבן זונה גדול, קשקשן שכביכול חותר לטובת הספורט, כל מה שמעניין אותו זה הכיס האישי שלו והקבוצה שלו שאותה הוא באמת אוהב. ניסה להריץ מהלכים.. ארגונים.. עבודה בעיניים אחת גדולה, עוד עסקן נוכל שטובת הספורט ממש לא מזיזה לו.

בשעה טובה נגמרו ההכנות, נתראה שבוע הבא.