גביע הטוטו 10/11: עירוני ק"ש זוכה בגביע!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שלו, ‏15/6/10.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

יצאו מגעילים? בני יהודה מוכרת כל כרטיס, לכל משחק ב-50 שקל, לרוב הם מפסידים ביחס לשאר הקבוצות, ובמקרה כזה של גביע הטוטו זה אולי נראה מוגזם, אבל הלוואי שכך היה אצל כל הקבוצות.

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

בני יהודה לא יצאו מגעילים ולא נעליים הם מוכרים מחיר אחיד של 50 שקלים לכל משחק ולא משנה באיזה מסגרת, הלוואי כל הקבוצות היו נוהגות כמוהן. 50 שקל אתה מתלונן? חבל שלא הלכת לדרבי של פ"ת 80 שקל ואין כרטיסי נוער/חייל! על פי מה שירדן כתב...

הפועל רמת גן ועכו נראות כמו יורדות בטוחות כרגע. נתניה למרות הניצחון לא יודע למה אני עדיין דואג להם. אשקלון אני מאמין תשרוד איכשהו. אשדוד פתחה טוב ואני שמח בשביל גרגורי.

בית"ר, הקיצוץ עושה את שלו? אני לא חושב. ועדיין אני מחכה לתשובה מי לא שיחק היום בשורות בית"ר?

3. Don Joan Roman Member

תומר בן יוסף, כריסטיאן אלבארז, מושיקו מישאלוב, סרג' איילי, סטיבן כהן, חן עזריאל, שי חדד, אבי ריקן, שמוליק קוז'וקין, מור דהאן, ליאור ראובן, לא כולם צפויים להיות שחקני הרכב אבל חמישה מהם כן(בן יוסף/מישאלוב, אלבארז, איילי, עזריאל, ריקן וסטיבן כהן).

אבירם שיחק עשרים דקות וכפי שאתם בוודאי מתארים לעצמכם הוא עדיין חלוד.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה צופים היו בטדי?

למה הם לא שיחקו? לא עברו בבקרה?

דאעריו פרננדז היה טוב ממה שראיתי, הרוש כמובן מצוין הציל את בית"ר מהפסד עם איזה 3-4 הצלות בשתי המחציות יחדיו בלי הפנדל. גרשון איטי מאוד ומסורפח

גם דסה היה טוב, אם אלבארז ייקח אותו תחת חסותו עוד עשוי לצאת לבית"ר מגן טוב!

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/10
  5. Don Joan Roman Member

2500 צופים.
    אלבארז לא שיחק בגלל שהשיחרור שלו הגיע 12 דקות אחריי המועד.
    ריקן, בן יוסף, חן עזריאל, שי חדד ושמוליק קוז'וקין פצועים.
    מישאלוב, איילי, ראובן ומור דהאן לא עברו בבקרה בגלל שטוטו תמוז עדיין לא חתם במקום אחר ועם סטיבן כהן יש קצת סיבוכים בגלל רעננה אבל זה אמור להיפתר עד סוף השבוע.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפילו ה-30 ש"ח ששילמתי על המשחק הזה נראו לי מוגזמים ביחס לקצב ולרמה אבל עדיין תמיד טוב לחזור לטדי.
    המשחק כמובן היה מזוויע אבל זה גביע הטוטו, או שאתה נופל על משחק משוחרר או שהשחקנים עושים טובה שהם רצים, אינדיקציה רצינית כמובן שאי אפשר לקחת מהמשחק הזה כי היו חסרים לנו 4-5 שחקני הרכב ואת הספסל השלימו שחקני נוער.

היו כמה דברים טובים במשחק הזה בכל זאת:
    הרוש היה מצוין ועצר יפה פנדל של מליקסון ועוד בעיטה חופשית מסוכנת והשרה המון שקט על ההגנה.
    מתן בראשי שפתח סגר מצוין את ליאור אסולין אבל עשה פנדל סתמי(שהיה או לא?) על "החלוץ".
    אלי דסה ממשיך להראות ניצוצות ורואים שגדל כאן מגן אמיתי.
    אבירם ברוכיאן חזר אחרי 4.5 חודשי היעדרות.
    מתוך ה-15 ששיחקו היום 12 שחקני בית.
    ועלינו עם תלבושת נורמלית.

בסה"כ זה עוד משחק הכנה ושבוע הבא יש עוד אחד כזה באשדוד, מה שחשוב כרגע זה שהשחקנים צוברים כושר משחק ואנחנו משתפים לא מעט שחקני בית צעירים וחבל שעל הדרך לא יכלנו לנצח אבל לא נורא, מה שחשוב באמת מתחיל עוד שבועים בקופסא.

7. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

ושוב, למרות ההרכב החסר, נוכחנו לראות כמה בית"ר תהיה שונה אם פרננדס לא יהיה עימנו.
    חייבים להשאירו בכל מחיר, גם אם זה אומר על לוותר על כמה שחקנים מהסגל, אין ברירה.

8. Don Joan Roman Member

לא היה פנדל בשום מצב, כבר פעם שנייה ממציאים לנו פנדלים אבל שטויות שזה יקרה רק בגביע הטוטו.

וברור שצריך לעשות את כל המאמצים שדאריו יישאר אבל שוב זה לא תלוי רק בנו אלא בעיקר בו.

9. הפועל_23 Member

וזה החלק הכי נורא , אנשים התרגלו, ואשכרה מסכימים לזה ששילמתי על אח שלי הקטן בן ה-4, 50 שקל למשחק גביע הטוטו בין בני יהודה להפועל ר"ג.
    מזל שהוא היה אמיץ ולא רצה נקניקייה וקולה אחרת כנראה הייתי פושט רגל היום בבלומפילד.

10. Don Joan Roman Member

חביבי אף אחד לא הכריח אותך, זה המחיר שלהם לאורך כל השנה הם לא מבדילים בין גביע הטוטו לגביע המדינה לליגה, הם מוכרים ב50 כרטיס אחיד וככה יוצא שאמנם שילמת על גביע הטוטו 50 אבל שילמת גם על הליגה 50 במקום לשלם 30 על גביע הטוטו ועוד 80 על הליגה.

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

מפתיע שזה בא מאוהד הפועל ר"ג שבעונה שעברה ההנהלה של הקבוצה שלו לא הקצתה כרטיסי נוער למשחק מול בית"ר בגלל שרצו לעשות קופה, כל ההנהלות כאן חזירים ורמאים מלבד כמה צדיקים שהם הקבוצות הגדולות, בית"ר ירושלים תמיד מקצה את הכמות הנדרשת עבור קהל החוץ ומוכרת כרטיסים במחירים אחידים(40 נוער/חייל, 80 מבוגר) ולא מעלימה כרטיסי נוער ובסופו של דבר הקהל שלנו הוא דווקא הקהל שהכי נדפק במשחקי חוץ כי יודעים שאנחנו באים בכמויות אז רוצים לעשות קופה, זה גם למה שבשנים האחרונות הפסקתי ללכת למשחקי חוץ.

12. xavi6 Member

אף אחד לא מכריח שום דבר, אבל שלא יתפלאו שהיציעים ריקים והכדורגל נראה כמו חרבנה. מבלבלים לי את המוח שנגמר להם הכרטיסים של החייל, איך שאני מפעיל קצת שרירים ואומר "טוב יאללה בוא בוא לאוטו" יש להם? הכל זה שחיטות שם, הכל זה קומבינות. הכל זה כמה אתה מוכן לשלם. זה בושה וחרפה שמשחק בגביע הטוטו עולה 50 שקל. אבל מה אני מתפלא? הליגה הישראלית. אני ימשיך להגיע מידי פעם למשחקי הפועל, כשאני אקמבן לי כניסה בחינם. לא יוציא על המשחקים האלה שקל, ובטח לא 40 כל משחק. אבל אין מה לעשות, בפ"ת דרבי זה מעל הכל. אלא אם כן השחקנים משחקים כמו חרא והשופט דופק את המשחק, אז עדיף להפסיק להתבזות וללכת דקה 70 עם לב שבור. רק שבליגה יתנו משהו.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה מפתיע? האם הפועל_23 הוא זה שגבה מאוהדיכם הצעירים מחירים מופקעים? סך הכל הערה שהיא במקום. 50 שקלים לנער עבור משחק גביע הטוטו זה מוגזם. וכן, ברורות לי הנסיבות ואני מבין שבסופו של דבר זה משתלם, אבל הטענה המסויימת הזו לגיטימית לגמרי.

14. Don Joan Roman Member

מישהו דיבר עלייך? בנושא שלך אתה צודק בכל מילה.

15. הפועל_23 Member

אתם צודקים גם אצלנו היו מגעילים בנושא הזה וכולם יודעים מי עמד בראש הקבוצה אז.
    אגב עכשיו מחירי המנויים אצלנו מופקעים ולכן אני לא קונה מנוי.
    שיחפשו אותי. הכדורגל בארץ מתחיל ממש לעצבן, נראה בטלויזיה.