גביע הטוטו 10/11: עירוני ק"ש זוכה בגביע!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שלו, ‏15/6/10.

1. yakov_y YNWA

בוא תספר לי מה העמדה של בוקולי אם לא קשר אמצע.

2. Number 8 Member

עירוני קריית שמונה מנצחת 4:5 בפנדלים את בני יהודה אחרי 120 דקות ועולה לגמר שם תחכה לה מכבי ת"א או מכבי פ"ת.
    עוז ראלי העלה את הזהובים ליתרון כבר אחרי 5 דקות אבל שלומי אביסידריס השווה עמוק בתוספת הזמן וגם הוא זה שכבש את הפנדל המכריע בבעיטות ההכרעה.

3. Number 8 Member

פשוט עלוב... סביבות 500 אוהדים יש באיצטדיון רמת גן ואני בטוח שזה לא קשור רק לקור, כמובן זה גביע הטוטו אבל בעונה שעברה באו יותר וגם אם המשחק היה בבלומפילד זה רק היה תורם.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקנים חסרי כבוד, בושה וחרפה. נכון נמני יש לו אשמה, אבל שכל אחד ואחד ששיחק היום, שלא יעיז לבוא ולהגיד מילה על נמני, כי היום היתה להם הזדמנות לשחק בשביל הכבוד שלהם, וכולם הראו שאין להם שום כבוד שבעולם, אף אחד מהם, מאדוניאנין ימשיך לשחק בלם, בוזגלו ימשיך להיות פרימדונה דור מלול ימשיך לחשוב שהוא שחקן של יותר מ-1.90! בושה כל אחד ואחד מהשחקנים האלה, פשוט בושה!

5. Number 8 Member

אני לא ציפיתי לשום דבר היום, הקבוצה מפורקת ובלי מאמן, עם נמני ומזרחי לא הייתה קבוצה אז עם איציק עובדיה הליצן? הם גם יודעים שהוא הולך אז אם כבר שכונה אז שכונה עד הסוף.
    מה שכן ועומר צודק, היום השחקנים היו בושה וחרפה, כל אחד זרק זין בלי לחשוב על אף אחד, לא על הכבוד של עצמו ולא על האוהדים, פשוט מגעיל, צריך מאמן שיבוא ויוריד אותם לקרקע, שייתביישו.

ושוב, בסך הכל גביע הטוטו.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן, אין פה קשר למאמן בכלל, היו פה לא מעט שחקנים ששמחו שנמני הלך ואתה יודע טוב מאוד על מי אני מדבר והיום נראו בושה וחרפה ולא רק זה, זה רק מוכיח שכמו שלנמני היתה אשמה, גם לשחקנים היתה אשמה, ויש פה כמה עשבים שוטים, שנמני הביא והתעקש עליהם וחייבים לעוף ממכבי, כי גם נמני טעה, והוא יודע את זה, בזה שהוא חשב שהם מה שהם לא, וגם הם לא סופרים אף אחד, ואהיה סמוך ובטוח עידן!!!!! שגם את המאמן הבא הם לא יספרו ברגע שהוא רק יקרוץ להם עם העין הלא נכונה!!

7. Number 8 Member

היום כל האווירה הייתה שכונה, אתה לא יכול לצפות מהם לבוא ולשחק כמו ברצלונה אחרי שקיבלו בראש לפני יומיים, אתמול כל הצוות המקצועי שהיו איתו כמה חודשים פוטר והיום היה מישהו שפשוט בחר 11 שחקנים וזרק אותם להרכב כי מה אכפת לו, דקה אחרי המשחק הוא עף הביתה לנוח.
    ואל תבוא ותגיד עכשיו שהשחקנים לא נלחמו וזרקו זין כי נכון שהם עשו את זה אבל למה בדיוק אתה מצפה? שהם יילחמו כאילו גדלו במועדון ומכבי זה החיים שלהם? כולם שכירי חרב, אכפת להם רק מהכסף, לבוא ולעשות את העבודה שלהם, ברגע שהם הגיעו ידעתי את זה וזה לא רק אצלנו אלא בכל העולם.

8. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה אווירה שכונה? סליחה. אנחנו לא משחקים בליגה א' דרום או ליגה ג' מחוז ת"א!

מה זה אווירה שכונה?! לא ראיתי שמישהו בצ'לסי עשה שכונה לאברם במשחק בולנסיה, או מול מנצ'סטר יונייטד 5 ימים אחרי שפיטרו את מוריניו...ואתה יודע טוב מאוד שאף אחד מהם לא ספר אותו!!! והאמת? גם היום הם לא סופרים אותו!

די עם זה, לא רוצה שישחקו כמו ברצלונה! לא רוצה! איפה הלחימה? איפה שחקנים שרק אתמול צעקו יש והיום נראו כמו מיץ של ביבים!!!! בושה וחרפה.

מה הקשר לגדלו במועדון?! אתם מקבלים כסף! כל חודש נכנס כמו שעון, תראו מינימום מחויבות, לא רוצה שישחקו בשבילי, לא בשביל הסמל! שישחקו בשביל הכבוד והיושר המקצועי שלהם, גם אם יש או אין מאמן!

וואלה בשכונה, אני לא משחק על כלום, אני נותן את הכל בשביל המשחק, תן לי 10 אלף דולר בחודש, אני שורף את הדשא משאיר אותו חרוך כמו אחרי מטאור!

היום יותר התביישתי מאשר במשחק בקרית אליעזר!!! גביע הטוטו למען השם, אין משחק יותר משוחרר מזה...אם אתה חושב שביום שני עם 15 אלף איש שישבו עליהם לרצות תוצאות מהדקה הראשונה, כי זהו אין את הגב של נמני אין את הביטחון והשקט מהקהל, אם אתה חושב שפתאום יהיה הוקוס פוקוס, אז כדאי שתתעורר...

וואלה אז כל קבוצה שמפטרת מאמן בעולם, בגלל שיש מאמן זמני, השחקנים יכולים לשים זין...פיתרון גדול! איך לא עלינו על זה קודם? בכל מקום מתוקן, מחר היית רואה במתחם אימונים 5000 אוהדים דורשים את הראש של השחקנים על הבושה הזאת, באיטליה היו שורפים אותם בתוך המתקן אימונים מהביזיון והבושה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/1/11
  9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

חייב לציין שגמר בין קריית שמונה למכבי פתח תקווה זה אחלה של גמר. שתי קבוצות מוכשרות ואני בטוח שיעלו בהרכבים יחסית חזקים (אם לא ה-חזקים) כי בכל זאת אלה קבוצות שלא יתמודדו על אליפות וסביר להניח שלא יקחו את גביע המדינה.

שלא לדבר על הבונוס הכספי שמדרבן הרבה קבוצות.

10. alexshw Member

זה גביע הטוטו. איזה לחימה.
    מכבי חיפה בשיא הדומיננטיות קיבלה 5 חתיכות מהפועל פ"ת בדיוק באותו מעמד.
    בוא נגיד שהמשחק הזה הוא לא הבעיה העיקרית של מכבי ת"א היום.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכבי חיפה ומכבי ת"א לא הגיעו באותו מצב למשחק הזה עם כל הכבוד...אני מדבר מההיבט של השחקנים!

12. alexshw Member

נו, השחקנים לא סופרים את המפעל כמשהו רציני, לא משנה מה המצב בליגה. בטח בקבוצות בכירות.
    אז ק"ש ובני יהודה צריכות את הכסף וגם מכבי פ"ת. למכבי חיפה ומכבי ת"א המפעל לא מזיז כל כך ובצדק.
    ואם הייתם מנצחים היום 5:0, זה היה משנה.
    גם ככה מה שקובע זה המשחקים הבאים בליגה.

13. Number 8 Member

מה קשור צ'לסי או יונייטד... אנחנו בליגת העל ולא בפריימרליג. לא ידעתי שבוזגלו ומדוניאנין עברו לאירופה...
    עומר תן לי 100 שקל למשחק ואני קורע את התחת כמו לא יודע מה, אבל זה ההבדל בינינו לבין שכירי חרב שרק אכפת להם מהכסף, שחקני בית שגדלו במועדון ונושמים מכבי מכבי מכבי כמונו כל הזמן היו נלחמים ומשקיעים וזה ההבדל בין שחקני בית לבין חארות כמו שיש היום. ברגע שויתרנו על שחקני הבית והבאנו את כל השכירי חרב היה לי ברור שיהיו משחקים שנראה כך, שחקנים שבאים לעבודה אבל לא אכפת להם איך לעשות את העבודה, העיקר לקבל כסף. וכמובן בעקבות כל הסיפור מסביב, זה גם גביע הטוטו, בקושי 10 אוהדים הגיעו, חרא של סביבה לכדורגל, תעשה אחד ועוד אחד... פשוט וקל.

לא יהיה שום הוקוס פוקוס ותהיה בטוח שאף אחד לא חושב ככה אבל במקום שייאמנו אותם כמו שצריך אחרי המכה בחיפה או שיידברו איתם אז הנציג המטומטם של גולדהאר נכנס ומדבר איתם ואיציק עובדיה מנסה לאמן אותם. די כבר, זו לא צורה, זה שהם זרקו זין היום זה נכון אבל בגלל כל הסיפור מסביב זה ממש לא מפתיע, חבל לי שציפית למשהו מיוחד והתאכזבת אבל זו כבר החלטה שלך.

עומר אתה לוקח יותר מדי קשה את ההפסד היום או את צורת המשחק. אני שמח שזה קרה עכשיו ולא נגד בית"ר כי שוב זה לא יקרה, תהיה בטוח.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עידן, לדעתי אתה לוקח את ההפסד הזה בקלות מדי. דווקא המשחק הזה כן היה חשוב לקבוצה שלך. לא בגלל הפרס אלא בגלל שהשחקנים צריכים להחזיר את אמון קהל אוהדיה!

עומר צודק ואני אמרתי את זה כבר מיד כשנימני פוטר. השחקנים לא פחות אשמים מהליצנים שעמדו על הקווים. אני חוזר ואומר, החבר'ה שעל הדשא מקבלים יותר מדי משכורת. כשמשחקים באירופה כולם יודעים שאנחנו צריכים להלחם, אבל בארץ? נגד אולימפיאקוס רצו להוכיח לכולם שהם שחקנים לא פחות טובים מהיריבה העשירה, נגד קבוצות ישראליות הם מצפים שהיריבה תכניס 'מרב פחד' את השערים בעצמה.

אגב הדהים אותי ששניים מארבעת השערים היו כמעט העתק לשער של גולסה ביום שני. צמד הבלמים פשוט לא מתפקד.

15. JackSparrow Member

אוי לא, הפסדנו בגביע הטוטו. לפרק את הקבוצה.

מה יש לכם? כולה גביע הטוטו, ללא מאמן על הקווים ויומיים אחרי המשחק מול חיפה, שלא נדבר שהפיטורים קרו רק אתמול. תרגעו אנשים נלחצים לי כמו...