היו צריכים לדחותא ת המשחק לעוד חודש...כל כך מיותר המפעל הזה, נוכח כל האירועים האחרונים. גם אם היו עושים אותו בעוד שבוע זה היה עדיף. מחר ומחר זה כל כך לא מתאים
ועוד ב4 בצהריים... כל האנשים עדיין בעבודה, בצבא ובעיסוקים שלהם, זה אמצע היום, ובקושי אנשים יראו את המשחק הזה... וכמובן שהיו צריכים לדחות את המשחק לזמן אחר, מצידי שידחו את משחקי חצי גמר לקראת סוף העונה, היום זה לא עוד יום ובהתאחדות היו צריכים לעשות משהו עם זה.
האמת? ברגע שזה רדיוס זה ממש לא משנה מתי המשחק, מצדי שהיו עושים אותו ב-13:00...אין טעם למשחק כדורגל בלי קהל!
עוד לפני זהות העולה הרביעית לחצי גמר גביע הטוטו בין מכבי תל אביב למכבי חיפה, נערכה היום הגרלת משחקי חצי הגמר שייערכו ברביעי הבא. מכבי פתח תקוה - מכבי תל אביב / מכבי חיפה עירוני קריית שמונה - בני יהודה (2:2 מול נתניה בתום 90 דקות, 4:2 בהארכה)
יוצא לי להיות מול המסך ואני רואה בחצי עין את המשחק, בדיחה... מכבי ת"א לא כל כך קיימת בהתקפה, חיפה יותר מחזיקה ומניעה את הכדור, אבל השחקנים שלה נראים מגוחך בהתקפה, עד שהם (דבאלשווילי, גולסה) מגיעים למצב חופשי בתוך הרחבה.. אוי מה הם עושים את זה, עוד נגיעה בכדור, עוד ליטוף, עד שמניפים את הרגל, ואפילו בעיטה לא יוצא מזה.
אני לא מאמין שלמשחק בפארק הזה יש עוד 30 דקות הארכה. אין ספק שזו החלטה גאונית לעשות הארכה בגביע הטוטו. עדכון: ברוך שפטרנו.
קולאוטי לא יכל לכבוש ב90 דקות ולמנוע נטל משחקני שתי הקבוצות? כמו שאמר אלכס: ברוך שפטרנו. עכשיו להתמקד בדבר האמיתי, יום שני בקריה.
קשה לשפוט היות והמפעל הזה הוא לא ממש קנה מידה, אף על פי שמכבי ת"א עלתה עם הרכבה החזק. צריך לתת זמן לפיליאבסקי, היתרונות שלו הם כמובן בכדורי גובה וגם מהירות, שזו תכונה לא שכיחה אצל שחקנים גבוהי קומה. לגבי סיידו, אני מאוד מחזיק ממנו, יש לו המון כדורגל ברגליים.