גביע הטוטו 10/11: עירוני ק"ש זוכה בגביע!

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שלו, Jun 15, 2010.

1. eran levy Member

דווקא את העומק והיכולות של הסגל רואים עכשיו, כשלא כולם כשירים. בשביל זה השקיעו, בשביל שתמיד יהיו שחקנים טובים להעלות. למלול אין מקום בהרכב...אותו הייתי מעלה, ללא ספק. לדעתי גם לבוזגלו יש מקום בהרכב, רק שיש לו חתיכת תחרות ומזל גדול עם הגב של המאמנים.

2. ARSI Member

זה לא משנה כמה עומק יש לך בסגל אם המאמן שלך בינוני וזה המצב של מכבי ת"א. המועדון לא למד את הטעות שביתר ירושלים עשו עם אלי אוחנה ונתנו מיד אחרי הפרישה את המשוכות לשחקן הנערץ. אין לי בעיה שאבי נימני יאמן את מכבי, אבל שיוכיח קודם שהוא ראוי, יתחיל מלמטה ויביא קבלות ורק אז ינסה את מזלו בצמרת.

3. eran levy Member

אני מעדיף לראות את חצי הכוס המלאה. אלי אוחנה אימן בבית"ר בלי נסיון ולא היה לו סגל כמו שיש לנמני. דריסת הרגל של נמני במכבי רחבה יותר מזו של אלי אוחנה, אחרת הוא היה בחוץ לפני שנתיים. זו עובדה, ככה מתנהל המועדון, ולמרות שאני באופן אישי הייתי מעדיף לראות את נמני מחוץ לקבוצה אף אחד לא מתחשב ברצונות שלי, אז זה מה יש, טוב שיש סגל רציני, ומזרחי בכל זאת מאמן, אולי נמני מקשיב לו לפעמים...

4. ARSI Member

גם נימני אימן את מכבי בלי ניסיון. הסגל של אוחנה היה פחות טוב מזה של מכבי אבל הוא הגיע פחות או יותר לאותו מיקום בטבלה בסופו של דבר בלי שום שום תואר. אוחנה העיף את עצמו מביתר כשגאיידמק הגיע והראה לו את הדרך החוצה. נימני הוא סמל במכבי ומוערך ע"י הבעלים הנוכחי, ככה שפיטורים באים בחשבון רק אם תהיה עונה קטסטרופלית לצהובים.

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוחנה לא מאמן גדול ולא אחד שתגיד על הקבוצות שלו "קבוצה של מאמן" אבל במבחן התוצאה בבית"ר אני לא חושב שהוא נכשל, בכל עונה הוא עשה את מה שציפו ממנו עם תקציבים בינוניים מינוס.

ואתה שוכח שמי שמאמן את מכבי זה בעצם יוסי מזרחי ולא נימני שעובד יחד עם מזרחי.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

נמני הוא זה שבנה את הקבוצה והביא את השחקנים

יוסי מזרחי זה מי שמעביר את האימונים ומנהל את המשחקים...מי שקובע את ההרכב זה אבי ויוסי ביחד...בסופו של דבר יוסי הוא זה שצריך לדאוג ששדברים יזוזו במגרש. אבל אם שחקני רכש נכשלים אז זה אשמה של אבי, בדיוק כמו שאם שחקני רכש מצליחים זה בינגו שלו.

באנינג - כשלון של אבי
    פאביצ'ביץ' - הצלחה של אבי

7. ARSI Member

אוחנה לא נכשל כמאמן, אבל ראינו מה הוא שווה לאורך השנים וזה לא הרבה.
    אם בהנלה היו חושבים קצת יותר (ואולי פחות פרוטקציונרים כשנתנו את הג'וב לחבר שלהם) והיו מביאים מישהו עם ניסיון והצלחות-ביתר הייתה מגיעה יותר רחוק.

אוקיי, אז בתור עוזר מאמן זה בסדר שכיום התפקיד יהיה של נימני. בתחילת הקריירה שלו אחרי הפרישה הוא קיבל ישר את מכבי וזאת טעות.

8. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ביומיים הקרובים ישוחק המחזור הלפני אחרון במפעל.

בית א':
    1. מכבי חיפה 7
    2. קריית שמונה 6
    3. הפועל חיפה 5
    4. הפועל עכו 3

שלישי, 18:00: הפועל עכו-הפועל חיפה.
    שלישי, 21:00: מכבי חיפה-קריית שמונה.

בית ב':
    1. מכבי תל אביב 7
    2. בני סכנין 7
    3. מכבי נתניה 6
    4. הפועל תל אביב 3

שלישי, 19:00: הפועל תל אביב-מכבי נתניה.
    רביעי, 21:00: מכבי תל אביב-בני סכנין.

בית ג':
    1. בני יהודה 10
    2. מכבי פ"ת 9
    3. הפועל ר"ג 3
    4. הפועל פ"ת 1

שלישי, 18:00: הפועל רמת גן-בני יהודה.
    רביעי, 17:00: מכבי פתח תקווה-הפועל פתח תקווה.

בית ד':
    1. מ.ס אשדוד 10
    2. בית"ר ירושלים 6
    3. הפועל ב"ש 4
    4. הפועל אשקלון 1

שלישי, 18:00: הפועל אשקלון-מ.ס אשדוד.
    רביעי, 19:00: הפועל ב"ש-בית"ר ירושלים.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

שימו לב:

במקרה של ניצחון של הפועל חיפה ושל קרית שמונה, הדרבי החיפאי במחזור האחרון יכריע עלייה...

במקרה וניצחון של הפועל והפסד של מכבי ת"א, הדרבי התל-אביבי במחזור האחרון יכריע עלייה...מה שכן אני מקווה שבדרבי הבא נלמד את לקחי הדרבי הקודם בטוטו ונעלה עם נוער! גם במחיר של 15:0

Last edited: Oct 26, 2010
  10. alexshw Member

ואו איזה מתח.
    צריכה לקום כאן ליגת מילואים, מספיק סיבוב אחד - 15 מחזורים, במקום גביע השוקו עם מענקים על מיקומים.
    ואם צריך טורניר הכנה לליגה, אז שיקחו דוגמא מהכדורסל.

Last edited: Oct 26, 2010
  11. yocki land Member

אין כאן לקבוצות סגל מספיק רחב לקבוצת מילואים או כסף לזה. גביע הטוטו זה טורניר מתאים בדיוק בשביל זה עולים עם הרכבים משניים ולא שמים על התוצאות.

12. alexshw Member

גביע הטוטו זה רק לחלק הראשון של העונה. יש לך 8 שחקני ספסל, אם לא יותר, יש לך גם ככה שחקני נוער. פעם בשבועיים-שלוש בהחלט אפשר להרכיב סגל וגם ניתן יהיה להריץ שם זרים נבחנים.

13. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רואה הבדל בין ליגת המילואים לגביע הטוטו.
    גביע הטוטו "קליל" יותר מאשר ליגת המילואים שפעם האחרונה שזה נוסה היה כישלון גדול, לא היה ערך ספורטיבי למשחקים וזה נמשך יותר זמן מגביע הטוטו שבמתכונתו הנוכחית זה לא מפעל כזה מעיק כמו שהרבה חושבים, אפשר לחשוב כאילו מכריחים אותכם לצפות במשחקים שלו(אני כמעט ולא צופה ככה שזה לא מפריע לי) ועל הדרך שחקנים צעירים וכאלו שלא מקבלים הרבה דקות בליגה זוכים לשחק.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדם, שחקנים צעירים משחקים לרב בליגה שלהם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    ברגע שהם כבר מתאמנים עם הקבוצה הבוגרת הם יכולים בליגה לקבל מספר דקות. לדעתי גביע הטוטו קיים רק בגלל הפרסומת לטוטו. הקבוצות הגדולות לא מתייחסות ברצינות למפעל הזה ובשביל הקטנות זו הזדמנות 'לזכות בפרס'.

גם הקהל לא בדיוק רץ לקופות כדי לקנות כרטיסים. רק 100 חבר'ה ראו את הפועל ת"א מפסידים 1-0 נגד נתניה. ב-ONE צוחקים שכנראה האוהדים טעו בדרך כי המשחק נערך בהדר יוסף... :aaarofl:
    זה רק מראה עד כמה ה'גביע' הזה כישלון.

Last edited: Oct 27, 2010
  15. Don Joan Roman Member

אני אוהב לראות את גביע הטוטו באופן כללי, יוצא לראות שם שחקנים שלא רואים כל יום מקבלים הזדמנויות, מה שכן השיטה קצת מעיקה וגם המחירים, אני בכלל חושב שכרטיס כניסה לטוטו צריך לעלות 15 שקלים לכל הגילאים.