גביע הטוטו 10/11: עירוני ק"ש זוכה בגביע!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שלו, ‏15/6/10.

1. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

נכון, כולנו בסוף נהיה מבוגרים, אבל עד אז - אנחנו צעירים שצריכים לשלם אקסטרה ובדר"כ דווקא לצעירים לא קל להשיג את האקסטרה הזה, גם כאשר מדובר בסך הכל בעשרה שקלים.

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/10
  2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

לקשר הפורטוגלי של מכבי חיפה קוראים אדריאן סילבה, לא?

למה כהן ומזרחי קוראים לו דה סילבה ?

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חייב להגיד שקרית שמונה נראית רע מאוד, ממש לא טוב, וזה בלשון המעטה כי מכבי חיפה לא נראית טוב במשחק הזה ועדיין מוליכה, ובכלל עד עכשיו במשחק לא ראיתי כלום מבחינה התקפית של קרית שמונה, כך שהם מועמדים רציניים לחזור ללאומית...

4. alexshw Member

ולמה יש כאלה שעדיין קוראים לחלוץ הגרוזיני שלנו DABALASHVILI, במקום DVALISHVILI?

חוסר מקצוענות בסיסית.

5. G.B7 ירוק עולה

נכון שזה רק גביע הטוטו ונכון שחיפה שיחקה עם הרכב חלש שהוא-
    אמיר אדרי (תום אלמדון/76), אייל משומר, שי מימון, איגנסיו קאנוטו, סרי פאלח (אריק בנאדו/74), ג'ון קולמה, גוסטבו בוקולי, אדריין סילבה (ליאור רפאלוב/53), סינטיו סלליק (אלכסנדר זהבי/70), אייל גולסה (שאדי שעבן/81), תומר חמד.
    אבל זה עצוב עוד פעם לאבד ניצחון בדקות הסיום ונמאס

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד אחד הקבוצה שיחקה עם חצי הרכב, אבל מצד שני דווקא אחרי הביזיון במינסק היינו יכולים להשתמש בניצחון. לא יודע, אותי דווקא היה כרגע קצת מנחם אם היינו מנצחים. הקבוצה הזאת צריכה להרגיש את הנחת של ניצחון.

7. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מה שנתקלתי בו יותר אצל מספר שדרים ופרשנים זה שהם הוגים את שמו: DABASHVILI ובעקבות כך מבטלים את ה-ל' אחרי ה-ב'. אמנם מדובר בגביע השוקו המסריח, אך אני לא אופטימי במיוחד לקראת פתיחת העונה, האווירה במועדון מאז ההדחה המוקדמת מהליגה האירופאית די דעכה, מקווה שזה לא ישפיע על השחקנים במחזורים הראשונים בליגה.

8. Fanatic Member

משחק מאוד משעמם ראינו היום בדוחא. אבל מפעל מיותר, משחק מיותר.

ובכל זאת,
    כמו בכל משחק גביע הטוטו, מכבי לא התאמצו יותר מידי.
    לא ראינו דברים מעניינים יותר מידי, למעט ניצוצות של טכניקה נדירה מצד אלירן עטר, אבל הוא חייב ללמוד לשתף שחקנים אחרים במהלכים שלו ופחות ללכת לבד, וגם לשחרר כדור מהר יותר.

מצחיק לשמוע את שלמה שרף ונדב יעקבי טוענים שלמכבי אין שום שחקן יצירתי חוץ ממדוניאנין, רק חבל שהם שכחו את יצחקי, בוזגלו, מלול, עטר ואפילו ישראלביץ' (כשיחזור). ושלא נדבר על הסיפור של שלמה שרף על מאור חלבי "הוא שחקן דרוזי מדלת' אל כרמל שעבר בגיל צעיר למכבי תל אביב ומייצג את המגזר הדרוזי בתל אביב."

חבל לי שברגע האחרון ציון צמח לא שיחק מכיוון שזומן לנבחרת הצעירה במקום טוטו תמוז, חכיתי הרבה זמן כדי לראות אותו. יש לו המון כישרון.

הדבר היחידי שלקחתי מהמשחק הזה זה שחלאילה זה השחקן הכי מגעיל בליגת העל.

9. Number 8 Member

ראו על השחקנים של מכבי שהמשחק הזה ממש לא מעניין אותם. חבל שזה הרושם שנוצר מגביע הטוטו אצל שחקנים אבל אין מה לעשות, כמו ששכטר אמר שהראש של הפועל היה בצ'מפיונס, כך גם הראש של שחקני מכבי כבר בפאריס.
    לא היו יותר מדי דברים, בלבול בהגנה מצד אחד וניתור עצום של ניבאלדו מצד שני.

גם הדרבי בשבוע הבא לא ישנה הרבה למרות שתהיה יתר התלהבות ומלחמה אבל עדיין זה לא יהיה דרבי אמיתי, שתי הקבוצות יעלו בהרכב משני כי כמה ימים אחר כך יש את המפגשים הסופר חשובים באירופה. הדרבי האמיתי יהיה בליגה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/8/10
  10. קרלס פויול5 Member

לא יאמן שניבאלדו שם צמד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx .

11. Number 8 Member

סטרול, יצחקי, באנינג וקולואטי לא ישחקו מחר מצד מכבי, ורמוט, בן דיין וערן זהבי מצד הפועל. ואלו רק השחקנים הפצועים ובלי השחקנים שהמאמנים לא ירצו לשתף על מנת לשמור אותם לאירופה. מה שכן, ההרכבים עדיין די חזקים אבל מן הסתם לא כאלה כמו ההרכבים החזקים שייעשו את הדרבי העונה ללוהט מתמיד.

כמה שזה דרבי, הוא בגביע הטוטו וזה משנה את הכל... בקיצור אני לא חושב שממש יפריע אצל הקבוצות אם יפסידו. לא משנה מה יגידו לתקשורת, הראש כבר בימי רביעי וחמישי.

נערך לאחרונה ב: ‏13/8/10
  12. קובי ברייאנט Member

שני דרבים מחר מעניינים למרות שהקבוצות לא בהרכבים מלאים מחלר.אני צופה שהפועל חיפה יוציאו תקו 1-1 ממכבי.ומכבי תל אביב תנצח 1-0 את הפועל תל אביב.מצפה לשני דרבים מעניינים.ובהצלחה לקבוצתי ביתר ביום ראשון מול אשדוד,מקווה סוף סוף לניצחון ראשון העונה במסגרת ישראלית!

13. Raulito Madridista

במידה וננצח מחר בדרבי - כל-הכבוד, דרבי זה דרבי ומספיק עם ההפסדים האלה בגביע הטוטו, נקבל עוד ביטחון לקראת זלצבורג ולא ניתן לאוהדי מכבי לצאת מגדרם. ואם נפסיד - זה בסה"כ גביע הטוטו, עלינו עם חצי הרכב, הראש כבר בזלצבורג וגם בשנה שעברה לא עשינו כלום בגביע הטוטו. ועכשיו ברצינות - למרות ששתי הקבוצות לא ישחקו עם ההרכב הראשון, אני בטוח שתיהיה אווירה טובה כי בשלב כזה של העונה כל משחק מביא להתרגשות. רק חבל שמכבי הגזימו וגבו מאה שקל על כרטיס, מה גם שקניתי מלאן וזה עם עוד עמלה - מה שמביא לכך שהכרטיס למשחק בצ'מפיונס נגד רד-בול זלצבורג אפילו יותר זול. קראתי ששכטר היה באטרף כדי לשחק - מה עוד אפשר להגיד על שחקן כזה - כמה שהוא רעב, והלוואי שיכבוש את השער הראשון כבר. שיתוף הפעולה בינו לבין בן-סהר מבטיח רבות. רומאן רוקי צריך להתחיל להראות קצת כדורגל. ואוהדי מכבי יכינו קבלת פנים לשיבחון, לא? ההגנה צריכה לעמוד טוב יותר וזה המפתח, כפי שגוטמן אמר. בוזגלו ועטר הם לא יצחקי וקולאוטי אבל אסור לזלזל בהם. ההתקפה כבר תעשה את שלה למרות שלאלא באגף. הכי חשוב לגמור את המשחק בלי פציעות מיותרות.

כמה שבהפועל חיפה רוצים לנצח את הדרבי מחר ולא בטוח שבשביל עצמם - אלא על-מנת להלהיט עוד יותר את הרוחות במכבי חיפה. אם לא די לעזיבות שחקני המפתח ולהדחה המבישה מאירופה, הגיע העימות המיותר בין קטן לאלישע, שלא בצדק, יש לומר. תומר חמד מקבל הזדמנות בחוד ההתקפה מה שמוריד את קטן לעמדת הקשר חד-משמעית, וחובת ההוכחה על חמד. בחיפה גם מייחלים לשיפור ביכולת של קאנוטו. הפועל חיפה גיבשה לעצמה הרכב לא רע בכלל, שכולל שחקני בית רבים. חנן ממן סומן לקראת סוף העונה שעברה כפוטנציאל גדול.

14. burning soil Member

דרבי זה דרבי, לכן אני לא רוצה לחשוב על הפסד וזה למה
    אני גם אהיה במגרש עוד מעט.

בסך הכל הגועל ישחקו בלי 3-4 שחקני מפתח וכך גם מכבי,
    למרות זאת עדיין שתי הקבוצות יעלו עם הרכבים מספיק חזקים.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל כרגיל בוכה על כלום...על זה שקיבלו 5 כרטיסים לתא כבוד, הם כנראה שוכחים שהם נתנו את אותה כמות למכבי שנה שעברה וגולדהאר ובושינסיק וכל ההנהלה ישבה ב-11...

טביב:"נדע איך להתנהג בעתיד" - התבטאות פאתטית ולוליאנית, מה שהכי עצוב זה שהוא אפילו לא מבין שרק בגלל ההתנהלות של המועדון שלו הדברים חוזרים חזרה...

זה בסדר אני כבר כל כך רגיל לבכי שלהם שזה אפילו לא מעצבן, זה כבר עובר על יד האוזן מה שנקרא...

נערך לאחרונה ב: ‏14/8/10