גביע הטוטו 07/08 :: חיפה מחזיקת גביע הטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏26/6/07.

1. הרצליה Member

מכבי הרצליה מודל 07\08 היא גועל נפש אחד גדול, נכון שזה רק גביע הטוטו ונכון ששיחקנו היום ללא שלושה או ארבעה שחקני הרכב אבל היו במשחק הזה דברים כל כך מרגיזים שכאילו מכינים אותך לסבל שאתה הולך לקבל לכל השנה עכשיו.

שליו מנשה ואושרי אלפסי מתאימים במקרה הטוב לקבוצה אמצע טבלה בליגה השנייה, אם אני פרדי אחרי מה ששתי הטמבלים האלה עשו היום אני מעלה את אבי ריקן במשחק הבא מבלי לחשוב פעמיים.
    עומר בוקסנבוים במשחק זוועה אבל השחקן רק חזר מפציעה ככה שלא ציפתי ממנו ליכולת שיא היום, מהארן ראדי לא סוחב אחרי דקה 60, וכמה שדייהו דיוויס חסר חשבנו שהשנה זה לא יהיה ככה אבל כנראה שטעינו.

בהגנה התאכזבתי מאוד מאיתן עזריה וחיים מלכה, הבלם מורץ דווקא היה סביר ועם בלם נורמלי לצידו אולי זה היה נגמר אחרת.
    איתמר ניצן שוער מצויין וצריך להתחיל לבנות עליו כשוער ראשון בעונה הבאה.
    סעיד מקאסי הראה ניצוצות אבל שום דבר מעבר לזה.

ממש אבל ממש לא, מנצלים מצבים כן אבל משחק גדול????
    כל החצי השני עברתם את החצי פעמיים בסך הכל, חיפה שיחקה 10 דקות כדורגל היום, זה הכל.
    ההגזמות הפראיות של אתרי האינטרנט ממש לא במקום, התוצאה מסנוורת את כולם.
    נגד קבוצה נורמלית חיפה לא הייתה מנצחת בכלל.

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/07
  2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק
    התכוונתי מבחינת ניצול הזמנויות היה מצוין ...
    טעות שלי
    עוד משהו ששכחתי לציין
    קטן מראה סימני התאוששות , זה מאוד משמח .

3. Raulito Madridista

הייתי היום במשחק של הפועל ת"א. יצאתי דיי מאוכזב מהתוצאה של המשחק ובטח מהדרך שבה נראינו. נכון, זו רק תחילת העונה וקבוצות מגושמות בשלב הזה ומתקשות להראות אפילו 10% מהפוטנציאל שלהן, אבל הבעייה שהפועל בכלל לא ניסתה להניע היום כדור ורק בעטה כמה שיותר רחוק בתקווה שאסולין שבאמת נלחם היו אבל היה בינוני, יעשה עם זה משהו.
    נראה כי הפועל ת"א מוותרת לגמריי על הקישור. אני לא רוצה לחרוץ גורלות מהר מדיי בביקורת על הברזילאי אבדי, אך הוא אולי לא מתאים לעמדה באגף. הוא אולי מהיר, אך אין לו פיזיות והוא לא כל-כך טוב עם הכדור, יש לציין את הלחימה הבלתי-פוסקת שלו והריצה לכדורים אבודים. אולי במרכז המגרש הוא יהיה טוב יותר.
    לוזון עשה טעות שפתח עם באדיר כחלוץ, בשביל מה הפועל רכשה את סוויסה והחזירה את עדי סבג, אם המאמן לא מאמין בהם?
    גם לא אהבתי את ההחלטה להוציא דווקא את עובד שהשתדל ובכל מקרה, הוא השחקן היחיד בהפועל שיכול לעשות משהו כרגע.
    בירבראס נתאכו השתדל מאוד אבל נראה בינוני ובהגנה מנצור ושיש שיחקו איום ונורא.
    במחצית השנייה הקבוצה נראתה יותר טוב, אך רק בדקה ה-80 הגיעה התקפה רצינית עם בעיטה לשער.
    ההגנה שלנו נראית בסדר וגם אניימה משחק טוב(היה יפה לראות את הקהל של בני יהודה מריע לו בסיום, גם הקהל של הפועל לא שכח את אברבאנל ומחא לו כפיים).
    בקשר לקהל, היה עידוד טוב מאוד והכי מצחיק היה שזרקו מים למעלה וכמה נרטבו, כולל אני.
    לגיא לוזון יש הרבה עבודה ואני מקווה שהוא יודע שהמערך הזה לא יעבוד ושהקבוצה חייבת שינוי. אני סומך עליו ומקווה לשיפור. אני אהיה מרוצה מתיקו נגד בית"ר בטוטו במחזור הבא.

4. Igi Member

אתה מתכוון שאתה מקווה שהאוהדים האלה ימשיכו להרוס לקבוצה ולקוות להפסד? כי זה בדיוק מה שאתם עושים עם הטימטום שלכם. די, תשלימו, רוסו חתם בקבוצה ושום דבר כבר לא יעזור. אתה אוהד של מכבי חיפה או אוהד של הקופים הירוקים? תחליט. ילדים מושפעים...

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את כל המשחקים, אלא רק את זה של בני יהודה מול הפועל תל אביב, אך אני יכול לאמר בפה מלא: כוכב המחזור הוא השוער החדש של בני יהודה. תרתי משמע.
    משחק המעבר של הפועל תל אביב היה רע מאוד וזה נתן לבני יהודה שליטה מלאה במרכז המגרש, ברשותו של אימורו לוקמן. ג'וזה דוארטה עשה עבודה מצויינת כחלוץ יחיד והפעיל המון לחץ על ההגנה של הפועל תל אביב, שלא הייתה במיטבה. ליאור אסולין היה נראה בודד מאוד בחוד. אבדג'י הראה ניצוצות, אבל הוא לא היה מרוכז. ברוב הזמן זה היה נראה כאילו הוא מחפש בכוונה את המהלך החכם, כדי להראות שהוא אכן שחקן ברמה גבוהה ושהוא שווה את הכסף. רק לקראת סוף המשחק הוא השתחרר והכניס כמה כדורי עומק מעניינים.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחחח
    תסביר לי מה הקשר בין לקלל שחקן שההערכה שלי אליו שואפת ל0 , לבין לרצות שהקבוצה תפסיד ? בין כה וכה הוא לא מתאים ברמתו בשביל להיות שחקן הרכב בקבוצה שרוצה אליפות .

7. Sergio Ramos Member

ביתר מובילה, אך עדיים ביכולת חלשה. רק מה שאני מרוצה ממנו זה רומולו, על המשחק הראשון שלו הוא מבקיע, וזה דבר נורא חשוב, דבר אשר יספק לו ביטחון רב להמשך. חוץ מיזה רומולו הכניס בי ים של אופטימיות לגביו הראה הרבה ניצוצות של שחקן טכני וטוב. במיוחד אם ההשתחררות הנפלא שלו לפני מספר דקות. אפשר לאמר שאני עד כה, מתאר לעצמי שרומולו לא הולך להיות איזה עוד פלופ ברזילאי. תמוז נורא נורא מאכזב אותי, חלש מאוד נראה מאוד מגושם ואדיש, יכולת לא טובה בכלל של טוטו.

8. הרצליה Member

מי מגן שמאלי בכפר סבא? כפיר אדרי?

9. Patrice_Evra Member

הסתיים המשחק בין ביתר ירושלים להפועל כפר סבא ביתר ניצחה בתוצאה 2-0 משערים של עמרי אפק ושער בכורה של רומולו החלוץ הברזילאי...
    רוב המשחק היה משעמם ואפור ובדקה השלושים ושש פרץ כריסטיאן אל בארז מצד ימים חלף על שתי שחקנים של כפר סבא ואחר כך ישראלביץ' תיקל אותו בסמוך לרחבה ..רומולו קיבל את הכדור בעט והרים את הרשת..
    לאחר מכן ביתר קצת התעוררה אבל אחרי סיום המחצית הראשונה חזר המשחק להיות משעמם..
    עמרי אפק נכנס כמחליף וקיבל כדור בין שתי שחקנים בעט ברגל שמאל לחיבורים לפינה הרחוקה וכבש..
    בקיצור לא משחק גדול של ביתר או של כפר סבא..אבל ביתר יכלה לכבוש עוד 4 שערים לפחות בדקות הסיום..
    נקווה לטוב מול קופנהאגן..ואני מאמין שנעבור..

10. BeitaReaLiverpool Member

מחצית שנייה סבירה, אבל אף אחד לא ממש ממש רצה לנצח.
    בסה"כ אני חושב שרומולו אחלה שחקן, למרות שזה "רק כפ"ס" .
    לפעמים הוא קצת בורח מהכדור, אבל הוא נראה שחקן קבוצתי וחכם.

11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנצחון היום עשוי לשפר את האווירה הלא נעימה בסכנין.

אני לא ראיתי את המשחק אבל כפי שאומרים בוואן וספורט 5 , סכנין הייתה הקבוצה היחידה על המגרש ושעם קצת ריכוז מצד סמיוני המשחק היה נגמר 6-0 .

12. King Kenny Member

היינו בלי חצי הרכב, אבל זה לא תירוץ ליכולת החלשה.
    דווקא אסולין פשוט נלחם במחצית הראשונה, בשנייה התעייף.
    אבדי לא היה טוב במחצית הראשונה ובתחילת השנייה, הלך על המסובך במקום על הפשוט ותיד לא הלך לו, כנראה הוא רגיל לרומאריו בחוד. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx לקראת סוף המשחק אבדי התחיל להראות יכולת טובה.

בחינתי מצטיין המשחק מהצד של הפועל זה ביברס נאתכו, אבל זה עדיין לא חיפה על היכולת החלשה שהצגנו.

עכשיו נדבר על בני יהודה, השוער שלהם מצוין, פשוט מתאבד סדרתי, נפלתי שהוא הוריד את השחקן שלו בזינוק (את מי הוא הפיל?).

13. TariboWest Member

אז על חשבון מי? הוא אמר שרפאלוב יכול לשחק גם בימין וגם באמצע... הוא בחיים לא ישים אותו על חשבון בוקולי, ובאמצע יישחק סורמה או רוסו. אם מסיללה יוחתם זה לא יהיה לעמדת המגן השמאלי כי שם יש את גפני וקייסי, אז מה נשאר?

14. flash Member

מסירה אחת של תמוז לרומולו לא ראיתי, והיו לו הרבה מצבים למסור גם לאחד על אחד. במיוחד במתפרצות.
    אני מקווה שזה לא רצון לא להכניס את רומולו למשחק, בגלל שהם על אותה עמדה...

חוץ מזה יואב זיו היה רע, אלברמן היה רע, שניהם איבדו המון כדורים במסירות רעות. אבל שניהם עושים עבודה טובה בהגנה. זיו היה טוב מול קופנהאגן אז בטח שום יתן לו לפתוח למרות משחק רע היום.
    גם טל לא היה טוב.
    אפק וברוכיאן היו טובים, מעניין שזה דווקא הם, אלו שיש להם מה להוכיח.

סה"כ עדיף יכולת לא משהו ותוצאה טובה על מה שהיה ביום שלישי, בדיוק ההפך..

15. Igi Member

בגלל זה הוא כרגע שחקן ספסל בקבוצה.
    ולהסביר לך את הקשר? אתה רציני? אתם באמת לא רואים את זה ששריקות נגד רוסו פוגעות בכל הקבוצה? מה נראה לך, שרק רוסו שומע את הקללות אם הם מכוונות אליו? תנחש לבד את התשובה.
    נניח ואתה משחק כדורגל בשכונה ובאים כמה ילדים ומחליטים לקלל חבר שלך לקבוצה קללות פשוט מבישות... אתה באמת תתעלם וזה לא יפריע לך רק בגלל שזה לא מופנה כלפיך? ברור שלא, זה משפיע על כל השחקנים ולא לטובה.

תעשה לי טובה, ברגע שרוסו מקבל את הכדור ישר שומעים את הקופים(תרתי משמע הפעם) נוהמים והוא ממהר לשחרר את הכדור... זה נקרא לעודד את הקבוצה? אני אענה בשבילך - לא, זה נקרא חוסר אופי.

לגבי רפאלוב - באמת שאני לא מבין אתכם. אם המאמן אמר בפירוש שהשחקן הזה לא בא על חשבון ליאור, אז למה אני בכלל צריך לנסות לשכנע מישהו? זה הרי לא שהוא כרגע נמצא בכושר של שנה שעברה.
    נכון לעכשיו, רפאלוב הוא השחקן בכושר הטוב ביותר במכבי חיפה. למה שיוציאו אותו מההרכב בשיא הפריחה שלו בפתיחת העונה?

נערך לאחרונה ב: ‏5/8/07