גביע הטוטו 07/08 :: חיפה מחזיקת גביע הטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏26/6/07.

1. יהודה ברוך Member

חיפה זוכה בגביע הטוטו מצמד של (איך לא) רנאטו. נכון שזה בסך הכל גביע הטוטו אבל סוף סוף אחרי שנה וחצי חיפה שוב בפוזה הזאת- :aaa025:. המשחק עצמו היה בינוני מבחינת שני הקבוצות רפאלוב וראנטו היו טובים והשאר לא משהו יבוריאן הוכיח שאם אין איזה בונוס בסוף המשחק הוא פשוט לא יכול לשחק, בוזגלו שיחק רע מאוד יחסית לעונה שיש לו עד עכשיו, בקיצור די התאכזבתי מסכנין ציפתי לקרב הרבה יותר קשה לא שהיה יותר מדי קל. המשחק הזה בא לחיפה בול בזמן, ביציאה לפגרה עכשיו לחיפה יש שבועיים וחצי להתבשל בחגיגות של הזכיה+השלישיה מול אשדוד מה שיעלה לקבוצה את המורל בצורה משמעותית לקראת משחקי הליגה הבאים.

2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם יבוריאן יורחק יותר ממשחק אחד זה פשוט שערוריה , לפני שלושה שבועות אטצ'י מלוד עשה הרבה משהו הרבה יותר חמור והורחק רק ממשחק אחד , אם יבוריאן יקבל יותר ממשחק אחד בחוץ זה מראה מה חושבים בהתאחדות על הליגה השנייה בישראל.

3. ירוק עולה2 Member

אתה צודק בני יהודה הגיעו לחצי גמר, טעות שלי התבלבלתי.
    ובית"ר לא יביאו לגמר גביע הטוטו 20 אלף.
    אתה יודע מה, אם בגמר היה משחק של מכבי חיפה נגד בית"ר, אז בסדר תעשה אותו ברמת גן.
    אולי השנה אי אפשר היה להעביר את המשחק כי היום הפועל משחקת בבלומפילד, אבל עונה שעברה הרצליה היו בגמר אני לא זוכר נגד מי אבל היו יכולים לקיים את המשחק בבלומפילד במקום ברמת גן.

4. Igi Member

הייתי במשחק, היה נחמד לראות את הקבוצה מרימה גביע אחרי שנתיים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    לגבי השחקנים:
    רנאטו - תענוג, דליקאטס, אין מילים בפי. איזה שחקן. כל הכבוד לרוני לוי.. הביא העונה שחקנים שפשוט מושכים קהל למגרשים! רנאטו(מלך), מסיללה(הברקה מדהימה של הצוות המקצועי), קרוסה היציב והמצויין, איזה זרים... גם פאוליניו לא רע האמת[בתור מחליף] כמו שכבר אמרתי, יהיה חבל להיפרד ממנו,אבל אין ברירה.
    קטן לעומתם נתן משחק מאד גרוע.3 נגיעות טובות ליד בערך 13 רעות, כמו בכל משחק.
    מישהו שהיה באיצטדיון ראה את רוסו לפני החילוף? לטובת אלה שלא - כשהוא עלה בתור מחליף ועף כדור חוץ לכיוונו, הוא לקח את הכדור ועשה כאילו הוא בא להוציא(למרות שלא נכנס עדיין).. חח משך את הזמן, עוד שנייה פטי הוריד לו את הידיים.. קטע ענק זה היה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    אם כבר אני בנושא- כל ההתנהגות של שחקני סכנין היום הייתה מתחת לכל ביקורת. מה מאיר כהן השוער ליגה לאומית הזה ניסה לעשות בפנדל? יברויאן לא ראיתי מה הוא עשה,אבל אני מניח שמשהו חמור כי ישר כולם נהמו על העבירה. הייתה גם תקרית לא נעימה של הקהל עם בוזגלו לפני הנפת הגביע. הוא היה מ-3 היחידים שנשארו משחקני סכנין לתת כבוד לחיפה וכל היציע התחיל לשיר לו "בוזגלו לכלא"(במנגינה של "יאללה הביתה"). חבל, נעלב הבחור..היה לו משחק סופר חלש ולא נעים לשמוע דברים כאלה בסיום המשחק.. נקווה שלא יוותר על חיפה סופית.

נערך לאחרונה ב: ‏20/12/07
  5. Mr.Eko Member

משחק נחמד היה...
    רנאטו שחקן גדול,מסיללה ענק.... הבחור הוא פשוט טיל....
    קשה לי להאמין שהוא ישאר בחיפה לתקופה ארוכה.

6. גוניניו Member

משחק די משעמם היה היום אבל חיפהה הייתה גדולה על סכנין שלא הגיע למשחק המאכזב מבחינתי זה בוזגלו שכל העונה שיבחו אותו ובאמת שיחק מצוייין במשחק הזה לא היה קיים שו פעולה לא הצליחה לטו יום שחור לבוזגלו.מילה טובה לחיפה שעם הזמן היא משתפרת ממשחק למשחקוראנטו פשוט שחקן ענק שממשחק למשחק רק הולך ומשתפר כל הכבוד חיפה!

7. a.m Member

אני מאוד מקווה שמה שעובר על בוזגלו זו רק תקופה רעה, כי מאז תחילת הסיבוב השני בוזגלו ירד לא מעט ביכולת שהוא מגלה על המגרש, אם זה בליגה ואם זה בגביע הטוטו, אני מקווה שההצלחה לא עלתה לו לראש, אחרי כל הפסטיבל שנוצר סביבו כשנבחר לשחקן הסיבוב הראשון, אני מקווה בשבילו כשיחזור מהפגרה יחזור ויציג את היכולת שכולנו מכירים, כדי שגם הוא ירוויח ויתקדם וגם הכדורגל שלנו ירוויח.

בקשר למשחק, לא משחק גדול שלנו, רק הרגיז אותי שכמו כל העונה כמעט, שמים גול ויורדים לבונקר, רנאטו ענק, מסיללה גדול, רפאלוב מגלה יכולת טובה, אבל הבעיה היא שהוא מביא אותה רק בגביע הטוטו, אני מאוד מקווה שבליגה, אחרי הפגרה, הוא יביא את אותן יכולות מהליגה. מבחינת אווירה היה לא רע, היה שמח לחזור עם גביע לחיפה, מקווה שסוף סוף נזכה בעוד גביע אבל שונה יותר וחשוב יותר.

8. Mr.Eko Member

בוזגלו כנראה הסתנוור מאור הזרקורים....
    אחרת אי אפשר להסביר את היכולת הדי פושרת שלו בזמן האחרון. הוא שחקן אדיר,אני מקווה מאוד שהוא יחזור לעצמו.

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה חבל שלא זכינו בגביע הזה, אבל מה לעשות משהו לא טוב עובר על סכנין, הקבוצה לא מתפקדת כמו שצריך מאז פתיחת הסיבוב השני, איליה יבוריאן נראה עצבני מאוד ולא יודע למה, והיה מגיע לו אדום כאשר עשה עבירה מכוערת על דקל כינן, מאור בוזגלו ממשיך עם היכולת המאכזבת שלו מזה שלוש משחקים, את האמת אני לא מאשים אותו כי מחצית הקבוצה היריבה שומרת רק על בוזגלו, אני כבר הרבה זמן טוען שהמגינים של סכנין (בסאם גנאיים ורבאח) הם אפילו לא ברמה של הליגה הלאומית ובעיקר גנאיים, שחקן אפס וטיפש שלא מבין כלום בכדורגל, מאז שהיה בן 16 והוא משחק בקבוצת הבוגרים אבל הוא לא משתפר ונשאר עם הטיפשות שלו, גם מאיר כהן מגעיל אותי בטירוף אני לא סובל אותו והוא לא ברמה של ליגת העל, מנסה בכל דרך עלובה להוציא את רנאטו מריכוז אבל לא יצא לו.
    השחקן היחיד שאפשר להוציא עליו מילה טובה הוא ג'ון קולמה, איזה שחקן ענק יש לנו, הוא לא מפסיק לרוץ, עושה את העבודה השחורה כמו שצריך, ומנהל את ההתקפות של סכנין ודוחף את הקבוצה קדימה, אני לא מופתע מרוני לוי שהודיע שהוא מעוניין בו, כי קולמה קשר אחורי נפלא ומבחינתי הוא הטוב מכולם בליגה אולי חוץ מבואטנג.

למרות כל השטויות שאומר זוהר בשידור, הוא הוציא מפיו דבר אחד שנכון, והוא שההפסד הזה יחזיר את סכנין לקרקע, הקבוצה לא בנויה לצמרת של הליגה, ועדיף להבטיח את ההישארות ואחרי זה לנסות ולהתקדם בטבלה עד לצמרת, כי למרות ההרכב הראשון הטוב, הספסל שלנו לא ברמה של הליגה הלאומית.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏20/12/07
  10. Number 8 Member

מזל טוב למכבי חיפה על התואר הראשון שלה העונה, ובכלל על התואר הראשון שמוענק בעונת 07/08 בישראל. בגדול, לא ראיתי את כל המשחק, אבל ממה שראיתי, הגיע למכבי חיפה לנצח. למעשה, היא גם לא התקשתה יותר מדי. בסה"כ משחק פושר, הגיעה כמות אוהדים גדולה בעוד שכולנו מכירים את חשיבות המפעל, וחיפה לקחה את הגביע ואת הכסף הלא כל כך גדול, אך עדיין כסף.

רנאטו ממשיך להפציץ, הפעם צמד, שסגר חמש שערים בגביע הטוטו, ובנתיים חמש שערים בליגה. כל זאת מעמדת הקשר.

11. GAL_XD Member

ההתנהגות של יבוריאן לא מתאימה לשחקן כדורגל ,
    הוא שיחק בזילזול וראו שהוא בקושי התאמץ ..
    עד המשחק אתמול הוא היה שחקן נשמה שעבד קשה ואף הבקיע שערים ..
    אני לא יודע מה עובר על השחקן הזה ,
    הוא צריך לעבור שיחת בירור עם אלישע לוי וההנהלה .. כנראה שהוא לא מרוצה מהמעמד שלו
    בקבוצה , או כנראה שהוא במן תחרותיות עם בוזגלו .. זה נשמע טיפשי אבל ככה זה נראה על כר
    הדשא .. הם בקושי מסרו אחד לשני ולא שיחקו כצוות , בניגוד לשאר המשחקי ליגה האחרונים ..

נכון שהמשחק לא היה מלהיב ברוב דקותיו אבל חיפה , כמו חיפה , הצליחה להכניע את ההגנה הלא
    כל כך יציבה של בני סכנין ..

ועל הגביע הזה רשום את שמו של רנאטו :]

- מכבי חיפה זוכת גביע ה - רנאטוטו לשנת 2007/2008 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏20/12/07
  12. Jimmy Member

אני מסכים אתך,במיוחד לגבי בסאם גנאים, חבל להגיד שהוא שחקן כדורגל הוא לא מבין כלום, טפש , אין לא נגעה אחרונה, רע בהגנה ובהתקפה , שחקן אפס ,סח'נין עוד תדרדר בגללו ובגלל מאיר כוהן , שוער לא נותן לנו בטחון , שוער עם טעויות קטלניות .
    ראבח יותר טוב מגנאים אבל אינו ברמת שחקני ליגת על טוב כמחליף. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/gives.Xxx

13. Jimmy Member

חיפה תהני בגביע הזה .
    מגיע לכם ת'גביע שחקתם יותר טוב מאשר סכנין
    כשרונות חבל על הזמן יש לכם :
    רפאילוב וקיאל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

14. BeitaReaLiverpool Member

Jemmy , למה דאבל פוסט?

בכל מקרה, מזל"ט לחיפה על הגביע.
    אולי זה יכניס אותם לסרט שהם עומדים לזכות באליפות, מי יודע.

15. Don Joan Roman Member

אצל בוזגלו זה לא הסתנוורת מאור הזרוקים כמו שזה שקבוצות הבינו שהוא השחקן הכי משמעותיב סכנין ומדביקים לו לפחות2 שומרים, זאת בתוספת לעייפות שהוא בטוח מרגיש לאחר שסיבוב שלם הוא פשוט היה השחקן המצטיין בליגה, רץ הכי הרבה וכל משחק נתן 200 אחוז מעצמו, חוץ מזה שאצל כל שחקן צעיר, בטח בארצנו יש ירידות ועליות ביכולת, הוא עדיין נשאר השחקן הישראלי הכי מוכשר בליגה, המחליף המושלם לברק בעונה הבאה.

מעמדת החלוץ, רנאטו בחיפה משחק חלוץ לא קשר, אבל זה לא משנה את העובדה שהוא שחקן ענק.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏21/12/07