גביע הטוטו 07/08 :: חיפה מחזיקת גביע הטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏26/6/07.

1. Don Joan Roman Member

אף אחד לא יורד עליו, אתה יודע מה שום אמר לו אחריי המשחק "החמצת? לא נורא, אתה מכיר את רוןברטו באג'יו נכון? גם הוא החמיץ פנדל מכריע ולא במפעל כמו גביע הטוטו אלא במונדיאל והפסיד את גהביע אבל מה? זה לא מפריע לאף אחד לזכור אותו כאחד הגדולים ביותר, אל תישבר אתה תעזור לבית"ר המון" ודרלך אגב את רוח הדברים האלה העבירו כל השחקנים לחן, וגם הקהל מחא לו כפיים וקרא בשמו לאחר שהפסדנו בפנדלים, הוא שחקן שלנו, שחקן בית תוצרת מחלקת הנוער, לא כ"כ מהר אנשים יתייאשו ממנו.

2. בית"רי מלידה Member

טוב מאוד. שום משנה כיוון ומתחיל להבין איפה גודלים כשרונות.

הקהל שלנו אוהב שחקני בית, ואני מקווה שהוא ימשיך לדרוש אותם על המגרש, כמו שהיה עם ברוכיאן.

3. Mr.Eko Member

ההחמצה של עזריאל היא יותר הדיפה גדולה של דוידוביץ'(ובאמת הוא הביא פה עצירה ענקית..) מאשר בעיטה גרועה שלו.

4. KoB Member

מה שמצחיק זה שכולם שכחו שזה היה בסה"כ גביע טוטו...
    כנראה שבמשחקים כאלה לא משנה המסגרת...
    היה משחק מציון! נהנתי כמעט מכל רגע (הרגע היחידי שלא נהנתי היה הגול השני שחטפנו)
    משחק מלהיב ביותר מצד חיפה, שסוף סוף הראו מה הם מסוגלים ושהם גברים אמיתיים ולא
    מוותרים.
    איך אמרו בוואן? אם כזאת לחימה...10 נקודות זה לא כזה ביג דיל לחיפה.
    אגב..לפני 24 שנים היינו בפיגור 13 נקודות...לבי"תר, ובסופו של ענין ידה של חיפה הייתה העליונה!

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/07
  5. בית"רי מלידה Member

1984 , ה 3:1 של הפועל בימק"א, איזה בזיון.

6. Dimitar Berbatov Member

אוי סיני סיני, כל בעיטה מלמיליאן (אופס...).
    עד היום אני שומע סיפורים מאבא שלי על המשחק ההוא וההצגה של משה סיני. ועוד יותר על השמפניות שכבר נפתחו בימק"א. זאת היתה צריכה להיות האליפות הראשונה.

7. KoB Member

וזאת הסיבה היחידה שאני שונא את הפועל פחות ממכבי ת"א חחחחח

8. גוניניו Member

משחק פשוט מדהים היה בין חיפה לביתר.ביתר הייתה יותר טובה לאורך כל המשחק כולל הערכה והייתה צריכה לנצח במיוחד כי הובילה פעמיים פספוס ענק.כל הכבוד לחיפה שחזרה פעמיים מפיגור וניצחה בפנדלים.גמר מעניין יהיה!

9. בית"רי מלידה Member

אתה בכוח רוצה לארגן לי הערב אירוע לב? חלאס! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

10. KoB Member

11. Don Joan Roman Member

בחן הוא מאוד מאמין, הוא נותן לו יחסית הרבה דקות למה שמקבלים בני 19 אחרים בקבוצות פחות טובות מבית"ר ירושלים, בינתיים חן לא מספק את הסחורה אבל גם הוא, גם אני ואתה וגם שום יודעים שזה טבעי משום שהוא בסה"כ חלוץ טוב שמתמודד מול שחקנים ברמה שהוא לא היה רגיל להתמודד איתם בעבר, בכל מקרה הוא חלוץ מוכשר, אני מקווה שאחריי ההופעה של קוז'ו אתמול הוא גם יחזיק ממנו וייתן לו לשחק.

12. beitar4ever Member

נכון אתה צודק קוז'וקין יכול לשחק גם בתפקידו של בואטנג, כקשר אחורי, כמו כן העמדה העדיפה עליי לפחות זה בלם קידמי במקום שמעון גרשון שלמרות כל הנסיון והתיאום הטוב עם בנאדו , לא מעניין אותי בגרוש אני רוצה את קוז'ו בהרכב חבל שכישרון כזה יתבזבז לנו בספסל, בקיצור קוז'ו להרכב כמה שיותר מהר .

תשמע צפוי המקרה הזה, חן הוא שחקן צעיר ואני מקווה שהוא לא יסבול מחוסר ביטחון במשחקים הבאים בגלל הפנדל. אני לא מאשים אותו בפנדל הגרוע שבעט זה בסה"כ היה הפנדל הראשון שלו, והוא שחקן צעיר ולא עמד בזה עם ניסיון של שנים במעמד הזה לחן יהיה יותר קל בפנדלים, כאשר במידה ובית"ר יהיו בבעיטות הכרעה בשנים האלו הוא ייגש לכדור עם יותר ביטחון.
    בוא נסכם חן הוא חלוץ נהדר שעוד יהיו לו משחקים טובים יותר וקצת יותר מזל מאתמול.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הערב ב-19:00 יערך באצטדיון רמת גן הגמר הראשונה לעונה הזאת.
    מכבי חיפה ובני סכנין יפגשו לגמר גביע הטוטו במטרה לנצח ולהוסיף לקופת המועדון עוד כמה ג'ובות וכמובן לנסות להוסיף לארון התארים (המלא יחסית של חיפה או הריק יחסית של סכנין) עוד גביע.

בני סכנין בעונה מצויינת עד כה רוצה פרי ראשון לעמלה, גביע הטוטו הוא בהחלט משהו שבקבוצה לא מזלזלים בו. מכבי חיפה החלה כזכור רע את העונה אבל מאז הקבוצה חוזרת לעצמה וכראייה הגיעה עד לגמר גביע הטוטו.
    ב-2 המחנות מצפים למשהו כמו 3,000 אוהדים שיבואו לעודד את הקבוצה.

הרכבים משוערים:
    מכבי חיפה: ניר דוידוביץ', אלון חרזי (שי מיימון), דייגו קרוסה, דקל קינן, פיטר מסיללה, פאוליניו, גוסטבו בוקולי, רנאטו, ליאור רפאלוב, ג'ובאני רוסו (מאור מליקסון) ויניב קטן.
    בני סכנין: מאיר כהן, עבד רבאח, ליאוניד קרופניק, פטי יא יא, בסאם גנאים, ג'ון קולמה, לוקאש סורמה, חאלד חלאיילה, חמאד גנאיים, מאור בוזגלו ואילייה יבוריאן.

14. beitar4ever Member

סכנין וחיפה הם קבוצות טובות מאוד, סכנין אומנם מגיעה לגמר כשהיא במשברון קטן של שני משחקי ליגה ללא ניצחון אך אני חושב שסכנין יכולים לנצח את חיפה, כי חיפה זו לא אותה קבוצה כמו של האליפויות האחרונות, אפשר בהחלט לנצח אותה .
    חיפה מגיעה למשחק לאחר ניצחון בשבת מול אשדוד , דבר שירים לה את המורל לקראת הגמר היום, אני חושב שחיפה השתפרה מאוד לאחר שפתחה את העונה רע , עכשיו היא ניראית קבוצה יותר מסודרת יותר מקצועית.
    היום ניראה שתי קבוצות לוחמות, שתי קבוצות מצוינות, מצפה לנו קרב מאוד מעניין בר"ג.

נערך לאחרונה ב: ‏19/12/07
  15. ירוק עולה2 Member

יהיה מעניין היום,
    לפי ההרכבים המשעורים 2 הקבוצות עולות עם ההרכבים הכי חזקים שלהם.
    2 הקבוצות ייתנו את כל מה שיש להם על המגרשף לפי דעתי היכולת של מכבי חיפה בחצי גמר נגד בית"ר לא תספיק, אבל זה בהחלט אפשרי לנצח היום, סכנין יירקו דם על המגרש, הם חייבים את הכסף שמקבלים מהזכיה.

ואני לא מבין למה לא עושים את הגמר בבלומפילד ?!
    הרי רמת גן יהיה ריק.