גביע הטוטו 07/08 :: חיפה מחזיקת גביע הטוטו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by צהוב שחור בנשמה!!!!, Jun 26, 2007.

1. a.m Member

סוף סוף חזרתי הביתה גמור מעייפות, אך מאוד מאוד מסופק, בעיקר מהעובדה שראינו שיפור אצל חלק לא מועט משחקנים אצלנו, שי מימון עם שער ועבודת הגנה טובה מאוד בצוותא עם קרוסה, שמסתמן כהחתמה מצויינת על אף שפיקפקתי בו, רפאלוב שנתן משחק טוב בחלק ההתקפי ואני מאוד מקווה שיביא כבר את הדברים האלה לליגה, גיטא שכששיחק באמצע הרבה שהוא רעב לשערים ויש לו יכולות לא רעות בכלל ולדעתי העובדה שאין חלוץ במכבי חיפה מחייבת להשתמש בו יותר. היום ראיתי מה שאני הייתי בטוח בו וזה כשרנאטו משחק כקשר מרכזי והוא עשה זאת למשך 4-5 דקות הוא נתן מסירות טובות, יש לו הרבה יותר שדה ראיה ולכן הוא מנהל הרבה יותר טוב את המשחק מעט אחורה ממה שהוא מתופקד בדרך כלל.

אצל ביתר, בתחילת המשחק, הייתה הרגשה שזה המשך ישיר של המשחק, או לפחות המחצית הראשונה נגד בני יהודה. ביתר לא נראתה ממש טוב, הגענו לשני מצבים טובים כבר בפתיחה ואז הגיע הפנדל המגוחך, שום עבירה לא הייתה והשופט מראה לנקודת ה-11, במקום להוציא צהוב על התחזות, לאחר מכן הגיע האדום שברגע הראשון נראה שהעבירה של בן יוסף חמורה, גם אם הוא לא היה שחקן אחרון, הוא צריך לשמור את היד שלו לעצמו, אבל במחשבה שניה אפשר גם היה להסתפק בצהוב, בכלל שיפוט חלש מאוד של מאיר לוי שבנוסף לכך גם קינח בכל מיני שריקות לא נכונות ושליפת/אי שליפת כרטיסים צהובים מוטעת. שער השיוויון הגיע לאחר מהלך קבוצתי יפה שחתך את ההגנה על חשבונו של יואב זיו ומימון כבש. השער השני של ביתר היה הרבה יותר מזל משכל, דוידוביץ' לוקח את הכדור וישר בועט בלי לחשוב מי נמצא לידו, משוער ברמתו של דוידוביץ' הייתי מצפה לקצת יותר ניסיון בדברים האלה ולשים לב למה שקורה סביבו ולראות את אלברמן שהיה צפוי שירים את הרגל, אבל דוידוביץ' ישר בעט על הרגל של גל אלברמן שהוא בעצמו לא חשב שיקרה דבר כזה. בכל מקרה אני שמח שניר תיקן אחרי השער השני שלנו עם הצלה ענקית ולאחר מכן בפנדלים מול עזריאל וקאלה.

2. Don Joan Roman Member

ד"א הייתה אווירה מדהימה, הייתה תחושה של חצי גמר גביע מדינה במשחק הזה ולא חצי גמר גביע הטוטו, שאפו לקהלים ולקבוצות.

3. a.m Member

בהחלט, מחצי גמר מסכן של גביע הטוטו, הצבע והקהל הפכו את האירוע הזה להרבה יותר מכך והמשחק המרכזי הרגיש כמו גמר גביע המדינה. ואני מאמין שעם מכבי והפועל ת"א האוירה הייתה אפילו עוד יותר חמה.

4. roeiuzan Member

Boateng,
    מבחינת ייצור מצבים מכבי חיפה הגיעה לכמות כפולה ואולי משולשת של מצבים מזו של בית"ר, אבל בסופו של דבר כבשה רק שניים. וכראיה שתי הגולים של בית"ר היו בלתי מחוייבי המציאות, אחד בטעות של ניר והשני מפנדל שלא היה. למרות שבהחזקת הכדור ובמתח הכל היה שקול, אבל מכבי חיפה הגיעה להרבה יותר מצבים. זה היה עוול גדול אם לא היינו עולים.

5. תונל Member

מעמדים מכריעים אתה מתכוון? כמו מאלמו ורוזנבורג? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

מאיר לוי - אדיוט.
    רנאטו - ענק.
    ה1-1 של שי מימון = ה1-1 של ארבייטמן בגביע נגד ביתר שנה שעברה, אותו גול בערך.
    קטן - נזק.
    פאוליניו - לא רע.
    אפק - http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx (לגבי אתמול בלבד)
    גיטא - גם אנחנו שיחקנו ב10 שחקנים...
    מליקסון - בעצם שיחקנו עם 9.
    דוידוביץ' - חוץ מהגול של אלברמן יצא ענק. ההדיפה לפנדל של עזריאל - http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx וההדיפה לבעיטה של בואטנג שרומולו הסיט - אחת העצירות הגדולות שראיתי.
    כבוד לשחקנים הצעירים שהכניסו את הפנדלים, אותם אלה שהפסידו לנו את הפנדלים נגד ביסטריצה העונה.
    כבוד ענק לבית"ר - קבוצה מפחידה.

Last edited: Dec 13, 2007
  6. Number 8 Member

הבעיטה של עזריאל, היא פחות החמצה ויותר הדיפה ענקית של דוידוביץ.

7. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כמובן שכולנו נזכור את הטעויות האלו משום שהיו גורליות, אך בתור אחד שראה את המשחקים מולם (אני משער שגם אתה), דוידוביץ הציל בכל אחד מהמשחקים לפחות עוד שלושה שערים בטוחים. כמובן שהוא חייב לדעת להמנע מהטעויות האלו, אך תמיד הוא היה עזר לנו. דבר נוסף הוא שרואים שהוא התבגר. אם לאחר השער שספג מול מאלמו, לקח לו הרבה מאוד זמן להתאושש מהטעות , הפעם הוא עשה זאת הרבה יותר מהר, ולמעשה החזיר את מה שלקח.

מחזק.
    הביעטה של עזריאל הייתה חזקה מאוד, לרשת העליונה, אחת הבעיטות היותר טובות אמש. דוידוביץ לקח כאן בעיטה ענקית.

8. a.m Member

כשגיטא שיחק אתמול באמצע הגענו ליותר מצבים ממה שהגענו בארבעת המשחקים האחרונים, כששמים אותו בצד, הוא נדפק כי זה לא התפקיד שלו. לגבי מליקסון, לחתוך דחוף.

9. beitar4ever Member

אתמול הייתי במשחק וקיבלתי עצבים על בית"ר, המשחק היה ארוך ומייגע, ובסוף הפסדנו, טוב אני לא בדיוק שמתי לב מה היה בפנדל רק ראיתי את רומולו נופל, לפחות בצד של בן יוסף ראיתי שלא היה אדום, על כל עבירה לוי נתן צהוב בלי חשבון, הוא מאמן שצריך ללכת לחשבונאות כי לאחר הפנדל שהוא נתן לבית"ר הוא היה חייב לאזן את זה באדום לבית"ר שבמקרה לא הגיע לבן יוסף.
    בקשר למשחק אני חושב שפתחנו מצוין את המשחק ובמידה ולא היה את האדום הזה היינו יכולים להיות בהרבה יותר טובים מחיפה , כאשר ראינו שגם בעשרה שחקנים ההתקפה שלנו המשיכה ללחוץ רומולו עשה המון מאמצים להיות גם חלוץ החוד והשחקן שמאחורי החלוץ, אבל כאמור היה לו ממש קשה והיה חסר את החלוץ הזה לידו שישלים אותו.
    המגן הימני קוז'וקין פשוט גדול , שחקן מהיר, סגר מצוין את כל מי שתקף מהאיזור שלו, ולא ראיתי טעות אחת שלו ,פשוט שחקן נפלא , ביתרי מלידה אני מתחיל להבין את הטענות שלך למה הוא לא משחק.
    חיפה שיחקו טוב מול עשרה שחקנים, השחקן המצטיין שלהם הוא רנאטו שחקן נפלא, יש לו נגיעה מדהימה בכדור , השחקן עבר שחקנים של בית"ר בקלות ואני מהיציע צועק שברו לו את הרגל כי השחקן הזה פשוט יכל להגיע לשער בלי שאף אחד יעצור אותו, שחקן ענק ורכש מצוין שרוני לוי עשה.
    בפנדלים מה אני יכול להגיד כבר הכול מזל , ואני לא מאשים את עזריאל בהחטאה שלו, מה לעשות זה קורה , בקיצור אכזבה , אך גם משחק ממש מותח ומשחק מהנה היה אתמול בר"ג.

10. Mr.Eko Member

חחחחחח קאלה,סחתיין על הבעיטה :aaa021:

חשבתי דווקא בית"ר יקחו בפנדלים אבל כל הכבוד לחיפה. כל שחקן בעט בעיטה מצויינת,כמו שצריך בלתי ניתנת לעצירה כמעט. גמר נחמד יהיה.. שוב כל המחמאות לקאלה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

היא אומנם לא בעיטה גרועה וכבר נבעטו בהיסטורייה של בית"ר וגם אתמול (הבעיטה של קאלה - לא מאשים אותו כמובן), אך בעיטה טובה צריכה להיכנס. שימו לב שכל הבעיטות שנבעטו לחקל העליון של השער זה נכנס כמעט תמיד.
    לשוערים מאוד קשה בפנדלים לקפוץ גבוה ולהגיע לכדורים, אפילו שלא יהיו יותר מדי חזקים במקרה הזה.

עזריאל בעט חצי גובה לפינה שזאת בעיקרון בעיטה טובה, אך לא מספיק חזק.
    אם היה בועט מספיק חזק, גם הזינוק של דוידוביץ' לא היה עוזר, כמו במקרים דומים שדוידוביץ' לקח את אותה פינה שאליה נבעטה הכדור אך בגלל החוזק, לא הצליח להגיע אליו ולהדוף אותו.

12. Forza Haifa Member

הבעיטה של עזריאל הייתה חזקה בהרבה מכמעט כל שחקני בית"ר, יותר משמעון גרשון וטל שדוידוביץ' זינק לאותה פינה אך הם שחקנים עם ניסיון ודייקו את הכדור ממש לפינה, לעומתם עזריאל נתן בעיטה חזקה משלהם אך לא לפינה.

13. בית"רי מלידה Member

העיקר ששום התחיל להבין.

יש המון שחקנים מוכשרים בנוער, חלקם כבר על הספסל או בסגל של הבוגרים, תתחילו לדחוף אותם קדימה, במקום לרוץ לנתב"ג עם צעיפים ורימוני עשן בגלל כל הומלס שחוזר מצ'ילה.

אל תשכחו אף פעם איפה גדלו אורי מלמיליאן ואלי אוחנה: בבית !

קוזקינג ( לא טעות, זה הכינוי שהמצאתי לו ) הוא שחקן הגנה שיכול לשחק הכל, כולל קישור אחורי.שחקן חכם מאוד, חזק, מהיר , אתלטי. טרטיאק + מהירות, אתם קולטים?

שימו אותו במקום בואטנג עם אלברמן - חלום!

14. Don Joan Roman Member

חן עצמו אוכל את הלב על הבעיטה הוא בעצמו אומר שהבעיטה לא יצאה לו חזקה ובעיקר מדוייקת כמוש הוא רצה ושהוא מרגיש שהוא חייב לבית"ר משהו גדול מאוד, דיברתי איתו היום כמה דקות והוא היה שבור וכאוב, אבל לא נורא, הוא עוד יבקיע עבורנו שערים מכריעים.

15. בית"רי מלידה Member

הוא בחור צעיר, אבל מאוד מוכשר. אסור לרדת עליו, צריך לעודד אותו, כי לא כל יום גודל כזה חלוץ.