גביע הטוטו 07/08 :: חיפה מחזיקת גביע הטוטו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י צהוב שחור בנשמה!!!!, ‏26/6/07.

1. חל יל Member

לא יאמן איזה ליצן הדוידוביץ הזה

2. Forza Haifa Member

לא מאמין..
    עד שהיינו כל כך טובים, ודוידוביץ' בתקופה על כך טובה.
    אני בהלם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    אוי דוידוביץ... אוי דוידוביץ'..

3. בית"רי מלידה Member

2:2 צפוי לחיפה - רנאטו.

חיפה תנצח , אם לא בהארכה, אז בטוח בפנדלים. דווידוביץ' אלוף בפנדלים.

4. mishale Member

פשוט שיפוט ביזיוני במשחק הזה

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאלה שלא רואים את המשחק, מה הולך שם?

6. הרצליה Member

חיפה בגמר, קאלה החטיא.

7. mishale Member

חיפה ניצחה בפנדלים!!!!!!!!! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/champions.Xxx

8. בית"רי מלידה Member

כמו שצפיתי: דווידוביץ' ענק במעמדים הללו.

ברכות לחיפה.

יהיה משחק מעניין בין סכנין לחיפה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/07
  9. Sergio Ramos Member

המשחק התחלק לפרקים. היו דקות שחיפה שלטה בנו והיו דקות מעטות של לחץ מצד ביתר. החיסרון אחרי האדום שקיבלנו, היה בולט. לא היה עוד חלוץ מקדימה שיעשה לחץ וידחוף את חיפה אחורה. במקום זאת, הם לחצו אותנו בהרבה דקות. היו דקות שאנחנו ביתר, לחצנו קדימה ועשינו כמה התקפות יפות. עידן טל היה מצטיין בשורותיינו לדעתי. רץ הרבה, מחליף צדיים, מחלק כדורים נלחם עד הסוף. כל הכבוד.
    המשחק ברובו היה שקול ודי פתוח. לא היה איזה בונקר רצחני של אחת הקבוצות, או משחק חד צדדי. היו דקות שחיפה שלטה והיו דקות שאנחנו שלטנו.
    לא יודע מה היה קורה אילו היינו ב11 שחקנים. זה קל לבוא ולהגיד, שעם היה לנו 11 שחקנים, היינו מנצחים. אבל למרות זאת, זה השפיע עלינו. מאז בן יוסף הורחק המומנט ירד בהרבה והמשחק התחיל ללכת לכיוון אחר לגמרי...

לגבי השיפוט,
    איום ונורא..... לא היה פנדל, לביתר בזה אני מודה...וגם לא היה צריך להיות אדום לבן יוסף. יואב זיו היה השחקן האחרון. העבירה הזאת שווה צהוב לדעתי. קשה לבוא ולומר שמאיר לוי קבע נחרצות את התוצאה, אבל ללא ספק, מאיר לוי חלק גדול מאוד בהתפתחות המשחק הזה היום. בלי הפנדל, מי יודע גם לא היה אדום, והכל היה נראה אחרת.

התפללתי שננצח ולא יהיה פנדלים, ידעתי שבפנדלים אנחנו נאחחסים, פשוט ככה. ובבעיטות עונשין, הכל פתוח, והכל יכול לקרות. לצערי שוב הנאחס פקד אותנו. כמה חבל.

חבל לי שאנו עפים, כל כך רציתי לפגוש את בני סכנין. לדעתי מפגש של ביתר- סכנין היה הרבה יותר מעניין מאשר חיפה-סכנין.

10. אלי אוחנה ג'וניור Member

במילה אחת: אכזבה .

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ראיתי רק את האירועים המרכזיים, חבר'ה היה האבא של האדומים לתומר בן יוסף, ובלי קשר לשחקן אחרון או לא אחרון. בן יוסף הלך עם המרפק לפנים של רנאטו, פגיעה ללא כדור אדום בלי לחשוב פעמיים החלטה ענקית של מאיר לוי ורואים בבירור שהוא לא היה אחרון כך שזה בכלל ל אופציה. הפנדל לא היה, השער של אלברמן חוקי.. לא יודע איך הוא מעז לבוא בטענות לשופט...

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

יותר משדוידוביץ' ענק, שום קטן.
    למה לתת לעזריאל לבעוט, לפניי בואטנג ?
    מההתחלה אמרתי לאבא שלי שאני לא מבין למה בואטנג לא בועט בהתחלה...
    חבל.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

זה לא ממש קשור.
    משום שהפנדל שהכריע לבסוף את ההתמודדות היה זה של קאלה, לא של עזריאל.

לגבי יתר המשחק, את המחצית הראשונה כבר סיכמתי לכן אקפוץ מייד למחצית השנייה. כאשר ראיתי את השער שדוידוביץ ספג, התלבטתי אם לצחוק או לבכות. כל כך ריחמתי עליו באותם הרגעים, כאשר הייתה את התחושה שבית"ר פשוט תנצח את המשחק הזה, מזל של אלופים יש יגידו. לבסוף שער השיוויון הגיע, והארכה רק הגבירה את הלחץ כאשר קאלה הציל מצב של שער ודאי. לא אהבתי את החילופים של לוי, בעיקר לא את החילוף של בוקולי. אם היה לך כל כך דחוף לשחק באגפים, היית יכול להכניס את חנוכה ולהסיט את בוקולי לצד ימין, ויתור על רפאלוב הייתה טעות.
    לגבי הפנדלים, הייתי בטוח שנפסיד. במשפחה אצלנו אמרו שזה בגלל היותי פסימי בכל הנוגע לפנדלים ומכבי חיפה, ואני טוען שזאת פשוט המציאות שגרמה לי לראות אותנו כל כך הרבה פעמים מפסידים מהנקודה הזו. הפעם, כאשר רוב הבועטים היו צעירים, החשש גבר עוד יותר, אך הם הוכיחו היום שיש על מי לסמוך. העצירה של דוידוביץ לפנדל של עזיראל הייתה אחת המרשימות שראיתי, בעיטה ממש חזקה לפינה הגבוהה, בהחלט יופי של עצירה. ולקינוח, קיבלו את הפנדל של קאלה. דוידוביץ ניצח את קאלה, אין מתוק מזה.

אגב, למשהו היה ספק שחנוכה יכבוש בחנוכה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/12/07
  14. roeiuzan Member

בסופו של דבר החילוף המוטעה של יצחק שום השפיע על מהלך כל המשחק.
    בית"ר שגם ככה באה עם הרכב די חסר בהתקפה איבדה גם את בן שושן ורומולו לבד לא יכל לעשות הרבה.
    למעט ההצלה האירואית של דוידוביץ' שהכדור נבעט עם העקב, ואולי עוד איזו בעיטה חופשית, בית"ר כמעט ולא סיכנה כלל את השער. מהצד השני מכבי חיפה שיחקה טוב אבל לא הצליחה להבקיע. בסופו של דבר ניצחון מוצדק והפנים לגמר אל סכנין שתעלה בטירוף על מנת לזכות בגביע.

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/07
  15. Don Joan Roman Member

איפה אתה חי, המשחק היה שקול מאוד בכל הדקות שלו, לא הייתה פה שוםק בוצה שפיבוריטיתב רורה, לא כמבי חיפה ולא בית"ר ירושלים.

קשקוש, אם במקום חן דרק היה בועט והיה במקיע אז היינו מנצחים 5:4 כי קאלה עצר את הפנדל של יניב קטן על ההתחלה, אבל כמו שאמרתי המון פעמים בעבר אחת המילות החזקות בכדורגל היא "אם", אבל אין לה משמעות כלל וכלל.

סיכום שלי בקצרה למשחק: משחק טוב, משחק מותח, משחק מעניין עם ארועים ליד שני השערים, אני נהנתי היום באיצטדיון רמת גן, במיוחד משמוליק קוז'וקין האדיר שהוכיח שמקומו בהרכב לפניי דוד אמסלם וכבלם גם הרבה לפניי תומר "חסר אחריות" בן יוסף.

אני אסכם את ההודעה שלי כך: תודה לך בית"ר ירושלים.

ומי שראה את המשחק יודע למה אני אומר את זה, בעשרה שחקנים מול מכבי חיפה לשחק 100 דקות ולהוות יריב שקול זה דבר שמראה על אופי, על לחימה, על נשמה, על כבוד לאוהדים ולמקוע, כל הכבוד לכם שחקני בית"ר ירושלים, אני גאה בכם מאוד וכאן מכסא המחשב שלי אני פשוט קם ומוחא לכם כפיים: תודה לכם אהובים שלי!